Hvad er der i grundpakken?

Grundpakken indeholder 25 TV kanaler, Mellempakken indeholder 35 og endelig får du hele 59 kanaler med Fuldpakken. Prisen følger ganske logisk størrelsen på pakkerne; jo større pakke og dermed jo højere antal TV kanaler, jo dyrere pris (og omvendt).

Kan man selv vælge tv udbyder?

Din ejerforening, andelsboligforening, grundejerforening eller udlejer kan ikke forlange, at du betaler til og modtager en tv-pakke fra den fælles tv-forsyning. Det betyder, at du selv kan vælge den tv-leverandør, du ønsker.


Hvem skal Danmark møde i VM kvalifikation?

Fra første lag har Danmark trukket Frankrig, mens det blev Tunesien fra tredje lag og fra sidste lag bliver det enten Forenede Arabiske Emirater, Peru eller Australien. Herrelandsholdet kommer til at se en del til Frankrig i år, da de også er kommet i samme pulje til Nations League.


Hvad koster grundpakken hos You See?

De TV-pakker YouSee kan tilbyde er samtidig alle af særdeles høj kvalitet i forhold til billed- og lydkvalitet, da YouSee er også en stor spiller inden for kabel TV. 319 kr. Pris pr. md.



Hvad får man i Viaplay total?

Du kommer aldrig til at mangle underholdning med Viaplay Total. Du får de nyeste film, store sportsbegivenheder, alle Premier League kampe, den bedste børneunderholdning, store danske og internationale serier, store sportsbegivenheder samt alle de nyeste afsnit af dine TV3-favoritter.


Kan man se sine enheder på Viaplay?

Du kan benytte dit abonnement på højst fem forskellige enheder, i løbet af den samme 24-timers-periode. En enhed er for eksempel en computer, en mobiltelefon, en tablet, en spillekonsol eller et Smart-TV.


Hvorfor kan jeg ikke se Viaplay mere?

Genstarter din enhed eller router. Luk appen ned, åbn den og prøv igen. Se om der er en opdatering appen på din enhed. Det gør du i App Store eller Google Play store.


Hvad indeholder den lille TV-pakke?

Med Waoo Lille TVpakke får du 25 kanaler – heriblandt TV 2, Kanal 5, TV3 og TV3 Puls. Du får altså både nyheder, underholdning og sport samlet i én pakke. Vores TV-boks er også inkluderet i prisen, og med denne får du adgang til en lang række smarte funktionaliteter.



Hvad indeholder mellempakken?

Mellempakken består af Grundpakken samt et ekstra lag af kanaler spækket med sport. Udover alt det der ligger i Grundpakken, får du masser af sportsoplevelser og selvfølgelig underholdning og nyheder. Børnene får også her et flot udvalg af kanaler med underholdning for dem.


Kan man se hvem der er logget på Viaplay?

Du kan ikke selv slette enheder fra din liste over aktive enheder. Når en enhed ikke har været i brug i 24 timer, forsvinder den automatisk fra din liste over enheder. Klik på dette link hvis du vil se en komplet liste over de enheder som du kan benytte Viaplay på idag.


Hvorfor kan jeg ikke installere apps på mit Samsung TV?

Oplever du problemer med TV 2 PLAY appen på dit Samsung TV?

  1. Tryk på huset på din fjernbetjening.
  2. Tryk på venstre-pilen og vælg Apps.
  3. Vælg tandhjulet oppe i øverste højre hjørne.
  4. Find TV 2 PLAY.
  5. Tryk på ned-pilen og vælg Geninstaller.

Hvordan opdaterer jeg mit Samsung Smart TV?

Brug din fjernbetjening, gå til TV indstillingerne, tryk på MENU. Brug pilen ned for at gå til “Support/hjælp”. Vælg “Software Update/opdatering”. Vælg “online” muligheden.


Hvordan aktiveres Viaplay?

Kom i gang med Viaplay

  1. Du kan aktivere din pakke på https://signup.viaplay.dk/. …
  2. Den e-mailadresse som du skriver ind, er den e-mailadresse, der er registreret på din Viaplay-konto, og som du bruger til at logge ind på Viaplay. …
  3. I det sidste trin kan du se, hvilket indhold du har adgang til på Viaplay.

Hvad koster TV 2 Play om måneden?

Her får du adgang til vores arkiv, hvor du kan se TV 2s tidligere sendte udsendelser, snigpremiere, film og unikke PLAY programmer – med undtagelse af sportsudsendelser. Pris: med reklamer kr. 49,- pr/md. // uden reklamer kr. 79,- pr/md.


Hvad tid er der landskamp i aften?

