Hvornår spiller Danmark EM-kampe?

Se kampdatoerne og Danmarks modstandere her:

 • Danmark – Finland. Lørdag d. 12-06-2021 kl. 18.00.
 • Danmark – Belgien. Torsdag d. 17-06-2021 kl. 18.00.
 • Danmark – Rusland. Mandag d. 21-06-2021 kl. 21.00.
 • 1/8-finale. Mandag d. 28-06-2021 kl. 18.00.

Hvornår vandt Danmark EM i håndbold kvinder?

Danmark har vundet tre EM-titler, i 1994, 1996 og 2002, mens Ungarn og Montenegro har vundet en enkelt EM-titel hver. Nemlig i henholdsvis 2000 og 2012. Fem hold har deltaget i alle slutrunderne indtil nu: Danmark, Norge, Rusland, Tyskland og Ungarn.


Hvor stor er en herre håndbold?

Boldstørrelser og -typer

Boldstørrelser Omkreds Vægt
Str. 0 – læder 46-49 cm 225-300 g
Str. 1 50-52 cm 290-330 g
Str. 2 54-56 cm 325-375 g
Str. 3 58-60 cm 425-475 g

Hvor lang tid vare en håndboldkamp kvinder?

En kamp varer 2×30 minutter (dog spiller de yngste alderstrin i kortere tid). Det hold, som i løbet af håndboldkampen har scoret flest gange i modstandernes mål, har vundet.Hvem viser pokalfinalen 2021?

Ny aftale fra 2020/21 sæsonen deler Sydbank DBU pokalen mellem DR og NENT Group. DR har første- og tredjevalg af kampe i hver spillerunde – bortset fra semifinalen, hvor NENT Group er førstevælger. Samtlige kampe – herunder også DR’s – kan ses på Viaplay og TV3-kanalerne, der er NENT Group’s platforme.


Hvor bliver Champions League finalen spillet håndbold?

For de seneste døgn har der været rettet stor kritik mod afviklingen af årets Champions Leaguefinale, der efter planen skulle være spillet på Krestovsky Stadium i Sankt Petersborg i Rusland. Men virkeligheden bliver nu en anden, for på et møde fredag har UEFA’s eksekutivkomité besluttet at flytte finalen til Paris.


Hvor er Mikkel Hansen i aften?

Gennem de seneste år har han boet i Frankrig og spillet for Paris Saint Germain. Til sommer vender han og kæresten sammen med deres to børn dog tilbage til Danmark, hvor verdensstjernen fremover skal spille for Aalborg Håndbold. Glæd en mor, du holder afMors dag gave – klik og læs hvordan!


Hvor kan man se La Liga?

Det er Tv2 Sport, som sidder på rettighederne til La Liga i Danmark. Det vises dog ofte på TV2 Sport X, som mange danskere ikke har. Derfor skal man til at bruge penge på at tilkøbe denne eller betale for et abonnement på TV2 Play, hvis man eksempelvis vil se El Clasico. Det koster dog minimum 149 kroner om måneden.Hvilken klub skifter Mathias Gidsel til?

GOG’s store profil og landsholdskomet Mathias Gidsel stopper i GOG efter denne sæson. Gidsel har valgt at benytte sig af en klausul i sin kontrakt og skifter til Füchse Berlin.


Hvor mange kampe skal Danmark spille?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06-2021 til d. 11-07-2021.


Hvor mange gange har Danmark været i semifinalen?

Medaljemæssigt mangler det officielle guld altså stadig, men er dog blevet til fire bronzemedaljer i 1991, 1993, 2001 og senest i 2013 i Sverige, hvor Danmark tabte semifinalen til Norge efter straffesparkskonkurrence. Danmark har vundet VM, dog kun af den uofficielle slags.


Hvem er med i Final 4 2021?

EHF FINAL4 Men 2021

 • PARTICIPATING TEAMS. Aalborg Håndbold (DEN) Barça (ESP) HBC Nantes (FRA) Paris Saint-Germain Handball (FRA)
 • RESULTS. Semi-finals. Paris Saint-Germain Handball vs Aalborg Håndbold 33:35. Barça vs HBC Nantes 31:26. 3/4 Placement match. …
 • RANKING. Barça. Aalborg Håndbold. Paris Saint-Germain Handball. HBC Nantes.

Hvornår starter VM 2022 lodtrækning?

VM i Fodbold Lodtrækning 2022: Se Danmarks Gruppe her! Følg lodtrækningen til VM i Fodbold 2022 her! Fredag den 1. april trækkes der lod, og Danmark er selvfølgelig med i bowlen – følg det hele her! …


Hvem skal Aalborg Håndbold møde i Final 4?

