Hvem bruger YouSee netværk?

TDC’s netværk bliver brugt af Fullrate, YouSee Mobil, Telmore og Stofa Mobil. 3’s netværk bliver brugt af Zenji og Oister. Telias netværk bliver brugt af Call me og Mit tele. Telenors netværk bruges af Bibob, CBB Mobil og OK Mobil.

Er Stofa det samme som nordlys?

Stofa er en del af Norlys. Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden. I Norlys forsyner vi over 1 million adresser med elektricitet og internet – både i byerne og på den yderste markvej.


Hvordan installerer man DRTV?

  1. Brug kabel mellem tv og din.
  2. Google Chromecast, Apple Airplay og andre.
  3. Via app på det nye Apple TV. Hvis du har det nye Apple TV (generation 4), kan du downloade en DR TV app. …
  4. Playstation 3 og 4. Inde i Playstation Store ligger DR TV app’en i en version til hhv 3 og 4. …
  5. DR TV direkte på smarttv med HbbTV.

Hvordan forbinder man et telefonstik?

Start med at afisolere et stykke af telefonkablet. Mål med stikket hvor lang de 4 ledere i kablet skal være. De skal nå helt ned i bunden af stikket. Klip lederne af i den rigtige længde, sæt stikket på kablet og vær sikker på at lederne når helt ned i bunden af stikket.



Hvilken kanal viser Formel 1 2021?

Hvis man vil se Formel 1 i tv skal man have hele tv-pakken fra Viasat. Den koster 549 kr. om måneden for 63 kanaler. Alternativt kan du Viaplay live streame Formel 1 for 269 kr.


Kan man se live fodbold på bet365?

Du kan live streame fodbold hos bet365 De tilbyder både live streaming indenfor de bedste fodboldligaer i verden, men også en lang række andre sportsgrene. Rækker som Bundesligaen, La Liga, Serie A, Æresdivisionen og mange flere bliver sendt direkte på live stream hos bet365, og det vil vi klart anbefale dig at se.


Hvordan bruger man Netflix?

For at se Netflix på et tv skal du bruge en enhed med Netflix-appen installeret. Netflix-appen er tilgængelig på mange smart-tv’er, spilkonsoller, set-top-bokse og Blu-ray-afspillere. På Netflix-kompatible tv’er, finder du Netflix-appen på hovedmenuen eller startskærmen.


Hvad koster you see tv pakker?

Prisstigninger på YouSee’s TVpakker i 2022

  • Grundpakken stiger med 10 kr.
  • Mellempakken stiger 40 kr.
  • Fuldpakken stiger 40 kr.
  • Bland Selv 10 stiger 30 kr.
  • Bland Selv 20 stiger 40 kr.
  • Bland Selv 36 stiger 50 kr.


Hvem bliver den næste 007?

Skotske Sam Heughan er på det seneste blevet kædet sammen med rollen som den nye James Bond. Highlander-skuespilleren har spillet hovedrollen i den populære serie i over seks år, og priserne har haglet ned over Heughan.


Hvem skal spille James Bond efter Daniel Craig?

Tidligere i år var han biografaktuel i Hitman’s Wife’s Bodyguard. Næste efter Hooper følger en række velkendte navne på listen, nemlig Tom Hardy, Richard Madden, Regé-Jean Page og Henry Cavill, som alle tidligere har været nævnt som 007-kandidater.


Hvor går James Bond No Time to Die?

No Time to Die‘ er den seneste film om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6. Bond er egentlig stoppet som aktiv agent og nyder det afslappende liv på Jamaica.


Kan man se No Time to Die på Netflix?

2021, 2h 43min – Eventyr, Action, Thriller Den har en fremragende rating på IMDb: 7.3 stjerner ud af 10. Den er spillefilm med en spilletid på 2h 43min. “No Time to Die” er nu tilgængelig at streame på Viaplay, iTunes og Google Play og at købe og at leje på Rakuten TV, Blockbuster, SF Anytime og Grand Hjemmebio.


Hvad koster det at se sport på Viaplay?

Med Viaplay Sport pakken får du nemlig adgang til alle de sportsbegivenheder, som også bliver sendt på TV3 og TV3+. Det betyder, at du kan streame alt fra de største fodboldkampe til de helt store fighting events. Der er altså noget for enhver smag til en pris på 309 kroner om måneden.


Hvilken opløsning sender tv2 i?

