Hvad betyder anti 1964?

Inden anden halvleg af DBU Pokalfinalen mellem FC København og Brøndby præsenterede hjemmeholdets fans en tifo med påskriften ”Anti 1964” og en strakt langfinger med hilsen til årstallet for ærkerivalernes stiftelse.

Hvordan køber man billetter til FCK kampe?

billet.fck.dk vil det altid være muligt at købe billetter til F.C. Københavns kampe i Parken. Oplev byens hjemmebane fra den tribunen, der passer netop dig. Få fast plads på Carlsberg-tribunen, der både rummer den ikoniske fantribune Nedre C og den siddende tribune Øvre C med det gode overblik over spillet.


Hvilken sektion er sektion 12?

Sektion 12 – Nedre og Øvre B, Unibet-tribunen Her står de mest aktive fans, og her bliver de berømte tifoer. Fansene på Sektion 12 står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er Sektion 12 stedet for dig.


Hvem er sponsor for FCK?

Carlsberg har været hovedsponsor for F.C. København siden 1999, og den nuværende aftale løber frem til 30. juni 2021. Til den tid vil bryggerigiganten have været hovedsponsor i 22 år, hvilket vil være det længste i Superligaens historie.Hvilke tyske kanaler sender Formel 1?

Det er fra den nye 2021 sæson slut med Formel 1 dækning på RTL i Tyskland, så seerne skal altså til lommerne for at se med. En del af Sky’s kontrakt i Tyskland er dog at fire løb i løbet af sæsonen også skal vises på en gratis kanal.


Kan man se fodbold på Ofelia Plads uden billet?

Udover de mange aktiviteter, kan du selvfølgelig se alle Danmarks kampe på storskærm og et bredt udvalg af slutrundens andre kampe. For at imødekomme restriktionerne, er det nødvendigt at booke billet for at kunne deltage i fanzonen på Ofelia Plads.


Hvor skal Danmark spille lørdag?

De danske fodboldherrer skal i aktion første gang lørdag den 12. juni, hvor de tager imod Finland i den første gruppekamp i Pulje B på hjemmebane i Parken. EM i fodbold 2021 (også kaldet UEFA Euro 2020) løber fra fredag den 11. juni til søndag den 11.


Hvem er sponsor for Brøndby IF?

Brøndby har forlænget aftalen med Booztlet.com, så mode- og livsstilssiden nu er hovedsponsor i klubben til 2023. Tilbage i november annoncerede Brøndby, at man havde lavet en halvårlig aftale med Booztlet.com som ny hovedsponsor, men samarbejdet bliver længere endnu.Hvilket land spiller Danmark lørdag?

Men når de danske spillere lørdag spiller kvartfinale mod Tjekkiet i Aserbajdsjan, mener flere kritikere, at de danske roligans bør synge med på nationalmelodien hjemme fra sofaen. En af dem er fodboldfan Casper Fischer Raavig.


Er FCK ude af Conference League?

Da vi – som det første danske hold nogensinde – vandt vores europæiske gruppespil, går vi direkte til 1/8-finalerne i Conference League, som spilles den 10. og den 17. marts 2022.


Er FCK med i Conference League?

Fredag klokken 13 trækkes der lod til ottendedelsfinalerne i Conference League, og FC København er med i bowlen. Som gruppevinder er FCK seedet og møder derfor et af de hold, der er gået videre fra den første knockoutrunde. Her er FCK’s mulige modstandere: * Bodø/Glimt (Norge).


Hvilken kanal er NOVA fm på?

De 30 digitale radiostationer

LCN kanal Navn Frekvens FM MHz
421 The Voice KBH Radio 97,7
422 Nova FM Radio
423 POP FM Radio 107,6
424 Radio 100 FM 96,1

Er det dyrt i Bruxelles?

Priserne på basisprodukter i Bruxelles kommune er lavere end i Danmark. Du skal betale 1.13 gange mindre for shopping i Bruxelles kommune end i Danmark.


Hvad tjener Belgien penge på?

Belgisk økonomi er meget varieret og moderne. Dette kan i stor grad forklares med landets hurtige og tidlige industrialisering, gunstige geografiske placering og et velfungerende transportnetværk. De vigtigste eksportvarer er madvarer, biler, petroleumsprodukter og tekstiler.


Hvilket land i Europa betaler mest i skat?

