Hvilket mærke spiller AaB i?

AaB’s kendte klubdragt og andentrøje får et italiensk twist til den kommende sæson. I maj offentliggjorde AaB, at Hele Nordjyllands Hold fra denne sæson spiller og træner i udstyr fra Macron, og i dag er vi klar til at fremvise de nye kamptrøjer for den kommende sæson 2021/2022.

Hvor mange kampe har Torben Boye spillet i AaB?

Med sine 560 kampe for AaB, er han rekordholder og deraf kommer navnet Mr. AaB. Torben Boye har desuden vundet 2 mesterskaber og deltaget i fem pokalfinaler for AaB.


Hvor træner AaB?

AaB og Viborg er blevet enige om en aftale, der sender Lars Friis til Aalborg straks. Superligaklubben AaB har fået sin nye cheftræner på plads fem måneder før aftalt. Lars Friis tiltræder således allerede onsdag i den nordjyske klub.


Hvor kan man købe AaB trøjer?

Aalborg Boldspilsklub eller Aalborg BK, som de bliver kaldt i internationale sammenhænge er en ældre klub fra 1885, og siden har de skrabet mange trofæer til sig. Mangler du en AaB hjemmetrøje, med de klassiske røde og hvide bolsjefarvede striber, så kan du købe den her hos Unisport.



Hvem er Burak Karamete?

FODBOLD:Fredag 1. april blev Burak Karamete en berømt mand i AaB-kredse, da en fondsbørsmeddelelse bekendtgjorde, at mere end fem procent af den nordjyske superligaklubs aktier nu tilhører den 30-årige tyrker.


Hvad er AaB?

Den 12. marts 1912 mødtes en lille gruppe fagforeningsrepræsentanter på Tømrerkroen i København for at stifte Arbejdernes Andels Boligforening. En boligforening med en mission om at skabe non-profit boliger til almindelige mennesker.


Hvornår var AaB i Champions League?

I sæsonen 1995/1996 var AaB som det første danske hold med i Champions League-gruppespillet. Nordjyderne tabte egentlig 4-1 til Dynamo Kiev i kvalifikationen, men det ukrainske hold blev nægtet adgang grundet en bestikkelsessag. Det blev dog aldrig den store oplevelse for AaB, der blot vandt en enkelt kamp.


Hvem ejer AaB?

Superligaklubben AaB udsendte fredag eftermiddag en fondsbørsmeddelelse, hvor klubben oplyste, at en tyrkisk herre ved navn ‘Burak Karamete’ har ‘øget sin ejerandel i AaB A/S og nu ejer mere end fem procent af aktiekapitalen’.



Hvad er Jan Bech god for?

Jan Flemming Bech Andersen (født 8. august 1968 i Greve Strand) er en dansk forretningsperson, som siden 2017 har været CEO for rederiet Clearlake, der er en del af den internationale Gunvor Group. I 2013 gik han med en millioninvestering ind i fodboldklubben Brøndby IF.


Hvad er Smartodds?

I 2004 stiftede Benham firmaet Smartodds, hvor en stab af statistikere og analytikere leverer research om fodbold for bookmakere, professionelle gamblere og myndigheder rundt om i verden.


Hvem ejer AC Horsens?

I dag er selskabet bag AC Horsens ejet 100% af Horsens fS Fodbold, da FC Horsens efter fem sæsoner nødtvunget valgte at udtræde af samarbejdet på seniorniveau og deltager i dag derved kun i samarbejdet på ungdomsniveau, der er AC Horsens‘ rekrutteringsgrundlag.


Hvad kan man se på kanal 6?

6‘eren er kanalen, hvor du kan følge Europa League, som ofte har de bedste danske klubhold som deltagere. Det er også her, du kan følge de traditionsrige, engelske pokalturneringer FA Cup og Carabao Cup samt finalerne og de afgørende playoff-kampe i Nations League.


Hvilken sang løber Brøndby på banen til?

“Jump” er en single af hard rockbandet Van Halen. Den bliver brugt af det danske fodboldhold Brøndby IF & Olympique de Marseille, når spillerne løberbanen.


Hvor mange pokaler har AGF?

AGF er en fodboldklub med hjemmebane på Ceres Park (En del af Atletion) i Aarhus. Klubben er en del af Aarhus Gymnastikforening af 1880 som blev stiftet i 1880. Fodbold kom dog først til i 1902. Fodboldklubben er en af de mest succesfulde danske klubber med 5 danske mesterskaber og 9 pokaltitler (dansk rekord).


Hvem er Matthew benham?