Landskampe i 2022: Program

Tidspunkt Kamp Stadion
Mandag 6. juni 20:45 Østrig – Danmark Ernst Happel Stadion, Wien
Fredag 10. juni 20:45 Danmark – Kroatien Parken, København
Mandag 13. juni 20:45 Danmark – Østrig Parken, København
Torsdag 22. september 20:45 Kroatien – Danmark Stadion Maksimir, Zagreb

Hvem viser Danmark Spanien?

december til og med søndag den 19. december 2021 ruller den 25. udgave af VM i kvindehåndbold 2021 over skærmen. Turneringen afvikles i Spanien, og TV 2 er med fra start til slut med vores faste kommentatorer og eksperter.


Hvad koster en billet til FC Barcelona?

FC Barcelona har mere end 30 forskellige priskategorier til hver eneste kamp, alt efter hvor på Camp Nou du ønsker billetter. Priserne starter typisk fra omkring €40 og går helt op til over €500, alt efter hvor gode pladser du ønsker. Priserne varierer igen meget efter hvem Barcelona spiller imod.


Hvor spiller Barcelona?

FC Barcelona spiller sine hjemmekampe på det legendariske Camp Nou med plads til ikke mindre end 99.000 tilskuere, hvilket gør det til Europas største fodboldstadion.


Hvilken kanal sender golf?

De to tv- og streaming apps for golfentusiaster, Claus Bülow Christensen refererer til er naturligvis Viaplay Sport og GolfTV. Mens Viaplay har rettighederne til European Tour med de mange danskere, de fire majors og WGC turneringerne og kvindernes LPGA Tour, har GolfTV alle turneringerne på PGA Tour, bl.


Hvilke kanaler kan man se på TV 2 PLAY?

Her kan du se, hvad du får adgang til med TV 2 PLAY:

  • TV 2 PLAY. Den populære streamingtjeneste TV 2 PLAY giver dig live-tv fra alle syv TV 2kanaler. …
  • TV 2 ZULU. TV 2 ZULU er TV 2’s kanal for ”unge i alle aldre”, der holder af originalt dansk indhold. …
  • TV 2 NEWS. …
  • TV 2 FRI. …
  • TV 2 SPORT. …
  • TV 2 SPORT X.

Hvorfor kan jeg ikke caste til mit TV?

Hvis du har problemer med at caste video til Android TV ved hjælp af funktionerne for indbygget Chromecast (tidligere Google Cast), kan du tjekke, at du bruger den aktuelle version af Google Cast Receiver.


Hvorfor kan jeg ikke Chromecaste TV 2 PLAY?

Hjælper det ikke på problemet, så prøv følgende:

  1. Tag din Chromecast ud af TV’et. …
  2. Slet TV 2 PLAY app’en helt fra din mobil/tablet.
  3. Sluk og genstart din mobil/tablet.
  4. Installer TV 2 PLAY app’en på ny ved at hente den i App Store/Google Play.
  5. Sæt din Chromecast i TV’et igen og lad den indlæse.
  6. Forsøg nu at afspille.

Hvad koster det at få TV 2 SPORT?

199,- pr. md. uden reklamer og har ingen bindingsperiode, men blot 2 dages opsigelsesvarsel. Har du allerede abonnement hos TV 2 PLAY, kan du ændre den til ‘Favorit + Sport‘ via Mit TV 2, som du finder HER.


Hvorfor kan jeg ikke se TV 2 på YouSee tv?

Som udgangspunkt er det på grund af TV 2’s rettigheder ikke mulig at se TV 2 på YouSee Tv & Film-app’en eller websitet, med mindre du er på dit YouSee Bredbånd. Afhængig af dit abonnement kan du tilkøbe TV 2 Ude som et selvstændigt abonnement til 5 kr. om måneden. Ring til kundeservice på 70 70 40 40 for at høre mere.


FAQ: Hvad er der i grundpakken?

Hvad er MUX?

En MUX repræsentere et frekvensområde i DTT sendenettet hvor der kan sendes et antal tv kanaler alt efter billede-kvalitet og tekniske distributions standarder. En MUX til distribution af digital tv optager det frekvensområde en analog kanal optog tidligere.

Hvor finder man netværks id?

Hvilket netværksid du skal bruge afhænger af, hvilken tv-pakke du har fra YouSee. Du kan have en tv-pakke uden Bland Selv (Grund-, Mellem- eller Fuldpakke), Ekstrakanaler eller tv-pakke med Bland Selv. Bemærk, hvis du bruger en YouSee Tv-boks, så finder tv-boksen selv netværksid‘et og indlæser dine tv-kanaler.

Hvordan finder jeg kanaler på mit tv?

Du kan få dine tvkanaler digitalt, hvis du har en fladskærm med indbygget DVB-C tuner. Det står som regel på bagsiden af fladskærmen hvilken tuner, der er indbygget. Hvis du er i tvivl, kan du kigge i betjeningsvejledningen eller på internettet. De fleste fladskærme kan lave en automatisk kanalsøgning.