Hvem sidder i Odense Byråd?

Odense Byråds medlemmer

  • Abdinoor Adam Hassan. Anne-Mette Ebensgaard. Cæcilie Crawley. Maria Brumvig (Orlov i perioden fra den 17. marts 2022 til og med den 14. …
  • Joachim Hoffmann-Petersen. Kristian Guldfeldt. Rikke Beider. Roya Moore. …
  • Christoffer Lilleholt (rådmand) Araz Khan. Mark Grossmann. Marlene Ambo-Rasmussen.

Er byrådsarbejde lønnet?

Fast vederlag, pr. byrådsmedlem – man vælger mellem 1 eller 2: Fast vederlag: 111.498 kr. Reduceret vederlag, suppleret med erstatning for dokumenteret tabt arbejdsfortjeneste: 89.921 kr.


Hvor meget bestemmer en borgmester?

Valg af borgmester Det sker ved simpelt flertal, således at den største valggruppe kan udpege borgmesteren. Borgmesteren er udover at være leder af kommunalbestyrelsen/byrådet også født formand for kommunens økonomiudvalg, der træffer de overordnede økonomiske dispositioner i kommunen.


Hvor meget arbejder et byrådsmedlem?

I gennemsnit bruger et byrådsmedlem, som ikke er borgmester, 16,9 timer på byrådsarbejde om ugen. Nyvalgte bruger i gennemsnit 15,8 timer om ugen. Mænd bruger i gennemsnit 16,4 timer om ugen, mens kvinder bruger 17,1 timer om ugen i gennemsnit. Overordnet set er byrådspolitikerne glade for arbejdsmiljøet i byrådet.Hvem vælger kommunalbestyrelsens formand?

På det konstituerende møde vælger kommunalbestyrelsen sin formand blandt sine medlemmer efter reglerne i § 24, stk. 1. Valget ledes af det medlem, der har indkaldt til mødet.


Hvilke kompetencer har en kommunalbestyrelse?

Kommunalbestyrelsen er som udgangspunkt kompetent til at træffe afgørelse i alle sager, som vedrører kommunen, og der er ikke andre kommunale organer, som har kompetence til at efterprøve kommunalbestyrelsens beslutninger.


Hvem er viceborgmester i Lolland Kommune?

Nyvalgte Henrik Jacobsen (K) tager posten som ny viceborgmester i Lolland kommune. LOLLAND I dag præsenterede borgmester Holger Schou Rasmussen (S) konstitueringen for det nye byråd i Lolland kommune.


Hvor meget får en minister i løn?

Hvad tjener en minister?

Ministervederlag beløb med reguleringsprocent 1. april 2022 (12,5140)
Statsministeren 1.482.457,50 1.667.972,23
Finansministeren 1.304.562,60 1.467.815,56
Udenrigsministeren 1.304.562,60 1.467.815,56
Øvrige ministre 1.185.966,00 1.334.377,79


Hvor mange bor der i Nakskov by?

Nakskov er Lollands største by og købstad, med 12.546 indbyggere (2021) beliggende i bunden af Nakskov Fjord på vestkysten af øen i Lolland Kommune, Region Sjælland.


Hvad er den største by på Lolland?

Nakskov har en af Danmarks ældste gågader med et rigt handelsliv og specialbutikker. Lollands største by ligger smukt for enden af Nakskov Fjord og en sejltur på fjorden med Postbåden er en helt unik oplevelse. Nakskov byder på hyggelige gader og smukt istandsatte stræder ned til havnen.


Hvordan bliver en borgmester valgt?

Valg af borgmester I Danmark vælges borgmestrene af kommunalbestyrelsen/byrådet som led i den konstituering, der foregår umiddelbart efter kommunalvalgets afholdelse. Det sker ved simpelt flertal, således at den største valggruppe kan udpege borgmesteren.


Hvad er et kommunalvalg?

Kommunalvalget i Danmark afholdes hvert fjerde år om medlemmer af Danmarks kommunalbestyrelser. Kommunalbestyrelser benævnes også i nogle kommuner byråd, og Københavns kommune vælger medlemmer af Borgerrepræsentationen. Afstemningen ved valgene er frie og hemmelige.


Hvor spiller damerne håndbold i aften?

