Hvornår har Danmark vundet EM?

Det danske herrelandshold har deltaget i 9 EM-slutrunder: i 1964, 1984, 1988, 1992, 1996, 2000, 2004, 2012 og 2021. I 1992 kom Danmark i sidste øjeblik med til EM i stedet for Jugoslavien, der var blevet udelukket pga. borgerkrigen i landet.

Hvor spilles kvartfinalerne i fodbold?

Europamesterskabet i fodbold 2020

Europamesterskabet i fodbold 2020 UEFA EURO 2020
Turneringsdetaljer
Stadion(er) 11 (i 11 værtsbyer)
Endelige placeringer
Vinder Italien (2. titel)

Hvem er Danmark i gruppe med?

Nu står det klart, hvem det danske landshold skal op imod til vinterens VM-slutrunde i Qatar. Danmark, der var seedet i andet lag, møder Frankrig, Tunesien og Peru/vinderen af Australien og De Forenede Arabiske Emirater.


Hvad sker der med kroppen når man bliver 30 år?

Det går langsomt ned ad bakke for kroppen, fordi kroppens celler opbygges langsommere end de nedbrydes, og det betyder blandt andet, at indlæring kan blive en smule vanskeligere, når du når de 25-30 år.Er Island ude af EM?

Norge tager femtepladsen ved EM og sikrer samtidig en billet til VM i 2023. Det var en kamp mellem to nationer, der skulle kaste store skuffelser af sig. Island og Norge mødtes fredag eftermiddag i kampen om femtepladsen ved EM, hvor vinderen oven i hatten ville sikre en direkte plads ved VM næste år.


Hvor mange håndboldklubber er der på Island?

Islands håndboldforbund

Handknattleikssamband Íslands
Hovedkontor Engjavegur 6, 104 Reykjavik
Beliggenhed Island
Antal medlemmer 7.098 (2010)
Generalsekretær Einar Þorvarðarson

Kan Island nå semifinalen?

Sådan har den islandske landstræner Gudmundur Gudmundsson det inden Danmarks kamp mod Frankrig onsdag aften. En kamp, der afgør Islands skæbne ved EM. Med en sejr kan Danmark nemlig spille Island i semifinalen. Alt andet vil sende Frankrig videre.


Hvorfor ældes vi forskelligt?

Men hvorfor ældes viforskelligt? Tidligere studier har vist, at cirka en fjerdedel af forskellene på hvor længe vi lever kan tilskrives genetiske faktorer. Med hensyn til variationen i vores funktionsevne i de højeste aldre, både fysisk og kognitivt, kan cirka halvdelen af variationen tilskrives genetiske faktorer.Hvornår skal kvindelandsholdet i håndbold spille?

Den første landskamp for Håndbolddamerne i 2022 spilles i marts, hvor Jyske Bank Arena danner rammerne om et brag af en kamp mod Rumænien. Måneden efter venter allerede en ny landskamp, når de nordiske naboer fra Færøerne kommer på besøg i Arena Næstved.


Hvad er Danmarks chancer mod Tjekkiet?

I den udgave vurderer Danske Spil, at der er 63 procents chance for dansk avancement og 37 procent for tjekkisk. Svarende til odds 1,50 på Danmark og 2,55 på Tjekkiet. Danmark spiller EM-kvartfinale mod Tjekkiet i Baku i Aserbadsjan kl. 18 lørdag.


Hvor spiller Danmark EM kamp?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06-2021 til d. 11-07-2021.


Hvor bliver Tjekkiet Danmark vist?

Sådan ser du DanmarkTjekkiet ved EM 2021 Du kan se DanmarkTjekkiet i TV på DR1. Samtidig livestreames kampen også på DRTV og Viaplay. DR og Viasat deler EM-kampene mellem sig, men det er kun Viasats streamingtjeneste Viaplay, som ville samtlige kampe.


Hvor meget tjener man som politiker?

Hvad tjener en minister?

Ministervederlag beløb med reguleringsprocent 1. april 2022 (12,5140)
Udenrigsministeren 1.304.562,60 1.467.815,56
Øvrige ministre 1.185.966,00 1.334.377,79
* Midlertidigt nedsat med 5 pct. til og med 2023.
** Opskrevet med seneste reguleringsprocent (1. april 2022) på 12,5140 pct.

Hvilke lande er med i Melodi Grand Prix?

De ti lande, som kvalificerede sig til finalen, blev annonceret i vilkårlig rækkefølge:

  • Norge.
  • Israel.
  • Rusland.
  • Aserbajdsjan.
  • Malta.
  • Litauen.
  • Cypern.
  • Sverige.

