Er Lotte Friis radiovært?

Lotte Friis er bedst kendt som en af Danmarks bedste svømmere gennem tiden, men de seneste år har hun også været en populær radiovært. 33-årige Lotte Friis stoppede svømmekarrieren i 2017, og året efter begyndte hun på P4, hvor hun siden har været vært på ”Formiddag på 4’eren”.

Hvorfor kan jeg ikke se live-tv på DR?

DR forklarer, at fejlen relaterer sig til HbbTV og kryptering, altså kopibeskyttelse af indhold. HbbTV er det system, som ligger bag ‘den røde knap’ på fjernbetjeningen samt DRTV apps til Smart TV fra LG, Panasonic og Samsung. – “DRTV-platformen til HbbTV er udviklet, så vi understøtter så mange TV som muligt.


Hvad er den mest solgte film?

Ternet Ninja slår til igen ‘Ternet Ninja 2’ er årets mest sete danske film med 930.000 solgte billetter, hvilket er på niveau med billetsalget for etteren. Sidst en dansk film solgte flere billetter, var tilbage i 1985, hvor ‘Op på fars hat’ landede på 950.000 biografgængere.


Hvor stort er et straffesparksfelt?

For børne- og ungdomsfodbold er minimummålene på fodboldbanen 45 x 90 meter. Midterlinjen er markeret og midtercirklen har en radius på 9,15 meter. Straffesparksfeltet måler 40,32 x 16,5 meter, og straffesparkspletten er markeret 11 meter fra baglinjen. Målfeltet er 18,32 x 5,5 meter.Hvordan laver man sin egen film?

En så enkel film vil let fange seerens interesse. Replikker er vanskelige at skrive, at aflevere og at optage ordentlig, og desuden skal der også tages hensyn til det nonverbale. Man bør måske ikke bruge for megen dialog, men satse mere på lyd, handling og for handlingen betydningsfylde genstande.


Hvad er et plot i en film?

Plottet er filmens handling kort fortalt. Man skelner mellem hovedplot og sideplot. Hovedplottet er filmens centrale historie. Det er hovedpersonens fortælling og kamp for at nå sit mål (se projektaksen i aktantmodellen).


Hvad er Genretrækkene i en kortfilm?

Præsentation

  • Genretræk i kortfilm.
  • Fiktion – opdigtet historie eller en historie inspireret af virkeligheden.
  • Tilhører en undergenre(se nedenfor)
  • Kortere end 30 min.
  • Få personer.
  • En enkelt konflikt.
  • Foregår over en kort periode.
  • Filmens længde er ofte den samme som den tid handlingen foregår over.

Hvilke TV kanaler sender Wimbledon?

Det er tradition, stil og historie. Et ikonisk sommer-event, hvor der er skrevet masser af tennishistorie, og hvor legender er født. Og som noget helt nyt sender vi direkte fra 15 baner på TV 2 PLAY.Hvad er film sprog?

Filmsprog Betegnelsen filmsprog benyttes ofte synonymt med filmstil og omfatter dermed iscenesættelsen, billederne, klipningen og lyden (Bordwell & Thompson 1979/2012). Iscenesættelsen omfatter elementer som dekorationer, rekvisitter og kostumer.


Hvad er set up og pay off?

Set up er detaljer og information, der senere i filmen får betydning for handlingen, dvs. giver pay off. Det er en fortælleteknik, som vækker tilskuerens nysgerrighed og skaber sammenhæng og troværdighed i en film. Instruktøren kan skabe sammenhæng og troværdighed ved at bruge set up og pay off.


Hvorfor kan jeg ikke se live-tv på DR app?

Når DR indgår en kontrakt med en ekstern producent om at vise deres indhold på DRTV, så indgår vi samtidig en aftale om, at blokere for visse VPN-udbydere. Hvis du ikke kan se livetv gennem din VPN-forbindelse, er det fordi din VPN-udbyder er blokeret.


Kan ikke se live tv på DR?

Start med at se om DRTV-app’en ligger i dit tv’s appstore og installer den. Hvis der ikke ligger en app, og dit tv er helt opdateret, så kontakt tv-producentens support og hør om de understøtter HbbTV på din tv-model.


Hvornår sendes gryn?

Det er præmissen i den nye nabolandskanal serie Gryn, som kan ses fra 22. oktober på DRTV, hvor alle 8 afsnit er tilgængelige. Serien vises også på mandage på DR2 fra 25. oktober.


Hvad er genanvendt PU?

