Hvad nummer er Danmark på verdensranglisten?

Det danske fodboldlandshold er blevet rykket en placering frem på FIFA’s verdensrangliste og indtager dermed nu er niendeplads. Fodboldåret 2021 har været et fantastisk fodboldår for det danske landshold med en flot præstation ved sommerens EM-slutrunde og en stensikker kvalifikation til VM i Qatar 2022.

Hvad er det bedste fodboldhold i verden?

Fodbold Info

År Spiller Klub
2017 Cristiano Ronaldo Real Madrid
2016 Cristiano Ronaldo Real Madrid
2015 Lionel Messi FC Barcelona
2014 Cristiano Ronaldo Real Madrid

Hvornår vandt EM?

Det seneste mesterskab var Euro 2020 i 11 forskellige byer i Europa. Det eneste hold, der har vundet titlen to gange i træk er Spanien, der vandt turneringen i 2008 og igen vandt finalen i 2012 på det Olympiske Stadion i Kyiv, hvor Spanien vandt med 4-0 over Italien hvilket er den største finalesejr i historien.


Hvor mange mål scorede Peter Schmeichel?

Fakta om Peter Schmeichel

Fulde navn: Peter Boleslaw Schmeichel
Position: Målmand
Højde: 193 cm
Landskampe/mål: 129 kampe og 1 mål
Kampe/mål i alt: 643 kampe og 9 mål


Hvem er EM favorit?

EM bliver afholdt i Ungarn og Slovakiet, og de første kampe bliver spillet kl. 18. Danmark spiller sin første kamp kl. 20.30, og det er imod Montenegro….EM’s største favoritter:

 • Danmark 2,05.
 • Frankrig 6,50.
 • Sverige 7,50.

Hvad sker der hvis en fodboldkamp ender uafgjort?

I ligaer kan fodboldkampe ende uafgjort, men i nogle elimineringsturneringer (vind-eller-forsvind-konkurrencer) lægger man to halvlege på 15 minutter til, hvis stillingen ender uafgjort. Hvis spillet stadig er uafgjort, spilles en straffesparkskonkurrence, der skal afgøre, hvilket hold der går videre i turneringen.


I hvilken fodboldkamp er der scoret flest mål?

Rekorden for flest mål i samme landskamp blev slået i 2001 af australieren Archie Thompson, der scorede 16 mål i en 31-0 sejr over Samoa. Men Krølben har stadig den europæiske rekord. Vi vil altid huske ham for… at han har en bar opkaldt efter sig.


Hvor mange kampe har Kasper Schmeichel spillet for det danske landshold?

Kasper Peter Schmeichel (født 5. november 1986 i København) er en dansk professionel fodboldspiller med polske rødder, der spiller som målmand for den engelske Premier League-klub Leicester City. Han er søn af den tidligere landsholdsspiller Peter Schmeichel og har spillet 17 kampe for Danmarks U/21-landshold.


https://www.youtube.com/watch?v=ZxX3MyApITQ

Hvor mange mål scorede Danmark ved EM 2021?

Danmark scorede 12 vidunderlige mål ved EM – Per Frimann hæfter sig især ved én detalje. Det danske landshold scorede 12 mål i seks kampe ved EM, og der er især én ting, ekspertkommentator Per Frimann hæfter sig ved.


Hvem har scoret flest mål i EM?

Alle tiders EM-topscorere

 • NUNO GOMES 6. Nuno Gomes scorede sit første landskampsmål som 23-årig, da Portugal på dramatisk vis vendte 0-2 til 3-2-sejr over England ved EM i 2000. …
 • PATRICK KLUIVERT 6. …
 • ZLATAN IBRAHIMOVIC 6. …
 • THIERRY HENRY 6. …
 • ALAN SHEARER 7. …
 • CRISTIANO RONALDO 9. …
 • MICHEL PLATINI 9.

Hvem har scoret flest mål i EM i fodbold?

Alle tiders EM-topscorer er danske Ole Madsen, der i hele turneringen i 1964 scorede 11 mål, og tyske Gerd Müller, der i hele turneringen i 1972 ligeledes scorede 11 mål.


Hvordan foregår straffespark?

Straffesparkskonkurrencer gennemføres ved at hvert hold skiftevis forsøger at score på et straffespark. Når hvert hold har skudt fem gange, er vinderen den, som har scoret flest mål. Hvis begge har scoret lige mange, skiftes holdene til at skyde et enkelt straffespark.


Hvem vandt i fodbold i går Danmark England?

En af aviserne kommer med en klar stikpille til Danmark. Det var England, der trak det længste strå i kampen om den sidste finaleplads ved EM-slutrunden. Semifinalen mellem Danmark og England endte 2-1 efter efter en regulær gyser, der blev afgjort i forlænget spilletid.


