Hvor lang tid tager et spil ludo?

Ludo kan man spille helt fra 4 år. Der kan være 2-4 spillere om et spil og det tager typisk omkring 20 minutter før den første spiller er i mål med alle sine brikker og har vundet spillet.

Kan man slå sig selv hjem i ludo?

Overser du en mulighed, bliver brikken, der kunne slå en modstanders brik, selv slået hjem. Stjernehop. Lander du på en stjerne, må du hoppe videre til næste stjerne. Er feltet optaget af en anden brik, hoppes videre til næste stjernefelt.


Hvad står ludo for?

Ordet ludo er latin og betyder ‘jeg spiller, leger’, af ludere ‘spille, lege’. Ludo er udviklet af det indiske brætspil pachisi, og spillet blev patenteret i Storbritannien i 1896.


Hvor er alle mine Spil på Facebook?

Tryk på øverst til højre på Facebook. Tryk på Se alle apps > Spil. Tryk på Spil spil, og tryk på den app eller det spil, du vil tilføje. Tryk på Spil nu.Hvem er hvem nye figurer?

Den spiller, der først vinder 5 spil, er mester! Udfordringsspil: Hvis det skal være ekstra udfordrende skal I begge vælge 2 figurer – en fra første række og en fra anden række. Du skal gætte begge din modstanders hemmelige figurer.


Hvem er hvem download?

Du kan nu gå online for at hente/printe endnu flere figurer til dit Hvem er Hvem spil. Du kan hente dem online her. Gæt din modstanders hemmelige figur, før han eller hun gætter din!


Hvem tænker jeg på?

Akinator er en sjov “Gæt en person” app, der med garanti vil imponere dig og dine venner igen og igen. I alt sin enkelthed går det ud på, at app’en Akinator gætter en person du tænker på. Jeg har efterhånden spillet Akinator en del gange, og jeg bliver lige overrasket hver gang.


Hvordan vinder man altid i Ludo?

I Ludo gælder det kort og godt om at komme hele pladen rundt med alle fire brikker – og naturligvis få dem i mål. Den spiller der først får alle fire brikker i mål er vinderen. I første omgang slår man om, hvem der skal starte. Herefter skiftes man til at slå – i urets retning.Hvem er jeg mobil spil?

Hvem er jeg?

 • I skal være mindst to personer, gerne flere.
 • I starten af spillet skal I vælge: …
 • Når I er klar, starter du spilletmobilen og placerer den foran din pande, så dine kammerater kan se, hvilken uddannelse der står på skærmen. …
 • Den blå bjælke viser, hvor meget tid der er tilbage.

Hvem har i dette rum?

Hvem i dette rum…? er navnet på et vanvittigt underholdende, udfordrende og medrivende selskabsspil, hvor det afsløres, hvilket billede vi har af hinanden, og hvad vi egentlig mener og tror om andre.


Hvem kender hinanden bedst spørgsmål?

Så spids blyanten, og gør jer klar til at lære hinanden bedre at kende!…Spørgsmål om værdier

 • Donerer du til velgørenhed?
 • Hvad er dine politiske holdninger?
 • Hvor vigtig er familie for dig?
 • Hvad er din holdning til ægteskab?
 • Vil du have børn en dag?
 • Hvad er du mest taknemmelig for?
 • Hvor vil du allerhelst rejse hen?

Hvem er bedst til spørgsmål?

Hvem tegner bedst? (to personer skal tegne et billede af det samme objekt, hvorefter publikum skal afgøre, hvem der er bedst) Hvem er den klogeste? (to personer skal dyste ved at svare på en række spørgsmål inden for en bestemt kategori)


Hvordan laver man æggestand i mikroovn?

Pisk æg og mælk sammen, tilsæt salt og peber efter smag og hæld det i en lille skål. Tilsæt smør og sæt skålen i ovnen 1½-2 minutter ved 100%, til ægget er næsten stift. Rør rundt to gange under tilberedningen. Lad retten hvile 1 minut før servering.


Hvad kan man lave i en mikrobølgeovn?

10 nemme (og lækre) retter, du kan lave i mikroovnen

 1. Mac and Cheese. Hvis du er vild med både ost og pasta, så er den her cremede kombination fuldstændig genial. …
 2. Bagte kartofler. Bagte kartofler er altså virkelig undervurderede, hvis du spørger os. …
 3. Nachos. …
 4. Røræg. …
 5. Ratatouille. …
 6. Laks. …
 7. Risret med grøntsager. …
 8. Quesadillas.

