Hvad kan jeg se uden en tv-pakke?

Kan du nøjes med med at se DR-tv? Så kan du faktisk se tv helt gratis. Og du kan stadig se 3 kanaler – nemlig DR1, DR2 og DR Ramasjang. Du behøver ikke at have kabel-tv.

Hvorfor er streaming dyrt?

Årsagen er blandt andet, at både tv og spillekonsoller bruger strøm, selv når de er slukkede. For at mindske strømforbruget fra disse underholdningsapparater skal du sørge for, at de er helt slukkede ved at afbryde for strømmen på stikkontakten.


Hvad står UFC for?

Ultimate Fighting Championship (UFC) er verdens største Mixed Martial Arts organisation, som arrangerer nationale- og internationale fuldkontaktskampe i dette regi.


Hvor mange enheder kan man se Netflix på?

Vores abonnementer giver dig mulighed for både at streame indhold og gemme downloadede titler på 1, 2 eller 4 enheder på samme tid. Hvis du har et abonnement til 1 eller 2 skærme, kan du opgradere dit abonnement på netflix.com/changeplan for at downloade titler på flere enheder.



Hvad tid skal Mark O Madsen kæmpe?

Madsens kamp mod Vinc Pichel blev der også kigget nærmere på hvilke UFC-kæmpere, der ville være de perfekte James Bond-skurke. Du kan se Mark O. Madsen i aktion mod Vinc Pichel ved UFC 273 natten til søndag fra klokken 04.00 på Viaplay.


Hvor lang tid tager en UFC kamp?

Hver runde er typisk fem minutter, uden pauser, udover hvis dommeren midlertidigt stopper kampen. Nogle steder vælger de at have kortere runder. Men fem minutter er mest normalt.


Hvornår skal Mark O Madsen i kamp?

Natten til søndag går Mark O. Madsen i oktagonen i UFC. En kamp, han betragter som karrierens hidtil største. Drømmene er store hos den danske UFC-kæmper Mark O.


Hvordan ser jeg tv-kanaler på Viaplay?

Du skal logge ind på Viaplay og gå til din kontooversigt. Klik derefter på administrer pakke og vælg tilføj tvkanaler. Du bekræfter dit køb med din password.



Hvor meget tjener Mark O Madsen?

I 2021 var han nummer ét på magasinet Forbes’ liste over de bedst betalte sportsstjerner. Han tjente angiveligt 180 millioner dollar sidste år. Det svarer til omkring 1,2 milliarder kroner.


Hvad tjener McGregor på en kamp?

Conor McGregor har selv sagt, at han ville tjene 80 millioner dollars eller omkring 542 millioner kroner for kampen. Hvis de tal passer, har McGregor haft en SEKUND-løn, som ikke mange andre kan drømme om.


Hvor mange penge tjener Floyd Mayweather?

Den amerikanske boksestjerne Floyd Mayweather glæder sig til sidst på måneden, hvor han hævder at komme til at tjene i omegnen af to milliarder kroner. Den 26. august gør han comeback i bokseringen mod den irske MMA-mester Conor McGregor, der forventes at blive en gigantisk kommerciel succes.


Hvor meget fik Floyd Mayweather?

Floyd Mayweather, som har vundet 49 kampe af 49 i sin karriere indtil nu, er garanteret en check på 100 millioner dollar (cirka 615 millioner danske kroner) uanset udfaldet. Og Conor McGregor kan se frem til minimum 30 millioner dollar (185 millioner danske kroner) for de maksimalt 12 omgange.


Hvem vandt MMA 2021?

Madsen var søndag morgen dansk tid tilbage i det ottekantede MMA-bur. Og det blev en succesfuld oplevelse for den tidligere olympiske bryder, da han besejrede den rutinerede amerikaner Clay Guida efter tre hårde omgang via en såkaldt split decision i Las Vegas. To ud af tre dommere havde nemlig danskeren som vinder.


Hvornår bokser Mark O Madsen?

Den 28. september 2019 fik Madsen sin UFC-debut ved UFC Fight Night 160 i København, hvor han i co-main-eventen besejrede italienske Danillo Belluardo på 1 minut og 12 sekunder. Kampen var Madsens første kamp i en ny kontrakt med UFC, hvor han skrev en kontrakt for fire kampe. Han vandt kampen på TKO i første runde.


Hvornår skal Mark O Madsen kæmpe igen?

Han var senest i kamp 21. august 2021, da han besejrede Clay Guida ved et stævne i Las Vegas. 37-årige Madsen og Pichel, der er 39 år, skulle have kæmpet i Houston 12. februar, men det er endnu ikke afgjort, hvor deres møde 9.


