Hvor bliver landskampene vist?

Live stream landskampene online Når det kommer til landsholdets kampe i EM- og VM-kvalifikationen samt de fleste venskabskampe, så er det dog Kanal 5, der har rettighederne.

Hvornår trækkes lod til VM 2022?

Vinderne af semifinalerne skal mødes i de afgørende kampe, som bliver spillet den 29. marts. Her vil nationerne også kende de potentielle modstandere, når der bliver trukket lod den 26. november.


Hvor kan man se Viaplay sport?

Med vores sportspakke får du alle vores sportsudsendelser – og hele vores udvalg af film, serier og børneindhold….Kom godt i gang med Viaplay

 1. Opret din konto. Vælg pakke, indtast e-mail og opret en adgangskode.
 2. Tilføj en betalingsmetode. …
 3. Begynd at se.

Hvem streamer Kanal 5?

Kanal 5 live stream Vidste du at det er Discovery+ du skal have fat i, hvis du ønsker at streame kanaler som Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren? Du kan desuden streame Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2, samt TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID-Investigation Discovery og Discovery Science.Hvem udbyder tv pakker?

Vi anbefaler følgende TV udbydere:

 • Grundpakke. 22 TV-kanaler. 599 kr. …
 • Grundpakke 10+ 22 (+ 10 point) TV-kanaler. 0 kr. …
 • Grundpakke 20+ 22 (+ 20 point) TV-kanaler. 599 kr. …
 • Grundpakke 36+ 22 (+ 36 point) TV-kanaler. …
 • Allente Basic. 16 TV-kanaler. …
 • Allente Standard. 36 TV-kanaler. …
 • Allente Premium. 43 TV-kanaler. …
 • Vælg Frit. 1 TV-kanaler.

Kan jeg få Yousee tv på min adresse?

Om du kan få KabelTv fra Ypusee afhænger helt af, om din bolig ligger i en større by og om det er Yousee eller Stofa der har kravet kabler ned ved dit skel.


Kan man se TV2 uden abonnement?

TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY kan du købe adgang til TV 2s indhold – live og on demand samt med og uden reklamer. Med TV 2 PLAY kan man se TV 2s indhold på tværs af alle de mest brugte platforme. Læs mere på tv2play.dk.


Hvem kan se Kanal 5?

Telia har sammensat en TV-pakke, 4MORE (299 kr./md.), som indeholder 6 af de mest populære kanaler: TV2, TV2 Charlie, TV2 News, TV2 Sport, TV2 Zulu og Kanal 5. Pakken koster 308,75 kr.Hvem er den billigste tv udbyder?

Her er en oversigt over priserne på TV-pakker i Danmark. MORE TV er klart den billigste løsning, hvis man ønsker TV-grundpakken. MORE TV forudsætter dog, at man køber en TV-boks til 649 kr. eller WEB TV adgang (kan også bruges på SMART TV) til 99 kr.


Hvornår flytter Liga til P4?

Fra torsdag den 17. februar klokken 18.03 flytter DR’s radiosport med ‘Liga‘ ind på P4. Dermed styrkes P4 yderligere som Danmarks brede og samlende radiokanal med suverænt flest lyttere. P3, som hidtil har huset ‘Liga‘, kan dermed rendyrke sin profil og blive endnu mere relevant for de yngre lyttere.


Hvad blev spillet på P3?

Vores playliste gemmer en oversigt over afspillede numre for DR P3 for de seneste 7 dage….Fre 13.05.

Live Deep End / Fousheé
09:36 Vendetta / Phlake
09:34 Good/Crazy / Nicklas Sahl
09:33 DR P3 dr.dk/p3
09:30 Go / Cat Burns

Hvor finder jeg P4 Trekanten?

maj 20221 T 2 min. P4 Morgen i Trekantområdet med dagens nyheder, interviews, reportager, trafik, vejr, sport og den gode P4-musik direkte fra studiet i Vejle. Nyheder hver halve time.


Hvilken frekvens er P4 København?

Oversigt for København, Frederiksberg og Storkøbenhavn

Frekvens By Stationsnavn
96.1 Gladsaxe The Voice
96.5 Gladsaxe DR P4
97.2 Glostrup Pop FM
97.7 Frederiksberg Radio Fruen

Hvilken kanal spiller julemusik?

julemusik. Radio 100FM JUL kan i hele Storkøbenhavn høres på frekvensen 95.0 FM. I resten af landet kan den høres på www.radio100fm.dk og DAB Digital Radio.


Hvor kan man se Brøndbys kamp i aften?

