Hvor kan man se PSG kampen i dag?

Live stream PSG hos bet365 Du skal ikke være bange for at gå glip af PSG’s kampe denne sæson, og slet ikke nu hvor de har fået ingen mindre end Messi på holdet. Du kan nemlig live streame de spændende fodboldkampe med det parisiske hold direkte hos bookmakerne.

Hvorfor virker DRTV app ikke på smart-tv?

Hvis der ikke er en app, der hedder DRTV, skal du først sikre dig, at dit tv er helt opdateret. Hjælper det ikke, skal du kontakte Samsung support og høre dem om dit tv understøtter HbbTV funktionen.


Hvorfor skal jeg logge ind på DR?

Hvorfor skal man logge ind? DR Login er et tilbud som gør, at du for eksempel kan se videre på din yndlingsserie på tværs af for eksempel computer og telefon. Du kan også oprette profiler til børn, der beskytter deres brug af indhold.


Hvilke kanaler sender EM i fodbold 2021?

Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med Danmark på TV-kanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1. Dermed har man altså mulighed for at se størstedelen EM-kampe i TV eller som livestream på DRTV og/eller Viaplay.Hvordan får jeg DR app på mit smart-tv?

 1. Brug kabel mellem tv og din.
 2. Google Chromecast, Apple Airplay og andre.
 3. Via app på det nye Apple TV. Hvis du har det nye Apple TV (generation 4), kan du downloade en DR TV app. …
 4. Playstation 3 og 4. Inde i Playstation Store ligger DR TV app’en i en version til hhv 3 og 4. …
 5. DR TV direkte på smarttv med HbbTV.

Hvilke tv programmer er gratis?

Vi anbefaler disse tjenester til gratis streaming:

 • DR TV. På DR TV kan du se alle DR’s kanaler live samt finde en lang række udsendelser. …
 • DR Ramasjang. I DR Ramasjang-appen finder du et fantastisk univers til familiens mindste. …
 • DR Ultra. …
 • Filmstriben. …
 • Viafree. …
 • Discovery+

Kan man se live tv på DR app?

Dermed byder DRTV til diverse Smart TV nu på både arkivindhold og live-kanaler, så man kan streame det hele over internettet, uden at have antennekabel i skærmen. Du tilgår det ved at installere DRTV fra app-butikken i skærmen.


Hvor kan man se PSG kampe?

Samtlige kampe fra den franske Ligue 1 vises nemlig hos bet365, hvor du kan live streame fodbold med mobil, tablet og PC! Det er ikke helt gratis, da du skal have penge på din konto, men det koster overhovedet ikke noget.Hvordan ser jeg DR på mit smart-tv?

De fleste nyere Smarttv understøtter HbbTV. Tænd for dit TV og skift over på en af DRs kanaler. Hvis du kan se et DRTV-logo med en rød plet i nederste højre hjørne af skærmen, så er dit tv tilkoblet internettet, understøtter HbbTV, og du kan se DRTV.


Hvad koster det at se DRTV?

Det korte svar er: Ingenting. Det er helt gratis at streame fra DRTV. Mange andre former for stremingtjenester koster ofte et givent beløb hver måned. Vælger du i stedet DRTV, skal du ikke tænke på, at der skal være plads i budgettet til at kunne streame.


Hvordan ser man DR DK?

Hvordan kan jeg se DRTV?

 1. Hvis du har et smart-tv, der understøtter HbbTV, kan du se DRTV. …
 2. Tænd for dit TV og skift over på en af DRs kanaler. …
 3. Når du er på en af DRs tv-kanaler, kan du starte DRTV med den røde knap på din fjernbetjening.
 4. DRTV åbner nu på din tv-skærm.

Hvad indeholder basispakken på TV 2 PLAY?

Herefter kan du vælge mellem 3 pakker: Basispakken, hvor du kan se alle de programmer, som ER BLEVET sendt, altså tidligere programmer. Favoritpakken: som giver adgang til alle tidligere udsendelser + muligheden for at se TV2, News, Zulu, Charlie og Fri live.


Hvornår spiller Victor semifinale?

Viktor Axelsen spiller semifinale mod Chou Tien Chen lørdag aften med start omkring klokken 22, og du kan naturligvis se den på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.


Hvem er Viktors træner?

Cheflandstræner Kenneth Jonassen har været fast træner for Viktor Axelsen, inden han flyttede til Dubai. Trænertraditionen i dansk badminton består, selvom Viktor Axelsen brød ud af den daglige landsholdstræning og flyttede til Dubai i august.


Hvordan spiller man m bold?

