Hvor spilles EM i badminton 2021?

I dag spillede alle de danske herresingler, herredoubler, damedoubler og mixeddoubler sig videre til kvartfinalen EM, der spilles i Madrid. Udover mange danske sejre bød andendagen ved EM på et comeback fra Hans-Kristian Vittinghus, et danskeropgør og en walkover for verdens nr. 1, Viktor Axelsen.

Hvem går videre i EM håndbold?

Europamesterskabet i håndbold for mænd 2022 var den 15. udgave af EM i håndbold for mænd arrangeret af European Handball Federation. Slutrunden med deltagelse af 24 hold blev spillet i Ungarn og Slovakiet….EM i håndbold 2022 (mænd)

EM i håndbold 2022
Arrangement
Førsteplads Sverige (5. titel)
Andenplads Spanien
Tredjeplads Danmark

Hvem vandt i håndbold i aften?

Sejr i nordjysk lokalopgør Efter en flot og koncentreret holdindsats sikrede vi os en sejr på 38-34 i søndagens slutspilsopgør mod Mors-Thy Håndbold i Sparekassen Danmark Arena.


Hvilken dansker har vundet flest All England?

Erland Kops har vundet All England syv gange fra 1957-1967, mens Frost vandt den prestigefyldte turnering fire gange i 80’erne. Historiens mest vindende spiller er indonesiske Rudy Hartono med otte titler.Kan ikke se DR DK på Samsung Smart TV?

DR forklarer, at fejlen relaterer sig til HbbTV og kryptering, altså kopibeskyttelse af indhold. HbbTV er det system, som ligger bag ‘den røde knap’ på fjernbetjeningen samt DRTV apps til Smart TV fra LG, Panasonic og Samsung. – “DRTV-platformen til HbbTV er udviklet, så vi understøtter så mange TV som muligt.


Kan man downloade fra DRTV?

Det kan godt lade sig gøre med visse 3. parts programmer, men det er faktisk ulovligt. Dels tillader DR ikke download af deres programmer, dels udløber DR´s licens til at vise programmet, hvis det ikke længere publiceres på deres side – så du vil komme til at overtræde nogle licenseringsregler.


Hvem kan jeg få tv fra?

Foretag et hurtigt adresse-tjek. Ét minut – så kort tid tager det at gennemføre et adresse-tjek. Med andre ord er det ikke verdens største udfordring at finde ud af, hvilke udbydere der findes i området. De fleste udbydere dækker hele landet, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det langt fra gælder alle.


Hvornår spilles finalen i herrehåndbold?

Finalen kom til at stå mellem de forsvarende mestre fra Spanien og VM-sølvvinderne fra 2021, Sverige, der vandt efter en tæt kamp med 27-26….EM i håndbold 2022 (mænd)

EM i håndbold 2022
Arrangement
Arrangør European Handball Federation
Mesterskab nr. 15
Dato(er) 13. – 30. januar 2022


Hvilken streamingtjeneste er størst?

Netflix. Netflix har længe været den allerbedste streamingtjeneste, og de fleste kender sandsynligvis allerede til, hvad denne platform har at tilbyde. Her får du masser af serier og film, som de selv har produceret (originals), og et stort udvalg af klassikere og købt indhold.


Hvilke kanaler er der i grundpakken?

Grundpakken til 299 kr. indeholder bl. a. alle DR-kanaler, TV 2 og TV3….Ulemper:

 • Streamingtjenester koster mange bland selv-point.
 • Prisen på tv-pakker hæves næsten hvert år.
 • Mangler desværre Discoverys kanaler, Kanal 5, 6, 9 etc.

Hvad indeholder YouSee fuldpakke?

Fuldpakken – Her får kunderne adgang til Viaplay Film & Serier. Det vil sige, at de som noget nyt også får adgang til Viaplay Originals, et ekstra stort filmkatalog samt et login til Viaplay.


Hvad indeholder YouSee tv grundpakke?

 • Norlys.
 • Netflix. Disney+ Viaplay. HBO Max. Oversigt: Filmrettigheder. Oversigt: Streamingtjenester. …
 • Sportsrettigheder. Sport oversigt TV/Streaming. Sport oversigt – Live i dag. Europa Conference League TV. NBA Guide. Sport Guide Viaplay. …
 • TV frekvenser sendemaster. Parabol installation.
 • Lyd og andet tilbehør.

Hvad koster YouSee om måneden?

Den mellemstore pakke hos YouSee koster 299 kroner om måneden og giver en hastighed på imellem 80/10 og 100/20 Mbit. Går man efter et hurtigt internet, kan man tage den næst-dyreste pakke, der koster 399 kroner om måneden.


Er YouSee gratis?

