Hvem viser fodbold landskamp?

Alle Danmarks landskampe vil blive sendt direkte på TV 2s hovedkanal. Sammen med DR har TV 2 også rettighederne til at vise VM i 2022. Fordelingen af kampe er endnu ikke fastlagt, men kampene bliver fordelt ligeligt.

Hvor kan man se alt fodbold?

Med Yousee’s grundpakke får du mulighed for at streame fodboldkampe fra flere forskellige ligaer. Gennem deres egen kanal Xee, som også er en del af grundpakken, får du mulighed for at se fodbold fra bl….Yousee

 • Grundpakke (309 kr/md)
 • Bland Selv 10 (499 kr/md)
 • Bland Selv 20 (559 kr/md)
 • Bland Selv 36 /619 kr/md)

Kan man høre landskampen i radioen?

19.03 på Netradio og DAB. Andreas Kraul og Birger Peitersen sidder klar ved mikrofonen i Danmarks nationalarena. Der er også mulighed for at høre, hvordan det går kvindelandsholdet i EM-kampen mod England. Her er kommentatorerne Rune Knudsen og Jan Kalborg.


Hvor kan man se fodboldkampen i aften?

Viaplay. Viaplay er en af de store aktører indenfor streaming-tjenester til live fodbold. De giver dig mulighed for at se Champions League, Premier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet. Det spiller perfekt på alle platforme, så længe dit internet bare er i orden.Er Kanal 5 gratis?

Her kan du få lov at streame nogle af programmerne fra tv-kanalerne Kanal 5, Kanal 4, Discovery Channel og et par stykker mere. Tjenesten er gratis, men så følger der reklamer med. Du kan slippe for reklamerne ved at betale 79 kroner om måneden, men så er den jo ikke længere gratis.


Hvornår er der landskamp i aften?

Landskampe i 2022: Program

Tidspunkt Kamp Stadion
Mandag 6. juni 20:45 Østrig – Danmark Ernst Happel Stadion, Wien
Fredag 10. juni 20:45 Danmark – Kroatien Parken, København
Mandag 13. juni 20:45 Danmark – Østrig Parken, København
Torsdag 22. september 20:45 Kroatien – Danmark Stadion Maksimir, Zagreb

Hvad tid spiller Antonsen finale?

Hvem der tager den øverste placering på podiet afgøres i morgen i finalen mellem Axelsen og Antonsen. Alle finalekampene kan ses på TV2 SPORT i morgen fra kl. 10, hvor mixeddouble-kampen er det første opgør på programmet. Det forventes, at danskerfinalen i herresingle serves i gang omkring kl. 11.


Hvad tid skal Viktor Axelsen spille i dag?

Viktor Axelsen på TV i morgen! Den danske verdensmester har spillet sig i kvartfinalen i Super Series-turneringen Japan Open. Her bliver modstanderen den formstærke inder Kidambi Srikanth, og vi viser kampen direkte på TV – cirka fra kl. 9.00 på TV2 SPORT fredag morgen.Hvad sender TV2 Sport?

TV 2 SPORT

 • 22:00 Badminton: Thailand Open, semifinale.
 • 23:00 Badminton: Thailand Open, semifinale.
 • 00:00 Badminton: Thailand Open, semifinale.
 • 01:00 Badminton: Thailand Open, semifinale.
 • 01:45 Ishockey: VM – studiet.
 • 02:15 Ishockey: VM – Danmark-Frankrig.
 • 03:10 Ishockey: VM – studiet.
 • 03:15 Ishockey: VM – Danmark-Frankrig.

Hvem viser Danmark Belgien?

Det gør vi denne solrige torsdag med tre kampe på programmet – og allerede her skal vi gøre opmærksom på, at braget mellem Danmark og Belgien sendes på Viaplay og TV3 – og altså IKKE på TV3 Sport eller TV3+, der plejer at være hjemmebane for vores kampe på tv.


Hvor kan man se Kanal 5?

Dplay

 • De fleste kender Kanal 4, Kanal 5, TLC, ID, Animal Planet og ikke mindst Discovery Channel. …
 • Dplay er altså en platform der kombinerer seks kanalers udsendelser som alle sammen er forbundet af virksomheden Discovery Networks. …
 • Der er tre måder, hvorpå du kan få adgang til streaming på Dplay.

Hvem sender landskampe i 2021?

