Hvor kan man se kanalen See?

See kommer til at bestå af Viaplay og YouSee originalt indhold, sport fra Premier League og Bundesligaen samt film og serier generelt. Viaplay serien Forhøret Sæson 1 vises på premieredagen 30. december med alle afsnit fra kl. 21:00.

Hvornår trækkes VM?

Kvalifikation til VM i fodbold 2022, UEFA
Turneringsdetaljer
Dato(er) 24. marts 2021 – 29. marts 2022
Antal hold 55
Turneringsstatistik

Hvornår vandt kvinderne VM i fodbold?

Afholdte mesterskaber

VM Værtsland Guld
VM 2011 Tyskland Japan
VM 2015 Canada USA
VM 2019 Frankrig USA
VM 2023 Australien New Zealand

Hvor kan man se 6 eren?

6’erens sportsindhold sportindhold ligger på [Dplay]. Her kan du se de FA Cup, Europe League kampe der vises på 6’eren. Du får al sporten fra 6’eren online. Sporten kan også ses på Eurosport Player som traditionelt har fungeret mere stabilt end DPlay.Hvem er målmand i GOG?

GOG sikrer sig papir på en af klubbens unge målmandstalenter. 19-årige Mathias Rex har været en del af truppen i den her sæson, men får en større rolle efter sommerferien. Målmænd er en eftertragtet vare i håndbolden, og GOG er derfor glade for at have fået papir på et af Danmarks unge talenter på målmandsposten.


Hvem er med i VM 2022 fodbold?

Danmark er kommet i Gruppe D, hvor vi skal møde Frankrig, Tunesien og enten Peru, Forenede Arabiske Emirater eller Australien.


Hvor spiller damelandsholdet i dag?

Vi glæder os til at se dig på Viborg Stadion – hele Danmarks nationalstadion og hjemmebane for det danske kvindelandhold siden efteråret 2015.


Hvad koster den store tv pakke fra YouSee?

Prisen på YouSee TV afhænger af, hvilken tv-pakke du vælger, hvilke kanaler du gerne vil se, om pakkerne er på tilbud og så videre. Derfor kan vi ikke give nogen konkrete priser, men du kan dog som udgangspunkt forvente at skulle betale et sted mellem 300 og 700 kr. / md.Hvem er favorit til EM?

Hos spilleselskaberne er der ingen tvivl om, hvem favoritten til EM-guldet er. Faktisk er Danmark så stor favorit, at oddset på dem er historisk. Det ser ikke ud til at betyde noget for spilleselskaberne, at man skal et stykke tilbage for at finde Danmarks seneste sæt EM-guldmedaljer.


Hvad er verdens bedste fodbold landshold?

Top 20 (per 23. december 2021)

Placering Ændring Hold
1 1 Belgien
2 1 Brasilien
3 2 Frankrig
4 2 England

Hvor spillede Kim Vilfort?

Han startede sin karriere i Skovlunde IF og kom siden til Boldklubben Frem. Han var også en kort overgang forbi Lille. Han skiftede i 1986 til Brøndby IF, hvor han spillede i 12 år.


Hvordan foregår VM?

Den europæiske kvalifikation startede i marts 2021 og varede ti kampe med sidste runde, som blev spillet 14-16. november, Nu er det tid til at få afviklet playoff-kampene, hvor 12 hold konkurrer om tre plads ved VM 2022. Der er ingen kommende begivenheder for VM-kvalifikation Se andre sendinger under Fodbold.


Hvor afholdes EM finale?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06-2021 til d. 11-07-2021.


Hvem er stadig med i EM fodbold?

Grupper til EM 2021:

  • Gruppe A: Italien, Schweiz, Tyrkiet og Wales.
  • Gruppe B: Belgien, Danmark, Rusland og Finland.
  • Gruppe C: Holland, Ukraine, Østrig og Nordmakedonien.
  • Gruppe D: England, Kroatien, Tjekkiet og Skotland.
  • Gruppe E: Spanien, Polen, Sverige og Slovakiet.
  • Gruppe F: Tyskland, Frankrig, Portugal og Ungarn.

Hvad får de danske landsholdsspillere?

DBU og spillerne deler Skulle Danmark gå hele vejen ved EM, så venter der en bonus til hver spiller på 3.126.385 kroner. Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) havde oprindeligt planlagt at fordele 2,8 milliarder kroner i forbindelse med EM, men beløbet er senere blevet justeret på grund af coronapandemien.


Hvor lang er en halvleg i fodbold EM?