Hvor bliver CL finalen spillet 2022?

UEFA Champions League finalen 2022 er en fodboldkamp der blev spillet 28. maj 2022. Kampen blev spillet mellem Liverpool F.C. og Real Madrid C.F.. Kampen blev afviklet på Stade de France, i Paris i Frankrig.


Hvornår vandt Danmark en?

De to første år blev Danmark verdensmestre (1970 og 1971) – begge gange efter at have mødt værtsnationen i finalen: I 1970 2-0 mod Italien og i 1971 vandt Danmark over Mexico med 3-0. Danmark har siden 1991 kvalificeret sig til fire ud af 8 VM-slutrunder – senest missede kvalifikationen til 2019.


Hvor bliver 1 8 finalerne spillet EM?

(Foto: FC Odense). Lørdag den 26. juni 2021 – præcis 29 år efter Danmark vandt EM-trofæet – spiller vi 1/8finale mod Wales på Johan Cruyff Arena i Amsterdam.


Hvad er Ronaldos yndlingsfarve?

Fodboldspillerens personlige præg ses også i det guldfarvede læder, som foruden at være Ronaldos yndlingsfarve er en fortolkning af hans ekstravagante stil. På hælen er modelnavnet Air Max CR7 påsyet som en reference til tøjbutikken CR7, som Ronaldo åbnede sammen med sine søstre i 2009.


Hvem har vundet Ballon d Or 2020?

Det forhindrer os ikke i at fejre verdens bedste spillere! Det franske magasin ‘France Football’ har tildelt Ballon d’Or siden 1956. Oprindeligt var det kun en pris for spillere fra Europa, og de fleste uden for Frankrig kaldte det prisen ‘European Player of the Year’.


Hvor mange Ballon d Or har Pele?

Ballon d’Or er blevet uddelt siden 1956, og navne som Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Messi, Kaká, Ronaldinho, Zinedine Zidan, Luis Figo, Marco van Basten pryder den lange liste. Du tænker nok, hvorfor vi ikke har nævnt Pele eller Maradona.


Hvad er vigtigt for børn?

Dit barn har brug for, at du viser interesse, støtter hans eller hendes nysgerrighed for verden og forsøger at forstå, hvad hun prøver at fortælle eller vise dig. Det er også vigtigt, at du er klar med kram og en rolig stemme, hvis udforskningen af verden bliver lidt for meget for dit barn.


Hvordan får man træner licens?

UEFA C-licens Når du har gennemført C1, C2 og C3 kan du gå til eksamen. Eksamen foregår via multiple choice, hvor du skal besvare 25 spørgsmål. Hvis du består eksamen, kan du nu kalde dig UEFA C-licenstræner. UEFA C-licensen giver dig adgang til videre uddannelse på UEFA B1.


Hvilken træner har flest Superliga kampe?

Den 53-årige Troels Bech har tidligere været cheftræner i FC Midtjylland, OB, Silkeborg og netop Esbjerg. Han er derfor også helt med i toppen over de trænere, der har flest Superligakampe på CV’et.


Hvor mange mål har r9 scoret?

Med sine to mål mod Arsenal er han nu oppe på 801 mål i sin karriere, og i den anledning har vi set nærmere på tallene bag de mange mål. På klubplan har han scoret 304 mål i første halvleg og 376 mål i anden halvleg samt seks mål scoret i anden halvlegs tillægstid.


FAQ: Hvornår har Danmark vundet EM?

Hvornår stoppede Michael Laudrup på landsholdet?

uenigheder med landstræner Richard Møller Nielsen holdt Michael Laudrup en selvvalgt pause fra landsholdet 1990-1993, og han var således ikke med til at vinde EM i fodbold i 1992. Han stoppede fodboldkarrieren efter sin deltagelse ved VM-slutrunden i 1998.

Hvor gammel er Lone Laudrup?

67-årige Lone og 71-årige Finn Laudrup har kendt hinanden siden ungdommen. Som sine to ikoniske sønner har Finn Laudrup også spillet på landsholdet. Fra 1965 til 1979 spillede han i alt 20 landskampe, én for ungdomslandsholdet og 19 for A-landsholdet.

Er Michael Laudrup blevet skilt?

Brians familie usynlig Heller ikke årsagen til bruddet mellem Michael Laudrup og hans første kone Tina blev omtalt i dokumentaren. Da parret blev skilt, havde de boet få år i Italien og var allerede på vej videre til Spanien. Og netop nomadetilværelsen lagde Michael Laudrups anden kone Siw ikke skjul på var hård.