Hvad er den hårdeste smash i badminton?

Viktor Axelsen nærmer sig verdensrekorden for det hårdeste smash i en kamp. Den rekord sidder landsmanden Mads Kolding stadig på. 419 kilometer i timen. Så hårdt smashede Viktor Axelsen i finalen ved All England, hvor han trods kraftpræstationen tabte i tre sæt til verdensetteren, Kento Momota.

Er en fjerbold en bold?

Den første bold med fjer på blev produceret i Indien i 1840. Fjerbolden bestod af 35 fjer, og blev forløberen for den nytidige variant. Den moderne fjerbold, som vi kender den i dag, så første gang dagens lys ved All England mesterskaberne i 1902.


Hvordan laves fjerbolde?

Fjerbolde laves af gåsefjer. 16 fjer sys sammen og limes fast i et hoved af kork for at lave en fjerbold. Men det er primært fjer fra venstre vinge, der bruges. Ellers opnår bolden ikke det korrekte spin i luften.


Hvor hurtigt kommer en badmintonbold?

Det gøres effektivt med en smash, hvor boldene klemmer sig sammen og får en flyvehastighed hurtigere end en tennisserv. Rekorden for verdens hurtigste badminton-smash er på hele 426 km/t og er sat af den danske badmintonspiller Mads Kolding.Hvor mange fjer har en badmintonbold?

I moderne fjerbolde sidder der stadig 16 fjer. De bliver desuden omhyggeligt kalibreret for at sikre hastighed og retningsstabilitet. Ifølge de internationale badmintonregler skal fjerbolden være således: 2.2 Natur-fjer bold.


Hvor stor en sport er badminton?

Kina har en befolkning på 1,4 milliarder, hvoraf over 100 millioner spiller badminton. Til sammenligning, er der knap 120,000 danske badmintonspillere ud af en befolkning på 5,7 millioner. Trods den lave procentdel, er Danmark det europæiske land med flest spillere i top 20.


Kan man gå til bordtennis?

I bordtennis har vi plads til børn, unge, voksne og ældre. Alle kan være med – nybegyndere som rutinerede. Bordtennis handler om fællesskab, udfordringer og sundhed. Det er en fed sportsgren med masser af action, der træner din reaktions- og koordinationsevne, mens du får pulsen op.


Hvor hårdt slår en badmintonspiller?

Verdensrekorden tilhørte tidligere den malaysiske verdensetter, Lee Chong Wei, der i september 2015 havde sendt et smash af sted med 408 km/t. Selvom den uofficiele verdensrekord for badmintonsmashes lyder på hele 493 km/t, så tilhører rekorden for hårdeste smash i konkurrence altså nu den danske europamester.Hvor kan man spille bordtennis gratis?

Hafnia-Hallen har tre bordtennisborde i forhallen. Bordtennis er gratis at benytte, hvis de ikke er bookede. Du kan låne/leje bat og bolde i receptionen, hvis ikke selv har noget.


Hvor kan man spille Teqball?

Sæt teqball bordet op i skolegården, ved idrætshallen, campingpladsen eller ved legepladsen i grundejerforeningen – det tåler at stå udendørs hele året rundt.


Hvordan streamer jeg på mit Samsung tv?

Samsung Smart-TV: Hent Allente-appen i Smart Hub….Streaming på forskellige enheder: Trin-for-trin

 1. Gå ind i App Store eller Google Play på mobil eller tablet.
 2. Søg efter Allente og hent appen.
 3. Installer og åben appen på mobil eller tablet.
 4. Log ind med din e-mail adresse og kode.
 5. Nu er du klar til at streame!

Hvordan streamer man på Samsung tv?

 1. Fjernbetjeningsfunktion. Du kan bruge Smart View til at betjene dit Samsung Smart TV, selv. …
 2. Afspil indhold fra din mobil. …
 3. Lav playlister. …
 4. Afspil indhold fra din PC. …
 5. Se indhold fra dit Samsung Smart TV. …
 6. Forbind din mobil/PC og. …
 7. Download Samsung Smart. …
 8. Start appen og følg trinnene.

Hvordan ser man tv på et Smart TV?

Et smart tv har eget styresystem, hvor du selv kan installere apps. Det kender du nok fra smartphone eller tablet. Der er også mange mobile apps, som findes i smart tvudgaver. Vær dog opmærksom på, at de forskellige producenter ikke kører med den samme platform.


Hvad vil det sige at streame?

Streaming er underholdning, når du vil. Når du streamer tv, film, serier eller musik, henter du strømme af data fra en ekstern udbyder til dit tv, din smartphone, pc eller tablet uden at lagre indholdet. Du henter indholdet fra internettet samtidig med, at du afspiller det.


