Hvordan får jeg signal på mit tv?

SÅDAN LØSER DU PROBLEMET Anskaf et fjernsyn eller en ”tv-boks”, der kan modtage de nye signaler. Kontakt en udbyder, der tilbyder tv via antenne, kabel, satellit eller bredbånd, som kan modtage det nye signal.

Hvad er You tv?

YouTV er streaming flow-TV og steamingkanaler. Du vælger selv kanalerne uden bindingsperiode. Se her hvad YouTv koster samt udvalget. YouSee har sat stikket i til en ny streamingservice, der kan købes af alle, som har adgang til en internetforbindelse.


Hvad er der i mellempakken hos YouSee?

TV-pakker fra YouSee Grundpakken indeholder 25 TV kanaler, Mellempakken indeholder 35 og endelig får du hele 59 kanaler med Fuldpakken. Prisen følger ganske logisk størrelsen på pakkerne; jo større pakke og dermed jo højere antal TV kanaler, jo dyrere pris (og omvendt).


Kan man downloade på DRTV?

Hvis du har et smart-tv, der giver mulighed for at downloade apps, kan du på udvalgte fabrikater hente DRTV som app. DRTV er også tilgængelig som selvstændig app hos mange TV fabrikanter, samt på TV / TV-bokse, der understøtter Android TV/Google TV eller Apple TV (Apple TV-bokse generation 4 og derover).



Hvem tilbyder tv pakker?

Vi anbefaler følgende TV udbydere:

  • Grundpakke. 22 TV-kanaler. 599 kr. …
  • Grundpakke 10+ 22 (+ 10 point) TV-kanaler. 0 kr. …
  • Grundpakke 20+ 22 (+ 20 point) TV-kanaler. 599 kr. …
  • Grundpakke 36+ 22 (+ 36 point) TV-kanaler. …
  • Allente Basic. 16 TV-kanaler. …
  • Allente Standard. 36 TV-kanaler. …
  • Allente Premium. 43 TV-kanaler. …
  • Vælg Frit. 1 TV-kanaler.

Kan man melde sig ud af en antenneforening?

For at foreningerne ikke skulle lide store økonomiske tab, besluttede man at indføre overgangsordningen for alle tv-aftaler indgået før 1. juli 2016. Denne overgangsordning medfører, at beboere først har ret til at framelde sig, når foreningen har mulighed for at opsige aftalen med tv-leverandøren.


Kan man fravælge antennebidrag?

I 2016 blev reglerne for valg og fravalg af TV-signal lavet om. Boligforeningerne og udlejerne mistede retten til at vælge TV-signal for deres lejere og medlemmer, og det blev en rettighed hos disse, at man således selv kunne til- og fravælge de kanaler og den udbyder, man ville.


Kan man downloade film fra YouSee?

Du kan hente musik fra YouSee Musik ned på din mobil eller tablet. Så kan du lytte til din yndlingsmusik, selvom du ikke har forbindelse til internettet. Du downloader automatisk dine playlister og favoritter.



Hvorfor kan jeg ikke logge på TV 2 PLAY?

Hvis du har tjekket dine loginoplysninger og stadig ikke kan logge ind på TV 2 PLAY, anbefaler vi, du kontakter kundeservice hos TV 2 PLAY på telefon eller mail: Tlf. 89 88 12 12.


Hvornår er der Tirsdagsanalyse?

Tirsdagsanalysen opstod som et spin-off, og sendes hver tirsdag, stadig med Mogensen og Kristiansen, der analyserer aktuelle begivenheder i dansk politik.


Hvorfor kan jeg ikke se DR1 og DR2?

Da DR1-synstolkning og DR2-synstolkning har såkaldt “must carry”-status, skal de være med i din udbyders grundpakke, mens muligheden for modtagelse af DR1, DR2 og DR Ramasjang kan kræve bestilling af en større tv-pakke. Læs eventuelt mere om must carry-reglerne på Kulturministeriets hjemmeside.


Hvordan installerer man TV 2 PLAY på Samsung Smart TV?

TV 2 PLAY app’en er udviklet til Smart TV fra Samsung og LG, men du kan dog også hente vores app ned til Apple TV og androidbaseret TV. Du kan downloade TV 2 PLAY app’en fra producentens APP-store.


Kan man caste fra iPhone til Samsung TV?

