Hvornår vandt Danmark OL guld i håndbold?

Danmarks håndboldlandshold for herrer er Danmarks Håndboldlandshold, organiseret under Dansk Håndbold Forbund. Holdet har især siden årtusindskiftet været blandt de dominerende i verden med blandt andet to EM-, to VM- og en OLguld– og sølvmedalje, fra 2016 og 2021.

Hvad tid starter Vinter-OL 2022?

VinterOL 2022 afvikles i Kinas hovedstad, Beijing, og løber af stablen fra 5. februar 2022 til og med 20. februar.


Hvor mange lande er med ved OL?

Første sommer-OL i Asien blev afviklet i 1964 i Tokyo, anden gang var i 1988 i Seoul i Sydkorea, og tredje gang var i Beijing, Kina i 2008. Det forventes, at ca. 10.700 atleter fra omkring 206 lande vil deltage ved OL i Tokyo, hvor der konkurreres i 33 idrætsgrene – herunder over 300 discipliner.


Hvem vandt guld i kvindehåndbold?

Medaljevindere og værtslande

VM Guld Sølv
2015 Norge Holland
2017 Frankrig Norge
2019 Holland Spanien
2021 Norge Frankrig


Hvornår er næste EM i fodbold?

EM-slutrunder gennem tiden

EM 2012 Polen Ukraine Spanien
EM 2016 Frankrig Portugal
EM 2020 Europa Italien
EM 2024 Tyskland

Hvem ejer Reffen?

Jesper Julian Møller Jesper er ejer og grundlægger af Reffen, og manden der for alvor introducerede street food for danskerne med det tidligere Papirøen.


Hvad er en Refshale?

Refshale er oprindelig navnet på en grund, af rævshale ‘rævehale’, om en aflang form. I 2009 blev Refshaleøen udpeget som perspektivområde, der først skal udvikles på sigt.


Hvor mange lande er med til OL 2020?

10.700 atleter fra omkring 206 lande vil deltage ved OL i Tokyo, hvor der konkurreres i 33 idrætsgrene – herunder over 300 discipliner. Et eksempel på en idrætsgren er atletik, mens 400 m hæk er en disciplin under atletikken.Hvornår åbnede Refshaleøen?

Refshaleøen er en ø i Københavns Havn, der fra 1872 til 1996 var hjemsted for skibsværftet Burmeister & Wain. I dets storhedstid beskæftigede skibsværftet 10.000 medarbejdere, og øen fremstår i dag som et ikon i dansk industrihistorie.


Hvornår kan man købe billetter til EM 2021?

Billetterne kan købes lige her på UEFA’s side eller via EURO 2020-appen. Billetterne blev først sat til salg til dem, der har fået annulleret ‘Follow My Team’-billetter. Billetsalget er nu åbent for alle. UEFA sælger 1.700 billetter til danske fans, der tidligere har haft billet til kampen.


Hvor kan jeg se PSG vs Real?

Se megakampen mellem Real Madrig og PSG på TV3+ og Viaplay fra 20.00 – mens vi viser City-Sporting på TV3 Sport fra 20.55.


Hvad spiser man i Skotland?

Mad du skal smage i Skotland

 • Irn bru en sodavand der drikkes i store mængder i UK. …
 • Hackish er en national spise i Skotland. …
 • Scones er meget typisk skotsk. …
 • Hog roast rolls er Skotlands svar på pulled pork i mellem et stykke sandwichbrød. …
 • High Tea er et must når du besøger Skotland.

Hvilke kanaler er med i Discovery Plus?

Live-kanaler inkluderet er: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, ID, Discovery, TLC, Animal Planet, Food Network, Travel Channel, Discovery Science. Klik her for at se de aktuelle priser på vores abonnementer.


Hvad kommer efter 1900 tallet?

Det 20. århundrede består af årene 1901 til 2000, det er ofte forvekslet med 1900tallet som består af årene 1900 til 1999.


Hvad hedder Sunday?

I komedieserien Sunday spiller det unge comedy-talent Melvin Kakooza kenyanske Sunday, der er hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia. Serien tager sit udgangspunkt i Melvins afrikanske baggrund og er en af de mest streamede tv-serier på tv- og streamingkanalen Xee.


Hvor kan man se FC Barcelona vs Athletic Bilbao?

Alle kampe fra Copa del Rey kan nemlig live streames hos bet365, hvor du kan se fodbold med mobil, tablet og PC! Se Athletic BilbaoBarcelona her!


Hvor ser man P3 Guld?

Tema: P3 Guld 2021 november løber P3 Guld 2021 af stablen i DR Koncerthuset. Showet kan ses på DR1 og DRTV lørdag den 13. november.


Hvor kan jeg lytte til radio Loud?