Sendeplan – VM i håndbold for kvinder 2021 Enkelte kampe vises kun live hos DR, mens alle andre kampe fra VM i kvindehåndbold kan ses direkte på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.


Kan man se TV 2 SPORT på Viaplay?

Det betyder, at du bl. a. kan se TV2, TV3 og alle DR’s kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv-kanaler.


Hvor mange runder er der i en ishockeykamp?

En ishockeykamp består som udgangspunkt af tre perioder. Her varer hver periode 20 minutter. I modsætning til for eksempel fodbold er der i ishockey tale om effektiv spilletid. Uret stoppes dermed ved hvert spilstop, så de 20 minutter udgør effektiv spilletid.


Hvad er power play i ishockey?

Powerplay er et begreb, der (i Danmark) først og fremmest er kendt inden for ishockey. Powerplay opstår når det ene hold får en eller flere spillere vist ud. Det andet hold får så en tidsbegrænset overtalssituation. Typisk vil de være 5 spillere (foruden målmanden) mod 4 eller 3 spillere på modstanderholdet.


Hvor mange ender er der i ishockey?

En ishockeykamp foregår på en 60×30 meter stor bane, og den består af tre perioder af 20 minutters varighed. Som man kender det fra sportens verden, handler det naturligvis om at score flest mål. Ender kampen uafgjort efter tredje periode, går kampen i overtid. Herefter vinder holdet med den første scoring kampen.


Hvordan gik det Danmark i ishockey?

Tidligt tirsdag morgen dansk tid besejrede danskerne Letland med 3-2 i en tæt, nervepirrende og ikke særligt velspillet playoffkamp. Danskerne var på hælene i store dele af kampen, men knoklede en sejr hjem på rendyrket fight og en målfarlig fjerdekæde, der denne gang krydrede knokleriet med vitale scoringer.


Hvorfor må kvinder ikke tackle i ishockey?

Hvorfor skal man begynde at spille ishockey som pige/kvinde? – Fordi det er en fed sportsgren med masser af fart og spænding. Ishockey er en kontaktsport, men i pigeishockey man ikke tackle. Men vi gerne have kontakt.


Hvor mange skøjtehaller er der i Sverige?

75 % af landets godt 300 skøjtehaller er enkle og billige typehaller – tog vi kontakt med klub og kommune for at formidle nogle løsningsforslag. Budgettet var kun ca. 6,5 mill.kr., men det lykkedes at skrue et projekt sammen i samarbejde med de svenske firmaer Prorink (isteknik, bander mm.)


Hvornår kom Danmark IA gruppen i ishockey?

I 1999 vandt Danmark for første gang B-rækken, hvilket dengang ikke betød direkte oprykning til A-gruppen. Danmark forblev derfor i B-rækken til 2002, hvor det igen blev til et B-mesterskab. Reglerne var nu lavet om, så Danmark rykkede op i Agruppen.


Hvor mange ishockey klubber er der i Danmark?

Medlemsklubber. Følgende 17 ishockeyklubber er pr. 2018 medlem af Danmarks Ishockey Union: Amager Ishockey Club (herunder eliteoverbygningen Amager Islanders organiseret i selskabet Elite Ishockey Amager ApS)


Hvor spilles VM i ishockey 2022?

Til gengæld blev Finland samtidig udpeget som vært for VM i ishockey 2022. Mesterskabet skal spilles i Tampere og Helsinki, hvor Tampere Arena med 13.500 tilskuerpladser, der forventes færdigbygget i 2020, skal være hovedarena, mens Hartwall Arena i Helsinki med 13.431 tilskuerpladser skal fungere som sekundær arena.


FAQ: Hvem sidder i Odense Byråd?

Hvad tid spiller Danmark OL håndbold?

Kampen spilles klokken 14.30 dansk tid. Danmark skal spilles fem kampe i det indledende gruppespil, hvor de fire øvrige modstandere er Egypten, Bahrain, Portugal og Sverige i nævnte rækkefølge. Hvis Danmark går videre herfra, er der kvartfinaler 3. august, semifinaler 5.

Hvem sender landskamp?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.

Hvor kan man se Danmark vs Østrig?

  • fre 3. Frankrig. Danmark. St. Denis. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.
  • man 6. Østrig. Danmark. Wien. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.
  • fre 10. Danmark. Kroatien. Parken. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.
  • man 13. Danmark. Østrig. Parken. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.