For at tilslutte iPhone til Samsung TV får du her er de enkle trin, du skal følge. Hent og installer Mirror for Samsung TV fra App Store på din iOS-enhed. Når det er installeret, skal du åbne værktøjet og vente, til du ser Samsung Smart TV ikonet på iOS-enhedens skærm.


Hvordan aktiverer man lokal netværksadgang?

Adgang til dit lokale netværk Når du første gang åbner en app efter opdateringen, vil nogle af dem bede om at få lokal netværksadgang. I så fald kommer der en besked frem, der anmoder om at finde og oprette forbindelse til enheder på dit lokale netværk. Tryk på Tillad ikke for at nægte adgangen.


Hvordan kommer jeg ind på TV 2 PLAY?

Sådan gør du ↓

  1. Gå til Log ind i TV 2 PLAY appen på dit TV.
  2. Åben siden: kode.tv2.dk fra en anden enhed (Fx mobil, tablet, PC)
  3. Indtast engangskoden som vises på TV’et.
  4. Bekræft at engangskoden som vises på TV’et stemmer overens med engangskoden som vises på den anden enhed (Fx mobil, tablet, PC)

Hvorfor kan jeg ikke streame tv?

Prøv at se på en anden enhed, der bruger samme Wi-Fi eller mobilforbindelse. Hvis det ikke virker, skal du kontakte din internetudbyder for at kontrollere, om der er et problem med dit netværk.


Hvorfor kan jeg ikke caste fra min iPhone?

Slå Wi-Fi fra/til på konfigurationsenheden, og åbn derefter Google Home-appen igen. Hvis dette ikke løste problemet, skal du fortsætte til næste trin. Prøv at bruge en anden enhed til at konfigurere Chromecast-enheden. Hvis du stadig oplever problemer, skal du fortsætte til næste trin.


Hvorfor kan jeg ikke caste fra DR TV?

Du skal sikre dig, at din Chromecast er forbundet til samme netværk som den enhed, som du ønsker at forbinde til dit tv. Kører de på samme netværk, kan du med DRTV-appen afspille det program, du ønsker at se og få det vist på din tv-skærm.


Hvorfor genstarter min Chromecast?

Det skyldes ofte, at Chromecast-enheden selv skifter mellem at oprette forbindelse til 2,4 GHz og 5 GHz-frekvenserne på hjemmets WiFi-netværk. Og det kan resultere i irriterende afbrydelser i dét indhold, du caster til skærmen. Disse problemer kan også påvirke dine andre enheder, der er på WiFi.


Kan en Chromecast blive forældet?

Hvis du vil have de nyeste tilgængelige funktioner på din Chromecast, skal enheden muligvis opdateres, så den har den nyeste version af softwaren. Opdateringen sker automatisk som en del af konfigurationen, så du behøver ikke at foretage dig yderligere.


Kan man streame uden Wi-Fi?

En Chromecast forbindes typisk med internettet via en Wi-Fi-forbindelse. Hvis du ikke har internetforbindelse, kan du oprette et lokalt Wi-Fi-netværk, der stadig giver dig mulighed for at bruge Chromecast uden webadgang.


Hvordan flytter man en Chromecast?

Skift Wi-Fi-netværk for Chromecast eller Chromecast Audio

  1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen. …
  3. Hold enhedens felt nede.
  4. Tryk påEnhedsoplysninger. …
  5. Du sendes nu tilbage til startskærmen.

Hvordan internet deler man til Chromecast?

Opsætning

  1. Lav et hotspot på den mobil der skal være forbindelsen (Den simulerede wifi). …
  2. På en anden mobil (mobil 2, der kun bruges under opsætningen) forbindes nu til dette hotspot. …
  3. Man sætter nu chromecast til HDMI i Tv’et og sætter strøm til chromecast.
  4. Nu åbner man Google Home appen på mobil 2.

FAQ: Hvordan får jeg signal på mit tv?

Kan man bruge Internetdeling til Chromecast?

Du kan bruge et andet Wi-Fi-netværk eller din mobildataforbindelse. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet. Delefunktion. Tryk på OK for at give Google tilladelse til at tjekke dine netværksoplysninger og finde enheder i nærheden, som du vil caste til.

Hvordan kan man se landskamp?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.

Hvor kan man se landskampen?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.