Hvor gemmer de Pagten?

Pagten mellem et menneske og en nisse var det eneste, der var stærkt nok til at bekæmpe isheksen Iselin, der i mange år havde jagtet nisserne. Nu er pagten forsvundet. Iselin har igen forsøgt at blive nissernes herskerinde, og inden Saia nåede at fortælle hvor pagten er gemt, blev hun frosset ned af isheksen.

Hvem er Iselin fra Pagten?

Signe Egholm Olsen er bl. a. kendt for sin rolle som Maria i Nordkraft og i tv-julekalenderen Pagten, hvor hun spille Iselin (Aris). Pagten blev sendt på DR1 i 2009 og 2013.


Er Iselin en nisse?

– Handling, afslutning og/eller plot afsløres i det følgende. Pagten handler om drengen Malte, som møder nissen Lyda, hvis familie er i fare pga. isheksen Iselin, der vil fryse nisserne, så hun kan få alt magten i den magiske verden.


Hvad betyder mit navn Anton?

tysk drengenavn, der stammer fra navnet Antonius, som betyder ”den blomstrende” eller ”den uvurderlige”. Anton har mest været brugt blandt danskere med udenlandsk baggrund, men i dag er det et meget populært navn, og det er på vej opad på rangstigen.Hvad betyder mit navn Jeppe?

Jeppe er et dansk drengenavn, der er afledt af det hebraiske Jacob eller Jakob, der betyder “den, der fatter om hælen”. Navnet findes i kortformen Jep.


Hvad er betydningen af Liam?

Liam er den irske form af William. Navnet er mest almindeligt i København og blandt danskere af udenlandsk oprindelse. Kendte personer med navnet: Liam O’Connor – Dansk musikproducer.


Hvad kan man ikke hedde?

Her er 12 navne, som er mere til eftertænksomhed end inspiration, – håber vi.

 1. 1) Lucifer. I 2017 gik de tyske myndigheder ind og forbød et forældrepar at døbe deres barn Lucifer. …
 2. 2) Nutella. …
 3. 3) Ikea. …
 4. 4) Messiah (på dansk Messias) …
 5. 5) Robocop. …
 6. 6) Prince William. …
 7. 7) Facebook. …
 8. 8) Anal.

Hvad betyder mit navn Niels?

Niels er et drengenavn og en nordisk kortform af navnet Nikolaus, som har græsk oprindelse. Nikolaus er sammensat af ordene Nike (“sejr”) og laos (“folk”).Hvem fik Oscar?

Apple TV-filmen CODA vandt prisen for årets bedste film, Jane Campion vandt prisen som bedste instruktør med Netflix-filmen The Power of the Dog, og storfilmen Dune løb af med fem priser.


Hvem bestemmer hvem der får en Oscar?

Academy Award eller Oscar er en pris, som uddeles af det amerikanske Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) for at hylde folk i og bag filmindustriens bedste produkter.


Hvor stammer navnet Mathias fra?

Mathias er et drengenavn. Navnet stammer fra det hebraiske navn Mattithaih, der betyder “Guds gave” eller “gave fra Gud”. Navnet kendes fra Det Nye Testamente i Bibelen, hvor Jesu discipel Mathias blev apostel i stedet for forræderen Judas.


Hvor hurtigt kan man skifte navn?

Hvis du ønsker at skifte navn i forbindelse med indgåelse af ægteskab, kan I undgå gebyret ved at ansøge om ændringen senest tre måneder efter vielsen. Du/I kan også vælge at søge om navneændring på forhånd, og så skal det ske senest 15 dage før vielsen for at det kan nå at træde i kraft på bryllupsdagen.


Kan man ændre sit barns navn?

Har I fælles forældremyndighed, og er I enige om at ændre barnets navn, kan I søge om det på borger.dk. Det samme gælder, hvis du har fuld forældremyndighed over barnet. Du kan søge om at ændre barnets fornavn, mellemnavn og efternavn.


Hvor meget koster det at få et mellemnavn?

Det koster et gebyr på 518 kr. (2022) at et navneskift. Det gælder uanset, om det er en decideret navneændringer, eller hvis du sletter et navn. Gebyret er et administrationsgebyr.


Hvad må man hedde til mellemnavn?

Efter den gældende navnelov har mellem- og efternavne siden 2006 været sidestillet. Tidligere kunne man kun tage sit mellemnavn som efternavn hvis man kunne bevise at mellemnavnet havde været brugt som egentligt efternavn i slægten. Nu kan man i princippet frit tage sit mellemnavn som efternavn.


Hvordan får jeg et mellemnavn?

