Hvor kan man gå til håndbold henne?

I KH kan alle spillere få plads på deres årgang, og på det niveau der passer til dem. Derfor tilbyder vi alle muligheden for at komme og få nogle prøvetimer uanset om du er erfaren, godt i gang eller nybegynder til håndbold.

Hvad er et Håndboldpas?

Håndboldpasset er dit bevis på, at du er aktiv i dansk håndbold. Dansk Håndbold Forbund bruger Håndboldpasset til at bekræfte, at du er aktiv håndboldspiller eller er frivillig i en håndboldforening enten som træner, leder, kasserer eller en af de andre fede tjanser, der er i din forening.


Hvor meget koster det at spille håndbold?

Hvis du skal spille på et U16, U18 eller på et seniorhold for herre, så skal du bruge en håndbold i str. 3. En håndbold fra Select i str. 3 koster mellem 150-500 kr.


Hvem viser håndbold i dag?

Håndbold i TV

tirsdag 24. maj Kl: 18:30 TV2 Sport
tirsdag 31. maj Kl: 18:30 TV2 Sport
tirsdag 31. maj Kl: 20:30 TV2 Sport
lørdag 04. jun Kl: 15:15 TV3 MAX
lørdag 04. jun Kl: 18:00 TV3 MAX


Hvem ser mest håndbold?

Danskernes ser mest håndbold Kun Norge havde ud over Danmark en håndboldkamp blandt de 25 mest sete programmer, og dette begrænsede sig endda til en transmission, nemlig EM-finalen i kvindehåndbold med Norge som vinder.


Hvorfor skal jeg spille håndbold?

Håndbold er en alsidig sport, og den er for enhver. Uanset hvor gammel du er, og om du er mand eller kvinde, så er det en sport, hvor der er rig mulighed for, at du kan udfolde dig. Håndbold stiller store krav til din kondition, men også til din holdånd, da det jo handler om at arbejde sammen med dine holdkammerater.


Hvordan får man et Håndboldpas?

Gå til www.haandbold.dk/håndboldpas for at læse mere. For spørgsmål om Håndboldpasset, kontakt Kasper Tolstrup Andersen på kta@dhf.dk eller tlf. 3151 2129.


Hvor kan man gå til håndbold?

DGI Håndbold tilbyder i sæsonen 2021/2022 en fleksibel stævnestruktur for alle landets efterskoler – store som små. Nu kan jeres efterskole deltage i et eller flere håndboldstævner. Stævnerne afvikles i samarbejde med efterskoler landet over.



Hvad koster et sæsonkort til Aalborg Håndbold?

Priserne for sæsonkort til sæsonen 2021/2022 Langside: 2.195 kr. Hjørne: 2.095 kr. Bag Mål Voksen: 1.745 kr. Bag Mål Barn/Studerende/Pensionist: 1.295 kr.


Hvem er træner for kvindelandsholdet i håndbold?

Byd velkommen til Jesper Jensen og Christina Roslyng. Vi er så glade for at kunne sige, at Jesper Jensen er vores nye damelandstræner, at Christina Roslyng er holdets nye Team Manager, og Lars Jørgensen fortsætter som assistenttræner.


Hvem ejer Aalborg Håndbold?

Mark Fjeldal Dalsgaard Nielsen (via CAJUNA HOLDING ApS) ejer nu en del af AALBORG HÅNDBOLD A/S. Mark Fjeldal Dalsgaard Nielsen (via CAJUNA HOLDING ApS) er pr. 01.03.2018 registreret som ejer af 20-25% af AALBORG HÅND …


Hvornår kommer Mads Mensah til Aalborg?

erfarer nemlig, at Aalborg Håndbold også er enige med landsholdsstjernen Mads Mensah om en aftale fra 2022. Mads Mensah spiller lige nu i Flensburg-Handewitt, og nu vender han altså tilbage til Aalborg Håndbold, hvor han før har haft stor succes. Der er endnu ikke underskrevet en aftale, men parterne skulle være enige.


Hvor skal Mads Mensah spille?

Mens en række danske håndboldstjerner er på vej hjem til danske klubber, har Mads Mensah valgt at gå mod strømmen. Den erfarne bagspiller har forlænget sin kontrakt med Flensburg-Handewitt i den tyske Bundesliga. Aftalen løber nu frem til sommeren 2026 og blev præsenteret før kampen mod Hamburg lørdag aften.


Hvem ser håndbold?

2,75 millioner eller 47 % af den danske befolkning interesserer sig for håndbold – det vil sige, at de følger med i håndbold, ser eller læser om håndbold i medierne eller går til håndboldkampe.


