Hvorfor kan jeg ikke se DR live?

Når DR indgår en kontrakt med en ekstern producent om at vise deres indhold på DRTV, så indgår vi samtidig en aftale om, at blokere for visse VPN-udbydere. Hvis du ikke kan se live-tv gennem din VPN-forbindelse, er det fordi din VPN-udbyder er blokeret.

Hvad er Kristian Bech?

Kristian Bech (født 9. december 1975 i Roskilde) er oprindelig uddannet politiassistent, inden han i 2015 blev vært på Kanal 5-programmet Eftersøgt – med Kristian Bech..


Hvorfor falder Chromecast ud?

Det skyldes ofte, at Chromecast-enheden selv skifter mellem at oprette forbindelse til 2,4 GHz og 5 GHz-frekvenserne på hjemmets WiFi-netværk. Og det kan resultere i irriterende afbrydelser i dét indhold, du caster til skærmen. Disse problemer kan også påvirke dine andre enheder, der er på WiFi.


Hvem skal møde hvem EM?

Grupper til EM 2021:

 • Gruppe A: Italien, Schweiz, Tyrkiet og Wales.
 • Gruppe B: Belgien, Danmark, Rusland og Finland.
 • Gruppe C: Holland, Ukraine, Østrig og Nordmakedonien.
 • Gruppe D: England, Kroatien, Tjekkiet og Skotland.
 • Gruppe E: Spanien, Polen, Sverige og Slovakiet.
 • Gruppe F: Tyskland, Frankrig, Portugal og Ungarn.


Hvis Apple TV ikke virker?

Prøv disse trin Eller prøv et andet HDMI-kabel for at se, om kablet er årsag til problemet. Sørg derefter for at vælge den HDMI-indgang i tv‘ets menu, som svarer til den HDMI-port, der er tilsluttet dit Apple TV. Tag strømstikket ud af dit tv og dit Apple TV, og tilslut begge igen. Prøv at gendanne dit Apple TV.


Hvor meget plastik bliver genanvendt i Danmark?

Kun 14 procent af plastemballagerne fra husholdningerne bliver til ny plast, og det gør Danmark til det næstdårligste land i EU i disciplinen at genanvende plast.


Hvad betyder genanvendelig?

Recycle betyder at omdanne en vare til råmaterialer, som kan bruges igen. Dette vil ofte indebære at nedbryde produktet og bruge materialerne igen til at producere et nyt produkt.


Hvad betyder HbbTV?

Den europæiske standard Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV) HbbTV er en standard for interaktivt TV, hvor TV programselskabet kan stille yderligere indhold til rådighed for seerne, eller f.


https://www.youtube.com/watch?v=QiMkxDRgrtE

Hvilke lande genbruger mest?

Det bedste land til genbrug af plastik er overraskende Litauen, hvor hele 74 procent af plastaffald bliver genbrugt, viser en undersøgelse lavet af Eurostat.


Hvad sker der med flasker på genbrugspladsen?

Hvad sker der med affaldet: Affaldet sorteres. Glas og skår farvesorteres og sendes til omsmeltning. Plastikflasker sendes til genanvendelse. Øl og sodavandsdåser sendes til omsmeltning.


Hvilket affald kan genbruges?

Typiske eksempler på genanvendelse af affald

 • Nedknusning af gips til anvendelse i nye plader.
 • Smeltning af glasflasker og flaskeskår til produktion af nye flasker eller andre glasprodukter.
 • Sortering af plast i forskellige typer og omsmeltning til nye produkter.

Hvad koster det at genbruge plast?

Ifølge forskernes opgørelse koster det omkring 1,50 dollars at genanvende et kg af materialet, hvilket nærmer sig omkostningerne ved mekanisk genanvendelse.


Kan man nedbryde plastik?

Det værste affald, man kan smide i naturen, er plastik. For det første kan det tage op til 400 år om at blive nedbrudt. For det andet nedbrydes det gradvist til mikroplast, som kan havne i de danske vandmiljøer og havet. Når mikroplast ophobes i naturen kan det ende i vores drikkevand og fødevarer.


Hvad må komme i Plastcontainer?

5 overraskende ting, du SKAL putte i plastcontaineren

 • Omslag til cd’er og dvd’er. Har du gamle omslag til cd’er og dvd’er, de faktisk gerne sorteres som plastik. …
 • Plastflasker – med og uden pant. …
 • Mayonnaise- og ketchupflaske af plastik. …
 • Bobleplast. …
 • Plastlåg fra kartoner og andet.

