Hvor kan man se Wimbledon?

Følg med, når tennisverdenens største stjerner mødes under Wimbledon 2022 i London. Turneringen begynder 27. juni, og du kan se Wimbledon 2022 på TV 2 PLAY.

Hvem har flest WTA titler?

Den mest vindende spiller på WTA Touren siden dens start i 1971 er Martina Navratilova fra Tjekkoslovakiet, senere USA, der har vundet i alt 167 titler. På de to næste pladser følger Chris Evert, USA, med 154 titler og Steffi Graf, Tyskland, med 107 titler.


Hvem har vundet alle 4 Grand Slam?

Siden de fire turneringer begyndte at blive spillet på forskellige underlag, har kun to herrespillere vundet alle fire turneringer i løbet af deres karriere, nemlig Andre Agassi og Roger Federer. De vandt dog ikke turneringerne inden for et kalenderår, men kun lige akkurat inden for et årti.


Hvornår skal Tauson spille igen?

Clara Tausons tredje kamp ved Australian Open 2022 skal spilles på turneringens hovedstadion, Rod Laver Arena. Efter karrierens første sejr over en top-10-spiller venter endnu en stor oplevelse for Clara Tauson.Hvem er verdens bedste tennisspiller 2020?

Roger Federer er manden de alle sammen jager. For med hele 20 Grand Slams fordelt på især Wimbledon, US Open og Australien Open, samt en enkelt i French Open er han lige nu The greatest of all time. De er alle tre topfavoritter til titlen og sandsynligheden for at den et af stederne er ret stor.


Hvor kan man se Holger Rune?

Holger Rune møder verdens nummer 73, Adrian Mannarino. De spiller om en kvartfinaleplads ved ATP 250-turneringen i Lyon. Serveren er markeret med en (*), og Runes point står altid først. Se kampen på TV 2 SPORT X.


Hvor vises Wimbledon 2021?

Tennis: Wimbledon og ATP Det kan du opleve på TV 2 SPORT X, som også har købt rettighederne til ATP-turneringerne med mange hundrede timers tennis med verdens bedste herrespillere, blandt andre Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic.


Hvornår skal Clara spille?

Clara Tausons tredje kamp ved Australian Open 2022 skal spilles på turneringens hovedstadion, Rod Laver Arena. Efter karrierens første sejr over en top-10-spiller venter endnu en stor oplevelse for Clara Tauson.Hvor kan jeg se Australian Open på TV?

 • Netflix.
 • Disney+
 • Viaplay.
 • HBO Max.
 • Oversigt: Filmrettigheder.
 • Oversigt: Streamingtjenester.
 • Oversigt: Gratis tjenester.
 • Nyhedsbrev Ugens TV og Streaming Tips.

Hvilken kvindelig tennisspiller har vundet flest grand slam?

Margaret Court vandt 24 grand slam-titler i single, hvilket er den absolutte rekord. I 1970 blev Court den første kvinde i den åbne æra, der vandt grand slam i single. Serena Williams har vundet 23 grand slam-titler i single, hvilket er rekorden i den åbne æra.


Hvem er den bedste tennisspiller nogensinde?

Med 14 Grand Slam-titler i bagagen er Pete Sampras den mandlige tennisspiller, som, sammen med Rafael Nadal, har vundet næst flest af slagsen gennem sin karriere — kun overgået af Roger Federer, som med sine 17 titler er et godt stykke foran alle andre aktive spillere.


Hvem har vundet flest Grand Slam-titler af mænd?

Rafael Nadal tangerede søndag Roger Federers rekord for flest grand slamtitler, der lyder på 20. Roger Federer sidder ikke længere alene på rekorden for flest grand slamtitler. Rafael Nadal kom søndag op på siden af schweizeren, da han for 13.


Hvor mange runder er der i Grand Slam?

Hvad er Grand Slam? Navnet Grand Slam stammer fra 1938, hvor den amerikanske tennisspiller Don Budge som den første spiller i herresingle opnåede at vinde disse fire turneringer inden for samme kalenderår. Derved scorede han et ‘Grand Slam‘, som er en betegnelse, der oprindeligt stammer fra kortspillet bridge.


Hvem er verdens bedste tennisspiller i verden?

Novak Djokovic er verdens bedste tennisspiller, men lige nu kan verden ikke rigtig lide ham. Novak Djokovic er kendt som tennisverdenens alternative fyr, som går i krammeterapi og gang på gang er havnet i opsigtsvækkende møgsager.


Hvilken kanal kan man se Australian Open på?