Kan jeg koge æg i mikroovn?

Du kan både lave hårdkogte og blødkogte æg i mikroovnen. Det gør du sådan her: Find en skål der kan tåle mikroovn og er dyb nok til, at ægget dækkes med vand. Fyld skålen med vand og sæt den i mikroovnen i 3 minutter, så vandet og skålen bliver varmt.


Hvad kan man putte på spejlæg?

Lad ægget stege ved middel varme indtil hviden er fast og blommen lige har sat sig, men stadig er flydende indeni. Her tager det cirka 4-5 minutter, men det afhænger af hvor tilberedt du godt kan lide dit spejlæg. Når spejlægget er færdigstegt, tages panden af varmen, og æggene krydres med salt og peber.


Hvad hedder et vendt spejlæg?

æg forsigtigt udslået på en pande og stegt i fedtstof indtil hviden er koaguleret og hvid, mens blommen har bevaret sin blanke, spejlende overflade. Et spejlæg, som er vendt og stegt på begge sider, har ikke noget særskilt navn. I USA hedder de to former hhv. sunny side up og over, evt.


Er spejlæg sundt?

De proteinfyldte sager er desuden sunde uanset, om du spiser dem blødkogte, hårdkogte eller som spejlæg, i en omelet, som en æggekage eller i bagværk og andre retter. Tilberedningen påvirker med andre ord ikke de sunde stoffer, der er i.


Hvor lang tid tager det at lave spejlæg?

Lad ægget stege ved middel varme indtil hviden er fast og blommen lige har sat sig, men stadig er flydende indeni. Her tager det cirka 4-5 minutter, men det afhænger af hvor tilberedt du godt kan lide dit spejlæg. Når spejlægget er færdigstegt, tages panden af varmen, og æggene krydres med salt og peber.


Hvad vil du med dit arbejdsliv?

Jobkompasset – hvordan finder du ud af hvad du skal arbejde med? At finde ud af hvad du skal arbejde med, er vigtigt at få identificeret uanset om, du er ung og skal til at finde retning inden du skal på arbejdsmarkedet, eller om du allerede har årevis erfaring men er kommet i tvivl om, hvad det rette er for dig.


Hvad vil du gerne arbejde med?

Når du har svært ved at finde svaret på: Hvad skal jeg arbejde med, handler det i stor grad om tryghed. Du ved hvad du har, men du ved ikke, hvad du får. Selvom du ved, hvad du gerne vil væk fra, så kan det føle som en stor forhindring, at du skal gøre noget nyt. Det kan vække en stor følelse af utryghed.


Hvad vil jeg med min karriere?

Årsagerne til du ønsker at skifte retning, kan altså være mange. Men lige meget hvad grundene er, er det vigtigt, at du lægger ud med at bryde din nuværende situation ned i mindre bidder – helst så små som muligt. Det er vigtigt, at du bruger tid på at finde ud af, hvorfor du gerne vil noget andet med dit arbejdsliv.


Hvad kan jeg blive bog?

Bogen giver konkrete oplysninger om størstedelen af alle tilbudte uddannelser, eksempelvis hvad der kræves for at komme ind, hvor lang tid uddannelsen tager og hvorledes den er opbygget. Hvad kan jeg blive 2008 giver en samlet og opdateret oversigt over flere end 1000 forskellige uddannelser og jobs.


FAQ: Hvor lang tid tager et spil ludo?

Hvad kan jeg blive voksenuddannelse?

Uddannelser og kurser for voksne

 • Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)
 • Ordblindeundervisning for voksne.
 • Forberedende voksenundervisning (FVU)
 • Almen voksenuddannelse (AVU)
 • Erhvervsuddannelser.
 • Akademiuddannelser.
 • Diplomuddannelser.
 • Masteruddannelser.

Hvad kan jeg arbejde med?

Du kan fx få job i: en større virksomhed….Alt efter hvad du vælger, kan du komme til at arbejde faglært inden for fx:

 • madlavning og servering.
 • omsorg for mennesker.
 • fremstilling i træ eller metal.
 • elektricitet og vvs.
 • byggeri.
 • transport.
 • industriel fremstilling.
 • mekanik.

Hvad skal mit næste job være?

Sørg for, at du er helt bevidst om, hvorfor du foretager dit næste karriere-move, og om du er på vej væk (kan være en meget diffus drivkraft) eller på vej hen imod noget. Find evt. nogle konkrete stillingsopslag og tag afsæt i dem for at vurdere, hvad der egentlig driver og motiverer dig i dit jobskifte.