Hvad er Tivoli Lux?

Tivoli Lux er et fordelsprogram, der giver ekstra fordele og rabatter til dig med et Tivolikort på abonnement*. *herudover har visse specialkort også adgang til fordelsprogrammet, herunder: Aktionærkort, Tivoli Erhvervsklub-kort, VIP-kort, Exclusive-kort, samt Ledsagerkort.

Hvornår er der Fredagsrock igen?

“Vi glæder os til igen at præsentere Fredagsrock i Tivoli hver fredag i september. Hele sidste sommer og en stor del af sommeren i år har vi været forhindret i at samle et stort nok publikum på Plænen til Fredagsrock, så det bliver en glædens dag, når Fredagsrock, som vi kender det, vender tilbage den 3. september.”


Hvornår starter Fredagsrock?

Scarlet Pleasure kick-starter årets Fredagsrock sæson 8. april, og mon ikke mange vil synge og danse med på Druk-film-hittet What A Life, der dufter af uskyld, frihed og nybagte studenter.


Hvad skete der til IceKiid koncert?

Rapperen IceKiid havde afbrudt koncerten, fordi der var udbrudt tumult blandt publikummerne. Tivoli rettede spotlys mod der, hvor en slåskamp var brudt ud, og imens tonede beskeder fra forlystelsesparken op på scenens storskærme, og publikum kunne læse, at koncerten var blevet midlertidigt standset.Hvad koster det at komme ind i Tivoli?

Entré8 år+ fra145 krEntrébilletter til Tivolis åbne sæsoner i 2022. TivolikortFra379 kr / årNem og fri entré til alle sæsoner. For dig som vil besøge Tivoli mere end to gange om året. Når du vil have en Tivoli-dag med det hele – til en god pris.


Hvad tid åbner forlystelser i Tivoli?

Oplev sommersæsonen i Tivoli Når Tivoli åbner op for sommersæsonen i marts eller april måned, fejres åbningsdagen med kørende forlystelser, mere end 20.000 påskeliljer og flotte hyacintmarker. Det er altså bare noget specielt, når Tivoli åbner op igen efter vinterens lange pause.


Hvornår slutter Tivoli sæsonen 2021?

Den 22. september tager Tivoli afsked med årets sommersæson, og det sker traditionen tro med et væld af aktiviteter i Haven. Gæsterne kan runde en sæsonen af med afslutningskoncert fra den gendannede trio Anne, Sanne og Lis på Plænen og et festligt afskeds-fyrværkerishow.


Er Fredagsrock aflyst?

Onsdag annoncerede Tivoli, at de planlagte Fredagsrock-koncerter med kunsterne Kesi, Kato og Ude Af Kontrol er blevet aflyst. I stedet bliver Anne Linnet, Stine Bramsen og Freja Kirk sat på programmet.Hvad tid er Fredagsrock i Tivoli?

Men frøet var lagt i jorden, og i årene fremover voksede Fredagsrock sig til et stort træ. I dag er fredagens open air-koncert klokken 22 en del af Tivolis dna, og er i løbende udvikling, senest med tilføjelsen af Havefest, hvor der varmes op med livemusik på flere scener i forlystelseshaven inden koncertstart kl.


Hvor kan man se fyrværkeri?

I Silvan finder du et stort udvalg af fyrværkeri i form af raketter, batterier, bomberør, fontæner m.m. Husk, at du kan købe fyrværkeri i vores butikker d. 15. -31. december 2021.


Hvornår er der fyrværkeri i Tivoli 2021?

Alle med hang til spektakulært fyrværkeri kan derfor med fordel kigge i retning af Tivoli den 31.12.21 klokken 23:00 og nyde synet af årets største festbombardement. I årets ekstraordinære nytårsfyrværkeri affyrer fyrværkerimesteren og hans folk 1241 stjerner, 2.641 bombetter, 665 luftbomber og 1241 romerlys.


Hvem må fyre fyrværkeri?

Uden for sæsonen er det kun uddannede scene- og festfyrværkere, der afskyde fyrværkeri. Ønsker du at anvende fyrværkeri uden for anvendelsesperioden til et privat arrangement, for eksempel et bryllup eller en konfirmation, kan du kontakte en uddannet scene- eller festfyrværker.


Hvornår spiller Tessa i Tivoli?

Vi opdaterer løbende vores sociale medier, Bemærk: For at komme ind i Tivoli fredag den 29. april efter kl. 16.00 kræver det en pladsreservation og gyldig entrébillet eller Tivolikort for alle gæster.


Hvornår er der julepyntet i København?

Det er en skøn følelse, når gaderne i København i november og december 2021 pyntes med lyskæder og guirlander, og gadeboderne frister med duften af krydret glögg og brændte mandler.


