Hvad er en Google Play konto?

Hvad du kan gøre med Google Play

 1. Spil til Android-enheder og Chromebooks. Download Google Play Spil.
 2. Lej eller køb film og tv-serier. Kun i USA: Download Google TV. Uden for USA: Download Google Play Film og TV.
 3. Læs eller lyt til bøger, nyheder samt publikationer, du abonnerer på. Download Google Play Bøger.

Hvordan logger jeg ind på Samsung account?

Log ind på Samsung account Indtast id. Indtast adgangskode. Indtast dit id og din adgangskode. Under indstillinger i browseren skal du tillade, at websteder gemmer og læser cookiedata.


Hvorfor kan jeg ikke oprette Samsung-konto?

Log ind på Samsung account Under indstillinger i browseren skal du tillade, at websteder gemmer og læser cookiedata. Det er ikke muligt at logge ind. Af sikkerhedsgrunde er kontoen blevet deaktiveret. Brug 8 tegn eller flere med en blanding af bogstaver, tal og symboler.


Hvordan logger jeg ind på Viggo?

VIGGO PÅ SMARTPHONE OG IPAD: Når app’en er downloadet, og du vil åbne den, bedes der om et VIGGO domæne. Her skriver du ”Res”. Derefter taster du brugernavn(e-mail) og kode. Du skal bruge touch id eller adgangskode til at logge ind.Hvor gammel skal man være for at have en Samsung Account?

Det kan være lidt forskelligt, hvad man skal gøre for at oprette en familie. Et barn skal være over 13 år for at have deres egen Google konto.


Hvordan opsiger man et abonnement?

Vigtigt!

 1. Åbn Google Play-appen .
 2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
 3. Tryk på Betalinger og abonnementer. Abonnementer.
 4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
 5. Tryk på Opsig abonnement.
 6. Følg vejledningen.

Hvor er tøjet fra app?

Ud fra billedet vil Snap Fashion scanne over en million stykker tøj, sko og tasker på under et halvt sekund. Dernæst vil appen præsentere alle de resultater, den har fundet i farven, som du søgte på. Hvis du trykker på et item, vil appen dernæst føre dig direkte videre til den pågældende webshop.


Hvad koster Google Play?

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad koster Google Play Pass? Google Play Pass koster 39,00 kr. …
 • Hvilke apps og spil er inkluderet? Google Play Pass omfatter hundredvis af spil og apps, og der kommer nye til hver måned. …
 • Skal jeg have en Android-enhed? …
 • Hvor kan jeg få flere oplysninger? …
 • Hvordan kan udviklere vise deres interesse?


Hvem er det på billedet?

Log ind på din Google-konto. Tryk på Søg forneden. Du får vist en række med ansigter. Tryk på et ansigt for at se billeder af det.


Hvorfor virker Google Lens ikke?

Google Lens fungerer ikke på dansk. Du skal derfor starte med at ændre telefonens indstillinger og finde Sprog og indtastning. Under Sprog skal du vælge Engelsk som det primære sprog. Når du er færdig med at prøve, kan du blot skifte sproget tilbage til Dansk.


Hvordan får man Emojis på iphone?

Hvis emoji-tastaturet ikke vises, skal du kontrollere, at det er tilføjet.

 1. Gå til Indstillinger > Generelt, og tryk på Tastatur.
 2. Tryk på Tastaturer, og tryk derefter på Tilføj nyt tastatur.
 3. Tryk på emoji-tegn.

Hvilken kendt ligner du?

Snap selfies og scan dit ansigt og brug ægte ansigtsgenkendelsesprogrammering for at vise dig, hvilken kendis du ser lige ud og måske din dørleder. Det bruger en berømthed ansigtsgenkendelse og matchende program. Med Face Compare app kan du finde svarene på livets vigtigste spørgsmål!


Hvem kan lave apps?

kan Manao Software hjælpe dig. Vi har udviklet mange forskellige typer apps til både iOS og Android, og kan hjælpe med alt fra koncept og design, til implementering og lancering i begge app stores. Typisk hjælper vi også med vedligeholdelse og løbende forbedringer af vores kunders apps.


Kan ikke skrue ned for lyden på Philips tv?

Vælg Opsætning > TV-indstillinger > Lyd > Avanceret > Justering af lydudgang. 3. Hvis lydstyrkeforskellen er stor, skal du vælge Mere.


Kan ikke streame discovery?

