Hvem har rettighederne til Premier League?

Premier League Fra sommeren 2022 og frem til 2028 overtager Nent rettighederne alene, men Nent har tidligere meldt ud, at man søger en partner til PL-dækningen. I England deler Nent sine rettigheder til Carabao Cup og FA Cup med Discovery.

Hvem sidder over Danmark Frankrig?

Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Magnus Saugstrup overværer sammen med Jannick Green kampen fra stolene bag det ene mål og kommer derfor ikke i aktion. Det oplyser landsholdsassistent Henrik Kronborg halvanden time før kampstart. »De har spillet rigtig meget, og jeg forventer også, at de skal spille meget i weekenden.


Hvem er dommer til EM finalen?

Italien og England brager sammen i EMfinalen søndag aften, og UEFA har fundet dommerholdet til den kamp. Her skal den hollandske topdommer Björn Kuipers passe fløjten, mens han flankeres af landsmændene Sander van Roekel og Erwin Zeinstra som assisterende dommere.


Hvem er med til EM 2022?

I torsdags blev der trukket lod til de seks grupper til januar måneds EM-slutrunde for herrer i Ungarn og Slovakiet – og nu er spilletidspunkterne også på plads. Håndboldherrerne møder i første kamp Montenegro, og alle Danmarks tre indledende kampe har kampstart kl.Hvor stor er den største fodboldbane?

I marts 2008 forsøgte IFAB at standardisere størrelsen på fodboldbanen til internationale kampe og satte de officielle dimensioner for en bane til at være 105 m lang og 68 m bred.


Hvorfor er Norge ikke med i EM i fodbold?

Ikke siden 2000 har Norges fodboldlandshold været med til en slutrunde, og holdet kommer ikke med til EM. Norge kommer heller ikke med til en fodboldslutrunde i denne omgang. På hjemmebanen i Oslo tabte Norge 1-2 til Serbien efter forlænget spilletid og misser dermed EM.


Hvem skal Danmark møde i semifinalen OL håndbold?

Vinderen af Danmark-Norge skal i semifinalen på torsdag møde enten Spanien eller Sverige, der spiller kvartfinale fra klokken 06.15. Natten til tirsdag vandt Frankrig den første kvartfinale overlegent mod Bahrain.


Hvor bliver Conference League vist?

Rettighederne til at vise Conference League er endnu ikke købt, hvorfor det ikke er til at sige, hvor kampene bliver vist. Kvalifikationskampene er blevet købt enkeltvis af både TV2 og Discovery, så det er vores bedste bud på nuværende tidspunkt.Hvilke cykelløb viser TV 2?

Cykling på TV og Streaming

 • Tirsdag d. april til søndag d. maj på discovery+ og Eurosport 2. …
 • JANUAR. 2/1: WC Cyclecross i Hulst. …
 • MARTS. 6/3-13/3: Paris-Nice. …
 • APRIL. 3/4: Flandern Rundt (mænd og kvinder) …
 • MAJ. 1/5: GP Eschborn. …
 • JUNI. 5/6-12/6: Critérium du Dauphiné …
 • JULI. 1/7-24/7: Tour de France 2022. …
 • AUGUST. 12/8-4/9: Vuelta a Espana.

Hvad koster Viaplay golf?

Du kan også se Viasat Golf via Viaplay, hvor du kan se golfsendingerne med et abonnement på Viaplay sport eller Viaplay total. Disse abonnementer koster mellem 309 og 339 kr om måneden.


Hvor meget betaler man i skat på Island?

Island

Byer Reykjavík, Kópavogur, Höfn m.fl.
Antal stillinger Omtrent 50 stillinger
Jobtyper Hotel/turisme, gartner, landbrug
Løn Fra ca. 350.000 ISK/måned
Skat 31,45% skat på indkomst op til 370.482 ISK. Skattelån op til 53.916 ISK/måned

I hvilket år løsrev det sig fra Danmark?

Islands Nationaldag (islandsk: Þjóðhátíðardagurinn) fejres d. 17. juni hvert år, efter at Island løsrev sig fra personalunionen med Kongeriget Danmark i 1944. I 1944 var Danmark besat af Nazi-Tyskland, mens De Allierede havde udsendt tropper til Island.


Er Danmark ude hvis de taber til Wales?

Når Danmark lørdag aften møder Wales i ottendedelsfinalen ved EM, er der som i alle andre fodboldkampe tre mulige udfald: Danmark vinder, de spiller uafgjort, eller de taber. Men ifølge statistikkerne er det langt fra sandsynligt, at Danmark og Wales spiller uafgjort i den ordinære tid.


