Hvad betyder Uber Cup?

Uber Cup, The Ladies International Badminton Championship Challenge Trophy, badmintonturnering for kvindelandshold. Uber Cup blev afviklet første gang i sæsonen 1956-57. Fra 1984 er Uber Cup blevet spillet hvert andet år. En holdmatch består af to double og tre single kampe.

Hvad er forskellen på Uber Cup og Thomas Cup?

Den har været afholdt hvert andet år siden 1982; før det var det hvert tredje år siden starten i 1949. Slutrunden omfatter tolv hold og har siden 1984 været afholdt parallelt med det kvindelige modstykke, Uber Cup, og slutrunden betegnes derfor ofte som Thomas & Uber Cup.


Hvorfor hedder det Sudirman Cup?

Turneringen er opkaldt efter Dick Sudirman, en tidligere indonesisk badmintonspiller, grundlægger af og mangeårig formand for det indonesiske badmintonforbund (Bulutangkis Seluruh Indonesia) samt bestyrelsesmedlem og vicepræsident for International Badminton Federation.


Hvem vandt Thomas Cup?

Indien er med sejren klar til deres første Thomas Cup-finale nogensinde. Efter at have spillet to tætte kampe var Viktor Axelsen i den grad i hopla igen. Fra 8-8 i første sæt levnede verdensetteren ingen chance til sin 20-årige modstander, som dermed ikke fik revanche fra nederlaget i All England-finalen i marts.



Hvad er den hårdeste sport?

Blandt de 60 sportsgrene rangerede eksperterne altså boksning som den hårdeste/sværeste sportsgren. Boksning scorede højt hvad angik udholdenhed, styrke, kraftudfoldelse, mod og holdbarhed. Efter boksning fulgte i rækkefølge ishockey og amerikansk fodbold.


Hvor bliver Thomas Cup spillet?

Thomas & Uber Cup, VM for herre- og damelandshold, spilles i Impact Arena, Bangkok, Thailand, den 8.-15. maj. Det er samme arena, der var vært ved Thomas & Uber Cup i 2018 samt Thailand Open I, Thailand Open II og World Tour-finalerne i januar 2021.


Hvilke TV-kanaler viser cykelløb?

Feltet.dk bringer her en oversigt over, hvilke cykelløb du kan se i dit tv i løbet af 2022.

April Løb Kanal
1. Route Adelie de Vitre Eurosport/Discovery+
2. GP Miguel Indurain Eurosport/Discovery+
3. Flandern Rundt Eurosport/Discovery+ og TV2
4. – 9. Baskerlandet Rundt Eurosport/Discovery+

Hvorfor hedder det Thomas og Uber Cup?

Slutrunden omfatter tolv hold og har siden 1984 været afholdt parallelt med det mandlige modstykke, Thomas Cup, og slutrunden betegnes derfor ofte som Thomas & Uber Cup. Turneringen er opkaldt efter initiativtageren, den engelske badmintonspiller Betty Uber.



Hvad gør spinning godt for?

Spinning er blevet et hit af ganske simple årsager: Det giver resultater i form af bedre kondition, større iltoptagelse og dermed bedre stofskifte, højere syregrænse (anaerob tærskel) og som følge af disse effekter mulighed for et betydeligt vægttab.


Hvilke muskler bruger man når man spinner?

Spinningen involverer de store muskelgrupper i benene (lår og læg) samt i armene. Sørger du for at variere belastningen og presse dig selv, vil du naturligvis øge styrken i benene, men styrketræning af mave, ryg og ben vil være et godt supplement et par gange om ugen.


Hvor starter Vinter-OL 2022?

VinterOL i 2022 var de 24. olympiske vinterlege, og legene blev afholdt i perioden 2. – 20. februar 2022 med Beijing, Folkerepublikken Kina som officiel værtsby.


Hvornår sendes Ryder Cup 2021?

Ryder Cup 2021 på TV og Streaming Det er på V Sport Golf og Viaplay at du kan følge hele turneringen fra start til slut. TV3 Sport viser også lidt søndag aften fra 22:30. Henrik Knudsen & Leif Nyholm guider dig traditionen tro igennem. Ingen TV-Tider pt.


Hvordan fragter man en hest til OL?

To små tasker med OL-logo på, der står på gulvet klar til afrejse. De to og en større boks med udstyr er det, som dressurrytteren Agnete Kirk Thinggaard må medbringe til Rio. – Ved andre internationale stævner har vi meget mere med.


Hvordan får man heste med til OL?

