Hvem er i semifinalen OL?

OLsemifinalen mellem Axelsen og Cordon spilles klokken 06.00 dansk tid. Det kunne have været historisk, hvis Anders Antonsen også havde spillet sig videre til OLsemifinalen. I så fald ville det være første gang, at to danske herresingler stod i hver deres OLsemifinale.

Er OL medaljerne ægte?

En OL-guldmedalje er i virkeligheden en forgyldt sølvmedalje. Sidste gang, at guldmedaljerne var lavet af rent guld, var ved OL i Stockholm i 1912. Hvis hele medaljen var lavet af guld og skulle veje det samme som i dag, ville dens værdi være over 150.000 kr. Sølvmedaljen vejer 580 gram og er lavet af 99,9 pct.


Hvad er hårdest badminton eller fodbold?

Forskerne kunne overraskende nok ikke måle nogen større effekt af hverken løb eller fodbold. Badminton er altså med til at holde din krop sund og ikke mindst ung. Det skyldes helt grundlæggende den måde, vi bruger musklerne på, når vi spiller badminton.


Hvem viser badminton?

Se de største badmintonkampe live på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY Se de største mesterskaber, turneringer, sæsonfinaler og finaler live – heriblandt VM, All England og Denmark Open. Følg Axelsen, Antonsen, Blichfeldt og resten af Danmarks bedste badmintonspillere i aktion og se, hvornår danskerne spiller i dag.



Hvem er Victors træner?

Viktor Axelsen har aldrig vundet Denmark Open og missede turneringen sidste år på grund af en skade. I første runde af turneringen i 2021 skal Viktor Axelsen møde Loh Kean Yew, som han har trænet sammen med i Dubai.


Hvor mange turneringer har Viktor Axelsen vundet i 2021?

Axelsen har haft et fantastisk 2021, hvor han på nuværende tidspunkt kun har tabt tre kampe. OL-guldvinderen har nu vundet hans fjerde Super 1000-turnering. Axelsens første Super 1000-turnering var i 2020 ved All England. De to næste vandt han i januar 2021.


Hvordan gik det Viktor Axelsen i badminton?

Glad Viktor Axelsen er europamester for tredje gang: – Det har været en mærkelig turnering. Europamesteren i herresingle er fundet. Viktor Axelsen vinder EM-finalen over Anders Antonsen i to sæt i en kamp, der ikke blev nogen pragtpræstation fra de to danskere.


Hvornår spiller håndboldherrerne OL finale?

Turneringen er for både herrer og damer, hver med tolv deltagende hold. Datoerne er nu fastlagt til 24. juli – 8. august 2021….

Håndbold under sommer-OL 2020
Dato(er) 25. juli – 8. august 2021
Værtsland(e) Japan
Værtsby(er) Tokyo
Antal deltagere 24 hold


Hvad tid spiller Anders Antonsen?

Der tabte Anders Antonsen til Chou Tien Chen med cifrene 18-21, 26-24, 21-15. Finalerne ved Indonesia Masters 2021 spiller fra klokken 6.00 i morgen dansk tid og vises på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT. Anders Antonsen-Kento Momota er den sidste kamp på programmet og forventes at starte omkring klokken 10.00.


Hvor kan man se badminton?

TV2Play Sport vil være et godt valg, da man får adgang til TV2, TV2 SPort og TV2 SPort X, hvor stort set al’ Badminton vises. Et andet sted du kan se badminton live, det er via det Europæiske badmintonforbunds hjemmeside, hvor du kan se badminton kampe live online på deres side Badminton Europe Live.


Hvor ligger OL studiet?

En ‘miniudgave’ af den olympiske by i Tokyo på toppen af Experimentarium i Hellerup bliver et af omdrejningspunkterne for DR’s dækning af sommerens Olympiske og Paralympiske Lege. DR får OLstudie i en nyopført glaspavillon øverst på Experimentariums 2.000 kvadratmeter store tagterrasse med panoramaudsigt over Øresund.


Hvad kommer der af sport i TV i dag?

Sport i TV

  • 08:00. Finaler. Uber Cup.
  • 09:45. MotoGP Frankrig. MotoGP (Træning 3)
  • 10:00. Scandinavian Raceway – Sprint Challenge. Porsche Carrera Series.
  • 10:40. Grand Prix du Morbihan. UCI Women’s World Tour.
  • 11:00. Scandinavian Raceway – Løb 1. …
  • 11:20. Sverige – Østrig. …
  • 11:20. Danmark – Kasakhstan. …
  • 12:00. Italian Open.

Hvem opfandt badmintonspillet?