Hvor mange ser kvinde håndbold?

Næsten 1.4 mio. danskere fulgte med på tv tirsdag aften, da Danmark bankede russerne i gruppefinalen til EM i kvindehåndbold. Interessen for håndboldkvinderne var specielt stor blandt de unge under 18 år, hvor 74 pct.


Hvornår kan man starte til håndbold?

Som håndboldspiller kan du starte, når du ca. er 3 år. Det hele starter med leg, og jo ældre du bliver, jo større del af træningen bliver håndboldspillet.


Er håndbold en kontakt sport?

Liste over idrætter, der defineres som kontaktsport: Basketball, boksning, brydning, ishockey, dans (pardans), indendørs fodbold og futsal, hockey, håndbold, judo, ju-jitsu, karate, kickboxing/thaiboxing, floorball, taekwondo, vandpolo, skøjteløb (pardans), kampsport i øvrigt.


Hvad er godt ved håndbold?

Hvad er det godt for? Håndbold gavner kredsløb, kondition og samtlige store muskelgrupper. Først og fremmest er det naturligvis skulderregionen og benene der kommer på arbejde. Der opstår en del skader i håndbold, men de fleste af dem er ikke så alvorlige endda.


Hvordan bliver man professionel atlet?

Mikkel Hansens 5 råd til dig, der gerne vil være professionel

  1. Vær tålmodig når du træner. …
  2. Dyrk flere sportsgrene. …
  3. Hav konkrete, databaserede mål for din træning. …
  4. Talent er kun en brøkdel af at blive en topatlet. …
  5. Husk kærligheden til sporten.

Hvad får en professionel håndboldspiller i løn?

Herre spillere får generelt langt mere i løn end damespillere for eksempel skulle Mikkel Hansen tjenen mellem 12 og 14 millioner i PSG Håndbold. Mens at Christina Neagu skulle tjene mellem 3 og 4 millioner om året.


Hvordan får man harpiks af en bold?

Hvis ikke du kan finde en klump harpiks, så find håndboldrenseren i din lokale sportshal, her vil du kunne samle en klump, som du kan rulle sammen og begynde at rense. Den næste måde er at bruge håndboldrenseren i din lokalesportshal. Den fungerer således, at der sidder en varmpistol som skyder luft ned på børsten.


Hvad viser TV3 MAX?

TV3 MAX har topfodbold, og i høj grad engelsk fodbold, en særplads. Hver uge finder du to stærke kampe fra Premier League, ligesom du kan se kampe fra den næstbedste engelske fodboldrække The Championship, League Cup, den danske Superliga og verdens fineste turnering, Champions League.


Hvor skal Simon Hald spille næste sæson?

Han skifter, ligesom Landin, til Aalborg Håndbold i sommeren 2023. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Simon Hald har skrevet under på en femårig kontrakt med sin tidligere og nu kommende klub. – Aalborg Håndbold betyder meget for mig, og jeg har selvfølgelig fulgt klubben siden mit skifte.


Hvornår stopper Niklas Landin?

Sommeren 2012 skiftede Landin til den tyske klub Rhein-Neckar Löwen, flyttede til Heidelberg og underskrev en kontrakt med klubben til sommeren 2015. 2015 skiftede han til THW Kiel. Den 4. april 2022 blev det annonceret at Landin skifter til Aalborg Håndbold på en 4-årig kontrakt startene fra sommeren 2023.


FAQ: Hvor kan man gå til håndbold henne?

Hvem er Sonja og Eigil?

Om Sonja Christensen, 66 år Sammen med sin mand, Eigild Christensen, grundlægger af virksomheden Color Print, som de solgte i 2006 for 635 millioner kroner. Driver en række virksomheder i ind- og udland og beskæftiger alene i Nicaragua 1.000 mennesker. Har to voksne sønner og fire børnebørn.

Hvor bor Eigild Bødker Christensen?

Et nyt DR-program på tre afsnit følger Sonja og Eigild Christensen. De bor i en af Nordjyllands lækreste villaer med udsigt over byen, de har flyselskabet Great Dane Airlines, en racerbane i Spanien, kender alle indflydelsesrige mennesker i Danmark og er involveret i 20 virksomheder.

Hvor har Morten Olsen spillet håndbold?

Det bekræfter håndboldspilleren overfor TV 2. Morten Olsen var en bærende profil på det danske landshold, som i 2016 vandt OL-guld i Rio, ligesom han også var med til at vinde VM-guld i både 2019 og 2021. OL-sølvmedaljen i Tokyo sidste år blev den 37-årige playmakers sidste turnering med det danske landshold.