Hvad koster en DBU dommer?

Dommergodtgørelse

Spilletid Godtgørelse til dommer Kampafgift inkl. uddannelsesafgift
90 minutter 250,00 93,00
80 minutter 225,00 93,00
75 minutter 211,00 93,00
70 minutter 197,00 93,00

Hvordan bliver man superliga dommer?

Som dommer forventer DBU af dig…

 1. At du er indstillet på en kontinuerlig udvikling som dommer.
 2. At du går til opgaverne med krum hals og godt humør.
 3. At du er kollegial og imødekommende overfor dommerkolleger og andre medlemmer af fodboldfamilien.
 4. At du er i en fysisk form, som er passende til det niveau, du er aktiv på

Hvor meget løber en fodbolddommer?

I gennemsnit løber dommere 11 til 12 kilometer i hver kamp – hvilket er omtrent det samme som en Premier League-spiller i gennemsnit gør. I de seneste sæsoner har der også været flere tilfælde, hvor dommerne har flere sprints (over 20 km/t) end spillere.


Hvor lang tid tager en fodbold dommeruddannelse?

Kursusforløbet begynder med to timers e-learning hjemmefra. Herefter følger 14 timers undervisning i teori, som enten foregår over fire hverdagsaftener à 3 timer eller over én weekend à 2×7 timer. Teoriundervisningen kan desuden foregå enten online eller ved fysisk fremmøde.Hvor bor Jørgen Daugbjerg Burchardt?

Jørgen Daugbjerg Burchardt (tidl. Nielsen) (født 30. november 1982) er en dansk fodbolddommer fra Bramming, og nu bosiddende i Varde, der siden 2014/15-sæsonen har dømt i den danske Superliga.


Hvor mange penge tjener Mikkel Hansen om året?

Mikkel Hansen er den absolut største stjerne på det danske landshold, og den langhårede bagspiller tager sig også godt betalt. Ifølge Ekstra Bladet tjener Paris SG-spilleren flotte otte millioner kroner om året før skat – i grundløn.


Hvor bor Emil Jakobsen?

Emil Jakobsen kæreste og børn: Privat danner Jakobsen par med Helena Elver, som er professionel håndboldspiller for Odense Håndbold. Se hendes Instagram HER. De bor på nuværende tidspunkt til dagligt sammen i en lejlighed i Odense, men da Jakobsen skifter til den tysk klub Flensburg i sommeren 2021, må de skilles ad.


Hvor lang tid tager det at blive håndbolddommer?

Uddannelser for eksaminerede dommere: Dommer i praksis: Tages i år 1 efter eksamen. Dommeren som leder 1: Du kan tage dette kursus minimum 10 måneder efter, du har taget Dommergrundkursus. Du skal desuden have dømt seniorkampe.Hvilken efterskole gik Emil Jakobsen på?

Jakobsen er opvokset i Kerteminde i en rigtigt håndbold familie. Både mor, far og lillebroen ved navn Anton Manfeldt har alle spillet håndbold. Han kom til GOG i en alder af blot 13 år i 2011, og tog senere på Oure idrætsefterskole i 2015.


Hvad fejler Gidsel?

Mathias Gidsel er uden kræfter og energi. Hans batterier har brug for at blive ladet op. Ikke delvist, men til 100 procent. Den unge GOG-stjerne har derfor fået fri fra al håndbold de kommende seks dage, så han kan genvinde fysisk overskud.


Hvad tjener Evander?

Ifølge Ekstra Bladet, så kan Evander nu glæde sig over en månedsløn på hele 200.000 kroner, hvilket giver ham en årsløn på 2,4 millioner kroner. Det brasilianske stortalent er desuden på forskerordning, som giver udlændinge nogle skattemæssige fordele.


Hvad er det nemmeste job?

Her tjener du mest uden uddannelse

 • Fitnessinstruktør: Timeløn ca.
 • Skraldemand: Timeløn ca. …
 • Kran- og truckfører: Timeløn ca. …
 • Lufthavnsarbejder: Timeløn ca. …
 • Buschauffør: Timeløn ca. 211 kr./time. …
 • Vinduespudser: Timeløn ca. 209 kr./time. …
 • Receptionist: Timeløn ca. 204 kr./time.
 • Taxachauffør: Timeløn ca. 203 kr./time.

Hvad tjener en skraldemand 2021?

En skraldemand tjener i gennemsnit 30.000 kr. om måneden inkl. pension, feriepenge og personalegoder. Lønnen afhænger blandt andet af, om du arbejder privat eller kommunalt, og om du er renovationschauffør (kører bilen) eller er renovationsarbejder (sidder ved siden af føreren).