I skal hver især udfylde en ansøgning, hvis I begge vil ændre navn. Hvis du søger om navneændring ved vielse, vil du normalt ikke svar på din ansøgning inden vielsen. Navneændringen vil ske på vielsesdagen, medmindre du inden vielsen har fået afslag på din ansøgning. Ansøgningen behandles i sognet, hvor du bor.


Hvad hed Pilou Asbæk før?

Johan. Han er døbt Johan Philip Asbæk, men det er under navnet Pilou Asbæk, vi kender den 38-årige skuespiller. Pilou betyder “lille Philip” på fransk.


Hvor gammel er Jonatan Spang?

Født: 4-2-1978 (44 år) i Gladsaxe. Jonatan Ryberg Spang (oprindelig Jannik Kåre Jonatan Spang Olesen) er søn af Karsten Spang Thomsen og hustru pædagog Dorrit Olesen. Han er uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater i årene 1999 til 2003.


Hvor bor Jonatan Spang?

1978) er komiker, skuespiller og vært på ”Tæt på sandheden” på DR2. Aktuel med onemanshowet ”Typisk”, hvor han stiller skarpt på racisme, klima, demokrati og overvågningssamfundet. Bor på Frederiksberg sammen med kæresten Louise.


Hvor mange i Danmark hedder Isabella?

Statistikken viser, at i 2020 blev 501 af alle nyfødte piger i 2020 navngivet Isabella. I 2020 var det i alt 5.600 personer i Danmark med navnet Isabella, og hvor det i 2021 er steget til 6.171 danskere, som hedder Isabella.


Hvad var det mest populære pigenavn i 2021?

De 50 mest populære pigenavne i første halvdel af 2021

 • Alma (231)
 • Ida (227)
 • Freja (216)
 • Clara (209)
 • Ella (209)
 • Emma (203)
 • Olivia (202)
 • Agnes (200)

Hvad er det pæneste navn i verden?

Allerflest australske piger og drenge fik disse babynavne i 2018:

 • Oliver 1. Ava.
 • Jack 2. Charlotte.
 • Noah 3. Amelia.
 • William 4. Olivia.
 • Jackson 5. Mia.
 • Thomas 6. Isla.
 • Leo 7. Harper.
 • Charlie 8. Sophia.

Hvordan får jeg min Chromecast til at virke?

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

 1. Tilslut din Chromecast.
 2. Download Google Home-appen på din Chromecast-kompatible Android-enhed.
 3. Åbn Google Home-appen .
 4. Følg vejledningen. Hvis du ikke kan finde vejledningen til konfiguration af din Chromecast, kan du gøre følgende: …
 5. Konfigurationen er gennemført.

Hvorfor kan man ikke se alt på DRTV?

DR forklarer, at fejlen relaterer sig til HbbTV og kryptering, altså kopibeskyttelse af indhold. HbbTV er det system, som ligger bag ‘den røde knap’ på fjernbetjeningen samt DRTV apps til Smart TV fra LG, Panasonic og Samsung. – “DRTV-platformen til HbbTV er udviklet, så vi understøtter så mange TV som muligt.


Hvorfor kan jeg ikke logge på DRTV?

Du har glemt dit DR log-in, eller du har forsøgt at logge ind på flere enheder med samme log-in: For at undgå snyd, kan man kun bruge sit log-in én gang på hver mobil eller computer.


Hvad er den bedste streaming tjeneste?

Netflix har længe været den allerbedste streamingtjeneste, og de fleste kender sandsynligvis allerede til, hvad denne platform har at tilbyde. Her får du masser af serier og film, som de selv har produceret (originals), og et stort udvalg af klassikere og købt indhold.


FAQ: Hvor gemmer de Pagten?

Kan man tabe sig uden at bevæge sig?

Fakta er, som de fleste ved, at vægttab kræver underskud af kalorier, men det alene er ikke nok, fordi det kommer an på, hvor dine kalorier (altså energiindtaget i din mad) kommer fra. Du kan tabe dig ved at forbrænde flere kalorier ved træning eller ved at spise mindre, end du naturligt forbrænder.

Hvordan kan jeg tabe 10 kg?

Træn de sidste 500 kalorier væk Du kunne godt vælge at skære hele 1000 kalorier fra hver dag, for at tabe 10 kg10 uger. Men det kan for mange være lige en tand for hårdt. Derimod kan du træne det sidste halve kilo væk. Hvis du eksempelvis løber 8 km, vil du forbrænde omtrent 500 kalorier.

Kan man tabe 5 kg på 3 uger?

Ved et underskud på 1.000 kalorier om dagen kan man tabe 1 kilo om ugen. For at ligge på 1.200 kalorier skal du derfor også dyrke noget motion for at øge din forbrænding. På den måde kan du være mæt og tabe dig. Og det er i princippet ligegyldigt, hvor kalorierne kommer fra.