Hvem vandt VM i håndbold 2021 kvinder?

Norge er de klare favoritter til at vinde VM i håndbold 2021, men Danmark regnes som en af de bedste outsidere….Odds på VM Håndbold 2021 Kvinder.

Hvem vinder VM i håndbold 2021? Norge
bet365 1.50
LeoVegas 1.50
Bwin 1.45
Mr Green 1.50

Hvad er den bedste liga i Håndbold?

Bundesligaen. Der er ingen tvivl om, at den tyske Bundesliga er den bedste og mest populære nationale håndboldliga i verden, når det kommer til herrehåndbold.


Kan man være flere brugere på Viaplay?

Du må alene bruge Viaplay på op til fire forskellige enheder i hver 24-timers periode. Du kan streame indhold på maksimalt to registrerede enheder samtidigt.


Hvad bliver kampen i aften?

Fodbold på tv

 • 18:00. Vejle BK – AGF. Superliga.
 • 18:00. Odense BK – Viborg FF. Superliga.
 • 18:30. Lyngby BK – Hvidovre IF. NordicBet Liga.
 • 19:00. Real Sociedad – CF Cadiz. La Liga.
 • 19:00. Viking Stavanger – Strømsgodset. Eliteserien.
 • 19:00. Tromsø Il – Vålerenga IF. …
 • 20:00. Rayo Vallecano – Villarreal. …
 • 20:00. FC Midtjylland – Brøndby IF.


Kan man se VM-kvalifikation på Viaplay?

Aftalen betyder, at Viaplay kommer til at vise hele 130 kampe fra kvalifikationen, og seerne kan glæde sig til – på ekstremt gode sendetidspunkter – at følge en stribe af de største stjerner i europæisk klubfodbold på deres respektive landshold.


Hvad skal man bruge for at blive streamer?

Hvad skal man bruge for at streame?

 • En streamingtjeneste som fx DRTV, Netflix, HBO Nordic, TV2 Play eller Stofa Tv-app.
 • En mobiltelefon, tablet eller computer til at streame
 • Internetforbindelse – du kan både bruge wifi og mobildata.

Kan man se TV 2 live på nettet?

TV2 Play ‘LiveTV2 Play Live giver dig mulighed for at se alle TV2’s kanaler live på nettet, lige når du har lyst. Du kan se dem live på alle dine enheder, også på tablet og mobil ved at hente deres app.


Hvis Danmark og England spiller uafgjort?

Uafgjort giver odds 3,70, mens der er odds 1,72 på en sejr til England. I forhold til de to sidste hold i semifinalefeltet, Italien og Spanien, skiller Danmark sig også markant ud. Med odds 10 på en samlet dansk triumf må Danmark siges at være klar outsider.Hvor kan jeg se TV 2 gratis?

Har du ikke et abonnement, kan du få en gratis prøveperiode på TV 2 PLAY. Du får alle TV 2s livekanaler samt fuld adgang til alt on demand-indhold på TV 2 PLAY. Reklameblokke indgår stadig på live, men du får ikke reklamer ved on demand.


Hvad betyder on demand kanaler?

On-demand er et udtryk for noget, der kan streames eller høres uden, at man behøver at være på internettet samtidig. Det kan for eksempel være en film eller en podcast, man har downloadet.


Hvor kan man se TV 2 SPORT?

Du kan både se live-sport i tv og på TV 2 PLAY. Oversigten giver dig det fulde overblik over programmet for de kommende live-udsendelser af blandt andet badminton, fodbold, håndbold, tennis, NBA, Serie A, La liga, Tour de France samt EM og VM i håndbold på alle TV 2s kanaler.


Hvem sender Superliga 2022?

Der er fem forskellige kanaler, som viser Superliga i TV. Her er der tale om TV3 Sport, TV3 Max, TV3+, Canal 9 og 6’eren. Det er altså disse fem TV-kanaler, som man skal have adgang til, hvis man vil være sikker på altid at kunne følge sig hold.


Hvor viser de Copa del Rey?

Copa del Rey sendes desværre ikke i dansk TV, men det er ganske nemt at live streame kampene online. Alle kampe fra Copa del Rey kan nemlig live streames hos bet365, hvor du kan se fodbold med mobil, tablet og PC!


Hvor kan man se FC Barcelona vs Bilbao?

Du kan se samtlige kampe fra Copa del Rey direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold. Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært.


Hvordan kan man se 3?

Hos YouTv forstås den store begejstring for TV3+ og deres underholdende indhold, hvorfor det selvfølgelig er en tv-kanal, der kan fås adgang til hos YouTv. Det er vel at mærke en mulighed, du kan benytte dig af, hvad end du er ny eller eksisterende kunde.


