Hvor kan man se EM 2021 storskærm?

I Hillerød Madmarked er der pyntet op efter alle fodboldkunstens regler i madmarkedets baglokale. Så tag venner og familie med i Hillerød Madmarked og nyd EM-kampene på storskærm, med mulighed for mad og drikke til kampene.

Hvor kan man se EM i KBH?

Klokken 10 åbner billetsalget til de resterende EM-kampe på storskærm på Ofelia Plads og Kvægtorvet ved Øksnehallen i København. Danske fans følger med i Danmarks EM-kamp mod Finland på storskærm i fanzonenen på Ofelia Beach.


Hvor kan man se VM-kvalifikation?

 • Netflix.
 • Disney+
 • Viaplay.
 • HBO Max.
 • Oversigt: Filmrettigheder.
 • Oversigt: Streamingtjenester.
 • Oversigt: Gratis tjenester.
 • Nyhedsbrev Ugens TV og Streaming Tips.

Hvor mange lande spilles EM i fodbold 2021?

Slutrunden i 2021 er som sagt en jubilæumsudgave, hvorfor værtsskabet er fordelt over 12 forskellige lande og byer. Du kan læse en uddybende guide til de 12 stadions lige her! Hver gruppe har fået tildelt to byer, hvor de seks kampe så skal spilles.Hvor vises ishockey?

Hos TVsporten.dk får du en unik oversigt om ishockey i tv og Live stream, uanset om det er i dag eller to uger i forvejen. Kanaler, udsendelsestider og andre oplysninger om kampene kan læses hos os. Vi opdaterer løbende kontrollerer at indeholdet er perfekt.


Hvornår skal Danmark spille ishockey til OL?

I august 2021 sikrede det mandlige danske ishockeylandshold sig OL-kvalifikation. Nu er der sat navne på de 25 udtagne spillere. Det var historisk, da det mandlige ishockeylandshold kvalificerede sig til OL ved at slå Norge 2-0 i en direkte kamp om OL-billetter tilbage i august 2021.


Hvornår skal ishockey herrerne spille?

Se kampprogrammet for ishockey (herrer) ved vinter-OL 2022 Følg det danske herrelandshold i ishockey til vinter-OL 2022. Her får du overblik over kampprogrammet, så du kan se med, når landsholdet skal forsvare Danmarks farver på isen.


Hvilke stadions bliver brugt til EM?

Stadio Olimpico er vært for EM fodbold 2021-åbningskampen, når Italien møder Tyrkiet i gruppe A den 11. juni. Af de 11 stadions er Parken i København det mindste med en kapacitet på 38.000. Faktisk er det den eneste arena med færre end 50.000 pladser.Hvornår spiller Danmark Herre ishockey?

Det danske herrelandshold spiller VM i ishockey i maj 2022. Med denne tv-guide kan du se, hvornår TV 2 sender kampe og studieudsendelser direkte fra slutrunden. Se alle kampene direkte på TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.


Hvad tid spiller Danmark semifinale 2022?

Danmark Kampe ved Håndbold EM 2022

Dato/Tid Kamp TV
Semifinale
Fredag d. 28/1 18:00 Spanien – Danmark 29 – 25 TV2
Bronzekamp
Søndag d. 30/1 15:30 Frankrig – Danmark 32 – 35 (e.f.s.) TV2

Hvem deltager i EM 2021?

Grupper til EM 2021:

 • Gruppe A: Italien, Schweiz, Tyrkiet og Wales.
 • Gruppe B: Belgien, Danmark, Rusland og Finland.
 • Gruppe C: Holland, Ukraine, Østrig og Nordmakedonien.
 • Gruppe D: England, Kroatien, Tjekkiet og Skotland.
 • Gruppe E: Spanien, Polen, Sverige og Slovakiet.
 • Gruppe F: Tyskland, Frankrig, Portugal og Ungarn.

Hvad er forskellen på Europa League og Conference League?

I UEFA-regi er der Champions League og Europa League, men i næste sæson vil der være en tredje turnering – nemlig UEFA Europa Conference League. Den har man etableret for at give holdene i de mindre europæiske ligaer bedre muligheder for at spille europæiske kampe.


Hvem kvalificerer sig til Europa League?

kvalifikationsrunde ‘Champions Route’ og 6 eliminerede hold fra UEFA Champions Leagues 3. kvalifikationsrunde. De 16 hold spiller knockout-kampe på ude og hjemmebane, og de otte vindere kvalificerer sig til UEFA Europa Leagues gruppespil, mens taberne er ude af turneringen.


