Kan Viktor Axelsen tale kinesisk?

Ved siden af sit liv som professionel har Viktor lært sig flydende kinesisk med det formål at komme endnu tættere på sine mange fans i det badmintonglade land og forstå sine største konkurrenter og kolleger endnu bedre.

Kan Viktor Axelsen snakker kinesisk?

Viktor Axelsenkinesisk Vi har fået lov til at bringe opslaget fra Viktor Axelsens Instagram af hovedpersonen selv. I kommentarerne til opslaget er der mange, der roser Viktor for hans spil på banen og hans sproglige evner, og begge dele er særdeles velfortjent.


Hvem vandt All England i 1999?

1999. Danmark sætter sig atter på herresingle-tronen, da Peter Gade vinder finalen over legenden Taufik Hidayat. Dette er til dato Danmarks sidste titel i herresingle, og Peter Gades eneste All England-titel.


Hvad er betydningen af navnet Oliver?

Oliver er en engelsk form af det gamle franske navn Olivier. Navnet betyder sandsynligvis ‘olivendyrker’ eller ‘oliventræ’. Navnet er brugt første gang i Danmark i 1200-tallet.Hvad har Morten Frost vundet?

Morten Frost vandt All England-turneringen i herresingle i 1982, 1984, 1986 og 1987 og Danish Open syv gange i træk i årene 1980-1987 og igen i 1989 og 1990. Trods finalepladser i 1985 og 1987 vandt han aldrig VM. Frost vandt endvidere en lang række grandprixturneringer og spillede i alt 78 landskampe for Danmark.


Hvad laver Morten Frost i dag?

60-årige Morten Frost kæmper ikke ligefrem med sit CV, når der skal findes plads til store meritter, og nu har han endnu en gang landet et badmintonjob i udlandet. Danskeren skal de næste to år være rådgiver og konsulent på et akademi i Indien, hvor han skal hjælpe en gruppe af unge herresingler på vej.


Hvor mange gange har Viktor Axelsen vundet All England?

Viktor Axelsen fik revanche for sidste uges nederlag til Lakshya Sen på den bedste tænkelige måde, da danskeren slog inderen i søndagens All England-finale med 21-10, 21-15. Det er fjerde år i træk, Axelsen er i finalen og anden gang på tre år, at han vinder titlen.


Hvor er mit navn fra?

Du kan se, hvor dit eget navn stammer fra, her. Leksikonet skal først og fremmest være i stand til at kortlægge oprindelsen af indtil videre 3.000 navne. Det indebærer blandt andet, hvor gammelt navnet er, hvilke andre navne det er i relation til, og om det for eksempel har bibelske, græske eller måske keltiske rødder.Hvor lang er en cykelbane OL?

Cykelbaner findes i flere former. Der er både indendørs- og udendørsbaner og med forskellig længde. Når der skal konkurreres på internationalt topniveau, skal der dog konkurreres på en indendørs 250 meter lang bane. Banen skal have to langsider og to sving, men længden af langsider og sving varierer for disse baner.


Hvor kan man se Solheim Cup 2021?

Solheim Cup spilles over tre dage fra lørdag den 4. september til mandag den 6. september. I Danmark kan det ses på streamingtjenesterne GOLF.TV, eurosport.dk og discoveryplus.dk.


Hvor spilles Solheim Cup 2021?

Emily K Pedersen og Nanna Koerstz Madsen er blandt de 12 spillere på det europæiske Solheim Cup 2021 hold, der fra den 4. – 6. september skal spille mod USA på Inverness Club i Ohio, USA.


Hvor kan man se European Tour?

I Danmark har Eurosport 2 golf rettighederne til PGA Touren på tv. Så du skal have tilvalgt Eurosport2 til din TV-pakke. Alternative steder at se PGA Tour: På PGA Tourens hjemmeside er der faktiske masser af live streaming fra turneringerne.


Kan man streame Viasat Golf?

For at kunne se golf hos os som Viasat-kunde, kræver det at du har sport igennem Viasat. Vil du tilføje Sport til dit Viasat abonnement, henviser vi direkte til Viasat eller den TV-leverandør du får Viasat gennem.


Hvilken kanal viser Masters 2022?

US Masters 2022 Dansk TV og Streaming Guide US Masters vises på TV3 Sport og Viaplay Total Reklame-link. Par 3 tuneringen onsdag aften kan ses på TV3 Max og Viaplay også naturligvis.


