Hvad er en app?

App er en forkortelse for ordet ‘applikation’. Applikation er et miniprogram, man kan downloade til sin smartphone og computer. En app er designet til, at brugeren hurtigere og lettere kan udføre en enkelt, specifik handling eller flere handlinger inden for samme emne.

Hvordan får man et Apple ID?

Opret et Appleid på en anden enhed Hvis du vil oprette et Appleid på et Apple TV, en Android-enhed, et smart-tv eller en streamingenhed, skal du typisk følge vejledningen på skærmen og indtaste dit fulde navn, din fødselsdato, en e-mailadresse eller et telefonnummer og en betalingsmetode.


Hvad karakteriserer muskelvæv?

En muskel er hierarkisk opbygget: Filamenterne er ordnet i sarcomerer, der i seriekobling danner myofibriller, som igen er samlet i muskelfibre (-celler), der er ordnet i mindre bundter, fascikler, som sammenholdt af bindevæv danner atter større bundter, hvoraf musklen er sammensat.


Hvor lang tid tager det at lave et spejlæg?

Lad ægget få tid til at “sætte sig”, uden at du rører panden. Steg spejlæggene i 2-4 minutter afhængig af, hvor gennemstegte du ønsker dem. Tag panden af blusset og lad æggene hvile på panden i cirka et minut. Krydr æggene med salt og rigeligt friskkværnet peber.Hvor stor muskelmasse er normalt?

En normal muskelmasse procent for kvinder er meget afhængig af alder, da eksempelvis en kvinde på mellem 20-29 år skal ligge på 34-39 %, mens en kvinde på mellem 60-60 år skal ligge på 28-33 %.


Hvor lang tid tager det at bygge en app?

Det tager typisk omkring 2-3 måneder at udvikle en almindelig app, fra man går i gang med den indledende konceptudvikling, til man har et færdigudviklet og gennemtestet produkt klar til lancering. Selvfølgelig varierer det dog, alt efter hvor stor den er, og hvor mange og komplekse funktioner, den skal indeholde.


Hvor mange år skal man have idræt på stx?

. Citater fra læreplanen er anført i kursiv. Læreplanen for idræt C findes i stx-bekendtgørelsen, hvor det også fastlægges, at idræt C er et treårigt fag. Timetallet for idræt C er 150 timer, som fordeles nogenlunde ligeligt over tre år.


Hvad er forskellen på en app og et program?

En applikationsprogram, softwareapplikation, applikation eller blot app er i computer-/datalogi-terminologi et computerprogram, der tjener et brugerformål, modsat systemprogrammer.Hvad lærer man i idræt?

Gennem alsidig idrætsundervisning opnår eleverne kropslige kompetencer samt viden, kundskaber og færdigheder i relation til fysisk aktivitet. Eleverne opnår god fysisk kapacitet, grundlæggende idrætslige færdigheder, indsigt i kroppens bevægelsesmuligheder og forståelse for idrættens videnskabsområder.


Hvor stammer folkedans fra?

1 Dansk folkedans er dans overleveret fra den vesteuropæiske dansekultur, som den blev udøvet over hele Europa fra ca. 1750 til 1850. Den er herefter tilpasset til lokale forhold, så der i dag eksisterer en dansk folkedansekultur med egen tone og danseform.


Hvilken type hormon er østrogen?

Østrogen er et af de hormoner, kroppen producerer. Østrogen kaldes for det kvindelige kønshormon, fordi kvinder har de højeste niveauer af østrogen. Et andet vigtigt kønshormon er testosteron, der kaldes for det mandlige kønshormon, fordi mænd har de højeste niveauer af det.


Hvad er årsagen til migræne?

Smertefibrene i blodårernes væg bliver irriterede, og nerverne, som omgiver blodårerne, frigør kemikalier og sender på den måde smertesignaler til hjernen. Årsagen til migræne er ikke klarlagt. Man mener, at hjernen er overfølsom over for signaler fra smertemålere i hjernehinden og blodkarrene i hjernen.


Hvorfor er jeg meget svimmel?

De hyppigste årsager til svimmelhed er løse øresten, Menieres sygdom, migræne-associeret svimmelhed og virus på balancenerven. Svimmelhed kan også være en komplikation efter blodprop eller blødning i hjernen.


Hvor mange gange har Danmark deltaget i OL?