Samtlige Danmarks kampe, på nær Danmark – Belgien (TV3), sendes direkte på DR1, og alle kampe ved europamesterskaberne kan desuden live streames hos Viaplay. Herunder får du et overblik over EM-kampe, kanaler og spilletidspunkter. Den næste store slutrunde er VM i Qatar. Se vores TV Guide til VM 2022.


Kan man streame Kanal 5?

Kanal 5’s egenproduktioner samt udvalgte udenlandske produktioner kan streames på Discoverys streamingtjeneste discovery+, som blev lanceret i 2020 efter at have heddet Dplay i en årrække. discovery+ betales gennem et månedligt abonnement. Dog er enkelte programmer gratis at streame afbrudt af reklamepauser.


Hvor kan jeg høre håndbold i radioen?

Du kan følge alle kvindelandsholdets VM-kampe live på P3. Lyt med i aften klokken 19:03 – enten i din radio eller her via nettet. Du kan følge alle Danmarks kampe ved VM i Rusland live på P3.


Hvor kan man høre Superliga?

Du kan følge alle Superliga-kampe live i Sport på 3eren eller her på nettet. DR Sporten følger den bedste danske fodboldrække tæt. Sport på 3eren har reportere på plads til alle kampe i Superligaen, så du kan følge kampene direkte på P3 lige meget, om de bliver spillet onsdag, lørdag eller søndag.


Hvordan streames Kanal 5?

Kanal 5’s egenproduktioner samt udvalgte udenlandske produktioner kan streames på Discoverys streamingtjeneste discovery+, som blev lanceret i 2020 efter at have heddet Dplay i en årrække. discovery+ betales gennem et månedligt abonnement. Dog er enkelte programmer gratis at streame afbrudt af reklamepauser.


Hvad koster det at streame Kanal 5?

Kanal 5 live stream Du kan også få 3 andre pakker, hvor den dyreste koster 129 kr./måned. Denne pakke indeholder serier og film uden reklamer, samt yderligere 7 live TV-kanaler, og 4 ekstra live sportskanaler.


Hvordan kan man se Kanal 5?

Dplay

 • De fleste kender Kanal 4, Kanal 5, TLC, ID, Animal Planet og ikke mindst Discovery Channel. …
 • Dplay er altså en platform der kombinerer seks kanalers udsendelser som alle sammen er forbundet af virksomheden Discovery Networks. …
 • Der er tre måder, hvorpå du kan få adgang til streaming på Dplay.

Hvor kan man se VM kvalifikation?

 • Netflix.
 • Disney+
 • Viaplay.
 • HBO Max.
 • Oversigt: Filmrettigheder.
 • Oversigt: Streamingtjenester.
 • Oversigt: Gratis tjenester.
 • Nyhedsbrev Ugens TV og Streaming Tips.

Hvad klok skal Danmark spille?

 • fre 3. Frankrig. Danmark. St. Denis. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.
 • man 6. Østrig. Danmark. Wien. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.
 • fre 10. Danmark. Kroatien. Parken. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.
 • man 13. Danmark. Østrig. Parken. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.

Hvor kan man se EM i badminton?

TV2Play Sport vil være et godt valg, da man får adgang til TV2, TV2 SPort og TV2 SPort X, hvor stort set al’ Badminton vises. Et andet sted du kan se badminton live, det er via det Europæiske badmintonforbunds hjemmeside, hvor du kan se badminton kampe live online på deres side Badminton Europe Live.


Hvem har opfundet badminton?

Den moderne udgave kan spores til Indien, hvor britiske soldater i 1860’erne tog en børneleg til sig, der gik ud på at holde en fjerbold i luften med en ketsjer. Soldaterne tilføjede et net, og dermed var badminton født. Den fik navn efter hertugen af Beauforts residens Badminton House.


FAQ: Hvem viser fodbold landskamp?

Kan man skrive til TV 2 SPORT?

Hvem vandt i badminton?

Glad Viktor Axelsen er europamester for tredje gang: – Det har været en mærkelig turnering. Europamesteren i herresingle er fundet. Viktor Axelsen vinder EM-finalen over Anders Antonsen i to sæt i en kamp, der ikke blev nogen pragtpræstation fra de to danskere.

Er Danmark videre i badminton?

Den sidste dansker, som spillede sig videre til anden runde, er Viktor Axelsen. Han møder hollænderen Mark Caljouw, som nåede semifinalen sidste år ved All England. Torsdagens kampe fra den traditionsrige turnering kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 12.