Hvornår er der OL finale i badminton?

Anthony Ginting slog i sin OL-kvartfinale Anders Antonsen ud af turneringen med 21-18, 15-21, 21-18. OLfinalen spilles i morgen klokken 13.50 og vises på DR1, DRTV og Discovery+.

Hvad får man hvis man vinder OL?

Ved OL i år får en guldvinder fra USA 236.000 kroner, en sølvvinder får 142.000 kroner, og en bronzevinder modtager 95.000 kroner. I Storbritannien er pengebonussen afskaffet. En guldatlet bliver derimod æret med en plads på et af landets frimærker.


Hvilken sport vandt Viktor Axelsen guld ved OL i Tokyo?

januar 1994 i Odense) er en dansk badmintonspiller, som har vundet VM-guld (2017), EM-guld (2016 og 2018), OL-bronze (2016) og OLguld (2020) i herresingle.


Hvem vandt OL i badminton 2021?

Viktor Axelsen er den første danske badmintonspiller i 25 år til at vinde guld ved De Olympiske Lege. Guldmedaljen blev sikret efter en sejr på 21-15, 21-12 over Chen Long, som vandt OL-guld i 2016. Andet sæt begyndte nær perfekt for danskeren, som bragte sig i front 5-1.Hvem vandt OL i tennis 2021?

august 2021 med deltagelse af 64 spillere fra 31 forskellige lande. Det var det 16. olympiske tennismesterskab i herresingle. Guldmedaljen blev vundet af Alexander Zverev fra Tyskland, som i finalen besejrede Karen Khatjanov, der repræsenterede ROC, med 6-3, 6-1.


Hvem sender OL badminton?

Se de største badmintonkampe live på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY Se de største mesterskaber, turneringer, sæsonfinaler og finaler live – heriblandt VM, All England og Denmark Open. Følg Axelsen, Antonsen, Blichfeldt og resten af Danmarks bedste badmintonspillere i aktion og se, hvornår danskerne spiller i dag.


Hvad har Danmark vundet i 2021?

Hvor mange medaljer har Danmark vundet ved OL 2021 i Tokyo? Danmark har vundet 6 medaljer indtil videre. Vi har vundet 1 sølvmedalje, som Jesper Hansen vandt i skeetskydning-finalen (lerdueskydning), og 1 bronzemedalje vandt Frederic Sebastian Vystavel og Joachim Sutton i roning.


Hvilke danskere har vundet OL guld?

Sommer-OL i Tokyo 2020

Medalje Navn Sport
Guld Anne-Marie Rindom Sejlsport
Guld Viktor Axelsen Badminton
Sølv Lasse Norman Hansen, Niklas Larsen, Frederik Rodenberg, Tobias Lund Banecykling
Bronze Emma Aastrand Jørgensen Kajak


Hvorfor deltog Danmark ikke i OL 1904?

Ligesom i Paris fire år tidligere viste det sig at være en dårlig idé at afholde OL i forbindelse med verdensudstillingen. Endnu en gang var den offentlige interesse meget lille og legene blev atter overskygget af verdensudstillingen. Ingen havde lyst til at følge et OL, der strakte sig over fire og en halv måned.


Er OL guld af guld?

Guldmedaljerne i Rio er nemlig ikke lavet af det pureste guld – vi skal faktisk til tilbage til OL i Stockholm i 1912, hvis vi skal finde en ægte guldmedalje! Det amerikanske magasin Forbes fortæller, at alle medaljerne i Rio vejer 500 gram, hvoraf det kun er de 6 gram, der rent faktisk er guld.


Hvad får man for at deltage i OL?

Derfor har nu selv højt betalte sportsudøvere lov til at deltage i legene, men kan dog ikke opnå direkte økonomiske gevinster ved deltagelsen, idet der udelukkende konkurreres om medaljer og ære ved de olympiske lege. De olympiske lege er opdelt i sommer-OL og vinter-OL.


Hvad tid spilles finalen i badminton?

Viktor Axelsen på TV i morgen! Den danske verdensmester har spillet sig i kvartfinalen i Super Series-turneringen Japan Open. Her bliver modstanderen den formstærke inder Kidambi Srikanth, og vi viser kampen direkte på TV – cirka fra kl. 9.00 på TV2 SPORT fredag morgen.


Hvad får man for en guldmedalje?

Dog udløser guldmedaljen ikke kun et beløb på 100.000 kroner – atleten vinder også gratis øl resten af livet! De danske og tyske medaljebonusser bliver dog toppet af andre nationer.


Hvad giver en guldmedalje ved OL?