I fodbold spilles der typisk to lige lange spilleperioder. Der spilles en første halvleg og en anden halvleg. I seniorkampe spilles der 45 minutter i hver halvleg i 11-mandsfodbold, og pausen ved halvlegen er 15 minutter lang.


Hvor kan man se Sunday sæson 3?

Første og anden sæson kan streames på Xee allerede nu.

  • Sunday modtog tidligere på året tv-prisen for ‘Bedste satire/comedy’. …
  • Sæson tre kan ses på Xee fra den 22. …
  • Der er 8 afsnit i alle sæsoner.

Hvor kan jeg streame Danmark Serbien?

DanmarkSerbien kan live streames online den Tuesday den 29. March 2022 kl 18:00. Hvis du er i Danmark kan du se DanmarkSerbien hos eurosport.


Kan man se Viasat i udlandet?

De danske TV kanaler fra Viasat er officielt set kun tilgængelige fra Danmark. Viasat benytter geo-blokering til at stoppe dig fra at brug viaplay i udlandet. Det gælder uanset om du har betalt for dit abonnement eller ej: selv betalende kunder blokeres.


Hvem vandt bronzekampen i dag?

Herning-Ikast vandt den første kamp i bronzemedaljeserien mod Viborg. Dermed kan de nøjes med ét point i dag. Vinder Viborg, skal medaljerne fordeles i et altafgørende tredje opgør. Se kampen på TV 2 SPORT X.


Hvornår bliver der trukket puljer til VM?

Kvalifikation til VM i fodbold 2022, UEFA
Turneringsdetaljer
Dato(er) 24. marts 2021 – 29. marts 2022
Antal hold 55
Turneringsstatistik

Hvornår er der bronzekamp i håndbold 2021?

december (Bronzekamp, Finale) 15. december. Det er et mini-slutspil for de otte nationer, der slutter på sidstepladsen i de indledende puljer.


Hvor længe vare EM i håndbold?

Kampprogram for EM i håndbold for mænd 2022 Fra torsdag den 13. januar til og med søndag den 30. januar 2022 ruller den 15. udgave af EM i herrehåndbold over skærmen.


Hvordan får jeg TV3+?

Sådan får du adgang til TV3 Plus via YouTv I så fald kan og bør du føje kanalen til din YouTv tv-pakke. Dette kan du gøre med få klik, og ændringen vil straks blive registreret og være synligt i app’en. Når du har valgt en ny tv-kanal, eksempelvis TV3+, så vil der gå 30 dage, inden du kan skifte kanalen ud igen.


Hvem kommer til Aalborg Håndbold?

Fra 1. juli 2023 henter Aalborg Håndbold verdens bedste herrehåndboldspiller, Niklas Landin. I sommeren 2021 kom Aron Palmarsson, til sommer kommer Mikkel Hansen, og nu har Aalborg Håndbold offentliggjort, at man fra sommeren 2023 henter endnu en verdensstjerne.


Hvornår må man spille professionel fodbold?

Samtidig pålægges klubberne en forpligtelse til klart at oplyse både spillere og forældre om DBUs regler på området: At aldersgrænsen for kontraktindgåelse fortsat er 15 år og at der ikke eksisterer nogen form for forpligtelser før en kontrakt er underskrevet.


Hvad er en angriber i fodbold?

En person der angriber. (fodbold): En fodboldspiller på et fodboldhold, der er placeret nærmest modstanderens mål og har ansvar for at score mål.


Hvor mange mål scorede Danmark i VM kval?

Danmark har scoret 26 mål i VM-kvalifikationen, og målene er scoret af hele 17 forskellige målscorere. Aldrig har Danmark scoret så meget før. Det danske herrelandshold i fodbold kan efterhånden begynde at dufte det grønne græs på banerne i Qatar.


FAQ: Hvor kan man se kanalen See?

Hvor er Spellerberg træner?

Bo Spellerberg
2012-2018 KIF Kolding København 44
2018-2020 TSV St. Otmar St. Gallen
2020-nu Høj Elite Håndbold
Landshold2)

Hvor mange mål har Damsgaard scoret?

I juli måned 2018 kunne Mikkel Damsgaard underskrive en fireårig kontrakt med FC Nordsjælland, som han nåede at spille 84 kampe og score 13 mål for. I februar 2020 kunne FCN annoncere, at man havde solgt Damsgaard til italienske Sampdoria, og at han ville skifte i sommeren 2020.

Hvornår var Morten Olsen landstræner?

Morten Olsen er en tidligere dansk fodboldspiller og –træner. Han var landstræner for Danmark i perioden 2000-2015.