Hvem får mest i løn?

Øverst på listen finder man den akademiske uddannelse forsikringsmatematik, som har en typisk startløn på 51.250 kroner. Lige efter ligger erhvervsuddannelsen køletekniker med en typisk startløn på 50.700 kroner.

Hvor gammel er Lasse Svans børn?

Sideløbende med sin håndboldkarriere har han uddannet sig til mentalcoach, og det er også det, han skal arbejde med, når han lægger håndboldskoene på hylden til sommer. Siden 2013 har Lasse Svan været gift med Sara Jemon Svan. Parret er forældre til Marie på syv og Benjamin på fem. Lasse og hustruen Sara i 2014.


Hvor bor Thomas Mogensen?

37-årige Thomas Mogensen spillede for Flensburg-Handewitt frem til 2018 og bor fortsat i Flensborg, og de mange køreture fra Nordtyskland til den vestjyske by er årsagen til beslutningen om at stoppe i Skjern.


Hvad fejler Kasper Hjulmand?

Her fortalte han, at han var kommet til skade under en sportsgren, som han er glad for at spille – og det er ikke fodbold. – Jeg spillede badminton og troede, at jeg var 20 år, så der røg en akillessene, sagde Kasper Hjulmand. For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.Hvor spiller Thomas Mogensen?

Thomas Mogensen stopper sin aktive karriere til sommer og fortsætter i SønderjyskE i en ny rolle. 38-årige Thomas Mogensen stopper en lang og glorværdig karriere, når hans kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold udløber til sommer. Fra sommeren 2022 bliver han ansat som sportsmanager i samme klub på en toårig kontrakt.


Hvor bor Lasse Svan Hansen?

Lasse Svan fik debut på landsholdet i 2003, og han spiller til daglig i Flensburg-Handewitt. I dag bor han i Tyskland med sin hustru og to børn, men når håndboldkarrieren er slut, vender de hjem.


Hvor har Bo Spellerberg spillet?

I 16 sæsoner var han en kæmpe ligaprofil for KIF Kolding – de sidste seks sæsoner med tilføjelsen ‘København’ – inden han i 2018 rejste til Schweiz og blev spillende træner i TSV St. Otmer Handball. I 2020 vendte han hjem og skrev kontrakt med Håndboldfællesskabet Ølstykke Jylling, som HØJ står for.


Hvor meget tjener Nicolai Jørgensen?

Flere hollandske medier citerer Fanatik for, at 30-årige Nicolai Jørgensen får lige knap 19 millioner kroner om året i løn i Kasimpasa, og det vil altså sige, at han tjener på den gode side af 55 millioner kroner i løbet af sine tre år i klubben.Hvad betyder at spille 7 mod 6?

De fem nye regler, der trådte i kraft fra 1. juli 2016: Spil syv mod seks: Man må nu spille syv mod seks, uden at den syvende markspiller skal have overtrækstrøje på. Det medfører, at det er frit, hvilken spiller der må løbe ud og skifte med målvogteren.


Hvor spiller pigerne håndbold?

december 2021 ruller den 25. udgave af VM i kvindehåndbold 2021 over skærmen. Turneringen afvikles i Spanien, og TV 2 er med fra start til slut med vores faste kommentatorer og eksperter.


Hvem har Kasper Hjulmand udtaget?

Herrelandsholdet on Instagram: “Landstræner Kasper Hjulmand har netop udtaget Casper Nielsen fra Union St. Gilloise som ekstra spiller til Herrelandsholdet, da Christian…” herrelandsholdet Landstræner Kasper Hjulmand har netop udtaget Casper Nielsen fra Union St. Gilloise som ekstra spiller til…


Hvem spiller venstre back?

Herre-A truppen

Nr. Position Navn
26 Højre fløj Johan Á Plógvi Hansen
27 Venstre back Michael Damgaard Nielsen
28 Venstre back Lasse Andersson
29 Venstre back Hans Aaron Mensing

Er Michael Damgaard skadet?

Michael Damgaard fik en stor skade i slutningen af en håndboldsæson, da han spillede i Team Tvis Holstebro. Michael Damgaard røg efter et hopskud ned på sin venstre arm, og han blev efterfølgende hentet af en ambulance. En specialist kunne fastslå, at hånden skulle opereres.


Er Damsgård skadet?

Mikkel Damsgaard har siddet ude med en skade i næsten fem måneder, men nu er der endelig positive meldinger for den danske kreatør. Det fortæller hans agent Jens Ørgaard til Ekstra Bladet. – Genoptræningen går super, og vi forventer, at han vender tilbage i fuld træning i Genova sidst på måneden.


