Hvor får jeg Kanal 5?

Dplay

 • De fleste kender Kanal 4, Kanal 5, TLC, ID, Animal Planet og ikke mindst Discovery Channel. …
 • Dplay er altså en platform der kombinerer seks kanalers udsendelser som alle sammen er forbundet af virksomheden Discovery Networks. …
 • Der er tre måder, hvorpå du kan adgang til streaming på Dplay.

Hvor kan man se kvindehåndbold?

Det danske kvindelandshold går efter guldet til VM i håndbold 2021. I tv-guiden nedenfor kan du se, hvornår TV 2 sender direkte kampe og studieudsendelser. Enkelte kampe vises kun live hos DR, mens alle andre kampe fra VM i kvindehåndbold kan ses direkte på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.


Hvor kan jeg se Danmark håndbold?

Live stream dansk håndbold i TV og på nettet gratis DRs kanaler viser sommetider også håndbold, og de kampe kan du live streame helt gratis på DR TV. Foruden håndbold, så er det også muligt at se alle deres andre programmer og en massen live sport gratis hos DR TV.


Hvornår bliver landsholdet udtaget?

Kasper Hjulmand udtager sin trup 15. marts, og her kommer han til at skulle udtage en trup, hvor relativt mange af stamspillerne er fraværende enten på grund af skader eller manglende spilletid.Hvor vises EM 2022?

TV2 har som nævnt alle rettigheder til at vise EM i Herrehåndbold i 2022 i dansk TV. Langt størstedelen af EM-kampene vises i TV hos TV2 Sport, mens de største EM-kampe, såsom Danmarks kampe, vises på hovedkanalen TV2.


Hvornår har Danmark sidst været i semifinalen?

Medaljemæssigt mangler det officielle guld altså stadig, men er dog blevet til fire bronzemedaljer i 1991, 1993, 2001 og senest i 2013 i Sverige, hvor Danmark tabte semifinalen til Norge efter straffesparkskonkurrence. Danmark har vundet VM, dog kun af den uofficielle slags.


Hvor skal det danske landshold spille på lørdag?

Herefter spiller landsholdet den første kamp mod Polen i Royal Arena skærtorsdag den 14. april, mens landsholdet lørdag tager turen over Øresund for at møde Sverige i Malmø Arena. Kl. 20.15 Danmark – Polen, Royal Arena, København.


Hvad skal der til for at Danmark går videre i EM?

Aktuelt har Danmark raget tre gule kort til sig, Finland fire. Danmark er altså foran på det punkt. Vinder Danmark med to mål eller scorer mindst to gange og for eksempel vinder 2-1, 3-2 og så videre, bliver Danmark også nummer to på baggrund af flere scorede mål i de indbyrdes kampe mod Finland og Rusland.Hvilke lande er i kvartfinale?

 • Semifinaler og finale, samt gruppespil og ottendedelsfinale (senere tilføjet): London (England)
 • Gruppespil og en kvartfinale: München (Tyskland), Baku (Aserbajdsjan), Sankt Petersborg (Rusland), Rom (Italien)

Kan man ikke se Danmark Belgien?

Men et blik i tv-oversigten over EM’s i alt 51 kampe afslører, at en pæn del af de danske tv-seere som udgangspunkt slet ikke har mulighed for at se den måske mest spændende af disse tre kampe: Nemlig opgøret imod Belgien torsdag den 17. juni kl. 18.


Hvad nr blev Danmark i EM?

Mange lande har deltaget i EM-slutrunder gennem tiden, og deres placeringer er sammenfattet i nedenstående tabel….Placering.

Hold Danmark
2016 6
2018 4
2020 13
2022 3

Hvor kan man se håndbold?

Hvis man opholder sig i Danmark er det enkelt så er det tv2 man skal omkring. Det gælder både når det kommer til live streams online og håndbold i TV. Mere om det i afsnittet omkring TV2 play. Hvis man opholder sig i udlandet i et land der ikke sender kampene på TV.


Kan man skrive til TV2 Sport?

Du kan enten skrive direkte til TV 2s administrerende direktør på tv2@tv2.dk, pr. brev til TV 2 Danmark A/S, Rugaardsvej 25, 5000 Odense C eller via Seernes redaktør på sr@tv2.dk.


Hvad tjener verdens bedste badmintonspiller?

Hvis badmintonspillerne omvendt får fyldt kalenderen op med turneringer og samtidig kommer relativt langt i disse turneringer, kan de bedste tjene i omegnen af 2-3 mio. om året. I 2019 var Viktor Axelsens evige konkurrent til badmintontronen, Kento Momota, den spiller, som havde tjent mest i den sæson med ca. 3 mio.


Hvornår skal Danmark spille mod Brasilien?

