Hvad tjener en nyuddannet speciallæge?

Kvalifikationstillæg excl. afdelingslæger

Nettoløn pr. år 1) Nettoløn pr. måned
Tilladelse til selvstændigt virke 3) 43.495,00 3.624,58
Gennemført 1. år af speciallæge-uddannelsen 4) 65.100,00 5.425,00
Speciallægeanerkendelse 5) 81.696,00 6.808,00

Hvad tjener en speciallæge i almen medicin?

Erfarne speciallæger i almen medicin og med gode referencer kan tjene 38.000-41.000 NOK i løn på alm. dagtid. Vagter kan tilkomme med 9.500-15.000 NOK pr.


Hvad er en god løn i Danmark?

Forskerne betegner dette som det “ideelle indkomstniveau”, men det konkrete beløb varierer på tværs af landegrænser. I Skandinavien er det en årlig indkomst på 650.000 kroner eller 54.000 kroner om måneden.


Hvem har tjent flest penge i verden?

Top-10 over højeste indtjening i verden (ren løn i parentes): Christiano Ronaldo, Manchester United – 125 mio. dollars (70) Lionel Messi, PSG – 110 mio.Er du rigere end de andre?

Derfor kan du her se, om du er rigere, fattige eller på niveau med andre på din egen alder. Opgørelsen kigger på danskernes nettoformue; altså værdien af deres aktiver – som eksempelvis ejendom, bil, aktier, opsparing og pension – fratrukket deres gæld. Unoterede aktier indgår dog ikke i beregningen.


Hvem ejer Lindberg tøj?

Siden 2012 har J. Lindeberg været ejet af Anders Holch Povlsen (grundlægger og ejer af Bestseller Group), Dan Friis, Allan Warburg (der er en del af ejerkredsen i Bestseller China) samt Stefan Engström.


Hvem ejer Lindberg?

Danske luksusbriller solgt til fransk gigant Den danske familievirksomhed Lindberg, der siden 1986 har solgt specialdesignede brillestel, er blevet solgt til den franske luksuskoncern Kering Eyewear, der er en del af lukuskoncernen Kering, som ejer blandt andet Gucci, Saint Laurent og Bottega Veneta.


Hvem er den rigeste kvinde i Danmark?

Danmarks suverænt rigeste kvinde er ejeren af Ecco Sko, Hanni Toosbuy Kasprzak. Hun er bestyrelsesformand i virksomheden, som hun har arvet efter sin far, Karl-Heinz Toosbye. Hendes mand, skodesigneren Dieter Kasprzak er direktør.Hvordan har Hans Lindberg det?

Den danske trup blev sent i aftes PCR-testet, hvor fløjspilleren Hans Lindberg efterfølgende desværre har fået et positivt testsvar. Hans Lindberg er blevet isoleret, mens Dansk Håndbold Forbund er i dialog med Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) om de kommende dages testfrekvens.


Hvorfor stod Hans Lindberg på mål?

Füchse Berlin er nemlig hårdt ramt af coronasmitte, og derfor havde tyskerne kun én keeper med til kampen. Og da han så fik en to-minutters-udvisning, stod berlinerne med et problem på målmandsposten. Men 40-årige Hans Lindberg løste trænerens kvaler, da han fik en overtrækstrøje på og stillede sig ind i målet.


Hvor er Hans Lindberg fra?

Hans Ottar Lindberg (født 1. august 1981 i Høje-Taastrup) er en dansk håndboldspiller, der spiller højre fløj i Füchse Berlin. Han har tidligere spillet i Viborg HK i den danske Håndboldliga og derpå ti år i HSV Hamburg.


Hvad kræver det at blive Superliga træner?

DBU T-træner er et komprimeret forløb på 70 timer, som indholdsmæssigt svarer til B1 og B2 Uddannelserne. Uddannelsen henvender sig til trænere, som har spillet på højt niveau – dvs. superliga eller 1. division, hvilket er et krav for optagelse.


Hvad laver Louise Svalastog?

Den tidligere landsholdsspiller Louise Svalastog Spellerberg bliver ny direktør i København Håndbold. Tirsdag melder klubben i en pressemeddelelse, at klubbens direktion bliver udvidet til to, og dermed indtræder Louise Svalastog Spellerberg som direktør.


Hvor spilles ottendedelsfinale?

Værtsudvælgelse

Land By Resultat
Rumænien Bukarest Gruppespil og ottendedelsfinale
Rusland Sankt Petersborg Gruppespil og kvartfinale
Skotland Glasgow Gruppespil og ottendedelsfinale
Spanien Bilbao Gruppespil og ottendedelsfinale (senere flyttet til La Cartuja i Sevilla)

Hvem er født i 1946?

