Hvor mange kan man se på Viaplay?

Du må alene bruge Viaplay på op til fire forskellige enheder i hver 24-timers periode. Du kan streame indhold på maksimalt to registrerede enheder samtidigt.

Hvor mange kampe bliver der spillet i Champions League?

Langt flere kampe i Champions League Gruppespillet vil tælle 180 kampe i stedet for 96, og inklusive playoffkampene vil det samlede antal kampe i hele turneringen stige fra 125 til 225. De to klubber, der når frem til finalen, vil ende med at spille 17 kampe i stedet for 13 under det nuværende format.


Hvem skal Danmark møde i VM fodbold?

Da landsholdet tirsdag sikrede sig videre deltagelse ved VM, skulle der straks analyseres på data om Kroatien, der med tre sejre vandt gruppe D, som Danmarks gruppe C er parret med. Ottendedelsfinalen mod Kroatien bliver spillet søndag aften kl. 20.00.


Hvor spiller Clara Tauson?

Clara Tauson (født 21. december 2002 i Gentofte) er en dansk tennisspiller, der repræsenterer KB Tennis og Danmarks Fed Cup-hold. Efter en række fornemme resultater som junior (U/18) etablerede Tauson sig i 2021 blandt verdens 100 bedste spillere på den absolutte rangliste (WTA), og senere på året endda i Top-50.



Hvordan kan man se landskamp gratis?

Ja, det er muligt at streame fodbold gratismen ikke alle kampe. Det sker af og til, at fodboldkampe bliver vist på DR. Her vil du altid kunne streame dem gratis via DRTV.


Hvor køber man fodboldbilletter?

Skal man kun have fodboldbilletter til en enkelt kamp, kan man overveje om det er pengene værd, men ser man eksempelvis den samme klub flere gange på en sæson, kan det ofte godt betale sig, at melde sig ind i klubbens medlemsklub. Alt billetsalg og indmeldelse i medlemsklubber foregår via klubbernes hjemmesider.


Hvor køber man billetter til landsholdet?

Sådan foregår salget Du skal oprette en profil på billetportalen og altså samtidig være medlem af Landsholdets Fanklub for at kunne få billetter. Bemærk at du kan købe max. to billetter, hvis du er heldig at blive udtrukket.


Hvem skifter til Aalborg?

Niklas Landin blev i sidste uge kåret til verdens bedste håndboldspiller for 2021. Dermed skriver Niklas Landin sig på listen over verdensstjerner, der er eller kommer til Aalborg. Listen tæller allerede nu Aron Palmarsson, Kristian Bjørnsen og Jesper Nielsen, inden at Mikkel Hansen kommer til klubben fra august.



Hvor køber man billetter til Parken?

billet.fck.dk vil det altid være muligt at købe billetter til F.C. Københavns kampe i Parken. Oplev byens hjemmebane fra den tribunen, der passer netop dig. Få fast plads på Carlsberg-tribunen, der både rummer den ikoniske fantribune Nedre C og den siddende tribune Øvre C med det gode overblik over spillet.


Hvor mange år har Lasse Svan spillet på landsholdet?

Svan spillede på Danmarks Y hold fra 2000 til 2001, og derefter på U holdet indtil 2003. Svan havde debut på det danske A-landshold d. 28. oktober 2003.


Hvornår debuterede Lasse Svan på landsholdet?

Lasse Svan debuteredelandsholdet i oktober 2003, og han står noteret for 245 A-landskampe med 567 mål til følge. Han er 1 af kun 9 spillere, der har spillet flere end 225 A-landskampe. Fløjspilleren har været med til at vinde både OL-, VM- og EM-guld med Danmark.


Hvor meget tjener Lasse Svan?

Hans lønniveau efter kontraktforlængelse skulle efter sigende have ligget på omkring 60.000-70.000 kr. om måneden. Flensburg-Handewitt og Lasse Svan havde efterhånden svoret hinanden evigt troskab efter flere forlængelser.


Hvem er træner for det danske kvindelandshold i håndbold?

Byd velkommen til Jesper Jensen og Christina Roslyng. Vi er så glade for at kunne sige, at Jesper Jensen er vores nye damelandstræner, at Christina Roslyng er holdets nye Team Manager, og Lars Jørgensen fortsætter som assistenttræner.


Hvornår var Danmark sidst i en semifinale?