Den moderne udgave kan spores til Indien, hvor britiske soldater i 1860’erne tog en børneleg til sig, der gik ud på at holde en fjerbold i luften med en ketsjer. Soldaterne tilføjede et net, og dermed var badminton født. Den fik navn efter hertugen af Beauforts residens Badminton House.


Er fodbold den største sport i verden?

Fodbold topper alle lister Det er ikke overraskende fodbold, som rangerer på toppen af denne liste, og det skyldes, at de stort set topper alle 13 kategorier. Det er især TV-seere, som fodbold nyder så godt af, hvor de med længder slår de nærmeste konkurrerende sportsgrene.


Hvem danner Camilla Martin par med?

maj 2005 gift med økonom Lars Nygaard, og tilføjede i den anledning hans efternavn til sit navn, således at hun nu lyder navnet Camilla Martin Nygaard.


Hvad har Camilla Martin vundet?

Camilla Martin var den altdominerende kvindelige danske badmintonspiller gennem 90’erne og ind i 00’erne. Hun vandt 13 danske singlemesterskaber i træk og har desuden vundet blandt andet VM i 1999, All England i 2002 og sølv ved OL i Sydney 2000.


Hvor arbejder Camilla Martin?

TV2 har ansat Camilla Martin fra TV3’s kanaler pr. 1. september. Hun skal fremover være en en del et TV2 Sports fodboldredaktion, men kommer også til at indgå i dækningen af andre sportsgrene.


Hvor er Camilla Martin ansat?

TV2 har ansat Camilla Martin fra TV3’s kanaler pr. 1. september. Hun skal fremover være en en del et TV2 Sports fodboldredaktion, men kommer også til at indgå i dækningen af andre sportsgrene.


Hvem vandt første guldmedalje ved OL?

– Den ældste atlet, der har vundet en OLguldmedalje, var den svenske skytte Oscar Swahn, der som 64-årig vandt OL-guld i Stockholm i 1912. – Den mindste by der har afholdt sommer-OL er Helsinki (Finland), der afholdt legene i 1952.


Hvor mange OL medaljer har Danmark vundet i 2020?

Få overblikket over de danske medaljer til Tokyo 2020. Danmark har vundet 11 medaljer i alt under dette OL. Herunder er den samlede medaljetabel og derunder fordelingen af de danske medaljer.


Hvor mange medaljer plejer Danmark at få til OL?

De danske atleter fordeler sig over 16 forskellige sportsgrene, blandt andet badminton, svømning, håndbold og cykling. Ved de seneste sommer-olympiske lege i Rio i 2016, vandt Danmark 15 medaljer, heraf to guld, seks sølv og syv bronze.


Hvilket år vandt Danmark flest medaljer?

I 1948 vandt Danmark hele 20 medaljer. Det er flest af alle de olympiske lege, som Danmark har sendt atleter til. OL i Tokyo 2021 er overstået, og det er tid til at gøre status. Danmark vandt i alt 11 medaljer.


Hvor mange OL medaljer har Danmark vundet 2020?

Få overblikket over de danske medaljer til Tokyo 2020. Danmark har vundet 11 medaljer i alt under dette OL. Herunder er den samlede medaljetabel og derunder fordelingen af de danske medaljer.


Hvad stiller Danmark op i til vinter-OL?

29 kvinder og 33 mænd kommer til at kæmpe for dansk succes ved vinterOL i Beijing. Den rød-hvide-delegation kommer til at konkurrere i fem forskellige discipliner: Alpint skiløb, curling, ishockey, skiskydning og speed-skating.


FAQ: Hvem er i semifinalen OL?

Hvornår går Danmark ind til OL?

Danmark ved vinter-OL 2022

IOC-kode DEN
National komité Danmarks Olympiske Komité, varetages af bestyrelsen for Danmarks Idrætsforbund
Ved vinter-OL 2022 i Beijing
Deltagere 62 deltagere i 5 sportsgrene
Fanebærer Madeleine Dupont (Curling) og Frans Nielsen (Ishockey)

Hvornår spiller Danmark ishockey OL?

I august 2021 sikrede det mandlige danske ishockeylandshold sig OL-kvalifikation. Nu er der sat navne på de 25 udtagne spillere. Det var historisk, da det mandlige ishockeylandshold kvalificerede sig til OL ved at slå Norge 2-0 i en direkte kamp om OL-billetter tilbage i august 2021.

Hvilke danske deltagere i vinter OL 2022?

Resultater

Periode Konkurrence Navne
10. – 20. februar 2022 Curling, damer Madeleine Dupont Mathilde Halse Denise Dupont My Larsen Jasmin Lander
9. – 19. februar 2022 Curling, herrer Mikkel Krause Mads Nørgaard Rasmussen Henrik Holtermann Kasper Wiksten Tobias Thune Jacobsen