Kvindelandsholdet spiller for første gang nogensinde i Parken, når Brasilien byder op til samba-bold den 24. juni. Opgøret er en vigtig testkamp for Danmark før EM i juli. Til sommer spiller Kvindelandsholdet for at skabe endnu en rød-hvid folkefest, når EM 2022 i England venter.


Hvad er broderet ind i den nye danske landsholdstrøje?

juni 2019 i EM-kvalifikationen. Til den kamp blev Parken nemlig omdannet til et lydstudie, der optog afsyngningen af Danmarks nationalmelodi. En optagelse, der senere blev omdannet til en grafisk lydbølge, der er blevet broderet ind som et centralt element i den nye landsholdstrøje.


Hvor mange kvalificere sig til VM?

Kvalifikation til VM i fodbold er en proces som alle fodboldlandshold skal igennem, for at kvalificere sig til VM i fodbold. VM i fodbold er en global begivenhed, så for at reducere de omkring 200 deltager til 32 skal de igennem en kvalifikation.


Hvor mange 2 ere går videre til VM?

Kun de ti gruppevindere i den europæiske VM-kvalifikation i fodbold kommer direkte til slutrunden i 2022. Det meddelte Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) torsdag. Ud over de ti gruppevinder får yderligere tre europæiske lande adgang til VM-slutrunden i Qatar.


Hvilke lande er med i VM 2022?

Qatar og Danmark er iblandt de 13 nationer, der under alle omstændigheder skal deltage i VM-slutrunden i Qatar næste år. Qatar er naturligvis selvskrevet en plads som nation til VM-slutrunden i 2022….De er videre:

 • Qatar (værtsnation)
 • Tyskland.
 • Brasilien.
 • Danmark.
 • Frankrig.
 • Belgien.
 • Kroatien.
 • Serbien.

Hvem skal Danmark møde?

Se kampdatoerne og Danmarks modstandere her:

 • Danmark – Finland. Lørdag d. 12-06-2021 kl. 18.00.
 • Danmark – Belgien. Torsdag d. 17-06-2021 kl. 18.00.
 • Danmark – Rusland. Mandag d. 21-06-2021 kl. 21.00.
 • 1/8-finale. Mandag d. 28-06-2021 kl. 18.00.

Kan man streame Kanal 5 gratis?

Viafree har selvfølgelig en konkurrent, og den hedder Dplay. Her kan du få lov at streame nogle af programmerne fra tv-kanalerne Kanal 5, Kanal 4, Discovery Channel og et par stykker mere. Tjenesten er gratis, men så følger der reklamer med.


Hvor kan man se VM kampene?

Det danske kvindelandshold går efter guldet til VM i håndbold 2021. I tv-guiden nedenfor kan du se, hvornår TV 2 sender direkte kampe og studieudsendelser. Enkelte kampe vises kun live hos DR, mens alle andre kampe fra VM i kvindehåndbold kan ses direkte på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.


Hvor vises landskamp Danmark Belgien?

Det gør vi denne solrige torsdag med tre kampe på programmet – og allerede her skal vi gøre opmærksom på, at braget mellem Danmark og Belgien sendes på Viaplay og TV3 – og altså IKKE på TV3 Sport eller TV3+, der plejer at være hjemmebane for vores kampe på tv.


Kan man se Formel 1 på Viafree?

Formel 1 Magasinet er til dig, der bare ikke kan få nok af motorsportens kongeklasse, Formel 1. Her samles der op på det seneste Grand Prix med højdepunkter og reaktioner fra kørere, der måske ikke fik tv-tid i weekendes udsendelser. Se eller gense alt det bedste lige her!


FAQ: Hvor får jeg Kanal 5?

Hvor bliver EM afholdt 2022?

Kampene i gruppe A, B og C afholdes i Ungarn, mens kampene i gruppe D, E og F, bliver spillet i Slovakiet. I Ungarn bliver værtsbyerne, hovedstaden Budapest samt Szeged og Debrecen. Håndboldarenaen i Budapest er den største ved dette EM, hvor der er plads til over 20.000 tilskuere.

Hvem er med i 8 dels finalen?

Sådan ser 1/8finalerne ud:

 • Belgien – Portugal.
 • Italien – Østrig.
 • Frankrig – Schweiz.
 • Kroatien – Spanien.
 • Sverige – Ukraine.
 • England – Tyskland.
 • Holland – Tjekkiet.
 • Wales – Danmark.

Hvad sker der hvis Danmark vinder over Tjekkiet?

Det svarer til, chancen for, at Danmark vinder kampen – ifølge Danske Spil – er på cirka 47 procent. En sejr til Tjekkiet giver pengene 4,10 gange igen, mens der er odds 3,25 på uafgjort. Danmarks favoritværdighed stiger, hvis man spiller på, at landstræner Kasper Hjulmands tropper går videre.