Hvem spiller Champions League i dag?

Klokken 20:45 Dortmund-Real Madrid på TV3+ og VIAPLAY. Klokken 20:40 viser vi Spartak Moskva-Liverpool på TV3 SPORT 1 og VIAPLAY. Klokken 20:40 viser vi APOEL-Tottenham på TV3 SPORT 2 og VIAPLAY. Klokken 20:30 Napoli-Feyenoord på VIAPLAY.

Hvordan får jeg Kanal 4 5 6 9?

discovery+ er en streamingtjeneste som giver dig det bedste indhold fra nogle af Danmarks, og verdens, største TV-kanaler. Her kan du se de bedste programmer fra Kanal 4, Kanal 5, 6‘eren, Canal 9, Discovery, TLC, ID og Animal Planet.


Hvilke kanaler er med i Viaplay total?

a. kan se TV 2, TV3, TV3+ og alle DR’s kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv-kanaler. Så har du streaming og tv-kanaler samlet ét sted.


Hvem spiller i Champions League i dag?

Klokken 20:45 Dortmund-Real Madrid på TV3+ og VIAPLAY. Klokken 20:40 viser vi Spartak Moskva-Liverpool på TV3 SPORT 1 og VIAPLAY. Klokken 20:40 viser vi APOEL-Tottenham på TV3 SPORT 2 og VIAPLAY. Klokken 20:30 Napoli-Feyenoord på VIAPLAY.Hvem skal spille fodbold i dag i Parken?

Danmark-Brasilien Kvindelandsholdet spiller for første gang i Parken, når de møder de stærke brasilianere i en testkamp inden sommerens EM 2022 i England.


Hvor bliver Holland Danmark vist?

HollandDanmark i tv Ønsker man at følge den i tv, så er det Kanal 5, som man skal slå over på. Skal det i stedet være livestream, så foregår det på Discovery+ eller Eurosport Player.


Hvad sker der i 1992?

Juni

 • juni – Folkeafstemning i Danmark om Maastricht-traktaten, som endte i et afslag. …
 • juni – Verdens første MTV Movie Awards afholdes.
 • juni – Danmark bliver vinder af europamesterskabet i fodbold 1992 ved at besejre Tyskland 2-0 i finalen på Nya Ullevi i Göteborg.

Hvem er tilbage i Europa League?

Fodbold Europa

 • Frankfurt. West Ham. 05.05.
 • Rangers. RB Leipzig. 05.05.
 • RB Leipzig. Rangers. 28.04.
 • West Ham. Frankfurt. 28.04.
 • Barcelona. Frankfurt. 14.04.
 • Lyon. West Ham. 14.04.
 • Rangers. Braga 2. Efter forl. 14.04.
 • Atalanta. RB Leipzig. 14.04.


Hvem spiller med nr 21 på landsholdet?

Herre-A truppen

Nr. Position Navn
21 Venstre back Henrik Møllgaard Jensen
22 Playmaker Mads Mensah Larsen
23 Streg Henrik Toft Hansen
24 Venstre back Mikkel Hansen

Hvad kommer der på Kanal 5 i aften?

 • 21:00 Top Gear.
 • 21:50 Top Gear.
 • 23:10 MasterChef Australia.
 • 00:15 MasterChef Australia.
 • 01:30 Cykling: Giro d’Italia – optakt.
 • 02:30 Cykling: Giro d’Italia.
 • 06:45 Cykling: Giro d’Italia – opfølgning.
 • 07:55 CSI: Miami.

Hvor kan man se Champions League kampe?

Champions League TV Generelt Verdens bedste klubturnering i fodbold: UEFA Champions League sendes i Danmark på TV3+ og TV3 Sport samt TV3 Max. Der sendes kampe fra hver runde på tirsdage og onsdage. Semifinaler og finaler vises live på TV3+.


Hvorfor går Danmark videre?

Hvis Danmark skal have andenpladsen: Danmark kan gå videre som toer i gruppen og slippe for at holde øje med de andre kampe i grupperne, hvis Danmark slår Rusland Belgien gør rent bord og vinder over finnerne.


Hvornår røg Danmark ud af VM 2018?

Det danske fodboldlandshold er ude af VM i Rusland. I ottendedelsfinalen i Nisjnij Novgorod vandt Kroatien over Danmark efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence og skal nu møde værtsnationen Rusland i kvartfinalen 7. juli.


Er Italien med i VM 2022?

Chelseas Jorginho og de øvrige italienere måtte smide sig skuffende i græsset, efter det torsdag i sidste uge blev en realitet, at Azzurri ikke skal med til den kommende VM-slutrunde i Qatar i slutningen af året.


Hvorfor virker Viaplay ikke på mit Samsung Smart TV?

Genstarter din enhed eller router. Luk appen ned, åbn den og prøv igen. Se om der er en opdatering appen på din enhed. Det gør du i App Store eller Google Play store.