Er der bronzekamp?

Efter Danmarks nederlag til Frankrig blev den anden semifinale spillet, hvor Norge slog Spanien. Dermed er det de spanske VM-værter, der venter i søndagens bronzekamp.


Hvem sang Kari med ix factor 2022?

Siden har Blachman og bookmakerne fredag efter fredag forventet, at færingen ville synge sin sidste sang på ‘X Factor‘-scenen. Men gang på gang har Kári overrasket alle – til stor glæde for sig selv og Martin Jensen.


Hvem vandt Melodi Grandprix 2022?

Finalen blev afholdt 5. marts 2022 i Jyske Bank Boxen i Herning med Tina Müller og Martin Brygmann som værter. Vinder blev pigegruppen Reddi med sangen “The Show”, skrevet af Chief 1, Remee, Ihan Haydar, Julia Fabrin Jakobsen. Dette var første gang i Dansk Melodi Grand Prix historie at en pigegruppe har vundet.


Hvem kan deltage i Melodi Grand Prix?

MGP er i udgangspunktet et musikprogram, så man kan ikke tilmelde sig som danser. Hvor gammel må man være for at deltage i MGP? Du kan være med i MGP 2022, hvis du er fra 8 år og til og med 15 år, når MGP-showet vises på DR.


Hvor meget vandt Italien over England?

»It’s coming to Rome«, spåede de italienske fans hånende inden EM-finalen mellem Italien og England, og ret fik de, da holdet vandt i straffesparkskonkurrence over England. Kampen endte i straffesparksdrama 3-2 til Italien.


Hvad sker der hvis Belgien vinder?

Hvis Belgien slår Finland 1-0, vil Danmark faktisk også ende som toer, da Danmark vil have scoret ét mål mere end Finland i gruppespillet. Skulle Belgien slå Finland med 2-1, mens Danmark vinder 1-0 over Rusland, vil de tre hold stadig være lige indbyrdes, mens Danmark og Finland også vil have identisk målscore.


Hvem er OL mestre i Herre håndbold?

Søndag vandt de franske håndboldkvinder overbevisende OL-finalen over russiske ROC med 30-25. Dermed rejser både de franske håndboldkvinder og de franske håndboldherrer hjem med en guldmedalje, efter at herrerne lørdag slog Danmark 25-23 i finalen.


Hvem fører EM?

Grupperne ved EM i fodbold 2021

 • Gruppe A: Italien, Schweiz, Tyrkiet, Wales.
 • Gruppe B: Belgien, Danmark, Rusland, Finland.
 • Gruppe C: Holland, Ukraine, Østrig, Nordmakedonien.
 • Gruppe D: England, Kroatien, Tjekkiet, Skotland.
 • Gruppe E: Spanien, Polen, Sverige, Slovakiet.
 • Gruppe F: Tyskland, Frankrig, Portugal, Ungarn.

Hvem fik bronze i EM fodbold?

Med en nervepirrende bronzekamp, der resulterede i forlænget spilletid, er EM i håndbold nu slut for Danmarks vedkommende. De danske håndboldherrer indtager en tredje plads efter en kneben sejr over Frankrig på 35-32. Det betyder også, at truppen får en bronzemedalje med hjem.


Hvor spiller Danmark testkamp?

udgave af herrernes EM i håndbold har været præget af ændringer og aflysninger grundet Covid-19. Først blev Håndboldherrernes testkamp mod Norge flyttet fra Royal Arena til Royal Stage, dernæst blev Danmarks kamp mod Egypten i Paris aflyst – og nu er der igen sket en ændring i optakten til EM.


FAQ: Hvem har rettighederne til Premier League?

Hvad får en dommer i Champions League?

I de andre topligaer i Europa, får dommerne løn for hver kamp, og modtager altså dermed ingen grundløn. Man kan dog tjene helt op til 50.000 kroner, hvis man dømmer en kamp på Camp Nou eller Santiago Bernabeu. I Champions League kan dommerne fra øverste hylde hente 50.000 kroner ned i lommen pr. dømt kamp.

Hvor kan jeg se Brøndby kampen i dag?

Viaplay. Alle de Brøndby-opgør, der vises på Viasats TV-kanaler kan streames på Viaplay. For at livestreame Brøndby og Viasats andre sportsbegivenheder skal man dog købe den pakke, der hedder Viaplay Sport.

Hvor kan man se kampen Danmark mod Færøerne?

Se Danmark VS Færøerne LIVE STREAM. Du kan se samtlige kampe fra VM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold. Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært.