Hvor mange kan man se på tv2 play?

Der kan afspille indhold fra dit TV 2 PLAY abonnement på to modtage-enheder ad gangen. For at forhindre misbrug kan du højst benytte tre forskellige modtage-enheder inden for 24 timer, f. eks. to PC’ere og en iPad.

Hvad udløste 1830 revolutionen i Frankrig Hvad var resultatet af revolutionen?

Baggrunden for opstanden var de modsætninger, som havde eksisteret mellem kongemagt og opposition siden kongedømmets genindførelse efter Napoleons fald 1814. De skærpedes fra 1824 under kong Karl 10. som helst så landets meget beskedne demokratiske institutioner lukket og en form for enevælde genindført.


Hvorfor er de så franske i Frankrig?

I sin nye bog, OH LA LA, fortæller Aske Munck, mangeårig korrespondent i det franske for Weekendavisen og forfatteren bag den anmelderroste bog DEN RYSTEDE REPUBLIK, med indsigt og charme om alt det, der gør Frankrig såfransk!


Hvem er verdens bedste MMA fighter?

Conor Anthony McGregor (født 14. juli 1988) er irsk MMA-udøver, som konkurrerer i Ultimate Fighting Championships (UFC) fjervægt, weltervægt og letvægtsklassen. Han er den tidligere fjervægtmester i UFC, samt tidligere letvægtmester i UFC, og den tidligere fjervægt- og letvægtmester i Cage Warriors.Hvornår overtager TV 2 landskampe?

Det danske landshold Efter flere år hos Discovery overtager TV 2 fra sommeren 2022 rettigheden til samtlige af Danmarks landskampe. Det gælder både testkampe, EM- og VM-kvalifikation og Nations League, og rettigheden løber frem til 2028.


Hvad koster det at vise en fodboldkamp?

At fremvisningen på storskærmen sker direkte. At der ikke opkræves entré for adgangen til storskærmsfremvisningen. At transmissionen på storskærm ikke sponsoreres eller i øvrigt anvendes kommercielt eller i markedsføringsøjemed.


Hvor kan EM ses?

Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med Danmark på TV-kanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1.


Hvad tid starter UFC 267?

Hør fra Kampmann, Christian Colombo, Mads Jørgensen og Jonas Alexander om de store kampe med UFC 267 i videoen ovenover. Du kan se UFC 267 lørdag aften fra klokken 16.30 på Viaplay.Hvem spiller i dag i Champions League?

Klokken 20:45 Dortmund-Real Madrid på TV3+ og VIAPLAY. Klokken 20:40 viser vi Spartak Moskva-Liverpool på TV3 SPORT 1 og VIAPLAY. Klokken 20:40 viser vi APOEL-Tottenham på TV3 SPORT 2 og VIAPLAY. Klokken 20:30 Napoli-Feyenoord på VIAPLAY.


Hvordan afgøres EM?

Flest scorede mål i alle gruppekampe. Flest sejre i alle gruppekampe. Hvis to hold mødes i sidste gruppekamp, og ovenstående seks kriterier ikke kan afgøre det, skal det afgøres i straffesparkskonkurrence.


Hvor kan man se Danmarks VM-kvalifikation?

Det danske herrelandshold møder Moldova og Østrig i VMkvalifikationen, og hvis resultaterne flasker sig, kan Hjulmand og co. se frem til en kvalifikationsfest på tirsdag i Parken. Se begge kampe på discovery+ og Kanal 5. Tilgængelig på Eurosport -appen.


Er det gratis at se film på YouSee?

YouSee giver nu kunderne adgang til 100 gratis film, der kan ses on demand, når du har tid. Find ud af hvordan her. Det er ikke alle film, der er spritnye på “100 film“. Til gengæld er de gratis, hvis du har et abonnement på YouSee Plus eller TDC Home Trio Plus.


Hvor meget er nedsat licens?

Det gælder for alle. Fremover betaler vi public service over skatten. Hvis du er folkepensionist eller førtidspensionist og har fået tilkendt førtidspension før 2003, kan du have ret til en mediecheck, hvis du har en personlig tillægsprocent på 100 procent. Mediechecken er på 988 kroner (2022) før skat.


Hvorfor hakker HBO Nordic?

Opdater din software På dit Android TV skal du markere HBO Max-feltet og derefter trykke på knappen Vælg og holde den nede. Vælg Vis detaljer og derefter Opdater (hvis det er muligt). Opdater dit Android TV. Det kan du gøre ved at gå til Indstillinger > System > Om > Systemopdatering > Søg efter opdatering.


Hvem ejer TV3+?

Ligesom TV3 ejes TV3+ af Nordic Entertainment Group. TV3+ sender hovedsagelig amerikanske film, serier og underholdningsprogrammer. Kanalen sender ligesom TV3 hele døgnet. Kanalen står for omkring 4 procent af danskernes samlede tv-sening.


Hvordan laver man lyserød farve?

Man opnår rosa ved at blande rød og hvid i henhold til den billedlige tilgang i den subtraktive syntese. Den er ikke vist på farvespektret, men den nærmer sig til visningen af magenta/violet (spektrets sidste farver). Rosa er blevet brugt meget i modeverdenen i flere århundreder.


Hvordan ser den danske økonomi ud i dag?

Dansk økonomi står stærkt og har siden 2021 været inde i en højkonjunktur. Ruslands invasion af Ukraine vil imidlertid have konsekvenser for verdensøkonomien, og dansk økonomi må på linje med andre lande forventes at blive ramt. Derfor præsenterer regeringen i dag tre scenarier for udviklingen i dansk økonomi.


Hvordan henter man apps til Samsung smart-tv?

Hent apps og spil

 1. Rul til “Apps” på startskærmen for Android TV.
 2. Vælg appen Google Play Butik .
 3. Gennemse eller søg efter apps og spil. …
 4. Vælg den ønskede app eller det ønskede spil.
 5. Følg vejledningen på skærmen for at installere appen eller gennemføre dit køb.

Hvordan får jeg Netflix på mit smart-tv?

Netflix-appen er tilgængelig på mange smarttv‘er, spilkonsoller, set-top-bokse og Blu-ray-afspillere. På Netflix-kompatible tv‘er, finder du Netflix-appen på hovedmenuen eller startskærmen. Hvis dit tv har en app store, hvor du kan downloade nye apps, så prøv at søge efter Netflix for at se, om appen er tilgængelig.


Hvad genåbner på søndag?

Disse ting genåbner søndag På baggrund af Epidemikommissionens anbefalinger åbner højskoler, teatre, biografer og en række andre kulturinstitutioner igen fra i dag. Zoologiske haver, akvarier, forlystelsesparker og omrejsende tivolier må også genåbne fra i dag. Dette gælder også museer, kunsthaller og aktivitetscentre.


Hvad kan jeg se på TV3 sport?

Med TV3 SPORT får du:

 • Både dansk og udenlandsk sport.
 • Superligaen.
 • Den danske håndboldliga.
 • Den amerikanske ishockeyliga.
 • Den danske badmintonliga.
 • Champions League.
 • Wimbledon.

Kan man se hvem der bruger ens Viaplay?

Du kan ikke selv slette enheder fra din liste over aktive enheder. Når en enhed ikke har været i brug i 24 timer, forsvinder den automatisk fra din liste over enheder. Klik på dette link hvis du vil se en komplet liste over de enheder som du kan benytte Viaplay på idag.


Hvordan stiller Danmark op mod Finland?

DanmarkFinland 0 – 1

 • Landskampnr: 867.
 • Kamp A-Landshold (Herrer) – EM-slutrunde.
 • Dato 12. jun. 2021.
 • Tidspunkt (Dansk tid) 18:00.
 • Sted Parken, København, Danmark.
 • Modstander Finland.

Hvem skal Danmark spille mod i EM finalen?

Se kampdatoerne og Danmarks modstandere her:

 • Danmark – Finland. Lørdag d. 12-06-2021 kl. 18.00.
 • Danmark – Belgien. Torsdag d. 17-06-2021 kl. 18.00.
 • Danmark – Rusland. Mandag d. 21-06-2021 kl. 21.00.
 • 1/8-finale. Mandag d. 28-06-2021 kl. 18.00.

FAQ: Hvor mange kan man se på tv2 play?

Hvordan ser Maltas flag ud?

Maltas flag er todelt, hvidt og rødt. I øvre venstre hjørne er et George kors med et rødt omrids. Flaget er et heraldisk flag da farverne hvid og rød er Maltas våbenskjold. Farverne og våbenet går langt tilbage i historien, dog ved man ikke præcist hvor langt tilbage.

I hvilke lande er engelsk det officielle sprog?

Engelsk (sprog)

Engelsk (English)
Udtale: [ɪŋɡlɪʃ]
Talt i: Hovedsprog: • Storbritannien • USA • Canada • Australien • Sydafrika • Irland • New Zealand • andre som sekundært officielt sprog
Talere i alt: Som hovedsprog: Ca. 309-400 millioner Som sekundært officielt sprog: Ca. 1-1,5 mia.
Rang: 2

Hvad er VM playoff?

De 12 nationer, som er blevet til 11 efter Ruslands udelukkelse, er fordelt i tre playoffgrene, hvor der i hver gren spilles to semifinaler (begge over én kamp) og én finalekamp. Vinderen i hver playoffgren booker billet til VM i Qatar og gør dermed de ti gruppevindere i den europæiske VM-kvalifikation selskab.