Hvilken træner tjener mest?

Vi skal nemlig et smut til Spanien – nærmere bestemt Atletico Madrid -, hvor den argentinske træner Diego Simeone er den træner i verden, som tjener mest.


Hvilken fodboldspiller er den dyreste?

Den schweiziske organisation CIES Football Observatory, som beskæftiger sig med transfervurderinger og spillerprofiler, har med transfervinduets begyndelse offentliggjort deres liste over verdens dyreste fodboldspillere. Øverste er Real Madrids Vinicius Junior, der anslås at koste godt 1.236 milliarder kroner.


Hvem er den bedste fodboldspiller nogensinde?

Lionel Messi, Argentina Lionel Andrés Messi har flere gange rangeret som den bedste spiller i verden og er af flere bedømt som den bedste spiller nogensinde. Han har, som den første spiller i historien nogensinde, formået at vinde ‘Ballon d’Or’ imponerende fire gange.


Hvornår er der EM i fodbold 2023?

EM-slutrunden i 2024 skal afholdes i Tyskland. Det afslørede Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) torsdag eftermiddag i sit hovedkvarter i Nyon. Tyskland blev valgt til vært foran Tyrkiet, der var den eneste anden fortsatte bejler til at huse kontinentets bedste fodboldspillere i en måned.


Hvem vandt ishockey OL 2022?

For første gang i historien kan Finland kalde sig OL-guldvinder i ishockey. De finske ishockeyherrer skrev sig ind i de olympiske historiebøger, da holdet søndag vandt OL-guld.


Hvor kan man se ishockey gratis?

En af de streamingtjeneste, der er gratis for folk i Danmark er DR TV. De live streamer ganske vist ikke meget på ishockey på DR TV, men det sker med jævne mellemrum. Når der eksempelvis er ishockey-VM, så kan det sagtens ske, at DR køber nogle rettigheder, og i så fald kan du live streame ishockey gratis.


Hvor kan man se ishockey live OL?

Live streaming guide til OL i ishockey Kampene kan streames via forskellige sider, hvor de fleste af dem dog kommer på DR eller TV2s kanaler. For at streame dem, så kan man streames via DRTV (gratis), mens TV2 Play og Discovery+ kræver abonnement.


Hvor spilles kvartfinalerne i EM?

 • Semifinaler og finale, samt gruppespil og ottendedelsfinale (senere tilføjet): London (England)
 • Gruppespil og en kvartfinale: München (Tyskland), Baku (Aserbajdsjan), Sankt Petersborg (Rusland), Rom (Italien)

Hvor mange gange har herrerne i håndbold vundet VM?

Holdet har især siden årtusindskiftet været blandt de dominerende i verden med blandt andet to EM-, to VM– og en OL-guld- og sølvmedalje, fra 2016 og 2021.


Hvor kan man se Danmark Rusland i København?

Dyrehavsbakken nord for København danner i juni måned ramme om den storskærm, som skal vise det danske fodboldlandshold, når de spiller deres indledende kampe til dette års EM.


Hvad koster det at vise fodbold på storskærm?

At fremvisningen på storskærmen sker direkte. At der ikke opkræves entré for adgangen til storskærmsfremvisningen. At transmissionen på storskærm ikke sponsoreres eller i øvrigt anvendes kommercielt eller i markedsføringsøjemed.


FAQ: Hvad koster en DBU dommer?

Hvor viser de fodbold i Århus?

I Aarhus kan du opleve kampene i BioCity på Sankt Knuds Torv. En billet koster 150 kr. Selvom intet slår den ægte vare, så bliver det helt sikkert vildt at opleve Danmarks kampe med god lyd på det store biograflærred i selskab med andre fans – og naturligvis masser af popcorn og cola. Billetinfo finder du lige her.

Hvor kan man se EM i Århus?

Oplev EM i fodbold 2021 i Aarhus

 • Århus Åbner Op – Fodbold og sommerfest i Musikparken. Billede: Århus Åbner Op’s Facebookside. …
 • Storskærm i Ceres Park – AGF og Aarhus Kommune. Oplev de danske EM-kampe på tribunen i Ceres Park med en iskold Ceres Top, og nationalsangen bragende ud gennem højtalerne. …
 • Fodbold på Aarhus‘ pubber.

Hvem ejede Parken før FCK?

I 1992 blev F.C. København også stiftet af KB og B1903 og fik hjemmebane i Parken. Efter nogle år ønskede Baltica at sælge stadion, og da ingen andre købere meldte sig på banen, endte F.C. København med at købe det den 1. juli 1998.