Kan ikke finde app på Samsung tv?

Vælg Mine apps øverst på skærmen. Under “Tilgængelige opdateringer” finder du de apps, som kan opdateres. Hvis du vil opdatere en app, skal du vælge den eller vælge Opdater alle….Slå automatisk opdatering til

 1. Åbn Play Butik. i Android TV.
 2. Vælg Mine apps øverst på skærmen.
 3. Vælg Åbn indstillinger. Opdater apps automatisk.

Hvorfor virker min app ikke?

Du kan som regel rydde en apps cache og data via appen Indstillinger på din telefon. Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger. Frigør plads midlertidigt ved at rydde cachelagrede data.


Hvorfor kan jeg ikke slå internet til på mit LG tv?

Genstart dit modem. Sluk alle andre enheder, der er tilsluttet dit netværk, så kun dit tv er tilsluttet din forbindelse. Opdater din firmware på tv‘et. Blockbuster kræver minimum 10 Mbit/​s download hastighed.


Hvordan streamer man på Viaplay?

Du kan bruge Chromecast sammen med en computer, mobil eller tablet og tilslutter enkelt din Chromecast i HDMI-indgangen på dit TV. Tilslut din mobile enhed til det trådløse netværk og stream dit yndlingsindhold direkte til TV’et. Du skal være Viaplay-kunde for at få adgang til indholdet.


Hvorfor kan jeg ikke åbne Viaplay på mit Samsung TV?

Genstarter din enhed eller router. Luk appen ned, åbn den og prøv igen. Se om der er en opdatering appen på din enhed. Det gør du i App Store eller Google Play store.


Hvad koster den store tv-pakke fra YouSee?

Prisen på YouSee TV afhænger af, hvilken tv-pakke du vælger, hvilke kanaler du gerne vil se, om pakkerne er på tilbud og så videre. Derfor kan vi ikke give nogen konkrete priser, men du kan dog som udgangspunkt forvente at skulle betale et sted mellem 300 og 700 kr. / md.


Hvad koster en tv-pakke?

Bedste bedste tvpakke 2022

 • #1 Yousee. 299 kr. Score: 9/10. 🔗 Besøg YouSee. …
 • #2 C More. 99 kr. 29 kr. Score: 8/10. …
 • #3 Stofa. 274 kr. Score: 7/10. 🔗 Besøg Stofa. …
 • #4 Waoo. 129 kr. Score: 6/10. 🔗 Besøg Waoo. …
 • #5 Discovery+ 99 kr. Score: 7/10. …
 • #6 TV2 Play. 49 kr. 0 kr. …
 • #7 Meget få kanaler. 49 kr. Score: 7/10. …
 • #8 Telia TV. 99 kr. Score: 6/10.

Hvornår kommer News i grundpakken?

januar 2022. For mellem 10 til 40 kr. ekstra hver måned vil kunderne få adgang til nyt indhold i form af kanaler eller streamingtjenester. Samtidig arbejder Yousee på at at kunne tilbyde en mindre grundpakke, men med udvidede valgmuligheder ifølge direktør Christian Morgan.


Hvordan skifter man kanaler på YouSee?

Har du en tv-pakke der indeholder Bland Selv, så kan du skifte dine tv-kanaler og streamingkanaler direkte på YouSee Tv & Film-appen. Først trykker du på menuen i øverste venstre hjørne og vælger Indstillinger og derefter Bland Selv. Her ser du en oversigt over alle de tv- og streamingkanaler du kan vælge.


Hvor er mine tv-kanaler?

Du kan få dine tvkanaler digitalt, hvis du har en fladskærm med indbygget DVB-C tuner. Det står som regel på bagsiden af fladskærmen hvilken tuner, der er indbygget. Hvis du er i tvivl, kan du kigge i betjeningsvejledningen eller på internettet. De fleste fladskærme kan lave en automatisk kanalsøgning.


FAQ: Hvem spiller Champions League i dag?

Hvem går videre fra VM kval?

Stillingen

Pos Hold Kvalifikation
1 Danmark Kvalifikation til VM i fodbold 2022
2 Skotland Går videre til anden runde
3 Israel
4 Østrig Går videre til play-offs via Nations League

Hvordan kommer man i VM?

Kun de ti gruppevindere i den europæiske VM-kvalifikation i fodbold kommer direkte til slutrunden i 2022. Det meddelte Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) torsdag. Ud over de ti gruppevinder får yderligere tre europæiske lande adgang til VM-slutrunden i Qatar.

Hvad er en Formel 1 hund?

Opdræt af ‘formel 1‘ Labrador er udtryk for en speciel holdning til hundenes brugsmæssige egenskaber. Det er en type Labrador, der i over 150 år er opdrættet i England og Irland med det formål at kunne bruges som apportører på jagt.