Lige nu 210 kr./md. i KUN 24. mdr. Når du køber din nye iPhone 13 med et 5G mobilabonnement, får du 2.014 kr. i mobilrabat. Du får også Danmarks bedste mobilnetværk med 5G dækning i hele Danmark og adgang til 75 mio. musiknumre Med YouSee Musik med i købet.


Hvad koster fastnet abonnement?

VORES ABONNEMENTER TIL DIN FASTNETTELEFON

Fastnet Forbrug* Fri Fastnet*
Nummerflytning 299,- 299,-
Abonnement pr. md. 19,- 99,-
Opkaldsafgift: Fastnet og 70-numre 45 øre 0 øre
Opkaldsafgift: Mobil 45 øre 0 øre

Hvad får man med YouSee bredbånd uden tv?

Hvis du har besluttet dig for at bestille YouSee Bredbånd uden tv skal du blot gå ind på YouSees hjemmeside for at oprette dig som kunde. På YouSees hjemmeside kan du ved at indtaste din adresse se, hvilke bredbåndsløsninger der passer bedst til dig. Disse pakker kan du hurtigt og uden problemer bestille.


Hvad består grundpakken af?

 • Norlys.
 • Netflix. Disney+ Viaplay. HBO Max. Oversigt: Filmrettigheder. Oversigt: Streamingtjenester. …
 • Sportsrettigheder. Sport oversigt TV/Streaming. Sport oversigt – Live i dag. Europa Conference League TV. NBA Guide. Sport Guide Viaplay. …
 • TV frekvenser sendemaster. Parabol installation.
 • Lyd og andet tilbehør.

Hvem er min tjenesteudbyder?

internetudbyder er Når du ønsker at finde ud af hvem din internet udbyder er, kan du for eksempel slå det op på sider som “whoismyisp.org” eller ved at slå din IP-adresse op på eksempelvis RIPE.net.


Hvem har fiber i dit område?

På Tjekditnet.dk kan du

 • Zoome ind på din region kommune eller adresse og se hvilken bredbåndshastighed du kan få
 • Se hvilken teknologi der er mulighed for at få f.eks. …
 • Se dækningen på boliger erhvervsadresser og sommerhuse.
 • Finde udbyder på adressen.
 • Sammenligne nøgletal for dækningen i regioner og kommuner.

Er der fibernet på adressen?

Du kan tjekke, om du kan få fiber fra Stofa ved at tjekke din adresse på stofa.dk/internet. Hvis der under hastigheden står ‘via fiber‘, betyder det, du kan få Stofa Fiber. Du kan også gå ind på tjekditnet.dk, der er ejet af Energistyrelsen.


Hvad indeholder Stofa Tv pakker?

Du finder indholdet fra streamingarkiverne under kategorierne Film, Serier, Børn og Udsendelser på din tv-boks eller Stofa Tv-app. Læs mere om de enkelte streamingarkiver og apps og gå på opdagelse i alle de spændende film og serier, som du har adgang til med en tvpakke fra Stofa.


Hvad koster det at streame dr?

Det korte svar er: Ingenting. Det er helt gratis at streame fra DRTV. Mange andre former for stremingtjenester koster ofte et givent beløb hver måned. Vælger du i stedet DRTV, skal du ikke tænke på, at der skal være plads i budgettet til at kunne streame.


Hvilken Chromecast app skal jeg vælge?

Step 3) Download Google Home-appen Dette kan man ikke længere, og man skal nu bruge en mobilenhed, når man vil konfigurere sin Chromecast. Dette sker via Google Home-appen. Download Google Home-appen via Google Play Store eller Apple App Store.


FAQ: Hvor spilles EM i badminton 2021?

Hvorfor kan jeg ikke bruge AirPlay?

Prøv først disse trin Sørg for, at dine AirPlay-kompatible enheder er tændt og er tæt på hinanden. Kontroller, at enhederne er opdateret med den nyeste software og er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk. Genstart de enheder, du vil bruge med AirPlay eller skærmdublering.

Hvorfor kan jeg ikke streame fra iPhone til tv?

Sørg for, at dine AirPlay-kompatible enheder er tændt og er tæt på hinanden. Kontroller, at enhederne er opdateret med den nyeste software og er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk. Genstart de enheder, du vil bruge med AirPlay eller skærmdublering.

Hvordan caster man fra iPhone?

Trin til spejling af iPhones skærm til Chromecast

 1. Tilslut din iPhone og Chromecast til det samme Wifi-netværk.
 2. Installer Google Startside app, aktiver Bluetooth og opsæt enheden.
 3. Åbn den video, du vil caste, og tryk på Cast-knap.
 4. Vælg din Chromecast, og Google begynder at streame det indhold til din Chromecast-enhed.