Hvor træner Viktor Axelsen?

Heriblandt er et “nyt ansigt”, da OL-gulvinderen Viktor Axelsen er tilbage i danske rammer. Han træner i disse dage med i Brøndby for første gang, siden han tilbage i august flyttede sin adresse og daglige træning til Dubai.

Er Frankrig videre?

Frankrig er endnu ikke sikker på at gå videre til semifinalen, men en sejr eller en uafgjort mod Danmark vil sikre dem en plads uanset hvad. Inden Danmarks kamp mod Frankrig vil det også stå klart, om et fransk nederlag kan koste dem pladsen i semifinalen.


Hvornår spiller Danmark næste kamp i EM?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06-2021 til d. 11-07-2021.


Hvad er den længste duel i badminton?

Semifinalen mellem det indonesiske par og Fukuman/Yonao, der endte 13−21, 21−19, 24−22 til japanerne, varede 2 timer og 41 minutter og satte dermed ny verdensrekord i form af den længste badmintonkamp i historien.Hvor kan jeg gå til motocross?

Vil du i gang med motocross, skal du først meldes ind i en klub. Start med at henvende dig til en DMU-klub i nærheden og få gode råd til at anskaffe det nødvendige udstyr samt hvordan du nemmest kommer i gang. Find en oversigt over motocrossklubber i DMU her.


Hvor kan man købe motocross i Danmark?

Køb den rette crosser til dit behov Hvad enten du leder efter en billig crosser til hverdag eller sport, så tilbyder vi hos 123mc begge typer. Udvalget byder nemlig på mange modeller fra anerkendte mærker som Yamaha, Suzuki og Husqvarna – de er blandt de absolut største aktører på markedet inden for motocross.


Hvor gammel skal man være for at køre på en ATV?

Som udgangspunkt tilråder de fleste ATV fabrikanter ingen børn under 12 år kører ATV. Den er svær at overholde i de fleste familier, så på denne side kan du finde råd omkring sikkerhed og valg af den rigtige ATV til forskellige aldersgrupper.


Hvad er et drop i badminton?

Beskrivelse af øvelsen Spillerne bruger en halv bane, hvor den ene spiller står på baglinien og dropper. Den anden spiller står på forbanen og laver lob. Lobbet laves både med forhånd og baghånd afhængigt af, hvor bolden kommer. Begge spillere skal være i bevægelse og bevæge sig i god position til bolden.Hvordan startede motocross?

Motocross opstod i 1930’erne i Storbritannien som scramble, der kørtes på nyhøstede marker eller andre engangsbaner. Verdensmesterskaberne, FIM Motocross World Championship, afvikles i fire klasser, MX1 (450 cm3), MX2 (250 cm3), MX3 (650 cm3) og motocross for kvinder, over 16 stævner.


Hvor kan man prøve at køre motocross?

Kom i gang med motocross hos AMCK Vi kan næsten med sikkerhed garantere, at du får en sjov dag. Klubben råder over nogle cross maskiner (50 cc – 125 cc) som anvendes til prøvecross, ligesom vi har det sikkerhedsudstyr og tøj (hjelm, støvler, panser, tøj, briller, handsker), som du skal have på.


Hvor kan man prøve motocross?

Kom i gang med motocross hos AMCK Hvis du har gået med tanker om at prøve motocross og er i tvivl om, hvor vidt det er det rette for dig – så har du mulighed for at prøve det hos os!


Hvilken crosser skal jeg vælge?

Hvis du vil hoppe direkte til start, er KTM 250 SX-F dit bedste valg. Det er den cykel, flest mener er den mest konkurrencedygtige 250 4-takts på markedet. KTM har vundet otte af de seneste ni MX2 verdensmesterskabstitler – det er tal, der taler for sig selv!


Hvilket dyr spiser flest mennesker?

Men hvis man definerer det farligste dyr som det der dræber flest mennesker, ja så er flodhesten en klar nummer et. I Afrika bliver flere mennesker hvert år dræbt af flodheste end af løver, leoparder, krokodiller og slanger tilsammen.


Hvilket pattedyr har det kraftigste bid i forhold til dens størrelse?

Med en bidstyrke på mere end 1100 psi (80 kgf/cm2) har den plettede hyæne nemlig et af dyrerigets kraftigste bid, der overgår selv store kattedyr som løven, leoparden og tigeren.


Hvilket dyr har flest menneskeliv på samvittigheden?

