Er see det samme som Xee?

Annonce: See afløser Xee. Det Disney-ejede Fox er trådt ud af kanalsamarbejdet og NENT (Nordic Entertainment Group) er trådt til. Xee blev skabt af YouSee i samarbejde med Fox, deraf X’et i navnet.

Hvem ejer Viasat?

Viasat er et tv-distributionsselskab, der er ejet af mediekoncern Nordic Entertainment Group (NENT Group), der er noteret på den svenske børs Nasdaq OMX Stockholm.


Hvad koster internet og tv?

Hvor skal du bestille dit TV og internet samlet?

Oprettelse inkl. fragt Månedlig pris for bredbånd Månedlig pris for TV
0 kr. 299 kr. (100/100 mbit) 274 kr. (24 kanaler)
99 kr. 319 kr. (200/200 mbit) 279 kr. (25 kanaler)
997 kr. 279 kr. (50/10 mbit) 299 kr. (25 kanaler)
0 kr. 239 kr. (200/25 mbit) 339 kr. (13 kanaler)

Hvad kan jeg se på Xee?

Xee

 • 2 Døgn: Et juleeventyr. december 2021 Xee kl. …
 • Fantomforhold. november 2021 Xee kl. …
 • Dybvads Sofa – Sæson 5. september 2021 Xee kl. …
 • Ny serie. Why Women Kill – Sæson 2. …
 • The War of the Worlds – Sæson 2. maj 2021 Xee kl. …
 • Limboland – sæson 2. april 2021 Xee kl. …
 • Dybvads Sofa – sæson 4. april 2021 Xee kl. …
 • Station 19 – sæson 4.


Hvorfor står der venter på mine apps?

Tjek, at du har en stærk Wi-Fi- eller mobildataforbindelse Når du har tjekket din internetforbindelse, kan du prøve at downloade igen. Du kan få yderligere hjælp til forbindelsesproblemer ved at gå til Løs problemer med internetforbindelse på Android-enheder.


Hvad er skjult cache?

Du har sikkert hørt navnet før, men aner måske ikke, hvad det dækker over, og hvilken indflydelse det har på din enhed. Cacher er et lagringssystem, der gemmer data på din vej rundt på hjemmesider på nettet, når du shopper, læser nyheder eller foretager dig anden online aktivitet.


Hvorfor virker Corona app ikke?

Hvis du oplever fejl eller problemer i appen, kan du kontakte Sundhed. dk’s support ved at skrive en e-mail til coronapas.app@sundhed.dk eller ved at ringe på tlf. 32 42 03 03. BEMÆRK: Mange danskere oplever, at der kan være tekniske udfordringer på rejsen.


Hvor kan man streame Sunday?

Sunday er spillet af den populære komiker Melvin Kakooza og har andre store danske skuespillere og komikere på rollelisten. Serien kan ses på Xee og har 3 sæsoner.Hvorfor lukker mine apps ned Samsung?

Problemet er løst I den seneste opdatering af Android System Webview og Google Chrome. For at sikre at dine apps ikke lukker ned uventet efter åbning, bør både Google Chrome og Android System Webview opdateres til seneste version.


Hvad er den nyeste Android version?

Android 12 er 2021-opgraderingen i af Googles Android-operativsystem. Den er baseret på 2020-versionen Android 11, som flere mobiler endnu ikke har. Men dette er mere end bare en opdatering – Google beskriver det som den største designændring i Androids historie.


Hvordan opdaterer man sin Samsung telefon?

Sådan søger du efter opdateringer til operativsystemet på din Samsung Galaxy-enhed

 1. Indstillinger> Om enheden> Softwareopdatering> Opdater nu.
 2. Indstillinger> Om enheden> Softwareopdatering> Download og installer.
 3. Indstillinger> Softwareopdatering> Download opdateringer manuelt.

Hvorfor kan min telefon ikke opdatere?

Hvis du ikke kan opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch trådløst, kan det skyldes en af følgende årsager: Der er ikke tilstrækkelig plads på enheden. Det tager lang tid at downloade opdateringen. Der kunne ikke oprettes forbindelse til opdateringsserveren.


Hvor gammel er Samsung TV?

Metoden til aldersbestemmelse er den samme uanset typen af Samsung husholdningsapparat. Typeskiltet på Samsung-apparater indeholder, udover modelinformation, også et serienummer. Serienummeret kan består af en kombination af tal og bogstaver, og vil være enten 11 eller 15 tegn langt.


Hvordan kan man se hvor gammelt et TV er?