Hvordan starter man med at streame?

Sådan streamer du på Twitch på PC: Start streaming Tryk på knappen ‘Start streaming‘ i højre side af OBS Studio programvinduet. Du kan når som helst stoppe det ved blot at klikke på ‘Stop streaming‘. Du kan overvåge framerate, antallet af tabte rammer, CPU brug og båndbreddeforbrug i statuslinjen nederst i vinduet.


Hvilken streamingtjeneste skal jeg vælge?

 • Disney+ – BEDSTE STREAMNINGTJENESTE. En klassiker for hele familien. …
 • Netflix. Enormt meget egenproduceret indhold. …
 • Viaplay. Tidligt klar med storfilm. …
 • HBO Max. Seriøs opgradering med meget indhold. …
 • C More. Mange film og serier – men stort fokus på svensk indhold. …
 • YouTube. Streamingtjenesten for alle. …
 • DRTV. …
 • TV 2 Play.

Kan man streame en enkelt fodboldkamp?

Du kan med et abonnement hos Viaplay ikke kun streame fodboldkampe, men også en lang række film og serier. Ofte finder du film og serier på Viaplay, som du ikke finder andre steder. Viaplay har en række forskellige pakker, hvor sportskanalerne indgår i den dyreste af disse.


Hvad koster det at streame en film?

Oversigt over streamingtjenester

Udbyder Indhold Pris fra
Netflix Film, Serier og dokumentarer 79,- pr. md.
HBO Film, Serier og dokumentarer 99,- pr. md.
Disney+ Film, Serier og dokumentarer 79,- pr. md.
Amazon Prime Film, Serier og dokumentarer 44,- pr.md.

Hvad er straffen for at se film lovligt?

Bøden som brugerne modtager ligger gennemsnitligt på 2.200 kr. Hvis man ikke betaler sin bøde kommer man i retten. Mange af brugerne er ikke klar over hvor ulovligt, det er at benytte streamingstjennester, der ikke betaler for at frigive deres indhold.


Er det ulovligt at se film på ulovlige hjemmesider?

Det er ulovligt at streame fra ulovlige tjenester Ulovlige streamingtjenester har ikke nogen aftale og betaler ikke rettighedshaverne for at kunne vise deres film og tv-serier. Det er ulovligt. Når du som bruger streamer film fra sådan en tjeneste bryder du også ophavsretsloven.


Hvad er den billigste måde at se tv på?

Bedste bedste tv-pakke 2022

 • #1 Yousee. 299 kr. Score: 9/10. 🔗 Besøg YouSee. …
 • #2 C More. 99 kr. 29 kr. Score: 8/10. …
 • #3 Stofa. 274 kr. Score: 7/10. 🔗 Besøg Stofa. …
 • #4 Waoo. 129 kr. Score: 6/10. 🔗 Besøg Waoo. …
 • #5 Discovery+ 99 kr. Score: 7/10. …
 • #6 TV2 Play. 49 kr. 0 kr. …
 • #7 Meget få kanaler. 49 kr. Score: 7/10. …
 • #8 Telia TV. 99 kr. Score: 6/10.

Hvilke tv kan streame?

Smart tv. De fleste nyere tv er såkaldte Smart tv, hvilket giver dig en masse muligheder med indbyggede streaming-apps. De fleste nyere tv er såkaldte Smart tv, hvilket giver dig en masse muligheder med indbyggede streaming-apps.


Er you tv og YouSee det samme?

YouTV, der er YouSee nye streaming tv-tilbud, startede 22. september. I YouTv kan du vælge mellem mere end 40 tv-kanaler og 8 streamingtjenester, som du løbende skifte ud efter behov.


FAQ: Hvad er den hårdeste smash i badminton?

Hvem står bag you tv?

YouTv blev grundlagt i august 2020 og er en del af Nuuday, der bl. a. ejer YouSee, Telmore, Blockbuster og Hiper. YouTv kan kun købes og bruges online.

Hvilke kanaler kan man se uden tv pakke?

DR’s tvkanaler DR1, DR2 og DR Ramasjang kan frit modtages fra luften med en antenne. Kanalerne bliver sendt på det jordbaserede digitale sendenet via sendemaster placeret rundt om i landet. Sendemasterne dækker mere end 97 procent af de danske husstande.

Hvilke tv-kanaler kan jeg få?

Tjek, hvilke udbydere der leverer til din adresse på tjekditnet.dk. Tv-typen har også betydning for, hvilke muligheder du har. Overvej om dit fjernsyn lever op til dine tekniske ønsker. HD-kanaler kræver for eksempel et HD-tv.