Hvem sender EM i håndbold 2022?

Det er TV2 som har rettighederne til at vise EM 2022 i herrehåndbold, og det betyder, at du kan se EM 2022-kampene i herrehåndbold på TV2s kanaler. Alle Danmarks kampe vises på TV2, mens store dele af TV programmet for EM i håndbold formentlig bliver henlagt til TV2 Sport, TV2 Sport X og TV2 Play.


Hvornår kommer landsholdstrøje 2022?

Den danske landsholdstrøje 2022 er endnu ikke blevet offentliggjort. Tilbage i marts blev en dansk landsholdstrøje udgivet, som var skabt i samarbejde med BLS Hafnia, Hummel og DBU. Denne landsholdstrøje blev båret af det danske landshold i hjemmebanekampen mod Serbien, som Danmark meget overbevisende besejrede 3-0.


Hvilken tv kanal viser Danmarks EM kampe?

Se fodbold EM i TV Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med DanmarkTVkanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1. Dermed har man altså mulighed for at se størstedelen EMkampe i TV eller som livestream på DRTV og/eller Viaplay.


Hvem er verdens bedste håndboldspiller 2021 mænd?

KÆMPE STORT: Niklas Landin og Nikolaj Jacobsen kåret som verdens bedste. IHF har kåret Niklas Landin som årets håndboldspiller hos herrerne, mens Nikolaj Jacobsen er årets træner.


Hvem blev kåret til verdens bedste håndboldspiller 2019?

Nu er han så nomineret til verdens bedste håndboldspiller sammen med landsholdskollegaen Niklas Landin. Landin vandt titlen i 2019, og da afstemningen blev aflyst i 2020, kan Niklas blive den første målvogter til at genvinde titlen to år i træk.


Hvor mange penge tjener Niklas Landin?

Derefter forlængede Kiel med Landin i 2016 frem til 2021, hvilket medførte, at Landin blev forgyldt med en passende kontrakt ift. status og kvaliteter. Efter sigende skulle kontrakten lyde på en månedsløn på ca. 160.000 kr., hvilket svarer til ca. to millioner om året.


Hvad laver håndboldspilleren Anja Andersen i dag?

1969) er tidligere professionel håndboldspiller og -træner. Hun har sammen med det danske kvindelandshold vundet både EM og VM og er desuden blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller. I dag er Anja ansat som high performance-coach i virksomheden Stifinder, der arbejder med transformativ lederudvikling.


Hvad tid spiller Antonsen?

Der tabte Anders Antonsen til Chou Tien Chen med cifrene 18-21, 26-24, 21-15. Finalerne ved Indonesia Masters 2021 spiller fra klokken 6.00 i morgen dansk tid og vises på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT.


Hvilke rækker er der i håndbold?

Pyramideskema

Niveau Liga Rækker, antal hold
1 Håndbold– ligaen Håndboldligaen / Damehåndboldligaen 14 hold / 12 hold
2 1. division 1. division 14 hold
3 Danmarks- turneringen 2. division 3 puljer a 12 hold
4 3. division 6 puljer a 12 hold

Kan man se hvilke enheder på Viaplay?

Når du har Viaplay, kan du altid vælge den enhed, der passer dig bedst, hvad enten du foretrækker PC, Mac, iPhone, Android eller iPad. Nogle TV-modeller har også allerede Viaplay installeret i sin brugerflade, så vores udvalg er tilgængeligt med få tryk på fjernbetjeningen.


FAQ: Hvor kan man se EM 2021 storskærm?

Hvorfor vil Viaplay ikke afspille på Chromecast?

Sørg for at din Chromecast er tilsluttet til det samme netværk, som din Android smartphone eller tablet – er de ikke på samme netværk, vil dette ikke fungere. Start nu Viaplay op på din tablet eller din smartphone. Find det indhold du ønsker at se på Viaplay og start det. Klik nu på Chromecast-symbolet.

Hvorfor kan min telefon ikke caste?

Hvis du har problemer med at caste video til Android TV ved hjælp af funktionerne for indbygget Chromecast (tidligere Google Cast), kan du tjekke, at du bruger den aktuelle version af Google Cast Receiver.

Hvilken radio app er bedst?

De bedste radiostreaming-apps inkluderer Pandora, iHeartRadio, LiveXLive, AccuRadio og så mange andre. Alle de nævnte forskellige radiostreaming-apps kommer med forskellige funktioner og specifikationer. Uden tvivl har hver radioapp sine specifikke fordele og ulemper.