Er England gode til fodbold?

England har de seneste kampe vist sig stærke, og derfor bliver det formentlig en svær opgave for det danske landshold. Men spørger man José Mourinho, der har en fortid i de engelske klubber Chelsea, Manchester United og Tottenham, skal England være mindst lige så bange for at møde Danmark.


Hvem er dommer i landskampen?

Programmet kan ikke vises.

 • Schweiz vs Spanien – dommer: Michael Oliver.
 • Belgien vs Italien – dommer: Slavko Vinčić
 • Tjekkiet vs Danmark – dommer: Björn Kuipers.
 • Ukraine vs England – dommer: Felix Brych.

Hvem dommer England Italien?

Det bliver således den 48-årige Björn Kuipers, der skal dømme søndagens EM-finale mod Italien på Wembley. Det bliver en meget velhavende mand, der søndag skal fløjte EM-finalen mellem England og Italien. Således skriver den engelske avis The Telegraph, at hollænderen Björn Kuipers er kendt som ‘verdens rigeste dommer‘.


Hvem er dommer i EM 2021?

er Björn Kuipers, der skal dømme Danmarks kamp:

 • Schweiz vs Spanien – dommer: Michael Oliver.
 • Belgien vs Italien – dommer: Slavko Vinčić
 • Tjekkiet vs Danmark – dommer: Björn Kuipers.
 • Ukraine vs England – dommer: Felix Brych.

Hvem er ude i EM?

Gruppe E: Et hold er videre, to kæmper om sidste plads

 • Spanien er sikker på at gå videre med maksimumpoint (to point)
 • Bosnien-Hercegovina er ude af EM.
 • Sverige og Tjekkiet kæmper om den sidste plads. Takket være bedre målscore kan Sverige nøjes med uafgjort.

Hvem vandt håndboldkampen Danmark eller Frankrig?

Slutrunder, værtslande, medaljevindere og deltagerantal

Slutrunde Værtsland Guld
VM 2017 Frankrig Frankrig
VM 2019 Danmark/Tyskland Danmark
VM 2021 Egypten Danmark
VM 2023 Polen/Sverige

Hvem er ude af EM 2022?

Sverige vandt finalen over Spanien 27-26. Efter et nederlag i semifinalen til et taktisk velspillende Spanien , vandt herrelandsholdet bronzemedaljer ved at besejre Frankrig 35-32. Sverige vandt finalen over Spanien 27-26. Danmarks herrelandshold i håndbold har gjort det godt og overbevisende ved dette EM.


Hvilke restriktioner er gældende?

Derudover opfordres der fortsat til at følge sundhedsmyndighedernes generelle råd, og at der tages hensyn til generelle smitteforebyggende anbefalinger. Det er fortsat muligt for private erhvervsdrivende og private kulturinstitutioner mv. at stille krav om fx coronapas eller brug af mundbind/visir.


Hvad er navnet på det franske flag?

Flaget, på fransk: le drapeau tricolore, kaldes i folkemunde Tricoloren. De tre farver i flaget forbindes med “Frihed, Lighed, og Broderskab” (på fransk: “Liberté – Égalité – Fraternité”), som kampråbet for den Franske Revolution, men i virkeligheden repræsenterer farverne kongen (hvid) og Paris (blå og rød).


Hvor er det bedst at bo i Bruxelles?

De bedste steder at bo i Bruxelles:

 • Det historiske centrum. Der hersker ingen tvivl om, at det historiske centrum er et af de absolut bedste steder at bo i Bruxelles for turister. …
 • Sablon. …
 • Marollen. …
 • Saint-Gilles. …
 • Ixelles. …
 • Saint Gery.

FAQ: Hvad nummer er Danmark på verdensranglisten?

Er det dyrt at bo i Belgien?

Det giver måske derfor også sig selv, at Belgien ikke er blandt de billigste lande i Europa, men til gengæld har et højt niveau af service og effektivitet. Priserne i Belgien er dog nogenlunde sammenlignelige med Danmark, som også er et af de dyrere lande i Europa.

Kan man drikke vandet i Canazei?

OVERORDNET er svaret NEJ! Langt de fleste steder i Nord- og Mellemitalien er vandet i vandhanerne drikkeligt set udfra et kemisk synspunkt, men det halter en del i Syditalien og på øerne Sardinien og Sicilien.

Hvad spiser man i Bruxelles?

Madmæssigt var Bruxelles også en super skøn oplevelse. Byen med verdens bedste pommes frites, et overvældende udvalg af mayonaise og belgiske øl, de sprødeste og lækreste belgiske vafler og ikke mindst chokoladen … Årh, al den chokolade!