Selvom diamant klapperslangen er en relativt rolig slange, der hellere flygter end angriber, har den mange menneskeliv på samvittigheden. Faktisk menes den at være den slangeart, der er årsag til flest dødsfald i Amerika om året.


Hvilke dyr er giftige?

Det dyr, der har verdens stærkeste gift er en lille, men ikke helt undselig frø, der lever i Mellem- og Sydamerika….Her er fem af verdens giftigste dyr rangeret efter den mængde gift, de skal bruge for at dræbe en mand på 70 kilo:

 • Gul pilegiftfrø
 • Småskællet taipan.
 • Keglesnegl.
 • Brasiliansk vandreedderkop.
 • Kuglefisk.

Hvad er det største rovdyr i Danmark?

Gråsælen er Danmarks største rovdyr, og den er ikke sådan at tage fejl af. Hunnernes pels er oftest lysegrå med spredte mørke pletter, og hannerne er mørkegrå med nogle få lyse pletter. Hos begge er bugen lidt lysere end oversiden.


Hvor mange mænd rider?

Der har altid været få drenge og mænd på staldgangen på landets rideskoler. Men der bliver færre og færre af dem, der sætter sig i sadlen. Det viser nye tal fra DIF, Danmarks Idrætsforbund. I 2002, hvor antallet af mandlige ryttere var på sit højeste, var der 11.400 mænd – i 2017 var tallet faldet til 6.748.


Hvornår begyndte man at ride på heste?

Mennesket begyndte at bruge hesten omkring år 4000 f.kr. Her er der stor sikkerhed om, at man benyttede deres imponerende kraft til at trække og bære tunge ting.


Kan heste have angst?

Heste er ligesom vi mennesker bange for mange ting. Det er meget individuelt, hvad den enkelte hest kan være bange for. Når man pludselig ser øget angst, kan det være tegn på, at der er sket noget, som har skræmt hesten og ødelagt dens selvtillid, men det kan også dreje sig om en skade eller sygdom.


Hvor meget forbrænder man ved at ride?

Derfor er ridning faktisk også en ret så god måde at forbrænde kalorier på. Faktisk kan man forbrænde op til 266 kalorier i timen, ved at ride. Dette må siges at være en del, når man skulle tro at man bare sad på en hesteryg og fik den til at galopere derudad.


Hvad dør børn af i Danmark?

Knap to tredjedele af dødsfaldene (63 %) sker inden for det første år, og efter første leveuge er den hyppigste dødsårsag medfødte misdannelser/kromosomfejl. Seksten procent af de 1-18 årige døde af kræft. Hovedparten (77 %) af børnene døde på hospital, mens 11 % døde hjemme.


Hvis et barn bliver kvalt?

Når noget galt i halsen bliver livstruende – børn under et år: Læg barnet på maven langs din underarm med hovedet nedad. Giv fem slag med håndfladen mellem skulderbladene. Hvis fremmedlegemet ikke er kommet op, vend da barnet om på ryggen, og giv fem stød med to fingre på brystkassen midt mellem brystvorterne.


FAQ: Hvor træner Viktor Axelsen?

Hvad gør man hvis et barn er ved at blive kvalt?

Sådan gør du (børn over 1 år)

 1. Fjern fremmelegemet, hvis du kan se det.
 2. Giv barnet 5 slag mellem skulderbladene med flad hånd (hold så vidt muligt barnets overkrop nedad).
 3. Hvis fremmedlegemet ikke kommer ud: …
 4. Hvis barnet er bevidstløs: Ring 1-1-2 og påbegynd hjertemassage.

Hvordan er heste?

Hestene kan, foruden ponyer, nå en typisk højde på 220 cm. Vægten på heste svinger meget alt efter hvilken race der er tale om. En fuldvoksen hest vil dog typisk veje mellem 380-1.000 kg, foruden racen Shire. Shire er nemlig den højeste og tungeste hest, og den kan sagtens veje omkring 1.200 kg.

Hvordan tager man en hest?

Sådan gør du:

 1. Hesten stilles på et plant underlag, hvor den tager støtte på alle 4 ben og har hovedet i neutral stilling (hverken oppe eller nede)
 2. Hesten måles hele vejen rundt om maven, lige bag manken.
 3. Målebåndet skal ligge tæt ind til hesten, især hvis den har tyk pels er det vigtigt at stramme til.