Hvordan foregår Fredagsrock?

At gå til koncert i Tivoli skal ALTID være en god og tryg oplevelse – men det stiller krav til os allesammen: Kom I god tid til koncerten, da vi kan melde udsolgt. Medbragt spiritus er ikke tilladt og konfiskeres ved indgangen. Hvis man er for beruset, bliver man slet ikke lukket ind.


Kan man købe billetter til forlystelser i Tivoli?

Man kan eksempelvis leje en rutschebane eksklusivt eller købe turpas til forlystelsen. Vær opmærksom på, at hvis der købes mere end 20 stk. turpas, tilbydes der grupperabat. Vil I blot mærke suget i maven fra én forlystelse, kan I købe billet til én tur i en valgfri forlystelse.


Kan DSB Plus kunder få rabat på billetter til Tivoli?

For at få rabatten skal du have en DSB Plus profil og logge ind. Har du ikke en DSB Plus profil endnu, kan du oprette dig gratis og benytte rabatten med det samme.


Hvad siger Tjekkiet om Danmark?

De tjekkiske medier advarer om et stærkt dansk landshold inden lørdagens EM-kvartfinale mellem Tjekkiet og Danmark. Det er ord som ‘eventyr’, ‘energi’ og ‘dansk dynamit’, der fylder i de tjekkiske medier fredag.


Hvad er chancen for at Danmark vinder over Tjekkiet?

Det svarer til, chancen for, at Danmark vinder kampen – ifølge Danske Spil – er på cirka 47 procent. En sejr til Tjekkiet giver pengene 4,10 gange igen, mens der er odds 3,25 på uafgjort. Danmarks favoritværdighed stiger, hvis man spiller på, at landstræner Kasper Hjulmands tropper går videre.


Hvordan er Vesterbro?

Vesterbro er populær. Siden 2000 har bydelen udviklet sig til den mest populære københavnske bydel, og befolkningen er vokset med 14 procent. Det er den største befolkningstilvækst i Københavns bydele. Til sammenligning er Nørrebros befolkning i samme periode blevet forøget med to procent.


Hvad sker der på Vesterbro?

Fra den 5. maj og indtil 23….

 • Dit bedste minde på Glyptoteket. …
 • Praktiserende læger skal hjælpe Akuttelefonen 1813. …
 • Copenhagen Pride søger eventkoordinator. …
 • Det filosofiske lederskab. …
 • Lynmetode får flere københavnere til at melde sig til rygestoptilbud. …
 • Tidsbegrænsede p-zoner skal forhindre generende langtidsparkering.

Hvad kan man lave i Nordvest?

På opdagelse i det upolerede Nordvest

 • Grundtvigs Kirke. Læg til “Min rejse” …
 • Kaffedepartementet. Læg til “Min rejse” …
 • Storrs Antikvariat. Læg til “Min rejse” …
 • Flere Fugle. Læg til “Min rejse” …
 • Behov Pizza. Læg til “Min rejse” …
 • BIBLIOTEKET. Læg til “Min rejse” …
 • Bispebjerg Kirkegård. Læg til “Min rejse” …
 • Dortheavej. Læg til “Min rejse”

Hvor kan man få gratis ting på sin fødselsdag?

Vi har samlet en række tilbud der gælder for børn og voksne

 • Jensens Bøfhus. Gratis dessert. På din fødselsdag kan hele bordet vælge en gratis dessert som afslutning på middagen. …
 • Bones. Gratis spareribs. På din fødselsdag kan du få gratis spareribs på Bones. …
 • VIB BørneBioKlub. Gratis film. …
 • Bowl’n’Fun. Gratis buffet.

FAQ: Hvad er Tivoli Lux?

Hvad koster en fadøl i Nyhavn?

Udvalget af specialøl er nok Nyhavns største, og der er desuden et meget omfangsrigt snapsekort. Man kan også få sig en ganske almindelig fadøl, og det til en pris, der ligger omkring 20 kroner under, hvad man betaler på den anden side af kanalen.

Hvad er en gourmet restaurant?

I en gourmet restaurant er der ofte dobbelt så meget personale, som i en almindelig mellemklasses restaurant og det vil kunne mærkes på det høje service niveau. Råvarerne er eksklusive og nænsomt udvalgt og der ligger mange arbejdstimer i udarbejdelsen af den helt rigtige smag og sammensætning.

Hvor mange Michelin restauranter er der i Danmark 2021?

I Guide Michelin Nordic Cities er Danmark som helhed tildelt 36 Michelinstjerner, fordelt ud på 26 restauranter, og det er nok til en plads som topscorer i de nordiske lande.