Hvilken abonnement er bedst?

Oister – Bedste billige mobilabonnementer. Oister har syv mobilabonnementer at vælge imellem, men den ene er kun med 1 GB data og 1 times tale og er derfor ikke relevant for langt størstedelen. De tilbyder også et basisabonnement på 19 kroner om måneden, hvor du betaler 40 øre pr. Minut for tale, 10 øre pr.

Hvordan opgraderer jeg min Viaplay?

Via dit Smart-TV:

  1. Tænd for tv’et → Tryk ”Menu” → Vælg ”Support”→ Vælg ”Softwareopdatering” → Vælg ”Online”
  2. Når downloaden er fuldført, vises skærmen Upgrade Query (Forespørgsel om opgradering) med tre muligheder: ”Opgrader nu”, ”Opgr. senere” eller ”Opgrader ikke”.
  3. Vælg ”Opgrader nu”

Hvordan opsiger man mobilabonnement?

Mobilselskaberne må binde dig til abonnementet i maksimalt seks måneder. Efter fem måneder kan du opsige dit abonnement med en måneds varsel. Der er dog mobilselskaber, som reklamerer med ingen binding, så du kan opsige dit mobilabonnement fra dag til dag.


Hvor meget koster et telefonabonnement?

De billigste abonnement rækker helt ned til 48 kr om måneden. Det er selskabet Green Tel, der tilbyder en pakke med 1 times tale og 1 GB data. De mindste pakker fra større selskaber som fx Oister og Waoo samt Call Me har lignende priser – henholdsvis 49 og 59 kr for de billigste mobilabonnement pakker.



Hvad er Telmore Play Supreme?

Telmore Play Supreme giver dig følgende indhold: Fri tale/ Fri SMS, MMS. 50 GB data (af disse kan du benytte 19 GB i EU plus et par andre europæiske lande) Underholdning fra Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, Telmore Musik og Bookmate.


Hvordan skriver man en opsigelse af abonnement?

Opsigelse af abonnementet Der kan ikke stilles formkrav til, hvordan du skal opsige dit abonnement, men virksomheden kan anbefale en måde i sine vilkår. Du skal være opmærksom på, at det er dig, der skal bevise, at du har opsagt abonnementet, hvis der senere opstår strid om det.


Hvorfor kan jeg ikke downloade apps på min Samsung?

Tilknyt til Wi-Fi eller mobilnetværk Det første, du skal være opmærksom på, hvis du ikke kan hente apps ned fra Google Play på din Android enhed, er, om du er tilknyttet til internettet. Det kan enten være via Wi-Fi eller mobilnetværket.


Hvad koster et gennemsnitligt mobilabonnement?

Har du et gennemsnitlig taleforbrug, så er et mobilabonnement med fastsat antal timer til en fast pris nok mere for dig. Her vil du kunne finde mobilabonnementer med 20-30 timers tale for omkring 100 kr. pr. md.



Hvorfor plastik DR?

Dansk dokumentar fra 2021. Plastik er et revolutionerende materiale. Det er langtidsholdbart, har mange formål og en meget overkommelig pris. Men det, der gør plastik så fantastisk, har samtidig formået at skubbe vores planet til randen af en miljøkrise af historiske dimensioner.


Hvad hedder dyrehandler Clausen?

Dyrehandler Clausen Dyrehandler Thormod Clausen (født 8. august/september 1924) er gift med Mille Clausen. De har ingen børn, men til gengæld en masse dyr, der bliver passet efter bedste måde. Han er ofte iført en islandsk sweater med rullekrave.


Hvad er Huset på Christianshavn?

Huset på Christianshavn er en dansk tv-serie i 84 afsnit produceret 1970-1977. Serien blev instrueret af Erik Balling, Tom Hedegaard og Ebbe Langberg og skrevet af flere forfattere, se nedenfor. Serien følger beboerne i ejendommen Amagergade 7 på Christianshavn i København.


Kan ikke se DRTV på Android?

Fejl på Google Play forhindrer, at DRTV appen kan downloades og opdateres på Android TV og Google TV. DRTV har derimod løst en fejl med geoblokering på Apple TV. Opdateret 17.12.2021: Fejlen er blevet rettet. DRTV appen kan nu igen fremsøges i Google Play-butikken på Android TV- og Google TV-enheder.


Kan man ikke se DR uden tv pakke?

Efter overgangen til det digitale signal er der mange der tror, at man skal have kabel-tv, parabolantenne eller andet for at kunne se DR’s kanaler. Men det er faktisk ikke rigtigt. DR udsender stadig ukodede signaler ud i æteren som enhver med en digital modtager kan kan se.


