Er Viaplay en del af YouSee?

YouSee udbyder Viaplay en del af din tv-pakke med Bland Selv. Og du kan skifte Viaplay ud med tv-kanaler og streamingtjenester, hvis du vil prøve noget nyt. På den måde sparer du ekstra regninger på dine streamingtjenester, fordi du får dem gennem dit tv-abonnement.

Kan man se hvem der er logget på Netflix?

Har du været lidt lemfældig med dine Netflix-oplysninger og gerne vil sikre at uvedkommende, bekendte eller gamle kærester ikke længere bruger din konto, så kan du på Netflix‘ hjemmeside se en oversigt over hvem der har adgang til dit abonnement.


Hvordan smider man folk ud af Netflix?

Log af alle enheder, der er tilknyttet kontoen, medmindre du tror, at din enhed er blevet stjålet. Bemærk: Hvis du logger af alle enheder, fjernes alle enheder, der er tilknyttet din konto. Du skal logge ind igen med din nye adgangskode på alle de enheder, du vil bruge.


Hvad kan man se på TV3 sport?

Med TV3 SPORT får du:

  • Både dansk og udenlandsk sport.
  • Superligaen.
  • Den danske håndboldliga.
  • Den amerikanske ishockeyliga.
  • Den danske badmintonliga.
  • Champions League.
  • Wimbledon.


Hvem er logget ind på min Viaplay?

Hvor mange enheder kan jeg have i brug? Du kan benytte dit abonnement på højst fem forskellige enheder, i løbet af den samme 24-timers-periode. En enhed er for eksempel en computer, en mobiltelefon, en tablet, en spillekonsol eller et Smart-TV.


Kan man få Viaplay gratis i en måned?

Se kvit og frit i 2 uger med Viaplay-pakken! Du kan straks og ubegrænset se tv-serier og film, ved at streame over internettet til dit tv, mobile enhed, spilkonsol eller PC/Mac. Hvis du vil fortsætte med at bruge Viaplay efter prøveperioden, behøver du ikke gøre noget.


Hvor meget koster det at have Netflix?

Hvad koster Netflix? Se Netflix på din smartphone, din tablet, dit smart-tv, din laptop eller din streamingenhed – alt sammen til en fast månedlig pris. Abonnementerne spænder fra 9,99 US$ til 19,99 US$ pr. måned.


Hvad koster Viasat sport?

Med Viaplay Sport pakken får du nemlig adgang til alle de sportsbegivenheder, som også bliver sendt på TV3 og TV3+. Det betyder, at du kan streame alt fra de største fodboldkampe til de helt store fighting events. Der er altså noget for enhver smag til en pris på 309 kroner om måneden.Hvad koster Viaplay film og serier?

Hvad koster det?

  • Viaplay (film og serier) inkl. TV-kanaler koster 219 kr. pr. måned.
  • Viaplay Total (film, serier og sport) inkl. TV-kanaler koster 549 kr. pr. måned.

Hvorfor kan jeg ikke se alle film på Viaplay?

Tjek din internetforbindelse For at se indhold på Viaplay kræver det en stabil internetforbindelse. Vi anbefaler at din internetforbindelse er på mindst 10Mbit/s. Du kan altid tjekke om din internetforbindelse er tilstrækkelig ved at lave en speedtest.


Hvor kan man se Lillefod?

Lillefod der er faret vild og på egen hånd, mens han og hans forældre er på rejse mod fourageringsområderne ved den Store Dal. Lillefod må, sammen med de andre baby-dinosaurvenner, begive sig ud i farligt terræn.


Hvor længe har man en lejet film?

Du skal bruge en internetforbindelse for at se dit lejede eller købte indhold. Når du har lejet en film, har du 30 dage til at begynde at se den. Når du har startet filmen, kan du se den så mange gange, du vil, inden lejeperioden udløber.


Kan ikke se TV på Viaplay?

Genstarter din enhed eller router. Luk appen ned, åbn den og prøv igen. Se om der er en opdatering appen på din enhed. Det gør du i App Store eller Google Play store.


Hvordan streamer man en film på Viaplay?

Du kan bruge Chromecast sammen med en computer, mobil eller tablet og tilslutter enkelt din Chromecast i HDMI-indgangen på dit TV. Tilslut din mobile enhed til det trådløse netværk og stream dit yndlingsindhold direkte til TV’et. Du skal være Viaplay-kunde for at få adgang til indholdet.