 • Netflix.
 • Disney+
 • Viaplay.
 • HBO Max.
 • Oversigt: Filmrettigheder.
 • Oversigt: Streamingtjenester.
 • Oversigt: Gratis tjenester.
 • Nyhedsbrev Ugens TV og Streaming Tips.

Hvornår spiller Clara Tauson sin næste kamp?

Clara Tausons tredje kamp ved Australian Open 2022 skal spilles på turneringens hovedstadion, Rod Laver Arena. Efter karrierens første sejr over en top-10-spiller venter endnu en stor oplevelse for Clara Tauson.


Hvad er præmien i Australian Open?

Den samlede præmiesum for Australian Open 2021 androg A$ 71.500.000, hvilket var en stigning på A$ 500.000 i forhold til året før, og præmierne i mesterskabsrækkerne fordelte sig som vist nedenfor.


Hvad hedder den tyske tennisspiller der vandt Wimbledon syv gange i damesingle?

I amatør-æraen med udfordringsrunden vandt Dorothea Lambert Chambers syv titler (1903–1904, 1906, 1910–1911, 1913–1914), og hun er dermed indehaver af rekorden for flest titler i denne periode.


Hvem har vundet Wimbledon i tennis flest gange?

Mestre

Spiller Titler År
Roger Federer 8 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017
William Renshaw 7 1881, 1882, 1883, 1884, 1885, 1886, 1889
Pete Sampras 7 1993, 1994, 1995, 1997, 1998, 1999, 2000
Novak Djokovic 6 2011, 2014, 2015, 2018, 2019, 2021

Hvor mange Grand Slam har Serena vundet?

Blandt hendes mange sejre er 23 grand slam-sejre, heraf syv i både Australian Open og Wimbledon; de 23 sejre er også rekord i den åbne periode. Serena Williams har endvidere spillet en hel del double med søsteren Venus.


Hvilken dansk tennisspiller var i 1967 nr 10 på verdensranglisten?

Leschly var i 1960’erne Danmarks mest vindende tennisspiller med 40 officielle DM-titler, deraf 12 i single (7 udendørs og 5 inde), og fik en international karriere med en uofficiel placering som nr. 10 på en rangliste over verdens bedste amatørspillere i 1967.


Hvem vandt VM i tennis 2021?

Danmarks herrelandshold i aldersklassen 70+ vandt verdensmesterskabet med en finalesejr på 2-1 over Sverige. De danske verdensmestre fra venstre: Claus Pedersen, Jørn Harder, Frans Nørby og Kasper Rud. Foto: Danske Tennisveteraner.


Hvorfor hedder det Grand Slam?

Betegnelsen “Grand Slam” blev brugt for første gang i 1933 af en amerikansk journalist, der hed John Kieran, da han ville beskrive den australske tennisspiller Jack Crawfords forsøg på at vinde alle fire titler det år.


Hvilken tennisturnering spilles sidst på året?

Søndag den 12. november skydes årets sidste store tennisturnering for herrer i gang i London, når verdens otte bedste spillere skal konkurrere i Nitto ATP Finals. Turneringen markerer afslutningen på sæsonen, og den er garanti for underholdende tennis.


Hvad vinder man hvis man vinder Wimbledon?

415.000 kroner får hver spiller som minimum, hvis de deltager i hovedturneringen i Wimbledon. Vinderen af det hele får 14,7 millioner kroner. Det er langt fra kun prestigen og erfaringen, som den enkelte spiller kan tage ved hjem fra Wimbledon.


Hvilken kanal sender Solheim Cup 2021?

Solheim Cup spilles over tre dage fra lørdag den 4. september til mandag den 6. september. I Danmark kan det ses på streamingtjenesterne GOLF.TV, eurosport.dk og discoveryplus.dk.


FAQ: Hvor kan man se Wimbledon?

Hvor vises Solheim?

Solheim Cup spilles over tre dage fra lørdag den 4. september til mandag den 6. september. I Danmark kan det ses på streamingtjenesterne GOLF.TV, eurosport.dk og discoveryplus.dk.

Hvilket nr er Clara Tauson?

Nu er den 19-årige dansker oppe som nummer 34 i verden. Det er hendes bedste placering hidtil i karrieren. Avancementet kommer, efter at hun nåede frem til tredje runde i grand slam-turneringen Australian Open. Her tabte Tauson i tre sæt til amerikaneren Danielle Collins.

Hvor meget tjener Federer?

Roger Federer lander endnu en gang på nr. 1 på Forbes-placeringen af de højest betalte tennisspillere med en indtægt før skat på 106,3 millioner dollars mellem juni 2019 og juni 2020. Han er også den bedst tjenende atlet på kloden.