Beskrivelse

 1. Man har kun ét forsøg til at ramme bolden med battet.
 2. Man må ‘snyde’ og bevidst ramme ved siden af bolden.
 3. Man dør, hvis man bliver grebet, men man dør ikke, hvis man løber på en ‘griber’.
 4. Der må max. …
 5. Når man dør, går man om bag rækken igen.
 6. Man er inde, når man rører en base – ikke bare i spring.

Hvordan logger jeg ind på TV 2 PLAY?

Sådan gør du ↓

 1. Gå til Log ind i TV 2 PLAY appen på dit TV.
 2. Åben siden: kode.tv2.dk fra en anden enhed (Fx mobil, tablet, PC)
 3. Indtast engangskoden som vises på TV’et.
 4. Bekræft at engangskoden som vises på TV’et stemmer overens med engangskoden som vises på den anden enhed (Fx mobil, tablet, PC)

Kan ikke finde TV 2 PLAY på Samsung Smart TV?

Oplever du problemer med TV 2 PLAY appen på dit Samsung TV?

 1. Tryk på huset på din fjernbetjening.
 2. Tryk på venstre-pilen og vælg Apps.
 3. Vælg tandhjulet oppe i øverste højre hjørne.
 4. Find TV 2 PLAY.
 5. Tryk på ned-pilen og vælg Geninstaller.

Hvad er der på TV 2?

TV 2 Danmark A/S er en dansk public service tv-station. Hovedkanalen TV 2 har med en seerandel på omkring 25 % siden 1991 været Danmarks mest sete tv-kanal. Virksomheden har hovedsæde på Kvægtorvet på Rugårdsvej i Odense og har derudover en lokation på Teglholm Allé 16 i København.


Hvad skal Thomas Kristensen?

Nu skifter Thomas Kristensen dog karrierespor. Fremover skal han fokusere på at kommentere fodboldkampe på fuldtid for TV 2. Det skriver Ekstra Bladet. Gennem 22 sæsoner har Kristensen kommenteret håndbold for TV-stationen, men epoken lakker mod enden.


Hvem afløser Thomas Kristensen?

Jonas Nyhøj afløser Thomas Kristensen: Jeg står altid klar til at hjælpe Thomas. I ”Tour de France: Studiet” er værten i år Jonas Nyhøj, der har overtaget tjansen fra sin kollega Thomas Kristensen.


Hvor stor er en fodboldbane i hektar?

En fodboldbanes opmærkede område dækker et areal på 0,7140 hektar. Medregner man græskanterne uden om spillefeltet, har man et omtrentligt begreb om størrelsen af en hektar.


Hvor lang er en otte mands bane?

Den anbefalede banestørrelse for 8-mands er 68×52,5 meter. Banestørrelsen svarer til en halv 11-mandsbane, og 8-mandsbanen er identisk med 7-mandsbanen. Straffesparksfeltet og målfeltet er identisk og måler 25×8 meter, og straffesparkspletten skal markeres med et kryds 8 meter fra baglinjen.


Hvor stor er en 7 mands bane?

Den anbefalede banestørrelse for 7 mands fodbold er 65 x 52,5 meter, hvilket svarer til en halv 11 mandsbane. Målfeltet og straffesparksfeltet er ét og samme, og måler 25 x 8 meter – midterlinjen er markeret. Straffesparkspletten er er 8 meter fra baglinjen og midt foran målet.


Hvor stor er en 8 mands fodboldbane?

Den anbefalede banestørrelse for 8 mands fodbold er 65 x 52,5 meter, hvilket svarer til en halv 11 mandsbane. Målfeltet og straffesparksfeltet er ét og samme, og måler 25 x 8 meter – midterlinjen er markeret. Straffesparkspletten er markeret 8 meter fra baglinjen og midt foran målet.


FAQ: Hvor kan man se PSG kampen i dag?

Hvor lang er en 7 mands bane?

Der spilles på en bane med idealstørrelsen 65 x 51 meter, eller på tværs af en normal fodboldbane (1/2 bane benyttes). Målfeltet: Feltets størrelse er 8 x 25 meter. Målfeltet og straffesparkfeltet er identiske.

Hvordan er rækkerne i håndbold?

Rækkerne i de øverste fire niveauer af systemet udskrives af Dansk Håndbold Forbund, mens de øvrige rækker arrangeres af de tre regionale forbund, Jysk Håndbold Forbund, Fyns Håndbold Forbund og Håndbold Region Øst.

Hvornår er der indkast i håndbold?

En spiller må ikke løbe mere end 3 skridt, hvis han har bolden i hånden, uden at han enten stopper op og dribler eller kaster bolden til en medspiller. Sker dette dømmes der skridt og der bliver frikast til det modsatte hold. Ryger bolden ud over banens sidelinjer, vil det hold, som ikke rørte bolden sidst få indkast.