Kan man se gamle TV2 programmer?

Favorit + Sport pakken giver adgang til alt indhold på TV2, både tidligere programmer og alle live programmer samt sportsudsendelser. Du kan vælge at undvære reklamer eller spare lidt og få vist reklamer, lige som når du ser almindelige fjernsyn.

Er Ditte Haue gravid?

Folk har simpelthen ønsket hende tillykke med graviditeten, når hun er trukket i den. »Hvis man har den på, og man har menstruation og nogle gange får lidt hævet mave, så står man foran hele Danmark med lidt hævet mave, og så bliver der ønsket tillykke. Og det er træls. «


Kan man forsvinde?

For i Danmark er det nemlig lovligt at forsvinde og holde sig skjult. – Når du er fyldt 18 år og dermed er myndig, er du som dansker i din fulde ret til at skabe dig en ny identitet i et andet land.


Hvornår sender DR nyheder?

Faste TV-aviser gennem dagen, transmissioner af pressemøder også på DRTV og størstedelen af dr.dk fokuseret på corona. De faste tidspunkter for ekstra TV Avisen er kl. 12 og kl. 16 (mandag til fredag), derudover sender vi TV Avisen ekstra fra kl 7-9 om hverdagen, og fra kl.



Hvor er Camilla Steinaa?

I dag er Camilla Steinaa stadig en af de 36 savnede danskere, der efterlyses internationalt af Interpol. Der er nemlig aldrig fundet et lig, og Camilla Steinaa er ikke erklæret død.


Hvordan kan man se gratis kanaler?

Gratis TV og streaming

  1. DR’s kanaler. Licensen skal jo betales, og når den er betalt, er der mulighed for en række spændende “gratis kanaler”, der alle er digitale og kan ses på dr.dk/tv. …
  2. Tv2 regionerne. …
  3. Folketinget live.

Hvorfor kan jeg ikke se live tv på DR app?

Når DR indgår en kontrakt med en ekstern producent om at vise deres indhold på DRTV, så indgår vi samtidig en aftale om, at blokere for visse VPN-udbydere. Hvis du ikke kan se livetv gennem din VPN-forbindelse, er det fordi din VPN-udbyder er blokeret.


Hvor finder man gamle tv udsendelser?

Søg først i Mediestream Du kan finde oplysninger om radio- og tvudsendelser sendt i 2006 og frem til ca. to-tre uger før dags dato i Mediestream. Også udvalgte tvudsendelser sendt før 2006 findes efterhånden i Mediestream, da vi løbende digitaliserer dem.



Hvad er der galt med DRTV?

Hvis du mangler DR’s kanaler, skal du først lave en ny kanalsøgning, hvis det ikke hjælper, så gå ind i dit tv’s menu og nulstil det til fabriksindstillinger. Hvis der stadig er sortskærm, skal du få en antennemontør til at gennemgå din installation.


Hvordan ser man DR på Chromecast?

Sådan gør du Naviger til https://tbertelsen.dk/castdr igennem din Internet Browser. Du finder her et Chromecast ikon øverst til venstre på siden, lige nedenunder Cast DR logoet. Træk nu ikonet op i dine bogmærkebjælke og giv slip.


Hvorfor logge ind på dr?

Hvorfor skal man logge ind? DR Login er et tilbud som gør, at du for eksempel kan se videre på din yndlingsserie på tværs af for eksempel computer og telefon. Du kan også oprette profiler til børn, der beskytter deres brug af indhold.


Hvordan kan man se dr1?

  1. Du kan se DR TV på dit tv på fem forskellige måder via kabel, trådløst, via app til Apple TV, smarttv eller Playstation 3/4. …
  2. Brug kabel mellem tv og din. …
  3. Google Chromecast, Apple Airplay og andre. …
  4. Via app på det nye Apple TV. …
  5. Playstation 3 og 4. …
  6. DR TV direkte på smarttv med HbbTV. …
  7. Hvordan gør du? …
  8. Værd at vide.

Hvorfor siger dr at jeg ikke er i Danmark?

Opsummering. DR TV er ofte blokeret i udlandet på grund af rettighedsbegrænsninger. I disse tilfælde har DR TV kun fået rettigheder til at vise udsendelserne i Danmark. I nogle tilfælde har du adgang til mere indhold, hvis du befinder dig i Europa.


Er det billigere at streame?

Nogle af de helt klare fordele ved streaming tjenester er – udover at det ofte er billigere – at du får langt større frihed ved det. Når du streamer, så har du mulighed for at vælge præcis den underholdning du gerne vil have, når du så gerne vil have det.


