Hvordan gik det Danmark i badminton?

Danmark vinder nøglekamp ved VM Mia Blichfeldt vandt det første opgør i Danmarks VM-premiere mod Malaysia. Senere fulgte Bøje/Magelund og Kjærsfeldt op på den gode start.

Hvor kan man se landskamp i KBH?

Cafe Guldhornene, i København, viser løbende fodboldlandskampe, Premier League og Champions League samt anden sport med dansk deltagelse. Vi følger naturligvis det danske fodboldlandshold til EM/VM-kvalifikation, men viser også andre store og vigtige fodboldlandskampe – bl. a. når andre nordiske lande spiller.


Hvornår spiller Danmark VM kvalifikation?

Kvalifikation til VM i fodbold 2022, UEFA – gruppe F var en af de ti UEFA grupper i kvalifikationsturneringen til Verdensmesterskabet i fodbold, der ville afgøre hvilke hold kvalificerede sig til VM i fodbold 2022 slutspillet i Qatar. Gruppe F bestod af seks hold: Østrig, Danmark, Færøerne, Israel, Moldova og Skotland.


Hvordan kan jeg skrive til TV 2?

 1. Alexander Tegner Freddie. Client & Agency Digital Manager. Telefon: 30 10 00 25. Mail: altf@tv2.dk.
 2. Christian Stendahl Dyrhøj. Programmatic Specialist. Telefon: 28 26 80 37. Mail: cdyr@tv2.dk.
 3. David Freifeldt Aisen. Programmatic/tech. Telefon: 20 24 39 17. …
 4. Kenneth Brenøe. Salgschef, Digital Salg & Udvikling. Telefon: 40 35 62 30.


Hvornår bliver landskampe vist på TV 2?

TV 2 har nu sat det hold, som skal dække Danmarks A-landskampe hos herrerne, når landsholdet efter otte års fravær endelig er tilbage på TV 2 fra 1. juni 2022.


Hvorfor kan jeg ikke se landskamp på DR?

I 2018 sikrede NENT Group, der blandt andet ejer TV3, sig rettighederne til selve EM-slutrunden i 2020. DR har købt 22 af de 51 kampe, herunder to af Danmarks tre gruppekampe. Men kampen mod Belgien den 18. juni bliver ikke vist på DR‘s sendeflade.


Hvor kan man se Danmark Belgien i København?

Hafnia-Hallen og Bakken. Vil du gerne være sikker på at se bold på storskærm i tørvejr, kan du tage i Hafnia-Hallen, hvor der er plads til maksimalt 1.000 gæster.


Hvordan får man kontakt til TV 2?

Kontakt os og fortæl, hvad vi kan hjælpe med. Vælg den afdeling du ønsker at kontakte i feltet her under eller ring på vores hovednummer telefon: 39 75 75 75.Hvornår spiller Danmark EM kampe?

Se kampdatoerne og Danmarks modstandere her:

 • Danmark – Finland. Lørdag d. 12-06-2021 kl. 18.00.
 • Danmark – Belgien. Torsdag d. 17-06-2021 kl. 18.00.
 • Danmark – Rusland. Mandag d. 21-06-2021 kl. 21.00.
 • 1/8-finale. Mandag d. 28-06-2021 kl. 18.00.

Hvem spiller Danmark mod i aften?

 • tir 22. Danmark. Tunesien. Al Rayyan. Kl. 14:00. VM-slutrunde.
 • lør 26. Danmark. Frankrig. Doha. Kl. 17:00. VM-slutrunde.
 • ons 30. Danmark. Peru/Australien/De Forenede Arabiske Emirater. Al Wakrah. Kl. 16:00. VM-slutrunde.

Hvor vises landskampe i 2022?

Det danske landshold Efter flere år hos Discovery overtager TV 2 fra sommeren 2022 rettigheden til samtlige af Danmarks landskampe. Det gælder både testkampe, EM- og VM-kvalifikation og Nations League, og rettigheden løber frem til 2028.


Hvorfor kan jeg ikke se tv-kanaler på Viaplay?

Tvkanaler kan kun købes sammen med et Viaplay abonnement. Bemærk, at det kun er muligt at tilkøbe tvkanaler sammen med Viaplay Film & Serier eller Viaplay Total. Hvis du har Viaplay Sport, skal du ændre dit abonnement til Viaplay Film & Serier eller Viaplay Total, før du kan tilkøbe tvkanaler.


Er Viasat og Viaplay det samme?

Nej, Viaplay og Viasat er ikke det samme. Viaplay er Nordens største streamingtjeneste med film, tv-serier og reality-programmer. Viasat er en tv-udbyder.


Hvor kan man se VM kvalifikationskampe?

Fodbold VM kvalifikation

 • Astro til Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet.
 • Per M til Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet.
 • mich til Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet.
 • knudknud3 til Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet.