»På den nye rangliste har Danmark igen indtaget førstepladsen, som det land med højest skattetryk i OECD. Vi lander i 2020 på et skattetryk på 46,5 pct. af BNP, mens Frankrig på andenpladsen ligger på 45,4 pct.


Hvilke lande har lavest skat?

Liste over Skattely Lande

 • Andorra – Ingen personlig indkomstskat.
 • Anguilla – En britisk oversøisk territorium og offshore banking center.
 • Antigua og Barbuda.
 • Aruba.
 • Bahamas ingen skat på hverken personlig indkomst eller kapitalgevinster skat, og der er heller ikke arveafgifter .
 • Barbados -.

Hvilket land betaler mest skat 2021?

Frankrig er det land, hvor indbyggerne betaler mest i skat i forhold til landets indkomst. Danmark ligger nummer to. Hvert år laver OECD en opgørelse over, hvor man betaler mest i skat i forhold til landets indkomst. Danmark har siden 2002 været det land, hvor man betalte mest i skat.


Kan man drikke vandet fra hanen i Frankrig?

Man kan drikke vand fra vandhaner i Frankrig, hvor der er offentlige vandværk, men det smage ofte lidt af klor. På landet kommer vand ofte fra private boringer, og her må du spørge dig frem.


Hvilke lande har ikke adgang til rent vand?

De udsatte lande er i høj grad placeret i Afrika og Mellemøsten. UNICEF har lavet prognoser, der viser, at over 9 millioner mennesker i Etiopien ikke vil have adgang til rent drikkevand i udgangen af 2017….Vandmangel Verden Over

 • Bahrain.
 • Kuwait.
 • Qatar.
 • San Marino.
 • Singapore.

Kan man drikke vandet fra hanen i Tyskland?

Det tyske drikkevand anses for at være sikkert at drikke. Der kan dog være tunge industriområder og forurenede områder i det tidligere Østtyskland, hvor man bør holde sig til vand på flaske.


Hvor får andre lande deres drikkevand fra?

I Danmark får vi langt det meste af vores drikkevand fra grundvandet. I mange andre lande er kilderne til drikkevand fx overfladevand eller sågar havvand.


Kan man drikke vandet fra vandhanen i Hamborg?

Det tyske drikkevand anses for at være sikkert at drikke. Der kan dog være tunge industriområder og forurenede områder i det tidligere Østtyskland, hvor man bør holde sig til vand på flaske.


Hvad er det officielle sprog i Schweiz?

Schweiz har fire nationale sprog, nemlig tysk, fransk, italiensk og romansk. Den tysktalende del udgør 63,5 % af den samlede schweiziske befolkning. Til daglig taler man faktisk omkring 20 forskellige regionale dialekter, der ofte omtales med paraplybegrebet schweizertysk.


Hvad er det officielle sprog i Finland?

Finland har to officielle sprog, finsk og svensk. Det står i den finske grundlov at landet er tosproget. Omkring 88 % af indbyggerne i Finland har finsk som modersmål, cirka 5 % har svensk som modersmål. De svensktalende finner bor især i kystområder mod syd og vest.


Hvad hedder det hollandske sprog?

I Holland taler man hollandsk Holland har to officielle sprog: hollandsk og frisisk. Hovedsproget i Holland er hollandsk. Hollandsk hedder også nederlandsk. Hollandsk er et gammelt sprog, som tilhører den vestgermanske sprogstamme.


FAQ: Hvad betyder anti 1964?

Hvad består Nederlandene af?

Kongeriget Nederlandene består af fire ligeværdige lande med hver sin forfatning og hver sin regering.

 • Nederlandene (Holland) med sine 12 provinser og særkommunen BES-øerne (Bonaire, Sint Eustatius og Saba)
 • Aruba.
 • Curaçao.
 • Sint Maarten.

Hvem vandt krigen i Bosnien?

Krigen varede derfor kun 10 dage og endte med Sloveniens selvstændighed. Freden i Slovenien resulterede i, at JNA nu rettede sine tropper mod Kroatien. Den følgende krig i Kroatien varede 10 måneder og kostede op til 20.000 mennesker livet.

Hvordan ser det serbiske flag ud?

Serbiens flag er en tricolor i de panslaviske farver. Flaget består af tre lige brede, vandrette felter, rødt øverst, blåt i midten og hvidt nederst. Statsflaget har rigsvåbnet på over de tre striber, placeret mod stangsiden af flagdugen. Rigsvåbnet er identisk med det Serbien førte i tiden som kongedømme.