Hvilken dansk svømmer har vundet mest?

Jeanette Ottesen (født 30. december 1987 i Kongens Lyngby) er en dansk tidligere elitesvømmer, der har opnået at blive verdensmester og europamester. Med sine 50 internationale medaljer er hun den mest vindende af alle Team Danmarks 141 verdensklasseatleter.

Hvor mange gange har Jeanette Ottesen været med i OL?

Jeanette Ottesen Udvalgte resultater: OL-​deltagelse i både 2004, 2008, 2012, 2016 og nu 2021. Den mest vindende danske atlet med 53 internationale medaljer på CV’et, blandt andet OL-​medaljetager i Rio på 4×100 meter medley.


Hvad skal Jeanette Ottesen svømme til OL?

Med Jeanette Ottesen som sidste svømmer kvalificerede den danske kvartet i 4 x 100 meter fri sig til finalen. Svømmeren Jeanette Ottesens karriere fortsætter endnu et døgn, efter at den danske holdkap i 4 x 100 meter fri bookede en plads i søndagens OL-finale i Tokyo.


Hvor gammel er Knud Lind?

portræt: Knud Lind blev fejret med flag i går på sin 45-års fødselsdag og er til daglig morgenvært på P4 Midt og Vest. Han har arbejdet med radio i de seneste fire år.Hvor svømmer Jeanette Ottesen?

Om Jeanette Ottesen seks VM-guldmedaljer og en OL-bronzemedalje fra OL i 2016. Deltog i sit første OL i 2004 i Athen. Siden har hun været med i Beijing i 2008, London i 2012, Rio de Janeiro i 2016 og Tokyo i 2021. Gift med Marco Loughran, der er tidligere olympisk svømmer.


Hvad stiller Jeanette Ottesen op i?

EM er Ottesens sidste chance for at kvalificere sig til OL til sommer, og hun stiller kun op i holdkappen. Derfor var det enormt vigtigt for Ottesen, at hun ikke var den langsomste svømmer på det danske hold: – Her til morgen var det knald eller fald.


Hvilken dansk svømmer har vundet flest medaljer?

Medaljevindere. Lotte Friis er den hidtil (2016) mest vindende danske svømmer ved verdensmesterskaberne i svømning, med to guldmedaljer og fire sølvmedaljer. Ni kvinder og mænd fra Danmark har vundet mindst en medalje, alle er vundet i svømning.


Hvem ejer Radio 4?

* Radio4 er ejet af ni regionale mediehuse, nemlig Bornholms Tidende, Flensborg Avis, Jysk-Fynske Medier, Lolland-Falsters Folketidende, Mediehuset Herning Folkeblad, Nordjyske Medier, Sjællandske Medier, Skive Folkeblad og Radio ABC.Hvorfor stopper Jeanette Ottesen?

Jeanette Ottesen indrømmer dog, at hun ikke var overbevist om, at de ville kvalificere sig til finalen. Derfor troede hun, at hun allerede havde svømmet sit sidste løb lørdag. Sådan blev det dog ikke. I stedet kunne hun indstille karrieren efter en OL-finale.


Hvor lang tid tager det at svømme 200 meter?

Omregningskonstanter

Disciplin Damer Herrer
200 m rygsvømning 0:02,50 0:02,70
50 m brystsvømning 0:01,00 0:01,10
100 m brystsvømning 0:01,80 0:02,10
200 m brystsvømning 0:03,60 0:04,00

Hvor lang tid tager det at svømme en kilometer?

En god svømmer svømmer ca. 1 km på 20 min. , men 30 min ville jeg sige var rigtig fint for motionssvømmere. Men det er jo meget et spørgsmål om teknik en stor del af vejen. ved du tiden for en kvindelig professionel svømmer i brystsvømning?


Hvad er hurtig svømning?

Crawl er ganske vist den hurtigste stilart i svømning, og der er mange måder at udvikle den på, som du kan læse om i “Træningsguide: De 3 vigtigste færdigheder i crawl”. Men for manges vedkommende er brystsvømning lige så hurtigt og måske endda den mest energiøkonomiske af de to stilarter.


Hvor hurtigt svømmer verdens hurtigste svømmer?

28-årige Phelps, der har vundet 28 OL-medaljer, svømmer normalt distancen på 5 miles/timen svarende til 8-10 km/t, mens en hvidhaj tilbagelægger 25 miles/timen – 40 km/t.


Hvad er 100 meter fri svømning?