Lyt til Loud Radio 88.8 FM, Power 100.2 FM og mange andre stationer fra hele verden med app’en radio.dk. Download nu gratis, og lyt nemt til radio.


Hvor meget tjener man som journalist?

En Journalistisk arbejde tjener typisk mellem 24.393 kr. og 33.764 kr. brutto pr. måned ved jobbets start.


Hvem er kommentator i fodbold?

Landsholdet og slutrunder på TV 2 Morten Bruun har i de seneste mange år fulgt og kommenteret de bedste danske fodboldklubber og Danmarks fodboldlandshold. Han har kommenteret flere EM- og VM-slutrunderne, senest i 2021, hvor han kommenterede Danmarks kampe.


Hvem er kommentator på landskampen?

Morten Bruun (født 28. juni 1965 i Højslev Stationsby) er en tidligere dansk fodboldspiller og nuværende fodboldkommentator, som i dag er ansat som kommentator og fodboldekspert.


Hvem sidder i VM studiet?

De to håndboldeksperter. Den smukke Tina Müller er flankeret af meget håndboldviden, når hun sammen med de to tidligere håndboldspillere Lars Krogh Jeppesen og Camilla Andersen diskuterer og dissekerer kampene ved VM.


Hvorfor kan Viaplay ikke downloade?

Viaplay findes som en app til din Android telefon og tablet, og downloades fra Google Play. I visse tilfælde er der på grund af rettighedsmæssige årsager nogle begrænsninger mht. udbud og undertekster på Android i forhold til PC og Mac.


Hvordan opdaterer jeg mit TV?

Tv via telefonstikket

 1. Tryk på Menu på fjernbetjeningen.
 2. Gå i Indstillinger og vælg Opdater tv-boksen.
 3. Vælg Søg efter opdatering.

Hvordan finder jeg Google Play på Philips tv?

Tryk på knappen “Home” på fjernbetjeningen til TV‘et, og gå til apps: Vælg Google Play Store, og tryk på “OK” på fjernbetjeningen.


Hvordan lukker man en app på iPhone?

Sådan lukker du en app

 1. Fra hjemmeskærmen skal du skubbe op fra bunden af skærmen og derefter stoppe kortvarigt midt på skærmen.
 2. Skub til højre eller venstre for at finde den app, du vil lukke.
 3. Skub opad på eksempelvisningen for at lukke appen.

Hvornår spiller Danmark Spanien fodbold?

DanmarkSpanien: Spørgsmål og svar Semifinalen DanmarkSpanien spilles fredag den 28. januar kl. 18.00.


Hvornår spiller Danmark i Qatar?

De danske fodboldherrer skal blandt andre op imod de forsvarende verdensmestre, når VM i fodbold sparkes i gang den 21. november 2022.


Hvornår spiller Danmark og Norge håndbold?

10., hvor billetsalget åbner. I Aalborg er der lagt op til et nordisk brag mod Norge 17. marts 2022. Forårets hjemmebanekampe giver endelig mulighed for, at Håndboldherrerne kan hyldes for deres flotte resultater det forgange år og forhåbentligt en ny triumf her i 2022.


Hvornår starter håndboldkampen Danmark Spanien?

Søndagens håndboldkampe Danmark møder Spanien på søndag klokken 14.30 i bronzefinalen, mens Frankrig og Norge møder hinanden i VM-finalen klokken 17.30. Begge kampe viser vi på DRTV og DR1.


Hvorfor fik Landin 2 minutter?

Niklas Landin og Nikolaj Jacobsen hæfter sig ikke ved, at en korrekt udvisning blev givet på et forkert grundlag i EM-semifinalen. Lad det være sagt med det samme: Det var helt korrekt, at Niklas Landin blev sendt ud i to minutter i EM-semifinalen mod Spanien.


FAQ: Hvornår vandt Danmark OL guld i håndbold?

Hvad er udfordringen i Japan?

Energitilgang og brug af atomkraft, sammen med træg økonomi og en aldrende befolkning, er blandt de største udfordringer Japan står ovenfor.

Hvor skal man shoppe i Prag?

Det bedste sted at gå på shopping i Prag ligger på gaden Parizska i den gamle bydel Staré Mesto. Her finder de mest eksklusive mærkevarebutikker i Prag. Der er dog ikke forfærdelig meget at spare på mærkevarer i Prag ift Danmark. Gaden rummer smukke bygninger og du finder butikker i Prag, med alle de kendte mærker.

Er det billigt at spise i Prag?

Restaurantbesøg. Det er billigt at spise og drikke i Prag. Generelt spiser du for cirka det halve af hvad ting koster i Danmark – lige fra fastfood til fine restauranter – bortset fra det store torv midt i byen, hvor priserne er væsentligt højere.