Hvem deltager i OL for Danmark 2022?

Resultater

Periode Konkurrence Navne
10. – 20. februar 2022 Curling, damer Madeleine Dupont Mathilde Halse Denise Dupont My Larsen Jasmin Lander
9. – 19. februar 2022 Curling, herrer Mikkel Krause Mads Nørgaard Rasmussen Henrik Holtermann Kasper Wiksten Tobias Thune Jacobsen

Hvem deltager i Vinter OL 2022?

Danmark deltager i vinterOL 2022 i Beijing, Kina. Det danske OL-holds chef de mission er Mikkel Sansone Øhrgaard. DIF har udpeget curlingspilleren Madeleine Dupont og ishockeyspilleren Frans Nielsen til at være fanebærere ved åbningsceremonien.


Hvornår slutter vinter OL 22?

I vores optakt til Vinter OL 2022 kan du læse mere om programmet, discipliner, danske deltagere, TV, live streaming og meget, meget mere helt gratis!…Vinter OL 2022: Program, Danske Deltagere, Discipliner & Live Stream.

Hvad Vinter OL 2022
Hvor Beijing, Kina
Hvornår 4-20. februar 2022
Antal discipliner 15
Danske deltagere 63

Er OL for professionelle?

Gennem årene blev amatørismen dog undermineret, og derfor er det generelt ikke længere en betingelse, at være amatør for at deltage i OL, idet dog enkelte internationale forbund begrænser, hvem der kan deltage i OL.


Hvem viser OL banecykling?

Sådan er OL fordelt mellem DR og Discovery Hos Discovery Network er det landevejs og banecykling og svømning, der er nogle af væsentlige sportsgrene med danske interesse.


Hvem viser Ryder Cup?

Se sendetiderne for Ryder Cup 2020 på Whistling Straits i Wisconsin, USA, som spilles fra på fredag den 24. til søndag den 26. september. Torsdag aften er der åbningsceremoni, og vil man se Ryder Cup er det på V Sport Golf eller Viaplay Total.


Hvor mange danskere er udtaget til Solheim Cup 2021?

En sjettedel af Europas hold ved Solheim Cup i 2021 bliver dansk. Både Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen er således en del af det europæiske hold, meddeler holdets skotske kaptajn, Catriona Matthew, mandag.


Hvornår er der mål i håndbold?

Der bliver scoret mål hvis bolden kommer over målstregen i modspillernes mål (2 m x 3 m). Det hold som til sidst har flest mål, vinder. Håndboldkampen varer typisk 2 x 30 minutter, men afhænger meget af alderen og niveauet. Jo yngre du er, jo kortere er kampenes varighed.


Hvor stor er midtercirklen i håndbold?

HURTIGERE OPGIVERKAST. Opgiverkastet efter en scoring skal ikke længere ske midt på banen, men kan foregå alle steder i en midtercirkel, der bliver mellem 3,5 og 4,5 meter i diameter. Samtidig må opgiverkastet gerne tages, mens spilleren er i løb.


Hvor stort er målfeltet i håndbold?

Målfeltet er afgrænset af en målcirkel, der består af følgende: a) En 3 m lang linje midt for målet, parallel med mållinjen i en afstand af 6 m, målt fra mållinjens bagkant til målcirklens forkant; og b) To kvartcirkler, hver med en radius på 6 m med centrer i de bageste indre hjør- ner af målstolperne.


FAQ: Kan Viktor Axelsen tale kinesisk?

Er alle fodboldbaner lige store?

Alle linjer skal være lige brede og må ikke overstige 12 cm (5 in). Hjørnerne af banen er markeret af hjørneflag. I marts 2008 forsøgte IFAB at standardisere størrelsen på fodboldbanen til internationale kampe og satte de officielle dimensioner for en bane til at være 105 m lang og 68 m bred.

Hvordan er en håndbold opbygget?

Kombinationen af 20 sekskanter og 12 femkanter afvigede fra den traditionelle bold med 18 aflange felter. Netop denne kombination og den helt runde form viste sig senere at være en molekulær organisering, der vandt Nobelprisen.

Hvordan spiller man håndbold?

Håndbold er et populært indendørsspil bestående af 2 hold, der konkurrerer om flest gange med hænderne at kaste bolden i mål bag modstanderens forsvar/målmand. Det hold, som scorer flest mål, vinder kampen. I spillet veksler man mellem at skulle forsvare sig og angribe modstanderen.