KONGELØBET. I dag er det igen blevet populært at lave konkurrencesvømning i åbent hav, da det indgår som en del af en triatlon. Men ellers foregår det i bassiner med internationale mål. Ligesom 100-meterløbet er kongedisciplinen inden for atletikken, er 100 meter fri det inden for svømningen.


Hvornår sendes OL dressur?

Lørdag den 24. juli klokken 10.00 dansk tid, rider den første dressurrytterne op ad midterlinjen ved OL i Tokyo. Heldigvis kan vi herhjemme følge med foran fjernsynet, da Discovery Networks Danmark og DR har fordelt sportsgrenene til sommerens OL i Tokyo imellem sig.


Hvor kan man se curling VM 2021?

World Men’s Curling Championship 2021 02 apr 2021 De danske herre spiller deres første kamp ved VM for herre i Calgary, Canada. Det er Danmark-Norge som bliver vist på Eurosport 2 kl. 16.55 i dag d.


Er OL guldmedalje af guld?

Guldmedaljerne i Rio er nemlig ikke lavet af det pureste guld – vi skal faktisk til tilbage til OL i Stockholm i 1912, hvis vi skal finde en ægte guldmedalje! Det amerikanske magasin Forbes fortæller, at alle medaljerne i Rio vejer 500 gram, hvoraf det kun er de 6 gram, der rent faktisk er guld.


Hvem er kommentator VM håndbold 2021?

VM Håndbold 2021 på TV og Streaming De får følgeskab af de nye folk, Kasper Christensen, der er træner i Herning-Ikast, samt de to erfarne håndboldspillere Sofie Bæk og Lotte Grigel. En af dem, der er klar på skærmen og ved mikrofonen under VM, er TV 2s håndboldekspert og kommentator Peter Bruun Jørgensen.


Hvor har Klavs Bruun Jørgensen spillet?

Når kontrakten med Sønderjyske Herrehåndbold træder i kraft næste sommer, flytter Klavs Bruun Jørgensen til Sønderborg. Klavs Bruun Jørgensen har underskrevet en toårig kontrakt med Sønderjyske Herrehåndbold gældende fra sommeren 2022, når Jan Pytlick stopper som træner.


Hvad skete der med Lasse Andersson?

I VM 2021 i Egypten er Andersson virkelig gået i gang med at vise sit værd, og hvad han kan. Han har fået massere af spilletid, og er god både i defensiv og kontraspillet. Han fik dog kun 4 mål på 11 forsøg.


Hvornår er Viktor Axelsen født?

Vejen mod verdenstoppen begyndte et stykke fra Glasgow i 1994, da Viktor blev født i Odense, hvor han også voksede op. Badmintontalentet var ikke til at overse, og hele verden lærte hans navn at kende, da Viktor, blot 16 år gammel, vandt Ungdomsverdensmesterskaberne i 2010 som den første spiller uden for Asien.


Hvilke fugle flyver i formation?

Også rovfugle som falke og høge optræder sådanne steder i stort tal. Visse arter flyver i formation under trækket som V-formation (kileformation), der ses hos gæs og svaner. En almindelig misforståelse er, at sådan en kileformation har en ledergås forrest. Men fuglene skifter ofte plads.


Hvilke gæs flyver i formation?

Især om vinteren kan man se store flokke af gæs flyve hen over himlen i V-formation eller på linje. Gæssene i V-formationen får alle den samme energimæssige besparelse, hvilket ikke er tilfældet, når de flyver på linje. Sjovt nok gælder det også den fugl, der flyver forrest!


Er fjer farlige?

Mange er bange for fjer de finder i natu- ren, og tænker straks på fugleinfluenza. Fjer er ikke farlige og smitter heller ikke. Sundhedsstyrelsen anbefaler blot at man ikke putter fjer i munden, og at man vasker hænder, når man kommer hjem fra skoven.


FAQ: Hvilken dansk svømmer har vundet mest?

Hvordan fjer?

De sorte, brune, gule og rødlige farver í fjer skyldes forskellige farvestoffer, der ligger som bittesmå korn i strålerne. De små farvekorn bliver dannet i fjersækken, når fjeren bliver dannet. Sort, brun, rødbrun og gule farver skabes af melanin – et farvestof som dannes i fjersækken.

Hvorfor vasker fugle sig?

2) Fugle skal have adgang til vand Skal fuglene foretrække din have, er det vigtigt at de har adgang til vand. Både så fuglene kan drikke af vandet og vaske sig i vandet.

Hvad forstås ved et stofs massefylde?

Massefylde beskrives som forholdet mellem et stofs masse og dets rumfang. Massefylden er tætheden af massen pr. rumfang. En liter vand har som eksempel større tæthed end en liter luft og derfor større massefylde.