Der er nemlig lidt over 70.000 danskere, der fylder 70 år. De er alle født i 1946 og er medlem af en årgang, der er en af de største i nyere tid. For efter krigstiden var folk optimistiske og glade – og det kunne ses på fødselstallet. Hvis folk ikke føler sig optimistiske på fremtiden, sætter de ikke børn i verden.


Hvordan boede man i 1990?

I 1990‘erne steg børnefamiliernes samlede arbejdstid uden for hjemmet. Tiden med familien har derfor fået ny værdi, og man taler om kvalitetstid. Mange børns og unges liv er meget anderledes end den tilværelse, forældrene har haft, og de fleste unge får en bedre uddannelse end deres forældre.


Hvad skete der i 2001 i Danmark?

november − Folketingsvalg i Danmark. Anders Fogh Rasmussen bliver statsminister. 20. november − der afholdes kommunal- og amtsrådsvalg i Danmark, det sidste før strukturreformen i 2007.


Hvad var den værste storm i Danmark?

Decemberorkanen 1999 blev den mest voldsomme storm, vi har haft. Den resulterede i store ødelæggelser. Den mest voldsomme storm, der har ramt os, blæste ind over os med hidtil uset styrke. Den gav middelvinde på 38,1 meter i sekundet, og var dermed ikke en storm, men en regulær orkan.


Hvornår havde vi stormen Bodil?

Stormen Bodil, også kendt som Xaver (Tyskland) og Sven (Sverige), var et lavtryk og en vinterstorm, der i perioden d. 4. -7. december 2013 ramte det nordvestlige Europa.


Hvornår er stormen værst?

Man definere en orkan hvis middelvinden er over 32,7. 25,0 – 28,4 STORM 28,4 – 32,7 STÆRK STORM 32,7 – 79,0 ORKAN 79+ EKSTREM ORKAN = Aldrig set i Danmark!


Hvad hedder næste storm?

Navngivne storme og orkaner

Navn Dato Navngiver
Ingolf 29. oktober 2017 DMI
Johanne 10. august 2018 DMI
Knud 21. september 2018 DMI
Alfrida 1.-2. januar 2019 SMHI

Hvad hed sidste storm?

Stormen Malik er altså den trettende storm, der er navngivet i Danmark. Ud over det har enkelte storme, der allerede havde fået navn af Sverige eller Norge også ramt landet. Det var Alexander i 2014, Urd i 2016 og Alfrida i 2019.


Hvad var in i 2000?

00’erne var et fabelagtigt årti, som gav os tonsvis af gode festsange fra N*Sync, Britney, Usher og Destiny’s Child, men det var også årtiet, der gav os en sand syndflod af trends, som vi inderst inde håber, at vi aldrig ser igen.


Hvad lavede man i 00 erne?

21 ting, der vil gøre dig nostalgisk, hvis du var teenager i 00‘…

  • Lavtaljede cowboybukser. Foto: iStock. …
  • Den gode gamle Nokia-telefon. Foto: iStock. …
  • Træningssættet. Foto: gettyimages. …
  • Von Dutch-kasketten. Foto: All Over Press. …
  • PC-spil med byg-selv tema. …
  • De største hits-cd’er. …
  • Håndtasker af svingende kvalitet. …
  • Similisten.

Hvorfor Kasper Hjulmand?

I dag har han sammen med landsholdet skabt en kraftfuld fortælling om værdien af sammenhold, tillid og brutal ærlighed – og et følgeskab så stærkt, at hans spillere og stab siger, at de ‘vil dø’ for ham. Derfor kan Kasper Hjulmand i dag kalde sig Årets Leder 2021.


Hvem er værtsnation i 2024?

Den tidligere tyske landsholdsspiller Philipp Lahm, der er frontmand for det tyske EM-bud, mener, at tyskerne blandt andet sikrede sig værtskabet på grund af stor åbenhed. -Jeg glæder mig over, at vi med vores bud og koncept er blevet valgt.


FAQ: Hvad tjener en nyuddannet speciallæge?

Hvad skete der i 1985 i Danmark?

22. juli – Ved et terrorangreb i København omkommer én og 27 såres, da den muslimske terrorgruppe Islamisk Jihad sprænger bomber ved et amerikansk luftfartselskab og ved synagogen.

Hvor mange mål har Danmark scoret ved EM 2021?

Danmark scorede 12 vidunderlige mål ved EM – Per Frimann hæfter sig især ved én detalje. Det danske landshold scorede 12 mål i seks kampe ved EM, og der er især én ting, ekspertkommentator Per Frimann hæfter sig ved.

Hvornår udtages landsholdet til EM i fodbold?

EM-danskere, der har spillet fast eller tæt på fast i 2022 Hvad angår den endelige udtagelse, kan der kun gives velbegrundede gæt. I sidste ende er det kun Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst, der ved, hvem der skal udtages. Men uanset hvad der sker, glæder Mads Junker sig til at vidne perioden.