Kan man se TV 2 NEWS på TV 2 PLAY?

199,- pr/md. ~ Bindingsperiode: Ingen (opsigelsesvarsel: 2 dage). Her får du adgang til de fleste live kanaler (omfatter TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 FRI, TV 2 CHARLIE og TV 2 ZULU), på dem kan du se udsendelserne direkte når de vises i TV.

Hvorfor sender TV 2 NEWS ikke?

Det bekræfter vært Miriam Zesler på Twitter, efter at en seer søndag formiddag har spurgt, hvorfor programmet er udgået fra søndagens sendeflade. – Omprioritering af redaktionelle kræfter, da 16 medarbejdere er sendt i karantæne pga. coronavirus. Der var mest at hente her, derfor aflyst, skriver hun til seeren.


Hvorfor kan jeg ikke se TV 2 NEWS?

Tjek, om dine kabler skal udskiftes Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet. Du bør spørge en fagmand i din lokale elektronikbutik til råds om at finde de bedst mulige kabler.


Hvorfor kan jeg ikke logge på TV 2 PLAY på Smart TV?

Hvis du oplever med at tilgå TV 2 PLAY appen på dit Smart TV enten i form af login-problemer eller problemer med at afspille, så prøv følgende: Slet TV 2 PLAY appen fra dit TV. Sluk dit TV og fjern strømmen til TVet i minimum 2 min. Tænd TVet igen og installer TV 2 PLAY appen på ny.Hvordan kan man se TV 2 Online?

Norlys Play er vores egen streamingtjeneste Når du har tv fra Norlys, så har du mulighed for at streame alt dit indhold fra vores streamingtjeneste Norlys Play. Norlys Play kan bruges på din telefon, din computer eller ses på dit tv med en Chromecast eller et Apple TV 4.


Hvorfor kan jeg ikke caste til mit Samsung TV?

Hvis du har problemer med at caste Tryk på Hjem på fjernbetjeningen. øverst til højre på dit fjernsyn. Vælg Apps under “Fjernsyn”. Vælg Google Cast Receiver under “Systemapps”.


Kan ikke caste fra iPhone til TV?

Hvis du har iOS 14 eller nyere på iPhone/iPad og oplever, at din Chromecast enhed ikke kommer frem, når de trykker på Chromecast-ikonet i TV 2 PLAY appen, så sikre dig, at følgende er aktiveret på din iPhone/iPad: Gå til Indstillinger. Rul ned i bunden, hvor dine apps er listet og find TV 2 PLAY appen.


Kan man opgradere TV 2 PLAY?

Kan jeg opgradere mit TV 2 PLAY-abonnement?

 1. Log ind på TV 2 PLAY på deres hjemmeside.
 2. Scroll helt ned i bunden og tryk på Om Play . Her vælger du Priser og abonnement .
 3. Vælg `Favorit´ til 109kr./md MED reklamer.
 4. Dit nuværende TV 2 PLAY Basis-abonnement via Telmore vil undertrykke reklamerne.


Hvorfor kan jeg ikke se TV 2 PLAY på mit Smart TV?

Hvis du oplever med at tilgå TV 2 PLAY appen på dit Smart TV enten i form af login-problemer eller problemer med at afspille, så prøv følgende: Slet TV 2 PLAY appen fra dit TV. Sluk dit TV og fjern strømmen til TVet i minimum 2 min. Tænd TVet igen og installer TV 2 PLAY appen på ny.


Hvorfor kommer casting symbolet ikke frem?

Sørg for, at Chrome-browseren er opdateret. Sørg for, at din computer er sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed. Cast-knappen kan findes ved at udvide området. Hvis du har flere udvidelser i din browser, vises Cast-knappen muligvis ved at udvide det viste område.


Hvordan genstarter jeg min Chromecast?

Chromecast-enheden

 1. Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast-enheden inde i mindst 25 sekunder, eller indtil LED-lyset begynder at blinke rødt.
 2. Når LED-lyset blinker hvidt, og fjernsynsskærmen bliver sort, skal du slippe knappen. Enheden genstarter derefter.

Kan man flytte en Chromecast fra et TV til et andet?

Du kan flytte Chromecast mellem forskellige fjernsyn, og bruge den hvor du vil. Du kan f. eks. tage den med i sommerhus eller på hotel og bruge den på Tv‘et der, eller flytte den til børneværelset, eller et andet sted.


Hvordan får jeg mine kanaler tilbage?

 1. Opdatér dine tv-kanaler.
 2. Opsæt din tv-boks.
 3. Læg kanalerne i din rækkefølge.
 4. Find netværks-id til at indlæse tv-kanaler.
 5. Installér YouSee Kort og kortlæser.
 6. Se de rigtige kabler, forstærkere og stikdåser.
 7. Ultra HD (4K) på tv og tv-boks.
 8. Se tv med Chromecast eller AirPlay.

Kan ikke finde mine kanaler YouSee?