Hvad er en cast knap?

Castknappen kan findes ved at udvide området. Hvis du har flere udvidelser i din browser, vises Castknappen muligvis ved at udvide det viste område. Udvid området med ikoner for udvidelser ved at klikke på menuen Indstillinger. øverst til højre i Chrome-browseren for at se, om du kan finde Castknappen der.


Kan ikke oprette forbindelse til Chromecast?

Generel fejlfinding

  1. Wi-Fi-router. Træk stikket ud, og vent i ca. 1 minut, før du tilslutter det igen. Bemærk! Hvis du ikke kan konfigurere Netgear Nighthawk-routeren, skal du muligvis: Deaktivere Adgangskontrol. …
  2. Chromecast-enhed. Tag strømstikket ud af Chromecast-enheden. Sæt strømstikket tilbage i Chromecast-enheden.

Kan ikke finde DR kanaler på Samsung tv?

Hvordan indlæser jeg tvkanaler på mit Samsung tv?

  1. Først skal du trykke på menu-knappen på din fjernbetjening.
  2. Så vælger du punktet Udsendelse i menuen. …
  3. Her trykker du på Indstillinger for automatisk tuning.
  4. På næste trin i menuen vælger du igen Automatisk tuning.
  5. Markér nu Start for at gå videre.

Kan man se live tv på Chromecast?

Det er igennem Chromecast muligt for dig at streame alle TV 2 PLAYs kanaler og programmer fra din mobil/tablet (Android og IOS) og direkte over på dit TV. Opsætningen af din Chromecast: Hvis du ikke har anvendt din Chromecast enhed tidligere, så skal du igennem en kort konfiguration.


Hvordan får jeg DRTV på mit Samsung smart-tv?

Du kan hente DRTV-appen til dit Samsung tv i Samsungs app-store. Hvis der ikke er en app, der hedder DRTV, skal du først sikre dig, at dit tv er helt opdateret. Hjælper det ikke, skal du kontakte Samsung support og høre dem om dit tv understøtter HbbTV funktionen.


Hvor kan man se Ludvig og julemanden?

ÅRETS JULEKALENDERE PÅ TV 2 PLAY

  • På TV 2 PLAY kan du hver dag frem til juleaften se snigpremiere på det næste afsnit af årets julekalender på tv: SeLudvig og Julemanden‘ på TV 2 PLAY.
  • Hver dag har vi også snigpremiere på næste dags afsnit af ‘Alletiders Jul’:

Hvor kan man se julekalender 2021?

Se eller gense Pagten, Bamses Julerejse, Ramajetternes Jul, Jul på Slottet, Jul i Gammelby, Julleup Færgeby, Vinterbyøster og Klassens Jul, der alle ligger tilgængelig til streaming, så I kan se dem, lige når det passer jer i den travle julemåned.


Hvad er Danmarks største landsby?

Odder – Danmarks største landsby. Byen Odder rummer lidt af det hele. Fra spændende attraktioner og udsøgte spisesteder til et godt udvalg af shopping-muligheder og overnatningssteder.


Hvorfor kan jeg ikke Chromecaste DR?

Hvis du har problemer med at caste video til Android TV ved hjælp af funktionerne for indbygget Chromecast (tidligere Google Cast), kan du tjekke, at du bruger den aktuelle version af Google Cast Receiver.


Hvad hedder DRTV app?

Med DRTV-appen kan du se DR’s programmer – hvor som helst og når som helst. Stream Live TV – Se DR’s programmer, film, TV-serier, dokumentarer – Få DR’s TV-guide lige ved hånden.


FAQ: Hvilken abonnement er bedst?

Er der læge til stede?

”Er der en læge til stede” er en munter beretning om en livskunstners mange oplevelser gennem livet. Dorte Theilade, der er læge og alternativ behandler, fortæller humoristisk og med et glimt i øjet om sine møder og episoder med mennesker i alle samfundslag.

Hvorfor kan jeg ikke se DR 1?

Svar: Hvordan en kanalsøgning foretages, afhænger af hvilket tv, du har. Som udgangspunkt kan du gå ind i menuen på dit tv, vælge ‘satellit og antenne’ og vælge ‘automatisk kanalsøgning’. Alternativt kan du søge din manual for dit tv frem via internettet, hvis du ikke længere har den liggende.

Kan man se DR på Apple TV?

Hvis du har det nye Apple TV (generation 4), kan du downloade en DR TV app. Du skal blot gå ind i Apple TVs indbyggede App Store og finde DR TV. Den ligger for det meste på forsiden eller i toppen af hitlisten over mest downloadede apps.