Dobbelttjek, at din enhed og din Chromecast er forbundet til det samme trådløse netværk. Luk discovery+-appen, og afbryd forbindelsen til det trådløse netværk. Åbn derefter appen igen, og log på netværket. Sluk for din router, vent et øjeblik (gerne et par minutter), og tænd den igen.


Hvordan opgradere jeg Dplay?

Bruger du 99 kroner i måneden kan du få lidt af en opgradering, som Dplay også kalder Premium. Med denne type konto får du mulighed for helt at undgå reklamer, andet end dem i direkte tv. Samtidig kan du også se alle seks kanaler live, så du for eksempel kan se Kanal 4 direkte.


Kan man streame Canal Digital?

Med Canal Digital-appen får du et stort udvalg af film og serier, som du kan downloade og se på din mobil eller tablet, når du ikke er på nettet.


Hvad koster en ekstra Stofa boks?

Priser på oprettelse, service og gebyrer

Produktændringer Pris
Oprettelse og installation Pris
Installation af Stofa Tv-boks med instruktion 499 kr.
Installation af forstærker Varierer
Opsætning af ekstra tv-stik 1.199 kr.

Kan man Chromecaste Stofa Web TV?

Med Chromecast og Stofa Web Tv-app’en kan du dele dit indhold fra app’en op på din tv skærm. Det giver dig nem og hurtig adgang til al den bedste underholdning fra Stofa direkte på din tv-skærm.


Hvad er driftsforstyrrelser?

Indstråling er en typisk årsag til driftsforstyrrelser og dårligt tv- eller internetsignal. Indstråling er forstyrrende signaler fra andre kilder, som påvirker din forbindelse og giver dig driftsforstyrrelser. Indstråling kan blandt komme fra en mobiltelefon, en mikrobølgeovn eller signaler fra din nabo.


Hvad er der galt med internettet?

Driftsinformation om internet og telefoni Oplever du fejl på internet– eller telefoniforbindelsen? Tjek driftsinformationen for at se, om der er nogle planlagte opdateringer eller aktuelle driftmeldinger. Hvis der ikke er nogle opdatering eller meldinger i dit område, kan du kontakte kundeservice på 8830 3080.


Kan ikke komme ind på YouSee?

Hjælp til YouSee Mail Der er sat et loft for, hvor mange gange du kan indtaste forkert adgangskode, før der kortvarig bliver spærret for, at du kan forsøge at logge på igen. Indtaster du koden forkert 3 gange, skal du vente i 10 minutter, før du kan forsøge at logge ind igen.


Hvad betyder det at et TV er Android?

Android TV er en udvikling af Googles Android operativsystem til Android telefoner, som er blevet særligt konfigureret til Android TV. Android TV er en form for underholdnings system der er implementeret på nogle TV‘er og i TV bokse/stik, hvor du kan finde en lang række indhold til underholdning.


Kan Samsung tv optage?

USB Recording giver dig mulighed for at optage programmer til en ekstern lagerenhed, der er direkte tilsluttet tv‘et via USB. Din eksterne HDD fungerer stort set som en videobåndoptager. Du kan også bruge den til at sætte live-tv på pause.


Kan streaming optages?

Du kan ikke lovligt optage streaming, men flere tjenester, som f. eks. Netflix, lader dig downloade film og serier.


FAQ: Hvad er en Google Play konto?

Hvordan optager man tv på USB?

 1. Tilslut en USB-harddisk eller et USB-stik til en USB-port. Det anbefales, at du optager til en USB-harddisk.
 2. Mens du ser direkte udsendelse, skal du trykke på knappen HJUL (OK).
 3. Tryk på knappen. i venstre hjørne af skærmen.
 4. Tryk på knappen. , hvis du vil stoppe optagelsen.

Hvordan kommer man på nettet med Smart TV?

Tryk på knappen HOME, og vælg derefter [Indstillinger] — [Netværk og internet]. Vælg et netværk, som du vil oprette forbindelse til, og indstil adgangskoden. Hvis tv‘et ikke kan sluttes til internettet/netværket, henvises der til siden Tv‘et kan ikke oprette forbindelse til internettet/netværket..

Hvem blev man of the match i går?

Bwayla Sørensen er man of the match. Man of the match må da være os fans der skal glo på så ringe fodbold i 90 minutter. Vi skal fandme være glad for vi har en topklasse målmand der gør det til et nobelt nederlag….