Aalborg Håndbold har historisk set præget landspokalturneringen, Santander Cup, hvor vi ved årets Final4 i Jyske Bank Boxen lørdag spiller semifinale mod Mors-Thy, mens GOG og Bjerringbro-Silkeborg tørner sammen i den anden semifinale.


Hvorfor skal kvartfinalen spilles i Baku?

Da Danmark skal spille UEFA kvartfinale gælder der særlige regler for indrejse og visum til Aserbajdsjan, som tilrejsende fodboldfans bør være opmærksomme på, særligt i forhold til visum og timing af PCR test. Der kræves visum for at kunne indrejse.


Hvorfor er Aserbajdsjan med i Europa?

Geografi. Aserbajdsjan ligger i Syd-Kaukasus. Kaukasus danner grænsen mellem Europa og Asien, og det er et definitionsspørgsmål, hvorvidt landet ligger i Europa eller Asien. Aserbajdsjan har en 713 kilometer lang strandlinje langs verdens største sø, Det Kaspiske Hav.


Hvem skal Danmark spille mod i Baku?

Han fortæller, at der helst skal komme en afklaring om rejserestriktionerne senest mandag, for at man skal kunne nå at få et rejsetilbud til Baku på plads. Danmarks kamp næste weekend i Baku bliver enten mod Holland eller Tjekkiet.


Hvornår spilles EM-finalen 2020?

Slutrunden spilles fra 12. juni 2020, hvor der er åbningskamp på det Olympiske stadion i Rom og frem til 12. juli, hvor finalen skal spilles på det grønne græs på Wembley i London.


Hvor bliver EM-finalen spillet?

Turneringen blev afholdt fra 11. juni til 11. juli 2021 og blev vundet af Italien, der vandt over England i finalen….Europamesterskabet i fodbold 2020.

Europamesterskabet i fodbold 2020 UEFA EURO 2020
Turneringsdetaljer
Stadion(er) 11 (i 11 værtsbyer)
Endelige placeringer
Vinder Italien (2. titel)

Hvem vinder bronze i EM?

Det danske herrelandshold tog revanche over franskmændene i bronzekampen søndag og kan for tredje gang i træk tage en medalje med hjem fra et mesterskab.


Hvordan kom Gidsel til skade?

Gidsel fik tirsdag skannet sit højre knæ, efter at backen kom til skade i starten af bronzekampen mod Frankrig ved EM i Ungarn. Skanningen viste, at Gidsel har ødelagt det bageste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på fire til seks måneder.


Hvem er med i Golden League 2021?

Du kan se Golden League på TV 2, TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY….Disse bagspillere er med til Golden League:

 • Jacob Holm.
 • Lasse Andersson.
 • Michael Damgaard.
 • Niclas Kirkeløkke.
 • Aaron Mensing.
 • Simon Pytlick.
 • Mathias Gidsel.
 • Jacob Lassen.

Er Polman skadet?

Estavana Polman var ikke med i de sidste forberedelser frem mod Team Esbjergs onsdagskamp mod Herning-Ikast, da hun måtte forlade træningen før tid. Hollænderen er ramt af en skade, bekræfter hun.


Hvor kan man se pokalfinalen?

Pokalfinalen fløjtes i gang klokken 15.00. Opgøret vises på DR1 og Viaplay. I en ikke så fjern fortid var OB en fast deltager i europæisk fodbold med store ambitioner om at blive dansk mester og præstere internationalt.


Hvad giver pokalen adgang til?

Med pokaltitlen følger adgang til næste sæsons kvalifikation til Europa League. FCM er allerede via Superligaen sikker på at kvalificere sig til Europa, men det er ikke tilfældet for Brøndby. Vinderen af pokalfinalen får en bonus på 500.000 kroner. Taberen belønnes med 200.000 kroner.


FAQ: Hvornår spiller Danmark EM-kampe?

Hvilken kanal viser Champions League?

Champions League TV Generelt Verdens bedste klubturnering i fodbold: UEFA Champions League sendes i Danmark på TV3+ og TV3 Sport samt TV3 Max. Der sendes kampe fra hver runde på tirsdage og onsdage. Semifinaler og finaler vises live på TV3+.

Hvornår spilles Champions League finalen 2021 i håndbold?

UEFA Champions League finalen 2021

Champions League Finale 2021
Atatürk Stadion
Turnering: UEFA Champions League 2020-21
Dato: 29. maj 2021
Stadion: Atatürk Stadion, Istanbul

Hvem har scoret flest mål i Champions League?

Indkast.dk giver dig her svaret på, hvilke spillere der har scoret flest Champions Leaguemål på positionen. Med 134 scoringer i Champions League er Cristiano Ronaldo, den mest scorende spiller I Champions Leagues historie.