Hvor kan man købe TV3+?

Få tv-kanaler i Viaplay for kun 100 kr. mere om måneden a. kan se TV 2, TV3, TV3+ og alle DR’s kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv-kanaler.


Er Viafree lovligt?

Til forskel fra Viaplay er Viafree en reklamefinansieret streamingtjeneste, som derfor er gratis for brugere. Men vil du se sport, film og ekslusive Viaplay serier, så er det stadigvæk Viaplay som gælder.


Kan man altid se DR1 uden tv pakke?

DR’s tv-kanaler DR1, DR2 og DR Ramasjang kan frit modtages fra luften med en antenne. Kanalerne bliver sendt på det jordbaserede digitale sendenet via sendemaster placeret rundt om i landet. Sendemasterne dækker mere end 97 procent af de danske husstande.


Kan man se TV 2 med stueantenne?

Ja – det kan du – men det kræver du har en internetforbindelse, kabel-tv eller parabol. Så vil du kunne modtage de samme kanaler som du modtager via antenne – dog til en månedlig pris, der afhænger af hvilken tv-pakke som du vælger hos den udbyder du vælger.


Hvorfor er Netflix så dyrt?

Streamingtjenesten bliver dyrere for at kunne levere en »endnu bedre oplevelse«. »Vi opdaterer vores priser, vi kan blive ved med at tilbyde en bred vifte af muligheder inden for kvalitetsunderholdning og fortsat investere i serier som »Kastanjemanden« og film som »Against the Ice«.


Er MMA og UFC det samme?

MMA er en sportsgren og UFC er en organisation MMA og UFC er tæt forbundet og derfor er det naturligt at blande de to ting sammen. MMA står for Mixed Martial Arts og det er en sportsgren. UFC står for Ultimate Fighting Championship og derfor er det en organisation inden for MMA.


Hvornår skal Mark O Madsen bokse?

Han var senest i kamp 21. august 2021, da han besejrede Clay Guida ved et stævne i Las Vegas. 37-årige Madsen og Pichel, der er 39 år, skulle have kæmpet i Houston 12. februar, men det er endnu ikke afgjort, hvor deres møde 9.


Hvordan bliver man MMA fighter?

MMA træning Derefter bør der blive gennemgået forskellige teknikker. Det kan være teknikker i forhold til spark, slag, til brydningsdelen af MMA og teknikker i forhold til kampen på gulvet. Meget at teknikken fra gulvkampen kommer fra Brasiliansk jiu-jitsu, i daglig tale BJJ, hvor man bl. a.


Hvor gammel skal man være for at gå til MMA?

Normalt skal man være 16 år for at dyrke den kontroversielle kampsport Mixed Martial Arts (MMA), men en række en klubber giver børn ned til 12 år lov til deltage i MMA-opgør, hvor man må sparke og slå modstanderen i ansigtet.


Hvor meget tjener en UFC fighter?

For i UFC bliver kæmperne belønnet på måden, de vinder kampene på, oplyser Mark O. Madsen. 30.000 dollars er lidt over 200.000 danske kroner. En standardkontrakt giver normalt 10.000 dollars for at stille op og 10.000 dollars for at vinde.


FAQ: Er Viaplay en del af YouSee?

Hvad tjener man på en UFC kamp?

For i UFC bliver kæmperne belønnet på måden, de vinder kampene på, oplyser Mark O. Madsen. 30.000 dollars er lidt over 200.000 danske kroner. En standardkontrakt giver normalt 10.000 dollars for at stille op og 10.000 dollars for at vinde.

Hvor meget tjener en bokser?

Det ligger nok mellem en halv og en hel million kroner om året,« siger Dennis Ceylan, der er far til to. En stor del af lønnen kommer fra en privat sponsor. Lige nu går det fint, men fremtiden er usikker, da boksning er et erhverv, hvor man kan blive pensioneret med et enkelt slag, påpeger Ceylan.

Hvordan går det med Mark O Madsen?

Drømmene er store hos den danske UFC-kæmper Mark O. Madsen, der i begyndelsen af året drog til USA for at etablere et nyt hjem for sin familie i Scottsdale, der ligger i delstaten Arizona. Rejsen over atlanten er en del af en toårsplan, der efter Madsens hoved skal kulminere med et UFC-bælte.