Hvor spilles Santander Cup kvinder?

Det er anden gang på fire år, at Esbjerg bliver værtsby for finalestævnet i kvindernes pokalturnering, der afvikles på Team Esbjergs hjemmebane, Blue Water Dokken den 26. -27. februar 2022.


Hvor spiller de Golden League?

Den bliver spillet i Danmark, fra i perioden 17. -20 oktober 2022 i Aalborg, Herning og Aarhus. Det er i alt tre turneringer der udgør Golden League. Både Danmark, Norge og Frankrig deltager som fast vært, ved hver runde.


Hvem deltager i EM?

EM i fodbold 2021: Kampprogram

 • juni. 21:00. Tyrkiet – Italien. Gruppe A. …
 • juni. 15:00. Wales – Schweiz. Gruppe A. …
 • juni. 15:00. England – Kroatien. Gruppe D. …
 • juni. 15:00. Skotland – Tjekkiet. Gruppe D. …
 • juni. 18:00. Ungarn – Portugal. Gruppe F. …
 • juni. 15:00. Finland – Rusland. …
 • juni. 15:00. Ukraine – Nordmakedonien. …
 • juni. 15:00. Sverige – Slovakiet.

Er der bronze kamp i EM?

Med en nervepirrende bronzekamp, der resulterede i forlænget spilletid, er EM i håndbold nu slut for Danmarks vedkommende. De danske håndboldherrer indtager en tredje plads efter en kneben sejr over Frankrig på 35-32. Det betyder også, at truppen får en bronzemedalje med hjem.


Hvem er på det danske landshold?

Danmarks fodboldlandshold

Kontinentalt forbund UEFA (Europa)
Landstræner Kasper Hjulmand
Anfører Simon Kjær
Flest landskampe Peter Schmeichel (129)
FIFA-rangering

Er Christina Roslyng gift med Lars Christiansen?

Privat. Christina Roslyng blev 1. juli 2006 gift med håndboldspilleren Lars Christiansen, og de har sammen to sønner. De blev separeret i 2009, men i efteråret 2012 fandt parret dog sammen igen.


Hvem vandt Norge over?

Et drama udspillede sig tirsdag aften i Bratislava. I en afgørende kamp om en plads i semifinalen ved EM i herrehåndbold var Norge var foran stort set hele vejen, men Sverige diskede op med et stort comeback og vandt 24-23.


Hvordan gik det Sverige i Håndbold?

Fredag aften slog Sveriges håndboldherrer nemlig Frankrig med 34-33 og sikrede sig en billet i finalen, der spilles søndag. Her kommer de til at møde Spanien, der tidligere i dag vandt med 29-25 over Danmark i den anden semifinale. Resultatet betyder også, at Danmarks modstander i bronzekampen bliver Frankrig.


Hvornår er der håndbold Finale 2022?

Kampprogram for EM i håndbold for mænd 2022 januar til og med søndag den 30. januar 2022 ruller den 15. udgave af EM i herrehåndbold over skærmen. Turneringen afvikles i Ungarn og Slovakiet, og TV 2 er med fra start til slut med vores faste kommentatorer og eksperter.


Hvor meget er Damsgaard værd?

Hvad er Damsgaard, Mæhle og Dolberg værd? Ifølge tyske Transfermarkt var både Joakim Mæhle og Mikkel Damsgaards markedsværdi i maj knap 100 millioner kroner.


FAQ: Hvem vandt VM i håndbold 2021 kvinder?

Hvem er Eigild Bødker Christensen?

Eigild Bødker Christensen Hjertet banker for sport. Han er storinvestor og bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold. En klub, som lige har hentet Mikkel Hansen tilbage til Danmark. Gift med Sonja Bødker Christensen, som han mødte, da de var 15 år.

Hvad er det højeste antal mål i en håndboldkamp i en kamp?

Det er bestemt ikke hver dag, at der bliver scoret 80 mål i en håndboldkamp. Og da slet ikke, når det ene af holdene på banen ikke formår at komme over de 30 scoringer. De 80 mål blev dog realiteterne, da Slovenien bankede løs på Sydkorea ved VM i Egypten.

Hvem dansede Lars Christiansen med i Vild med dans?

I 2005 deltog han i underholdningsshowet, Vild med dans, hvor han underviste og dansede først med Stine Stengade og dernæst med Mayianne Dinesen. Lars Christensen deltog i Robinson Ekspeditionen i 2006, hvor alle deltagere var nogle af Danmarks bedste sportsudøvere fra forskellige sportsgrene.