Hvor meget pant kommer retur?

Hele 92 procent af alle vores dåser og flasker kommer retur. Men hvor bliver de sidste 8 procent af? De sidste 8 procent svarer til en værdi af hele 125 millioner om året. Hidtil har ingen vidst, hvor alt den pant egentlig forsvandt hen.


Hvor mange flasker bliver pantet?

Hvor mange flasker og dåser med pant bliver afleveret om året? Antallet af dåser og flasker med pant, som bliver afleveret, stiger år for år. I 2020 var tallet 1,7 mia. – det svarer til over 4,5 mio.


Hvor hårdt skyder de i ishockey?

hårdt kan en puck skydes Den rekord blev sat ved all-starkonkurrencen i NHL tilbage i 2012. 175,74 km/t svarer til en hastighed på 48,82 meter i sekundet. Til sammenligning så affyrer mindre pistoler og revolvere projektiler med en hastighed fra 150 meter i sekundet.


Hvad er en Formel 1-bil lavet af?

I dag er hovedparten af en Formel 1bil opbygget i kulfiber, der er både lettere og stærkere end stål. I Formel 1 bruges kulfiber primært for at spare vægt og dermed sænke omgangstiderne, og selvom materialet er for kostbart til masseproduktion af gadebiler, kan det stadig bruges til en række komponenter.


Hvorfor bliver Formel 1-kører vejet?

Efter selve løbet træder kørerne også op på en vægt før de får lov at gå videre til podium-ceremonien. Det skyldes at alle de biler der har taget points bliver taget bort og vejet lige efter løbet. Finder løbsledelsen at vægten på bil og kører tilsammen er for lav, diskvalificeres man.


Er Corian sart?

Corian® har en hård og homogen overflade, der er modstandsdygtig overfor urenheder, misfarvninger og bakterier og svampeangreb (fx skimmelsvamp på badeværelser). Overfladen absorberer hverken fugt eller lugt og er desuden meget modstandsdygtig overfor pletter og ridser.


Hvad koster en keramisk bordplade?

Fremstillingsprocessen for en keramisk bordplade er mere kompleks og tidskrævende, hvilket resulterer i en højere pris. Keramiske bordplader starter som regel på omkring 500 euro pr. kvadratmeter.


Hvad koster en Silestone bordplade?

Silestone bordplade, beregn pris

 • Leveringstid: 10-20 arbejdsdage.
 • Vi kan skaffe alle Silestone-farver, ring og forhør.
 • Slip for risikoen – lad os måle op fra kr. 5.995,-
 • Fragt pr. ordre (max. …
 • Du modtager tilbud indenfor 72 timer på hverdage.
 • Prisberegningen er for bordpladen, hertil skal lægges vask, samling,

Kan Silestone tåle varme?

Undgå høje temperaturer. Selvom en silestone-bordplade er meget modstandsdygtig i forhold til andre bordplader, er den ikke ubetinget varmefast. Det betyder, at hurtige temperaturskift og længere tids påvirkning med høje temperaturer fra varme gryder og pander kan beskadige bordpladen.


Kan man reparere en komposit bordplade?

I Corian og lignende komposit bordplader, kan hak og dybe skader repareres uden nogen former for synlige spor – af professionelle vel at mærke! Principielt anvendes samme metode som ved reparation af træbordplader. Det beskadigede område fræses væk, et tilsvarende stykke limes i hvorefter overfladen slibes og poleres.


FAQ: Hvorfor kan jeg ikke se DR live?

Hvordan behandler man komposit bordplade?

Komposit holder sig som udgangspunkt pæn ved daglig rengøring med klud. Til fjernelse af kalkpletter, bruges en 5% eddike, fortyndet 1:1 med vand. Fjern vand omkring blandingsbatteriet hurtigst muligt og aftør med klud. Til fjernelse af kalkpletter, bruges en 5% eddike, fortyndet 1:1 med vand.

Hvor mange udskifter må man have i EM?

Hvert hold under hver kamp foretage 3 udskiftninger, og hvis det skulle ske at en spiller ikke kan fuldføre en kamp når udskiftningsmulighederne er opbrugt, så må man altså spille den resterende del af kampen i undertal.

Hvem sparker straffe for Randers?

Filip Bundgaard Kristensen sparker bolden væk ved et frispark til fCK og får derfor et gult kort. Randers FC har foretaget en dobbeltudskiftning. Filip Bundgaard Kristensen og Hugo Andersson kommer ind i stedet for Frederik Lauenborg og Jakob Ankersen. Appeller for straffespark!