Hvordan finder jeg ud af hvor gammelt mit TV er? Du vil typisk på købsbeviset/fakturaen se, hvornår dit TV er fra. Alternativt kan du tjekke model/serienummer bagpå dit TV og søge information på internettet.


Hvordan installerer man apps på Android?

Hent Androidapps og digitalt indhold i Google Play Butik

 1. Åbn Google Play Butik. , eller gå til Google Play Butik i en webbrowser på din enhed.
 2. Søg efter eller gennemse indhold.
 3. Vælg en vare.
 4. Vælg Installer eller varens pris.
 5. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre transaktionen og hente indholdet.

Hvordan nulstiller jeg mit LG TV?

Tryk på knappen (Hurtige indstillinger) på fjernbetjeningen, og vælg derefter [Indstillinger] — [System] — [Om] — [Gendan] — [Nulstilling af fabriksdata]. Slet alt.


Hvordan får man Netflix billigere?

Få den billigste Netflix Pris 2022 Men det er faktisk muligt at få den billigste Netflix Pris helt ned til 17 kroner om måneden ved blot at betale dit Netflix abonnent med en anden valuta end vores danske krone og på den måde få det billigste Netlix abonnent i verden.


Hvordan kan jeg se Netflix gratis?

Netflix tilbyder ikke gratis prøveperioder, men du kan altid ændre dit abonnement eller afmelde dig online når som helst, hvis du ikke mener, at Netflix er noget for dig. Der findes ingen kontrakter, ingen afmeldingsgebyrer og ingen binding. Du kan tilmelde dig og få fordel af alt det, som Netflix kan tilbyde.


Kan jeg få YouSee coax?

Du kan være koblet på nettet via forskellige former for internet med et abonnement hos YouSee – fx DSL, coax og fiber. Det er forskelligt, hvilket internet du kan få på din adresse. Det afhænger nemlig af, hvilken teknologi, der er tilgængelig i det område, hvor du bor.


Hvornår begynder man at spille på 11 mands?

I dag skifter man i Danmark fra 7-mands til 11-mandsfodbold som lilleputter i 10-årsalderen og først inden for de senere år har man indført 5-mandsfodbold på mindre bane for de allermindste, som imidlertid stadig alt for tidligt bliver flyttet over på en 7-mandsbane.


Hvor kan man se ID Investigation?

discovery+ er en streamingtjeneste som giver dig det bedste indhold fra nogle af Danmarks, og verdens, største TV-kanaler. Her kan du se de bedste programmer fra Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery, TLC, ID og Animal Planet.


Kan jeg få fibernet på din adresse?

Du kan tjekke, om du kan få fiber fra Stofa ved at tjekke din adresse på stofa.dk/internet. Hvis der under hastigheden står ‘via fiber‘, betyder det, du kan få Stofa Fiber. Du kan også gå ind på tjekditnet.dk, der er ejet af Energistyrelsen.


Hvad er af86?

Antenneforeningen hjemmeside vil få en knap, der leder kunder hen til et overblik over den TV-pakke eller det internet, som de betaler for. Denne del af siden hedder MitAF86 og er en løsning for kunder til selv at vælge, helt digitalt, hvilke produkter de ønsker.


Hvordan skifter man abonnement på TV 2 PLAY?

Din profilside på TV 2 PLAY (Mit TV 2) finder du ved at trykke på dit navn i øverste højre hjørne på tv2play.dk. Administrer TV 2 PLAY abonnement: Her kommer du ind på Mit TV 2 (https://mit.tv2.dk/konto/play) og får mulighed for følgende: Skift pakke.


FAQ: Er see det samme som Xee?

Hvor bliver Formel 1 vist?

TV3+, TV3 Sport/Max kanalerne og Viaplay Total Reklame-link dækker alle træninger, kvalifikation og løb direkte. Viaplay er streamingtjenesten, hvor du får alt Formel 1 direkte og på dansk for 449,- / måned.

Hvem er kommentator på TV3+?

Jesper Simo (født 15. august 1985 i Silkeborg) er en dansk journalist, der arbejder som kommentator og vært hos TV3 Sport, hvor han bl. a. dækker Premier League, Superligaen og Champions League m….

Jesper Simo
Uddannelsessted Journalisthøjskolen (2010)
Beskæftigelse TV-vært og kommentator
Arbejdsgiver TV3 Sport

Hvordan får man danske undertekster på svensk TV?

Tryk 591 på SVT 1 / SVT 1 HD, tryk 592 på SVT 2 / SVT 2 HD. Du ledes herefter automatisk tilbage til TV billedet. Hvis programmet er et af de programmer, der er undertekstet, vil de danske undertekster nu være synlige.