Efter Første Verdenskrig sadlede OL-landene om til i stedet at bruge sølvmedaljer med guldbelægning. Var traditionen fortsat, ville en guldmedalje ellers i dag være cirka 34.000 dollar, svarende til 215.000 kroner, værd.


Hvornår skal Viktor spille?

Viktor Axelsen på TV i morgen! Den danske verdensmester har spillet sig i kvartfinalen i Super Series-turneringen Japan Open. Her bliver modstanderen den formstærke inder Kidambi Srikanth, og vi viser kampen direkte på TV – cirka fra kl. 9.00 på TV2 SPORT fredag morgen.


Er tennis med til OL?

Tennis under Sommer-OL 2020 blev afviklet i perioden 24. juli – 1. august 2021 i Ariake Tennis Park på hardcourt-baner af typen DecoTurf. Turneringen omfattede fem konkurrencer, herre- og damesingle, herre- og damedouble samt mixed double, med deltagelse af i alt 172 spillere, fordelt på 86 spillere af hvert køn.


Hvad har Danmark vundet i OL?

Danske medaljer og resultater ved OL Danmark har vundet 48 guldmedaljer ved OL – ialt har 140 Danske atleter en guldmedalje. Danmark har vundet 79 sølvmedaljer ved OL – ialt har 225 Danske atleter vundet en sølvmedalje. Danmark har vundet 79 bronzemedaljer ved OL – ialt har 167 Danske atleter vundet en bronzemedalje.


Hvor mange medaljer forventer Danmark?

– Der er store forventninger til et flot OL for de danske atleter, når de om en måned kæmper om medaljer i Tokyo. DIF og Team Danmark har fastsat en resultatmålsætning på 8-10 medaljer.


Hvornår er der åbningsceremoni OL?

De Olympiske Vinterlege i Beijing starter officielt med den store åbningsceremoni på Beijing National Stadium, også kendt som “Bird’s Nest”, eller Fuglereden, i Kina den 4. februar 2022.


Hvad vandt Danmark i OL?

Danske medaljer og resultater ved OL Danmark har vundet 48 guldmedaljer ved OL – ialt har 140 Danske atleter en guldmedalje. Danmark har vundet 79 sølvmedaljer ved OL – ialt har 225 Danske atleter vundet en sølvmedalje. Danmark har vundet 79 bronzemedaljer ved OL – ialt har 167 Danske atleter vundet en bronzemedalje.


Hvor mange medaljer har vi vundet i OL?

Følgende medaljetabel er en liste over nationale olympiske komiteer (NOC’er) og et ikke-NOC-hold rangeret efter antallet af guldmedaljer vundet af deres atleter under sommer-OL 2020 i Tokyo fra 23….Medaljeoversigt.

Hold New Zealand (NZL)
Guld 7
Sølv 6
Bronze 7
Total 20

Hvor mange medaljer fik vi til OL?

I alt sluttede med 11 danske medaljer, og dermed har de danske atleter levet op til og overgået den målsætning på mellem otte og ti medaljer, som Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark satte før OL. 11 medaljer rækker i skrivende stund til en delt 23.


Hvem vandt den første guldmedalje ved OL?

– Den ældste atlet, der har vundet en OLguldmedalje, var den svenske skytte Oscar Swahn, der som 64-årig vandt OL-guld i Stockholm i 1912. – Den mindste by der har afholdt sommer-OL er Helsinki (Finland), der afholdt legene i 1952.


FAQ: Hvornår er der OL finale i badminton?

Hvor mange deltagere har Danmark med til Vinter OL?

DIF har udpeget curlingspilleren Madeleine Dupont og ishockeyspilleren Frans Nielsen til at være fanebærere ved åbningsceremonien. Det danske hold står repræsenteret med i alt 62 atleter, hvilket er historisk mange. Danmark er derved det sekstende største hold ved VinterOL 2022 i Beijing.

Hvor meget vejer en olympisk guldmedalje?

Ifølge det amerikanske magasin Forbes vejer alle medaljerne i Rio 500 gram. Men kun seks gram i guldmedaljen er reelt guld. Det er minimumskravet fra den internationale olympiske komité, IOC. De resterende 494 gram er af sterlingsølv.

Hvad tjener OL deltagere?

I det tilfælde vil truppen få 750.000 kroner til deling spillerne imellem, svarende til godt 50.000 kroner per spiller. Det er dog formuer i forhold til nogle OL-landes guldvindere – og peanuts i forhold til andre. Bedst betalt af alle ved OL i Rio, er en guldvinder fra Singapore.