Alle de Brøndby-opgør, der vises på Viasats TV-kanaler kan streames på Viaplay. For at livestreame Brøndby og Viasats andre sportsbegivenheder skal man dog købe den pakke, der hedder Viaplay Sport.


Hvor streamer man Kanal 5?

Kanal 5 live stream Vidste du at det er Discovery+ du skal have fat i, hvis du ønsker at streame kanaler som Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren? Du kan desuden streame Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2, samt TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID-Investigation Discovery og Discovery Science.


Hvor kan man se US Open 2021?

Vi sender masser af golf de kommende dage, når det går løs fra US Open. I aften kl. 19:00 skydes turnerineg i gang, og du kan naturligvis se med på Viasat Golf og Viaplay.


Hvornår spiller Clara?

Clara Tausons tredje kamp ved Australian Open 2022 skal spilles på turneringens hovedstadion, Rod Laver Arena. Efter karrierens første sejr over en top-10-spiller venter endnu en stor oplevelse for Clara Tauson.


Hvem kommenterer tennis på Discovery?

Per Kaae, Per Vinkel, Thomas Skouboe, Troels Bunger, Maria Jespersen, Anders Haahr Rasmussen, Ondrej Kralik, Henrik Hvillum, Sisse Folmø og Michael Mortensen guider dig igennem turneringen på kommentator siden.


Kan Danmark gå videre i EM 2021?

Trods nul point efter to kampe har Danmark en fin mulighed for EM-avancement. Rusland skal besejres mandag. Danmark har tabt til både Finland og Belgien, men trods nul point forud for mandagens sidste gruppekamp har Danmark fortsat en fin mulighed for at avancere ved EM i fodbold.


Hvad plads kom Danmark på?

Men selvom Danmark skulle få tre point mandag aften i Parken, er intet sikkert. For hvis Finland får point mod Belgien, vil danskerne ende på en tredjeplads i gruppespillet, og da det kun er de fire bedste treere, der går videre, vil det være nødvendigt at skæve til de fem øvrige puljer.


Hvor kan man se håndboldkampen i aften?

Hos TVsporten.dk får du en unik oversigt om Håndbold i TV og Live stream, uanset om det er i dag eller to uger i forvejen. Kanaler, udsendelsestider og andre oplysninger om kampene kan læses hos os. Vi opdaterer løbende kontrollerer at indeholdet er perfekt. Se LIve Håndbold i dag!


Hvad koster den store tv pakke?

Den store TV-gigant i Danmark Waoo tilbyder både streaming og TV-kanaler i deres helt store pakke, der koster det svimlende betal 679 kroner om måneden. Du får rigtig nok alle de store og populære kanaler – faktisk får du adgang til 62 kanaler. Derudover giver de dig Viaplay med oveni hatten.


Hvor mange brugere kan man være på Viaplay?

Du må alene bruge Viaplay på op til fire forskellige enheder i hver 24-timers periode. Du kan streame indhold på maksimalt to registrerede enheder samtidigt.


Hvorfor er Viaplay så dyrt?

Prisen stiger til 449 kroner om måneden, hvilket svarer til en prisstigning på over 32 procent for at se blandt andet Superligafodbold, Champions League og Premier League. Begrundelsen for prisstigningen er ifølge Nordic Entertainment Group (NENT), at Viaplay ”kommer til at udbyde mere indhold end nogensinde”.


Hvorfor skal man betale for nogle film på Viaplay?

Der er filmrettigheder, der styrer, hvornår film bliver frigivet til abonnementstjenester som Viaplay. Men vi synes ikke, at du skal være begrænset af det. Derfor tilbyder vi også leje- og købefilm, som du kan slå dig løs blandt, lige så meget du vil.


FAQ: Hvor bliver landskampene vist?

Er film gratis på Viaplay?

Til forskel fra Viaplay er Viafree en reklamefinansieret streamingtjeneste, som derfor er gratis for brugere. Men vil du se sport, film og ekslusive Viaplay serier, så er det stadigvæk Viaplay som gælder.

Kan man være 2 på Viaplay?

Du må alene bruge Viaplay på op til fire forskellige enheder i hver 24-timers periode. Du kan streame indhold på maksimalt to registrerede enheder samtidigt.

Hvor meget koster Viaplay om året?

Prisen på dit Viaplay-abonnement kommer an på, hvilken pakke, du har valgt. Den billigste løsning er den viste, hvor du kun kan se film og serier. Den koster 119 kr./md. Den dyreste løsning koster 449 kr./md.