Er Mathias Gidsel venstrehåndet?

Håndboldspilleren Mathias Gidsel var ‘ikke det åbenlyse talent’. Nu har den 21-årige venstrehånd med knofedt og vilje spillet sig ind i A-landsholdstruppen.

Hvornår spilles håndbold finalen 2022?

januar til og med søndag den 30. januar 2022 ruller den 15. udgave af EM i herrehåndbold over skærmen. Turneringen afvikles i Ungarn og Slovakiet, og TV 2 er med fra start til slut med vores faste kommentatorer og eksperter.


Hvornår spiller håndboldherrerne i dag?

Håndbold i TV

tirsdag 10. maj Kl: 20:00 TV2 Sport
lørdag 14. maj Kl: 16:00 TV2
lørdag 14. maj Kl: 18:00 TV3 MAX
søndag 15. maj Kl: 15:00 TV2 Sport
mandag 16. maj Kl: 20:30 TV2 Sport

Er der nyt om Mathias Gidsel?

GOG-profilen Mathias Gidsel har i dag (tirsdag) fået scannet sit højre knæ, efter han kom til skade i bronzekampen ved EM i Ungarn. Scanningen har vist, at han har ødelagt det bagerste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på 4-6 måneder.Hvor kan man se håndbold i aften?

Håndbold i TV

tirsdag 17. maj Kl: 20:00 TV2 Sport
onsdag 18. maj Kl: 18:45 TV3 MAX
onsdag 18. maj Kl: 20:30 TV2 Sport
fredag 20. maj Kl: 20:00 TV2 Sport
torsdag 09. jun Kl: 19:00 TV2 Sport

Hvor skal Danmark spille EM 2022?

Til januar 2022 bliver EM afviklet i Ungarn og Slovakiet. Danmark har ikke vundet EM siden 2012, men har til gengæld vundet VM de sidste to gange og vil derfor helt sikkert også være blandt favoritterne til EM denne gang.


Hvem vandt bronze i håndbold 2022?

Sverige vandt finalen over Spanien 27-26. Efter et nederlag i semifinalen til et taktisk velspillende Spanien , vandt herrelandsholdet bronzemedaljer ved at besejre Frankrig 35-32. Sverige vandt finalen over Spanien 27-26. Danmarks herrelandshold i håndbold har gjort det godt og overbevisende ved dette EM.


Er Mathias Gidsel klar?

Mathias Gidsel bliver klar til kampen mod Island i mellemrunden ved EM i håndbold. Det vurderer han selv. Han sad ellers over i Danmarks seneste kamp, 31-21-sejren over Nordmakedonien, efter han havde fået et slag i kampen forinden.Hvem skal Danmark møde i mellemrunden?

Danmark møder Island først Danmark og Island er i pulje med Frankrig, Kroatien, Holland og Montenegro. Danmark har fået en perfekt start på slutrunden med tre sejre ud af tre mulige i den indledende gruppefase. Her har både Møllgaard og Antonsen vist sig flot frem.


Hvad tid skal Danmark spille EM?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06-2021 til d. 11-07-2021.


Hvem viser VM lodtrækning?

29 ud af de 32 deltagere ved VM er fundet, men der trækkes altså lod om grupperne inden alle nationer er på plads. TV 2 sender lodtrækningen fra fredag kl. 18:15. Camilla Martin, Thomas Kristensen og Morten Bruun guider igennem.


Hvor kan man se VM lodtrækning 2022?

Fodbold-VM – Herrer i TV og Live Stream 32 hold deltager, og kampene afgøres på 8 forskellige arenaer. Lodtrækningen af VM-grupperne finder sted i Qatars hovedstad Doha den 1. april. VM-kampene sendes på DR1 og TV2.


Hvornår skal Danmark spille mod Frankrig?

Herrelandsholdet kommer til at se en del til Frankrig i år, da de også er kommet i samme pulje til Nations League. Derfor byder 2022 på hele tre opgør mod Frankrig.


Hvor kan jeg høre fodboldkampen?

Viaplay er en af de store aktører indenfor streaming-tjenester til live fodbold. De giver dig mulighed for at se Champions League, Premier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet. Det spiller perfekt på alle platforme, så længe dit internet bare er i orden.


Hvilken radio sender landskamp?

Landskampen er et samarbejde mellem DR og flere danske sportsforbund om at vise landskampe fra holdenes faste hjemmebaner rundt om i Danmark. Landskampene sendes på DRTV.


Er Sandra Toft i familie med Rene og Henrik Toft?

Privat. Hun er lillesøster til de danske landsholdspillere René Toft Hansen og Henrik Toft Hansen, og storesøster til Allan Toft Hansen og Jeanette Toft Hansen.


Hvad betyder en Toft?