Hvilken kanal skal Danmark spille på?

Når Kanal 5 fremover sender Danmarks kampe, bliver det med Mette Cornelius, Frank Arnesen og Brian Laudrup i studiet. Her fortæller de tre værter, hvordan de vil dække landsholdet, og hvorfor de glæder sig til at levere landskampe til dig.


Hvor kan man lytte til P3?

Her kan du lytte live til DR P3 online med din computer , tablet eller endda telefon . Herunder kan du gennemse de berømte radioer i landet Danmark og også lytte til radioer lignende DRP3.


Hvad hedder mål i amerikansk fodbold?

Grundlæggende er amerikansk fodbold en kamp om territorium. Målet for holdet der har bolden(angrebet), er at bevæge sig frem mod modstandernes mållinje. Når denne bliver krydset, scorer man en touchdown, som giver seks point. Spillet er organiseret som en række af forsøg (downs) på at bevæge bolden frem.


Hvem ser mest fodbold?

»Hvis man kigger på, hvem der ser fodbold, så er det et bredt udsnit af samfundets lag, lige fra lavtuddannede til højtuddannede og fra unge til gamle.


Hvor mange gange har Danmark vundet over Spanien i håndbold?

Danmark er ovenpå mod Spanien, der kun har vundet to ud af de seneste ti slutrundekampe mellem de to hold. Hvis et billede siger mere end tusind ord, kan et billede også sige mere end ti håndboldkampe.


Hvor må målmanden tage med hænder?

Bakspejl: Den nye målmandsregel

  • Målmanden må ikke have kontrol over bolden med hænderne i mere end 6 sekunder, før han frigør den til spil. …
  • Målmanden må ikke røre bolden med hænderne efter at have modtaget bolden direkte fra et indkast, udført af en medspiller.

Hvad betyder straffespark?

Et straffespark er en igangsættelse i fodbold. Man får tilkendt et straffespark hvis modstanderen begår et direkte frispark i eget straffesparksfelt. Reglerne for staffespark er reguleret i fodboldlovens §14.


Hvem må tage straffespark?

Alle spillere og udskiftningsspillere deltage i straffesparkskonkurrencen. En målmand erstattes af en hvilken som helst spiller under en straffesparkskonkurrence. Hvert spark skal tages af en spiller, der ikke tidligere har sparket.


Hvor mange røde kort må man få i en kamp?

En spiller, som i en kamp tildeles advarsel nr. 2 eller direkte rødt kort, kan ikke genindtræde i kampen. Holdet må indsætte en ny spiller efter en tidsbegrænset 10 minutters udvisning, hvis det er efter 2 gule kort.


Hvad står den i landskampen?

Landskampen er et samarbejde mellem DR og flere danske sportsforbund om at vise landskampe fra holdenes faste hjemmebaner rundt om i Danmark. Landskampene sendes på DRTV.


Hvad tjener DBU på EM i fodbold?

DBU og spillerne deler Skulle Danmark gå hele vejen ved EM, så venter der en bonus til hver spiller på 3.126.385 kroner. Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) havde oprindeligt planlagt at fordele 2,8 milliarder kroner i forbindelse med EM, men beløbet er senere blevet justeret på grund af coronapandemien.


FAQ: Hvad kan jeg se uden en tv-pakke?

Hvorfor spiller Emil Jakobsen i sutsko?

Jeg spiller i Puma, så det er jo fin reklame for dem,« griner Jakobsen og fortsætter: »Jeg tror bare, det er, fordi jeg har hvide sokker på, og så går de i ét med resten af skoene. Og så ligner det bare nogle klipklapper. Det er meget sjovt, at det er blevet delt,« siger den talentfulde landsholdsspiller.

Hvor meget tjener man på at være skraldemand?

En skraldemand tjener i gennemsnit 30.000 kr. om måneden inkl. pension, feriepenge og personalegoder. Lønnen afhænger blandt andet af, om du arbejder privat eller kommunalt, og om du er renovationschauffør (kører bilen) eller er renovationsarbejder (sidder ved siden af føreren).

Hvad tjener man på landsholdet?

Mange af spillerne er vant til at tjene penge i den størrelsesorden. SE og HØR skriver, at de helt store profiler på landsholdet, som Simon Kjær, Andreas Christensen og Kasper Schmeichel alle tjener over 40 millioner kroner om året. De danske spillere tjener millioner på at spille på landsholdet ved EM.