PU-affald – et værdifuldt råmateriale I forbindelse med affald fra isoleringssystemer, sandwichpaneler og lign. af PU, tages rent PU-skumaffald flere steder tilbage til genbrugstationer, i særlige beholdere/containere. Kontakt din nærmeste kommune eller genbrugstation og hør nærmere.


Hvad bliver jern genbrugt til?

Hvis du afleverer dit gamle jern og metal på genbrugspladsen, bliver det kørt til en skrotvirksomhed, hvor det neddeles i små stykker i et shredderanlæg. Bagefter bliver de små stykker sorteret i magnetiske og ikke-magnetiske metaldele samt i en rest, som består af gummi, plast, glas osv.


Kan man genbruge alt plastik?

Alt plast er ‘polymer’ plast bygget op af byggesten kaldet ‘monomere’. Det er antallet af ‘monomer-typer’ i plasten, der afgør, om den kan genanvendes mekanisk eller ej. Hvis der kun er én type monomer i et plastprodukt, er der tale om et rent materiale, som er velegnet til mekanisk genanvendelse.


Hvor meget plastik bliver genanvendt?

Det opgøres altså ikke, hvor meget plast, der totalt set genanvendes, ligesom plast også kan registreres i kategorier som ”Forbrændingsegnet affald”. Tallene er indberettet af kommuner og private virksomheder. Se hele Miljøstyrelsens affaldsstatistik (2017) her.


Hvor meget pant bliver genanvendt?

I Danmark er vi verdensmestre i at returnere flest plastikflasker med pant. 94 procent af de solgte flasker med pant kom retur i 2019 til gavn for klimaet og miljøet og enhver flaske, der bliver genanvendt, gør en forskel.


Hvilken kvindelig håndboldspiller skyder hårdest?

Top 5 – Danmarks hårdest skydende spillere ved EM Til sammenligning blev Mie Højlunds hårdeste skud i kampen mod Slovenien målt til 89 km/t. Også i Norge har fartmålingen været et tema, efter Henny Reistad var blevet målt til et skud på 117 km/t.


Hvad er hurtigt at gå?

105 skridt i minuttet, svarende til 4,8 kilometer i timen er ikke en imponerende hurtig ganghastighed. Faktisk er den gennemsnitlige ganghastighed i en fodgængerovergang hurtigere. Her er hastigheden målt til 1,4 meter i sekundet svarende til 5 kilometer i timen.


Hvilken kanal viser landskamp?

Landskampen er et samarbejde mellem DR og flere danske sportsforbund om at vise landskampe fra holdenes faste hjemmebaner rundt om i Danmark. Landskampene sendes på DRTV.


Hvilken tennisspiller vandt som den første dansker ATP turnering?

Kenneth Carlsen, f. 1973, dansk tennis-spiller, professionel 1992. Som første dansker deltog han 1993 i Australian Open (nåede ottendedelsfinalen) og vandt i sin karriere tre officielle ATPturneringer (Hong Kong 1998, Tokyo 2002 og Memphis 2005).


Hvor mange landsholdskampe har Pernille Harder spillet?

Kampen vil mest blive husket for, at Pernille Harder scorede Danmarks mål og dermed tangerede rekorden for flest mål på Danmarks kvindelandshold. Merete Pedersen scorede i perioden fra 1993 til 2009 65 mål i 136 kampe, mens Harder nu har nået sine 65 i 126 landskampe.


FAQ: Er Lotte Friis radiovært?

Hvor kan man se 3 Puls?

KANAL TV3. Tv3 er en del af Viasat og består i alt af tre tv-kanaler nemlig Tv3, Tv3+ samt Tv3 Puls. Kanalerne Tv3 og søster kanalen Tv3+ er idag Danmarks anden og tredjestørste TV-kanaler og har igennem årtier sendt nyt og fangende underholdning fra både ind og udland direkte hjem i de danske tv stuer.

Hvor bliver Danmark Serbien spillet?

Danmark får tirsdag aften besøg af Serbien i en venskabskamp, der har mulighed for at give lidt oprejsning for øretæverne i Amsterdam. Kampen afvikles i Parken i København og fløjtes i gang kl. 18.00. Den positive vinkel på landskampen lørdag aften mod Holland var, at Christian Eriksen fik comeback.

Hvem vandt Formel 1 søndag?

Rivalen fra Red Bull Max Verstappen vandt løbet og tog samtidig føringen i VM-stillingen. Seks point adskiller Verstappen og Leclerc inden løbet i Monaco, der er sæsonens syvende.