Hvad fejler Damsgaard?

Mikkel Damsgaard kommer ikke mere i aktion i 2021 grundet den infektion, han er blevet opereret for i knæet. Mikkel Damsgaard har haft et flot 2021, hvor særligt EM-slutrunden i sommer nok står som prikken over i’et.


Hvilken skade har Damsgaard?

21-årige Damsgaard udgik den 12. oktober med en knæskade i Danmarks VM-kvalifikationskamp hjemme mod Østrig. En skade, der efterfølgende viste sig at være en infektion i knæet, som han har døjet med lige siden.


Hvornår er Damsgaard klar igen?

Næsten et halvt år efter sin seneste kamp er Mikkel Damsgaard tilbage i træning hos Sampdoria. Fodboldlandsholdsspilleren Mikkel Damsgaard er klar til at genoptage træningen i sin klub, Sampdoria, efter en skadespause der snart runder et halvt år.


Er Mikkel Damgaard skadet?

Mikkel Damsgaard har siddet ude med en skade i næsten fem måneder, men nu er der endelig positive meldinger for den danske kreatør. Det fortæller hans agent Jens Ørgaard til Ekstra Bladet. – Genoptræningen går super, og vi forventer, at han vender tilbage i fuld træning i Genova sidst på måneden.


Kan man skifte klub midt i en sæson?

Af hensyn til den enkelte klubs planlægning, må der ikke tages kontakt til en spiller med henblik på klubskifte inden spillerens aldersmæssige overgang til U13 fodbold. Kontakt med henblik på klubskifter er således alene tilladt frem til 3 uger før turneringsstart.


Hvornår kan man skifte klub?

Overordnet set bør klubskifter ikke finde sted før ved overgang til ungdomsfodbold (U13) Når en spiller opfordres til klubskifte, skal han/hun være god nok til at indgå på den modtagende klubs førstehold. Klubskifte kan med fordel indledes med en prøvetræningsperiode.


Hvornår er man låst DBU?

Disciplinærudvalget meddeler dispensation til en »låst« spiller; idet spilleren har spillet på et af klubbens lavere rangerende hold f. eks. dagen før. Det forlanges ikke, at en reserve holdes i beredskab.


Hvordan dækker man op i fodbold?

Her kommer fire tips til at forsvare sig bedre:

  1. 1 – Vind den første duel. Det er vigtigt at have det mentale overtag i fodbold. …
  2. 2 – Fokus. “Hold fokus på bolden!”. …
  3. 3 – Positionering. Din position er vigtig. …
  4. 4 – Udnyt svaghederne. Det er vigtigt at vide, hvilken type spiller du står overfor.

Hvor mange gange har Danmark kvalificeret sig til EM?

Det danske herrelandshold har deltaget i 9 EM-slutrunder: i 1964, 1984, 1988, 1992, 1996, 2000, 2004, 2012 og 2021. I 1992 kom Danmark i sidste øjeblik med til EM i stedet for Jugoslavien, der var blevet udelukket pga. borgerkrigen i landet.


Hvilke cykelryttere er udtaget til OL?

Udtaget til OL: Jakob Fuglsang, Kasper Asgreen, Michael Valgren, Christopher Juul Jensen. Udtaget til OL: Emma Norsgaard Jørgensen og Cecilie Uttrup Ludwig.


FAQ: Hvem får mest i løn?

Hvem er den højeste håndboldspiller?

Det er hele 21 kilo mere end Fredric Petterson, der er slutrundens næsttungeste spiller. HØJEST: Polakken Tomasz Gebala (212 centimeter). Til sammenligning er Danmarks målmand Niklas Landin ‘kun’ 201 centimeter. LETTEST: Saudiaraberen Muneer Abu Alrahi (62 kilo).

Hvor arbejder Lars Christiansen?

Den tyske mesterklub har ansat landsholdslegenden Lars Christiansen til en stor rolle rundt om holdet. En drøm, der går i opfyldelse, siger danskeren. Over en periode på 14 år scorede Lars Christiansen vanvittige 3996 mål i 626 kampe for Flensburg-Handewitt.

Hvor mange mål har Gidsel scoret til EM?

EM-karakterbog: Han har været landsholdets vigtigste markspiller ved EM. Trods status som bagspiller har Mathias Gidsel scoret 35 mål på 36 forsøg ved EM. Læg dertil 33 målgivende afleveringer.