Hvem scorer flest mål til EM 2021?

Vælg statistik

1 Patrik Schick P. Schick 5
1 Cristiano Ronaldo C. Ronaldo 5
2 Karim Benzema K. Benzema 4
2 Romelu Lukaku R. Lukaku 4
2 Emil Forsberg E. Forsberg 4

Hvor mange straffespark EM 2016?

Hvor mange straffespark blev der dømt ved de seneste EM-slutrunder? Ved EM i 2016 blev der dømt 10 straffespark. I 2016 blev der også spillet 51 kampe og ikke 31 kampe som i 2012 og 2008.


Hvem dømmer Champions League finale?

Fodbolddommere der har dømt Champions Leaguefinalen er en komplet liste over fodbolddommere, der har dømt en finale i UEFA Champions League – en international europæisk fodboldturnering, der har været afholdt hvert år siden 1955 med den første finale i 1956. Indtil 1992 hed turneringen Mesterholdenes Europa Cup.


Hvem skal Danmark møde hvis de slår Tjekkiet?

Vinderen af kampen mellem Danmark og Wales skal således møde vinderen af kampen mellem Holland og Tjekkiet. Allerede inden onsdagens kampe stod det klart, at Danmark skulle møde vinderen af Hollands kamp, men det var uvist, hvem “Oranje” ville møde.Hvad er Viktor Axelsen værd?

Og selvom 2021 knap nok er gået i gang, har Axelsen allerede tjent 1,2 mio. kr. i præmiepenge. Samlet set har den danske stjerne i skrivende stund en formue på 7,2 mio.


Hvem er Viktor Axelsen?

Viktor Lundager Axelsen (født 4. januar 1994 i Odense) er en dansk badmintonspiller, som har vundet VM-guld (2017), EM-guld (2016 og 2018), OL-bronze (2016) og OL-guld (2020) i herresingle. Viktor Axelsen var med på det danske hold, der vandt guld i Thomas Cup i 2016.


Hvordan fungere EM gruppespil?

Knockout-kampe: Fra det indledende puljespil går gruppens to bedste hold (samt nummer tre i nogle af grupperne) videre til de såkaldte knald-eller-fald kampe. Der skal findes en vinder i hver af disse kampe, og sejrherren får adgang til turneringens næste runde, mens taberen er ude af turneringen.


Hvem vinder bronze EM 2021 fodbold?

Otte års medaljetørke er slut: Danmark vinder VM-bronze. For første gang siden 2013 vinder de danske håndboldkvinder en medalje efter en sikker sejr over de spanske VM-værter. Sandra Toft var nødt til at hive sin trøje op og lige tørre tårerne væk.Hvem er videre til EM 2021?

Grupperne ved EM i fodbold 2021

 • Gruppe A: Italien, Schweiz, Tyrkiet, Wales.
 • Gruppe B: Belgien, Danmark, Rusland, Finland.
 • Gruppe C: Holland, Ukraine, Østrig, Nordmakedonien.
 • Gruppe D: England, Kroatien, Tjekkiet, Skotland.
 • Gruppe E: Spanien, Polen, Sverige, Slovakiet.
 • Gruppe F: Tyskland, Frankrig, Portugal, Ungarn.

Hvem sender VM-kvalifikation?

Fodbold VM kvalifikation

 • Astro til Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet.
 • Per M til Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet.
 • mich til Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet.
 • knudknud3 til Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet.

Kan man købe adgang til en fodboldkamp?

Det er kun landskampe og Superliga, du her vil få adgang til. Hvis du dog er til meget mere sport end fodbold, får du med Eurosport Player adgang til et hav af muligheder. Hos Eurosport Player får du mulighed for to forskellige prispakker: Månedsabonement (129 kr/md)


Hvem er ude af EM 2021?

Danmark er ude af EM

 • Danmark er ude af EM.
 • Det er en realitet efter et 2-1-nederlag til England i semifinalen efter forlænget spilletid.
 • Dermed spiller England EM-finale på søndag mod Italien.

Hvordan kommer Island videre?

Island slog Montenegro stort i holdets sidste gruppekamp i mellemrunden, og dermed holder islændingene liv i drømmen om en plads i semifinalen ved EM. Den bliver sikret, hvis Danmark i aftenens kamp mod Frankrig klokken 20.30 vinder. Så er danskerne videre som gruppevinder, mens Island bliver toer.


Hvad land er Rhf håndbold?