Kanalerne er stadig i 720p opløsning. I 2020 løftede TV 2 Play sine live-kanaler fra 25 til 50fps, altså 50 billeder per sekund. Når bitraten hæves, så betyder det, at indholdet ikke komprimeres lige så hårdt. Det udmønter sig i skarpere billeder med flere detaljer og færre billedfejl.


Hvor kan man se DR3?

DR3 og Ultra ophørte den 2. januar med at sende via antenne og kabel. Du kan dog stadig finde en del af de velkendte programmer fra DR3 og DR Ultra på dr.dk/drtv.


Hvilke spil spiller Astralis?

Det danske Counter-Strike-hold skifter Peter ‘dupreeh’ Rasmussen og Emil ‘Magisk’ Reif ud og henter to velkendte navne ind. Den firedobbelte Major-vinder Astralis har torsdag formiddag leveret en bombe, der vil trække overskrifter i hele CS:GO-miljøet.


Hvem er træner i Horsens håndbold?

Lars Frederiksen har været cheftræner i Horsens siden december 2019, hvor han blev hentet ind for at redde klubben fra en truende nedrykning. Det lykkedes, og ambitionerne voksede i den østjyske klub, der rykkede op i ligaen i 2019 efter ni års fravær.


Hvad står HØJ Håndbold for?

HØJ Håndbold er en klub som rummer både bredde og elite og som vil skabe gode rammer for både træning, kamp og fællesskab. I HØJ Håndbold er alle der har lyst til at være en del af vores klub velkommen.


Hvad betyder HØJ Håndbold?

I HØJ Håndbold tilbyder vi håndboldtræning for næsten alle aldre. Vi starter med de yngste på U4 og har ungdomshold helt til U19 på både pige- og drengesiden samt HØJ KIDZ for børn og unge med et udviklingshandicap. For senior har vi herrer, damer, oldgirls samt Håndboldfitness.


Hvilke tv-kanaler viser Champions League?

Champions League TV Generelt Verdens bedste klubturnering i fodbold: UEFA Champions League sendes i Danmark på TV3+ og TV3 Sport samt TV3 Max. Der sendes kampe fra hver runde på tirsdage og onsdage. Semifinaler og finaler vises live på TV3+.


Hvor kan man se Para OL?

I Danmark er det DR, som har rettighederne til at vise de Paralympiske Lege i Danmark. Derfor kan mange sportsgrene og ceremonier kan ses på DR’s tv-kanaler og på DR’s streaming-app DRTV.


Hvor mange danskere ser håndbold?

Under herrernes VM i januar 2021 var der i gennemsnit over 1,7 millioner TV-seere til Danmarks kampe. Semifinalen mod Spanien blev fulgt af mere end 2.358.000 seere, og ved finalen mod Sverige den 31. januar sad hele 2,6 millioner danskere klistret til TV-skærmene.


Er der håndbold i tv?

Du kan både se live-sport i tv og på TV 2 PLAY. Oversigten giver dig det fulde overblik over programmet for de kommende live-udsendelser af blandt andet badminton, fodbold, håndbold, tennis, NBA, Serie A, La liga, Tour de France samt EM og VM i håndbold på alle TV 2s kanaler.


Hvad laver Bent Nygård?

Bent Nyegaard er håndboldekspert og kommentator på TV 2 SPORT. Han har hele sit liv været tæt på håndboldsporten. Både som udøver, træner, sportsdirektør og siden 2007 som ekspert for TV 2. Som træner har Bent Nyegaard stået i spidsen for hold som GOG, Ribe HK og Team Tvis Holstebro.


FAQ: Hvem bruger YouSee netværk?

Hvem er kommentator på tv2 Sport?

Thomas Kristensen er kommentator og studievært på TV 2 SPORT. Thomas Kristensen følger håndboldsporten tæt, og har været stemmen under kampene under utallige slutrunder.

Hvor mange medaljer har Danmark fået ved vinter-OL?

Danmark har vundet 48 guldmedaljer ved OL – ialt har 140 Danske atleter en guldmedalje. Danmark har vundet 79 sølvmedaljer ved OL – ialt har 225 Danske atleter vundet en sølvmedalje. Danmark har vundet 79 bronzemedaljer ved OL – ialt har 167 Danske atleter vundet en bronzemedalje.

Hvor mange medaljer har Danmark til vinter-OL?

Danmark er en af de 14 nationer som deltog ved de første moderne lege i 1896 i Athen, og har siden deltaget ved alle sommerlege undtaget Sommer-OL 1904. Danmark har desuden deltaget i tolv vinterlege, herunder alle lege siden 1988. Danmarks eneste medalje ved vinterlegene kom i curling ved VinterOL 1998 i Nagano.