Hvor kan jeg se engelsk fodbold?

Vi nærmer os afslutningen af 2021/22 sæsonen i den engelske Premier League., og du kan følge med på TV3+, TV3 Max og See. Viaplay Total Reklame-link viser alle sæsonens 380 Premier League-kampe live.


Hvilken kanal kommer der håndbold på?

Det danske herrelandshold går efter guldet til EM i håndbold 2022. I tv-guiden nedenfor kan du se, hvornår TV 2 sender direkte kampe og studieudsendelser. TV 2 sender eksklusivt fra slutrunden, og alle kampe i EM i herrehåndbold kan ses direkte på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.


Hvad er en derby kamp?

Derby var oprindelig udelukkende en væddeløbsform inden for galopsport. Nu også en betegnelse for den fornemste sportsbegivenhed inden for andre sportsgrene. Ordet bruges desuden om en sportskamp mellem to hold fra samme by eller område, især inden for fodbold.


Hvem er kaptajn på Over Atlanten?

Johannes Nymark er teaterskuespiller og tidligere Melodi Grand Prix-vært. Felix Smith er tv-vært. Med sig har de seks amatørmatroser. Og så er der Martin Kirketerp, som er watch captain og OL-vinder, og Jesper Bank, som er skibets kaptajn og ligeledes OL-vinder.


Hvor mange er der på båden i Over Atlanten?

Alligevel har seks kendte danskere uden nævneværdig sejlererfaring takket ja til den ultimative udfordring. Sammen skal de på 21 dage sejle en båd tværs over det enorme Atlanterhav i anden sæson af kanal 5-programmet ‘Over Atlanten‘. Det skriver Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.


Hvor mange afsnit er der i Over Atlanten?

De har sejlet fra Lanzarote til Aruba i Caribien, og det er blevet til tredje sæson af Kanal 5-formatet ‘Over Atlanten‘. Sæsonen kommer til at bestå af otte afsnit og får premiere søndag d. 11. april på dicovery+ og Kanal 5.


Hvem kommenterer Giro d Italia på Kanal 5?

Hvem sender Giro dItalia 2022? Discovery har rettighederne til at sende Giro dItalia 2022 i dansk TV. Dermed er det Kanal 5 og Eurosport, som man skal slå over på. Det betyder, at de danske cykelfans kommer i Thomas Bay, Brian Holms og resten af kommentatorholdets kyndige hænder.


Hvor kan jeg se OL svømning?

Sådan ser du OL 2020 i Danmark Sportsgrenene vises derfor på DR’s tv-kanaler og på Discoverys Kanal 5, Eurosport 1 og 2. Alle sportsgrene, ceremonier mv. også kan streames på discovery+, discoveryplus.dk. DRTV streamer kun den halvdel, som DR også sender på tv.


Hvem viser OL svømning?

Et overblik over vinter OL i TV

Lørdag 19. februar Sportsgren Kanal
kl. 06:10 Freestyle skiløb DR1
kl. 06:30 Freestyle skiløb DR1
kl. 06:55 Langrend DR2
kl. 07:05 Curling DRTV

Hvor sendes Danmark mod Østrig?

Det danske herrelandshold møder Moldova og Østrig i VM-kvalifikationen, og hvis resultaterne flasker sig, kan Hjulmand og co. se frem til en kvalifikationsfest på tirsdag i Parken. Se begge kampe på discovery+ og Kanal 5.


FAQ: Kan man se gamle TV2 programmer?

Hvor kan man se Champions League?

Champions League TV Generelt Verdens bedste klubturnering i fodbold: UEFA Champions League sendes i Danmark på TV3+ og TV3 Sport samt TV3 Max. Der sendes kampe fra hver runde på tirsdage og onsdage. Semifinaler og finaler vises live på TV3+.

Hvem viser Ligue 1?

Der er dog i skrivende ingen dansk kanal eller streamingtjeneste, som sender Ligue 1 i denne sæson. Leder du efter en billig og lovlig måde at se Ligue 1, kan du faktisk livestreame kampene gratis og lovligt hos bookmakeren bet365. Her finder du også odds på Ligue 1 og massevis af livebetting-muligheder.

Hvem har TV rettighederne til Superligaen?

Den bedste hjemlige fodboldliga har over de seneste år kunnet ses hos Nent, som blandt andet har TV3-kanalerne og Viaplay, samt hos Discovery. Hver runde har fordelt sig med fire kampe til Nent og to kampe til Discovery, og sådan fortsætter det til sommeren 2024.