Kvalificerede lande

Turnering Datoer Kvalificerede lande
Værtsland 28. januar 2017 Spanien
VM i håndbold 2019 30. november – 15. december 2019 Holland
EM i håndbold 2020 3. – 20. december 2020 Kroatien Danmark Frankrig Norge
Syd- og Mellemamerikamesterskabet 2021 4. – 10. oktober 2021 Argentina Brasilien Paraguay

Hvilket land er Rhf i håndbold?

De russiske spillere må ikke stille op til VM under det russiske flag eller bære russiske symboler på tøjet. Nationalmelodien bliver heller ikke spillet, ligesom navnet Rusland skal undgås. Derfor stiller de under det russiske håndboldforbunds logo og bliver omtalt som Ruslands Håndboldforbunds hold.


Hvor kan man se EM live?

Se fodbold EM i TV Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med Danmark på TV-kanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1. Dermed har man altså mulighed for at se størstedelen EM-kampe i TV eller som livestream på DRTV og/eller Viaplay.


Kan man smide folk af Viaplay?

Hvis du har set Viaplay hos en ven og glemt at logge ud, kan du ændre dit kodeord på vores hjemmeside. Når du har gjort dette vil du blive logget ud af samtlige enheder indenfor 24 timer.


Kan man købe kun Viaplay sport?

Man kan ikke få et streamingabonnement kun med sport hos Viaplay, da de vil give deres kunder en mere “fuldendt oplevelse”. Viaplay er i den grad kommet i krydsilden hos kunderne efter massiv prisstigning på pakken med sport.


Hvorfor afholdes EM i Danmark?

I 2021 markerer UEFA 60-året for den første EM-slutrunde ved at fordele værtskabet på 11 forskellige byer i hele Europa. Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06-2021 til d.


Hvad bliver der dyrket i Argentina?

er de vigtigste produkter hvede, majs, soja, oliefrø og durra. I alt bidrager landbruget med 9,5 % af BNP (2004) og ca. 2/3 af eksporten. Der er betydelige regionale forskelle i det store land.


Hvor ligger Argentina henne?

Argentina, officielt Den Argentinske Republik (spansk: República Argentina), er en suveræn stat i det sydlige Sydamerika. Landet grænser op til Chile i vest, Bolivia og Paraguay i nord, Brasilien i nordøst, Uruguay og Atlanterhavet i øst, og Drakestrædet i syd.


Er Argentina et fattigt land?

For hundrede år siden var Argentina et af verdens 10 rigeste lande, men fejlslået økonomisk politik og korruption har ført til flere økonomiske nedgangstider i landet. I dag er der store forskelle mellem fattige og rig i Argentina, og omtrent hver fjerde indbygger lever under fattigdomsgrænsen.


Hvem er træner for damelandsholdet?

Dansk Håndbold Forbund præsenterer i dag det nye trænerteam, der skal stå i spidsen for kvindelandsholdet. Jesper Jensen bliver landstræner, mens Lars Jørgensen fortsætter som assistenttræner.


Hvor skal Danmark spille?

KAMPPROGRAM

 • juni 2022. Kl. 20:45. Frankrig. Stade de France. …
 • juni 2022. Kl. 20:45. Østrig. Ernst Happel. …
 • juni 2022. Kl. 20:45. DANMARK. Parken. …
 • juni 2022. Kl. 20:45. DANMARK. Parken. …
 • september 2022. Kl. 20:45. Kroatien. KØB BILLET. …
 • september 2022. Kl. 20:45. DANMARK. Parken. …
 • november 2022. Kl. 14:00. Tunesien. …
 • november 2022. Kl. 17:00. Frankrig.

FAQ: Hvem scorer flest mål til EM 2021?

Hvem vandt Final4 2021?

Foran 2.540 tilskuere i Blue Water Dokken gik Team Esbjerg hele vejen og vandt Santander Final4 med en knusende sikker sejr over Odense Håndbold på 32-21.

Hvem vinder Danmark eller Kroatien?

Med en sejr over Island har Kroatien hjulpet det danske landshold godt på vej mod semifinalen. Island har nydt stor succes ved EM, men mandag stoppede det for en stund. Kroatien fik slukket den islandske vulkan og vandt med 23-22.

Hvilken gruppe skal Danmark møde?

Danmark står til at blive parret med Gruppe C, hvilket betyder, at de kommer til at møde en af disse fire nationer i 1/8-finalen, hvis Danmark spiller sig videre: Argentina, Saudi-Arabien, Mexico eller Polen.