En toft er et udtryk for et jordlod, der er udskilt og indhegnet til den enkelte bondes bebyggelse m.m.. Ordet blev oprindeligt skrevet -topt, og i den form er det indgået i talrige stednavne i Danmark, Skåne, England, på Shetlandsøerne og i Normandiet (hvor det nu om stunder skrives -tot).


Hvem er Ulrike Toft Simonsen?

Ulrikke Toft Simonsen er – som efternavnet antyder – datter af den tidligere topmodel Renée Toft Simonsen, der er gift med musikeren Thomas Helmig. Hendes halvbror er den kendte sanger Hugo Helmig, som dermed kan kalde sig for onkel.


Hvor bor Renée Toft Simonsen?

Den århusianske sanger og den tidligere topmodel har købt et byhus til mere end otte millioner kroner. Ugebladet Se og Hør har været i Tingbogen, og den viser, at Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen har købt byhus i Aarhus. Ifølge Stiftens kilder ligger det på Frederiksbjerg.


Hvem er far til Ida Marie Helmigs datter?

Musikeren Thomas Helmig skal være morfar for første gang. Der er dømt ren lykke i Helmig-lejren, for den 53-årige musiker, Thomas Helmigs datter Ida Marie Helmig venter nemlig sit første barn. Nu afslører datteren, at der er en lille pige på vej, og det bekræfter den tidligere model Renée Toft Simonsen glædestrålende.


Hvem er på herrelandsholdet i håndbold?

Herre-A truppen

Nr. Position Navn
11 Playmaker Rasmus Lauge Schmidt
13 Højre fløj Patrick Wiesmach Larsen
14 Streg Anders Zachariassen
15 Streg Magnus Saugstrup Jensen

Hvorfor er Green ikke på landsholdet?

Danmark ramt af smitte. Danmark er heller ikke gået ram forbi, for 3. januar oplyste Dansk Håndbold Forbund, at målmand Jannick Green var konstateret smittet med coronavirus. Derfor var han heller ikke med i truppen, da holdkammeraterne mandag rejste til Ungarn.


Hvad er der sket med Jannick Green?

Jannick Green er godt klar over, at 13 dage i isolation og uden træning ikke ligefrem har forbedret hans muligheder for at komme på holdet. »Men det tager jeg meget stille og roligt. Jeg fandt ret hurtigt ud af, da jeg røg i isolation, at det ikke stillede mig skidegodt. De (landsholdsledelsen, red.)


Hvem spiller på det danske herrelandshold i håndbold?

Her er Nikolaj Jacobsens EM-trup

  • Målvogtere: Niklas Landin (Kiel), Kevin Møller (Flensburg-Handewitt), Jannick Green (Magdeburg)
  • Fløjspillere: Magnus Landin (Kiel), Emil Jakobsen (Flensburg-Handewitt), Lasse Svan (Flensburg-Handewitt), Johan Hansen (Hannover-Burgdorf).

Hvor gammel er Stephanie Gundelach i dag?

33-årige Mikkel Hansen og 34-årige Stephanie Gundelach skal være forældre igen. Det har håndboldspilleren netop afsløret på sin Instagram-profil. Sammen har de i forvejen Eddie Max, som kom til verden den 5. januar 2019.


FAQ: Er Mathias Gidsel venstrehåndet?

Hvor mange OL har Mikkel Hansen deltaget i?

Med landsholdet genvandt Mikkel Hansen VM i 2021 og blev endvidere kåret til turneringens mest værdifulde spiller. Mikkel Hansen har derudover deltaget ved De Olympiske Lege hele fire gange (i 2008, 2012, 2016 og 2021), og han spillede en afgørende rolle for holdets guldmedalje i Rio i 2016.

Hvornår spillede Henrik Toft sit første OL?

december 1986 i Rybjerg) er en dansk håndboldspiller, der spiller for det franske Paris Saint-Germain Handball, hvortil han kom fra SG Flensburg-Handewitt i den tyske Bundesliga, og tidligere fra HSV Hamburg….( M )*

Olympiske lege
2016 Rio de Janeiro Hold
2020 Tokyo Hold
VM
2019 Tyskland/Danmark

Hvilke fodboldhold er med til OL 2021?

Finaler

  • Brasilien U23. Spanien U23. 2 – 1. august 13:30. …
  • Mexico U23. Japan U23. 3 – 1. august 11:00. …
  • Japan U23. Spanien U23. 0 – 1. august 13:00. …
  • Mexico U23. Brasilien U23. 1 – 4. august 10:00. …
  • Sydkorea U23. Mexico U23. 3 – 6. juli 13:00. …
  • Brasilien U23. Egypten U23. 1 – 0. …
  • Japan U23. New Zealand U23. 4 – 2. …
  • Spanien U23. Elfenbenskysten U23. 5 – 2.