Medaljemæssigt mangler det officielle guld altså stadig, men er dog blevet til fire bronzemedaljer i 1991, 1993, 2001 og senest i 2013 i Sverige, hvor Danmark tabte semifinalen til Norge efter straffesparkskonkurrence. Danmark har vundet VM, dog kun af den uofficielle slags.


Hvor spiller Lindberg?

Lindberg har kontrakt med Füchse Berlin indtil sommeren 2021. Til den tid vil Lindberg være 39 år. Udover klubhåndbolden spiller Lindberg for det danske A-landshold, hvor han er fast inventar. Han har desuden adskillige kampe på CV’et for U-landsholdet.


Hvorfor spiller Danmark i hvidt håndbold?

Det var ikke rød-hvide farver, de danske spillere var iklædt, da det danske landshold lørdag aften i Parken indledte VM-kvalifikationen mod Tjekkiet. I stedet løb de danske spillere på banen i helt hvide dragter, og det var den tyske dommer Wolfgang Starks skyld.


Hvornår har Danmark sidst tabt en landskamp?

Landsholdet runder skarpt hjørne: Danmark har ikke tabt en kamp i tre år. 11. oktober 2016 tabte fodboldherrerne 1-0 til Montenegro. Det er sidste gang, landsholdet har tabt i ordinær spilletid.


Hvem var træner før Hjulmand?

Den daværende landstræner, Åge Hareide, havde kontraktudløb til den tid, og han fik mulighed for at kvalificere holdet til slutrunden og gennemføre denne. Imidlertid blev EM-slutrunden udskudt og endte med at blive afholdt i juni-juli 2021.


Hvad er DBU samling?

To gange i løbet af sæsonen bliver spillerne indbudt til en samling over en weekend. Ud fra en helhedsvurdering af spillerne vil der blive udtaget ca. 70 spillere, der efter sommerferien 2022 bliver tilbudt deltagelse på U15 talenttræning.


Hvor gammel skal man være for at være på det danske landshold?

I Danmark er det ulovligt og strafbart for børn og unge under 18 år at spille pengespil (alt spil om penge, fx sportsbetting, skrabelodder og poker). Derfor tillader DBU ikke spillere under 18 år at spille pengespil i forbindelse med DBU’s træningssamlinger og U-landskampe.


Hvad er landsholdssamling?

Alle spillere forventes at være godt forberedt, når de møder op til landsholdssamling, hvilket bl. a. betyder: at være veludhvilet, at have spist korrekt og at have drukket nok. Desuden forventer vi meldinger omkring eventuelle større eller mindre skader.


Hvor mange kvinder spiller fodbold i verden?

fire procent af hele verdens befolkning og er en stigning på 23 mio. i forhold til 2000, hvor FIFA sidst genneførte undersøgelse. Af tallene fremgår det, at de 26 millioner er kvinder, og man har også medregnet de fem mio. fodbolddommere, der findes.


Hvem spiller på landsholdet i håndbold?

Spillerne i tal og billeder

  • Sandra Toft. Målvogter. …
  • Anna Opstrup Kristensen. Målvogter. …
  • Althea Rebecca Reinhardt. Målvogter. …
  • Lærke Nolsøe Pedersen. Venstre fløj. …
  • Anne Mette Hansen. Venstre back. …
  • Kathrine Heindahl. Streg. …
  • Line Haugsted. Højre back. …
  • Simone Böhme. Højre fløj.

FAQ: Hvor mange kan man se på Viaplay?

Hvem var Lars Christiansen gift med?

Lars Christiansen har sammen med tidligere kvindelig landsholdsspiller Christina Roslyng sønnen Frederik. Parret var gift i tre år, men gik fra hinanden i 2009. I efteråret 2012 meldte Lars Christiansen og Christina Roslyng ud at de har fundet sammen igen.

Hvor gammel er Christina roslyngs børn?

Parret har i forvejen sønnen Frederik, der er ni år gammel. »Ja, det er rigtigt, at vi har fået en søn den 7. april,« fortæller Lars Christiansen til Billed-Bladet.

Hvad skete der med Mathias Gidsel?

Håndboldspilleren Mathias Gidsel, der søndag vandt EM-bronze med Danmark, er ude i de kommende fire til seks måneder med en knæskade. Det oplyser Gidsels klub, GOG, på sin hjemmeside tirsdag. Gidsel fik tirsdag skannet sit højre knæ, efter at backen kom til skade i starten af bronzekampen mod Frankrig ved EM i Ungarn.