Hvem sender VM i fodbold?

Rettigheder til VM = DR1 og TV2 Det bliver de landsdækkende TV-mastodonter TV2 og DR1, der kan sende live-billeder fra VM i fodbold 2022. Er du interesseret i at læse om streaming-mulighederne på TV2 Play og DR TV, har vi en dedikeret sektion til det.


Hvad tid er der landskamp i dag?

Landskampe i 2022: Program

Tidspunkt Kamp Stadion
Mandag 6. juni 20:45 Østrig – Danmark Ernst Happel Stadion, Wien
Fredag 10. juni 20:45 Danmark – Kroatien Parken, København
Mandag 13. juni 20:45 Danmark – Østrig Parken, København
Torsdag 22. september 20:45 Kroatien – Danmark Stadion Maksimir, Zagreb

Hvor vises Danmarks VM kval kampe?

Her kan du se Danmarks kampe i TV Går Danmark videre fra gruppespillet, kan du glæde dig til en dansk ottendedelsfinale på TV2. En eventuel dansk kvartfinale vises på DR1.


Hvornår kan man se landskamp på TV 2?

TV 2 har i en aftale med UEFA sikret sig rettighederne til alle Herrelandsholdets kampe fra 2022 og seks år frem. I mange år frem til 2014 kunne Herrelandsholdets kampe ses på TV 2, og med en ny aftale mellem UEFA og den danske kanal er Eriksen og co. tilbage i TV 2-folden.


Kan man se gamle kampe på Viaplay?

På PC/Mac, Samsung Smart TV, LG Smart TV 2018, Android TV, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast og smartphones/tablets med Android/iOS kan du afspille tidligere udsendelser via vores oversigt. Eventet vil være tilgængeligt i 48 timer efter udsendelsens slutning. Klik på “Se igen” for at afspille det ønskede event.


Hvad er PPV Viaplay?

Hvad betyder PPV? PPV står for Pay-Per-View. PPV-events er ofte ekstraordinære kampe, der prissættes og købes separat, hvorfor de ikke er inkluderet i vores pakkeløsninger. Som kunde betaler du kun for det specifikke event og behøver ikke en Viaplay-pakke.


Hvad er straffen for ulovlig streaming?

Bøden som brugerne modtager ligger gennemsnitligt på 2.200 kr. Hvis man ikke betaler sin bøde kommer man i retten. Mange af brugerne er ikke klar over hvor ulovligt, det er at benytte streamingstjennester, der ikke betaler for at frigive deres indhold.


Hvad sker der hvis man streamer ulovligt?

Når du eller dit barn streamer eller downloader fra en ulovlig hjemmeside som for eksempel ‘Popcorn Time’, bryder I ophavsretsloven. Bliver I opdaget, skal I derfor betale både et vederlag og en erstatning til rettighedshaverne — jo flere film og serier, desto større bliver regningen.


Er det ulovligt at dele Netflix?

Netflix-tjenesten og det indhold, der tilgås gennem tjenesten, er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug, og må ikke deles med andre personer end dem, der bor i din husstand.


Kan man se Ligue 1 i Danmark?

Der er dog i skrivende ingen dansk kanal eller streamingtjeneste, som sender Ligue 1 i denne sæson. Leder du efter en billig og lovlig måde at se Ligue 1, kan du faktisk livestreame kampene gratis og lovligt hos bookmakeren bet365. Her finder du også odds på Ligue 1 og massevis af livebetting-muligheder.


Hvor viser de PSG?

Samtlige kampe fra den franske Ligue 1 vises nemlig hos bet365, hvor du kan live streame fodbold med mobil, tablet og PC! Det er ikke helt gratis, da du skal have penge på din konto, men det koster overhovedet ikke noget. Se PSG – Lyon online i Danmark her!


FAQ: Hvordan gik det Danmark i badminton?

Hvem viser Danmarks VM kvalifikationskampe?

Landskampe fra 2022 Det danske landshold vender hjem til TV 2 i 2022! Det betyder, at alle med tv fra YouSee kan se Danmarks kvalifikationskampe og opgør fra Nations League.

Hvilke kanaler viser Superliga?

Der er fem forskellige kanaler, som viser Superliga i TV. Her er der tale om TV3 Sport, TV3 Max, TV3+, Canal 9 og 6’eren. Det er altså disse fem TV-kanaler, som man skal have adgang til, hvis man vil være sikker på altid at kunne følge sig hold.

Hvor kan jeg se PSG kampen?

Samtlige kampe fra den franske Ligue 1 vises nemlig hos bet365, hvor du kan live streame fodbold med mobil, tablet og PC! Det er ikke helt gratis, da du skal have penge på din konto, men det koster overhovedet ikke noget.