Danmark ved OL

IOC-kode DEN
National komité Danmarks Olympiske Komité, varetages af bestyrelsen for Danmarks Idrætsforbund
Danmark ved sommer-OL
1896 1900 1904 1908 1912 1920 1924 1928 1932 1936 1948 1952 1956 1960 1964 1968 1972 1976 1980 1984 1988 1992 1996 2000 2004 2008 2012 2016 2020
Danmark ved vinter-OL

Er E-sport idræt?

Esport er en foreningsidræt på linje med håndbold, gymnastik og andre foreningsaktiviteter. En ny afgørelse fra Skatterådet slår fast, at esportsforeninger skal fritages for moms – en epokegørende og vigtig afgørelse, mener DGI.


Er E sport idræt?

Esport er en foreningsidræt på linje med håndbold, gymnastik og andre foreningsaktiviteter. En ny afgørelse fra Skatterådet slår fast, at esportsforeninger skal fritages for moms – en epokegørende og vigtig afgørelse, mener DGI.


Hvordan styrker man sin teenagers selvværd?

Giv din teenager mere selvværd og selvtillid

 1. Ros din teenager for hvem, han/hun er – ikke kun for de ting, din teenager gør.
 2. Vær en god rollemodel – lad være med at tale grimt om dig selv.
 3. Lad din teenager vide, at du altid er klar til at lytte.
 4. Lær din teenager at sammenligne sig selv – med sig selv og ikke andre.

Hvor kan man se dyr i København?

Zoo er Københavns mest kendte dyreattraktion, beliggende på Frederiksberg. Zoo har 3500 dyr fordelt på mere end 250 forskellige arter, hvorfor man skal væbne sig med god tålmodighed og masser af tid, når man gæster den store, smukke have.


Hvad sker der i København i uge 42?

I denne guide får du masser af inspiration og vores anbefalinger til, hvad du bør opleve på din tur til København.

 • Halloween i Tivoli. Læg til “Min rejse” …
 • Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Læg til “Min rejse” …
 • Louisiana Børnehus. …
 • Experimentarium. …
 • Frilandsmuseet. …
 • Amalienborg Slot. …
 • De Glemte Kæmper. …
 • Arbejdermuseet.

Hvad skal far have i gave?

Far fortjener naturligvis en rigtig sjov gave. Måske en drengerøvsgave eller tekniske gadgets. Far ønsker sig sikkert små tekniske gaver, praktiske dimser og sjove gadgets til grillen, bilen, værkstedet eller køkkenet. Overrask ham med en anderledes og innovativ gave fra Gadgets.dk.


Hvor lang tid tager iskias?

Hvis man så alligevel skal give et godt bud på hvor længe iskiasnerve smerter varer, så går de fleste over inden 4–6 uger. Ofte har det et forløb, hvor dine smerter gradvist falder langsomt. For nogle folk varer smerterne dog ved udover de 4–6 uger, hvilket for nogle bliver til kroniske smerter.


Hvad symbolisere ringene i OL?

Det mest kendte er nok de fem olympiske ringe, der symboliserer de fem beboede kontinenter (Amerika regnes i den forbindelse for ét kontinent). Ringene har farverne rød, blå, grøn, gul og sort. Ringene er tæt knyttet til det olympiske flag, der viser ringene på en hvid baggrund.


Hvornår starter OL?

Den 30. marts 2020 meddelte IOC, at datoerne for afholdelsen af OL 2020 var blevet fastlagt til 23. juli 2021 – 8. august 2021 og at legene ville beholde navnet “Tokyo 2020”.


FAQ: Hvad er en app?

Hvornår måtte Professionelle deltage i OL?

Professionelle atleter fik først tilladelse til at deltage ved OL i Los Angeles i 1984. – Første gang OL blev afholdt i Sydamerika var ved OL i Rio de Janeiro i 2016.

Hvem vandt guld?

Canada vinder OL-guld for femte gang. De forsvarende mestre fra USA kunne intet stille op mod Canadas verdensmestre, der vandt finalen 3-2. Canadas ishockeykvinder kan efter fire års pause atter sætte sig solidt på den olympiske trone.

Er OL guldmedaljer af guld?

Guldmedaljerne i Rio er nemlig ikke lavet af det pureste guld – vi skal faktisk til tilbage til OL i Stockholm i 1912, hvis vi skal finde en ægte guldmedalje! Det amerikanske magasin Forbes fortæller, at alle medaljerne i Rio vejer 500 gram, hvoraf det kun er de 6 gram, der rent faktisk er guld.