Hvad gør jeg, hvis jeg mangler en eller flere af mine kanaler?

 1. Genstart din tv-boks. Ofte skal der faktisk ikke mere end en genstart af din tv-boks til at fikse din forbindelse. Sluk din tv-boks på tænd/sluk-knappen. …
 2. Tjek, om dine kabler skal udskiftes. Det er derfor vigtigt, at alle dine kabler er af høj kvalitet.

Hvordan indstiller man tv?

Digital indstilling (ikke-Android-baserede LCD-TV)

 1. Sørg for, at antennekablet sidder ordentligt fast til TV‘et. …
 2. Tænd TV‘et.
 3. Tryk på knappen MENU eller HOME på din fjernbetjening.
 4. Vælg den af mulighederne nedenfor, der bedst svarer til dit TV’s menustruktur. …
 5. Når du bliver spurgt Do you want to start Auto Tuning? (

Hvad er Symbolfrekvens?

Network id og andet du skal taste ind under indstillinger for modtagelse af digitale kanaler på dit TV med DVB-C tuner. Frekvens: 450000 kHz (den tidligere var 143000 og kan bruges et stykke tid endnu). Symbolraten er antallet af symbolforandringer dvs. signalhandlinger i forhold til transmissionen per sekund.


Hvad er koden til Samsung tv?

Samsung modeller 2018-2019:

 1. Tryk på Hus knappen, vælg derefter indstillinger. Bladre ned til generelt, vælg reset og indtast kode ( standard 0000 )
 2. Tryk på menu, bladre ned til support. Vælg selv diagnose, bladre ned til reset og indtast kode ( standard 0000 )
 3. Tænd for dit tv, hold dernæst EXIT knappen nede i 12 sekunder.

Hvordan virker Samsung fjernbetjening?

Med Samsung Smart TV er One Remote alt, hvad du behøver for at kontrollere alle dine tilsluttede og identificerede enheder. Med et enkelt tryk på din One Remote kan du gå fra at se den nyeste Blu-ray-film til dit yndlingsprogram, der streames online. Videofilm af flere fjernbetjeninger på et sofabord.


Hvordan streamer man til et Smart TV?

At tilslutte en Google Chromecast til dit TV er en anden mulighed for at streame direkte til Tv-skærmen. Med en Chromecast kan du ”caste” film og serier fra apps på din smartphone via din Chromecast og op på din Tv-skærm. Du bruger derfor også din telefon som fjernbetjening.


Hvad koster streaming tv?

Hvilken pris har streamingtjenester?

 • Netflix: 79 – 129 kroner.
 • TV 2 Play: 49 – 179 kroner.
 • Viaplay: 99 – 339 kroner.
 • Dplay: 0 – 179 kroner.
 • HBO Nordic: 99 kroner.
 • DR TV: 0 kroner.
 • C More: 99 kroner.
 • Amazon Prime Video: 45 kroner.

Kan man se tv med stueantenne?

UHF-antenne – For at modtage DR’s kanaler, skal man bruge en UHF-antenne fx placeret på hustaget, men nogle steder i Danmark kan man nøjes med en stueantenne.


Hvad koster tv kanaler?

Bedste bedste tv-pakke 2022

 • #1 Yousee. 299 kr. Score: 9/10. 🔗 Besøg YouSee. …
 • #2 C More. 99 kr. 29 kr. Score: 8/10. …
 • #3 Stofa. 274 kr. Score: 7/10. 🔗 Besøg Stofa. …
 • #4 Waoo. 129 kr. Score: 6/10. 🔗 Besøg Waoo. …
 • #5 Discovery+ 99 kr. Score: 7/10. …
 • #6 TV2 Play. 49 kr. 0 kr. …
 • #7 Meget få kanaler. 49 kr. Score: 7/10. …
 • #8 Telia TV. 99 kr. Score: 6/10.

FAQ: Kan man se TV 2 NEWS på TV 2 PLAY?

Hvad er den billigste tv løsning?

Samlino.dk kårer den “Billigste og Bedste TV-pakke 2021” og det burde være MORETV med deres 65 kroner eller Boxer Flex med deres 109 kroner om måneden. Begge pakker har dog ikke nogle af de populære kanaler, og Boxers pakke har et oprettelsesgebyr på 199 kroner.

Er Telmore Musik godt?

YouSee Musik og Telmore Musik Udvalget er rigtig fint, stort set på niveau med de andre streamingtjenester til musik. Man får standardlyd kvalitet med 16-bit-lyd. Begge tjenester kan benyttes på flere forskellige platforme – både mobil, tablet og computer.

Hvad er forskellen på Netflix abonnementer?

Netflix Standard, som byder på HD-kvalitet og indhold på to skærme ad gangen, bliver 15 kroner dyrere om måneden. Det vil sige en prisændring fra 99 kroner om måneden til 114 kroner. Netflix‘ dyreste abonnementNetflix Premium – går fra at koste 129 kroner om måneden til 149 kroner.