Under et OL skal arrangørerne stille klinikfaciliteter og udstyr til rådighed, mens medicin og lignende skal medbringes af den enkelte dyrlæge. Fredrik har 3 store tasker med sig i bilen mod Aachen. Ryttere, grooms og trænere flyver til Tokyo fra Tyskland, så de allerede er landet, når hestene ankommer til OL-byen.


Hvad betyder para på latin?

På græsk (παρά) betyder para “ved siden af”, “med” eller “side om side”, som i paragraf. På latin betyder para “imod”, “udenfor” eller “hinsides”. For eksempel paraply, der betyder imod regn fra det franske parapluie.


Er det dyrt i Belgien?

Er Belgien et dyrt land? Priserne på basisprodukter i Belgien er lavere end i Danmark. Du skal betale 1.15 gange mindre for shopping i Belgien end i Danmark. Den gennemsnitlige indkvartering omkostninger i Belgien spænder fra: 485 DKK (65 EUR) i Hostel til 874 DKK (117 EUR) i 3-stjernet hotel.


Hvad er fullbody træning?

Som navnet fullbody antyder, træner du hele kroppen hver gang, hvilket betyder at frekvensen kan holdes høj uden at du skal træne vanvittigt mange gange om ugen. Træner du 3 eller færre gange om ugen, er dette program et godt valg.


Hvordan løber man hurtig?

8 tips til at blive en hurtigere løber

  1. 1.Drop løbesko – find din cykel.
  2. 2.Brug intervaltræning – også selvom du hader det.
  3. 3.Bliv gode venner med din badevægt.
  4. 4.Styrketræning kan gøre dig hurtigere.
  5. 5.Tænk på kroppen som en helhed.
  6. 6.Planlæg din træning og bliv hurtigere.
  7. 7.Optimer dit udstyr.
  8. 8.Hurtigere på løbsdagen.

Hvad står pt får?

PT eller pt har flere betydninger: Pacific Time Zone – er en tidszone som geografisk dækker de vestligste dele af Nordamerika. Pro tempore – er en latinsk vending.


Hvad er PR en forkortelse for?

PR – eller Public Relations – er en strategisk kommunikationsdisciplin, der, gennem arbejdet med en virksomheds interne og eksterne relationer, har til formål at styrke en virksomheds omdømme blandt omverdenen.


Hvad er specielt ved Spanien?

Spanien er et af de lande i Europa som får besøg af flest udenlandske turister. Mange kommer for at nyde solskin og strande, andre for at besøge museer og kirker eller vandre i bjergene, og andre igen for at se fodbold. I snart 20 år har Spanien været det land som flest danskere rejser til på længere ferier.


Hvordan er klimaet i Spanien?

I det centrale Spanien er der kontinentalt klima med meget varme somre og kun 400-600 milimeter regn årligt. Samtidig er der midt på den iberiske haløv overvejende Middelhavsklima med milde vintre og tørre – ofte steghede – somre.


Er Spanien et rigt land?

Spanien er et forholdsvis rigt land, men arbejdsløsheden er høj, især blandt unge. Derfor rejser mange unge til udlandet for at søge arbejde. Spanien blev medlem af EU i 1986 og handler mest med andre EU-lande, især Frankrig og Tyskland.


Hvilke lande eksporterer Danmark mest til?

Vi eksporterer mest til vores nabolande og USA Det største marked er Tyskland med 155 mia. kroner, USA er næststørst med 136 mia. kroner og Sverige tredjestørst med 124 mia.


FAQ: Hvad betyder Uber Cup?

Hvad er Sudirman Cup?

Sudirman Cup er verdensmesterskabet i badminton for landshold bestående af både mænd og kvinder. Mesterskabet er afholdt hvert andet år siden 1989, hvor det blev afviklet i Bung Karno Stadium i Jakarta, Indonesien.

I hvilket land blev badminton opfundet?

De første spil blev spillet i 1873 på Badminton House, som var hertugen af Beauforts landsted i Gloucestershire, og det er her navnet ”Badminton” stammer fra. Nogle år senere, i 1877, udgav den britiske oberst Selby de første officielle og nedskrevne regler.

Hvor længe skal man ro i romaskinen?

Start med kun at ro 10-15 min, hvor du tænker på teknikken og at bevægelserne skal være flydende. I løbet af de næste gange kan du fokusere mere på trykket og accelerationen i taget, for det er først der, at træningseffekten kommer. Tænk stadig på teknikken og hold kadancen nede omkring 20-24 tag pr minut.