Matthew Benham – FC Midtjylland Matthew Benham er den utrolige historie om en professionel gambler, der ender med at købe sin hjerteklub, Brentford FC. Først nøjedes han med at give klubben økonomisk førstehjælp, men blev senere hovedaktionær og klubejer. Benham er ikke den typiske gambler.


Hvem ejer Midtjylland og Brentford?

Engelske Matthew Benham har i dag sikret sig 60 procent af aktierne i FC Midtjylland. Benham ejer i forvejen den engelske klub Brentford FC, som han via stor kapitaltilførsel har været med at at bringe op i The Championship.


Hvad har Jan Bech Andersen tjent penge på?

Man kan hurtigt finde ud af, at Jan Bech Andersen har været direktør i Singapore for ST Shipping, der var ejet af et af verdens største tradingselskaber af råvarer, Glencore, og at han i forbindelse med Glencores børsnotering i 2011 som partner i selskabet blev rig – muligvis milliardær.


Hvem ejer FC Fredericia?

division. FC Fredericia blev stiftet den 3….

FC Fredericia
Forbund DBU (lokalunion: JBU)
Hjemmebane Monjasa Park Fredericia, Danmark
Kapacitet 6000 tilskuere (2500 sæder)
Formand Thomas Krogager Ransborg

Hvor mange mennesker bor der i Horsens?

Fakta om Horsens Kommune Indbyggere i januar 2020: 91.000. Befolkningstilvækst: Gennemsnitligt ca. 1000 flere borgere om året over de seneste 10 år. Virksomheder i Horsens Kommune specialiserer sig især i fødevarer, transport og bygge-/bolig-branchen.


Hvor spiller AC?

Milan har hjemme på det store og imponerende stadion, San Siro. Hjemmebanen, der har plads til 80.074 tilskuere, deles med lokalrivalerne fra Internazionale (Inter) og ejes af kommunen i Milano.


Hvad råber Brøndby fans?

Du vil på Sydsiden opleve de såkaldte ”capoer”. Dette er fans primært fra Brøndby fan grupperingen Alpha som står for at styre stemningen på Sydsiden. Capoerne står med både megafoner og mikrofon til højtalere så alle på tribunen kan høre hvad de siger.


Hvad synger FCK fans?

  • Bashkim Kadrii.
  • F.C København.
  • Zanka.
  • Med løven på…
  • Du viser livets vej.
  • Klubben som alle de kender.
  • Sammen med drengene på tribunen.
  • Andreas Cornelius.

Hvem er danmarksmester fodbold?

Superligaen (1991- )

År Guld Bronze
2019-20 FC Midtjylland AGF
2018-19 F.C. København Esbjerg fB
2017-18 FC Midtjylland FC Nordsjælland
2016-17 FC København Lyngby BK

Hvornår var b93 i Superligaen?

Da B. 93 debuterede i Superligaen i sæsonen 1998/99 var den første kamp 26. juli 1998 hjemme på Østerbro Stadion mod de danske mestre fra Brøndby. Tilskuertallet var 5.660, de fleste fra vestegnen.


Hvem stiftede FCM?

I 2004 skabte FC Midtjylland Danmarks første talentakademi. Med inspiration fra fransk fodbold skabte FC Midtjylland en skandinavisk model, og det første kuld på Akademiet var med bl. a. Simon Kjær, Winston Reid, Jesper Juelsgaard og Jonas Lössl.


Hvem er larne?

Selvom Larne FC har eksisteret i 132 år har klubben aldrig for alvor oplevet succes. I hvert fald ikke i den bedste nordirske række. Faktisk spillede Larne ikke engang i den nordirske Premiership mellem 2008 og 2019. – Men så kom Kenny Bruce til og overtog klubben i 2017.


Hvem ejer Brøndby IF?

Jan Bech Andersen ejer størstedelen af Brøndby IF’s aktier, og det er slet ikke uinteressant for andre investorer at gå ind i forretningen bag de danske mestre.


FAQ: Hvilket mærke spiller AaB i?

Er Niels og Martin Thorborg brødre?

Desuden har jeg nogle halvsøskende på min fars side, nemlig to storesøstre og en storebror, ham er jeg ikke blodmæssigt i familie med, fordi han er adopteret.

Hvor bor Niels Thorborg?

Niels Thorborg. L’easy-ejeren bor i på en af Odenses mest mondæne adresser: Langelinie. Adressen er i Hunderup-kvarteret, og her bor Niels Thorborg i en 333 kvadratmeter stor villa.

Hvad ejer Jan Bech Andersen?

GLOBAL ØKONOMI // BOGOMTALE – Det har i offentligheden været lidet kendt, hvorfra Brøndby IF’s reelle ejer, Jan Bech Andersen, der har investeret et trecifret millionbeløb i klubben, har sin formue.